Mäklare William Lindvall

William Lindvall

Om mig

Med mig som mäklare får du en målinriktad mäklare, som genuint lägger ner sin själ i varenda försäljning, för att överträffa alla förväntningar och lite till. Till min stora fördel arbetade jag under fem års tid med försäljning, varav två år inom fastighetsbranschen, innan jag påbörjade min resa som mäklare. Med mig har jag idag värdefull erfarenhet och ett flertal säljrekord som står sig. Tveka inte att höra av dig! Ring eller mejla mig: [email protected] 072-3882412

Mäklarens försäljning på Hemnet
Roslagsgatan 29, 1,5 tr, null, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Roslagsgatan 29, 1,5 tr, null, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 29, 1,5 tr, null, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 29, 1,5 tr

Lägenhet
Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
4 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1,5/5
4 460 kr/mån
82 966 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Roslagsgatan 58, 3 tr, Vasastan/Sibirien, Stockholms kommun
  • Idag kl 18:15
Roslagsgatan 58, 3 tr, Vasastan/Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 58, 3 tr, Vasastan/Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 58, 3 tr

Lägenhet
Vasastan/Sibirien, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
6 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/5
4 028 kr/mån
99 923 kr/m²

Välkommen till denna vackra tjugiotalslägenhet med en fantastisk balkong mot innergård! Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med vackra trägolv, högt i tak & fönster i två väderstreck. Ett påkostat kök med diskmaskin, Smeg spis och plats för mindre matbord. Ett rogivande sovrum mot innergård med plats för dubbelsäng & gott om förvaring. Ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin. Här bor ni med närhet till allt ni kan önska i form av kommunikationer, matbutiker och grönområden! En stabil & äkta förening som äger marken (ej tomträtt). Har genomfört stora renoveringar som bland annat fasad och stambyte (2008). Ett bekvämt promenadavstånd till både Vanadisparken, Hagaparken, Brunnsviken med Bergianska trädgården, Lill-Jansskogen samt Rådmansgatans tunnelbanestation & Tekniska Högskolan. Både buss 50 utanför porten som går till Odenplan, buss 2 samt buss 4 ligger inte långt bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsvikssvängen 25, 3 tr / 3 tr, null, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 25, 3 tr / 3 tr

Lägenhet
Lidingö kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
1 795 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/3
1 201 kr/mån
99 722 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Välplanerad etta högst upp i huset mot grönska! Unik chans till ett hem med optimal planering! Denna 18 kvm bostad högst upp i huset, erbjuder ett modernt och stilrent renoverat kök samt ett rymligt allrum med smart förvaring och utrymme för arbetsytor. Med fönster som blickar ut mot grönska, är detta din egen lilla oas i Torsvikssvängen 25. Välkommen till ett bekvämt och harmoniskt boende! Torsvikssvängen, en eftertraktad adress på Lidingö, erbjuder bekvämt promenadavstånd till allt du behöver. På några minuters gångavstånd från bostaden finner du ett brett utbud av restauranger, mysiga caféer och bagerier, välutrustade mataffärer, förskolor och skolor, underhållande lekplatser, och möjligheten att träna på ett gym. Dessutom finns det vackra promenad- och löparspår i naturskön miljö. Torsvik har utmärkta kommunikationer, och på bara några minuter kan du enkelt ta dig till Ropsten. Detta är det perfekta läget för en livsstil med både bekvämlighet och naturupplevelser.

  • Plus

Visar alla 3