Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Stjärnskott

Guldhemmet 2023

Mäklare William Lindvall

William Lindvall

Om mig

Mina senaste kvm slutpriser Vasastan: 131 522 kr 142 000 kr 128 000 kr 120 000 kr Med mig som mäklare får du en målinriktad mäklare, som genuint lägger ner sin själ i varenda försäljning, för att överträffa alla förväntningar och lite till. Till min stora fördel arbetade jag under fem års tid med försäljning, varav två år inom fastighetsbranschen, innan jag påbörjade min resa som mäklare. Vill du få maximalt betalt? Tveka inte att höra av dig! [email protected] 072-3882412

Mäklarens försäljning på Hemnet
Luntmakargatan 63, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:40
Luntmakargatan 63, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Luntmakargatan 63, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Luntmakargatan 63, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 295 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/5
1 224 kr/mån
122 037 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljuvliga 30-talsetta högt upp i fastigheten. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett stilrent kök med diskmaskin och bra arbetsyta. Ett helkaklat badrum och ett rogivande allrum med plats för större säng. Ljus och härlig balkong som vetter mot föreningens lugna innergård! Bekvämt promenadavstånd till både Hötorget, Rådmansgatan och Humlegården. Endast ett stenkast från allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden. Stabil och solid äkta förening som äger marken. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tomtebogatan 40B, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:50
Tomtebogatan 40B, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Tomtebogatan 40B, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Tomtebogatan 40B

Lägenhet
Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 695 000 kr
39 m²
2 rum
2 402 kr/mån
94 744 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljuvliga tvåa fina fönsterpartier och högt i tak. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett stilrent kök med bra arbetsyta och diskmaskin. Ett helkaklat badrum och ett rogivande sovrum med plats för större säng. I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Tomtebogatan som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och närhet till populära Rörstrandsgatan med restauranger och butiker för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Lägenheten ligger även belägen ett stenkast från både Karlbergsparken och Vasaparken. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Hamngatan 11A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:20
Hamngatan 11A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 11A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 11A

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
6 195 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 1/7
5 643 kr/mån
75 549 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljuvliga 3,5a från 2017. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett stilrent kök med bra arbetsyta och diskmaskin. Ett fräscht helkaklat badrum och två rogivande sovrum med plats för större säng. Ett kontorsutrymme som också kan göras om till en Walk-In closet. Två stora inglasade balkonger som erbjuder både soluppgång och solnedgång med utsikt mot Bällstaviken! Sundbyberg erbjuder inte bara pendeltåg utan även tunnelbana, tvärbana och bussar. Dessutom är det möjligt att promenera till Bromma flygplats härifrån. Bromma Blocks, ett av Sveriges modernaste köpcentrum, ligger också inom gångavstånd, liksom möjligheten att ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. På bara några minuters promenad når man Sundbybergs centrum som har ett brett utbud av butiker, restauranger, barer och caféer. Med allt detta inom räckhåll kan man säga att Sundbyberg är som en stad i staden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Siargatan 11, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Siargatan 11, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Siargatan 11, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Siargatan 11, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 795 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/6
2 132 kr/mån
88 256 kr/m²

- Tvåplansgarage för 800kr/mån! Varmt välkomna till denna tysta, rymliga lägenhet mot innergården! Denna tvårummare besitter stora ljusa fönsterpartier & en genomgående planlösning. Ett kök med bra arbetsyta. Ett helkaklat badrum och ett rogivande sovrum med plats för större säng. Siargatan ligger i hjärtat av Södermalm vilket ger otroligt bra kommunikationer och massor av bekvämligheter. Ett bekvämt promenadavstånd till både Medborgarplatsen & Södra station. Buss 57 & 66 går runt hörnet. Både Slussen samt Mariatorget ligger inte långt bort! ICA Kvantum matmarknad runt hörnet och flera mysiga restauranger finns såsom t ex Omnipollos Hatt, Pelikan, Himlen, Freya & Åsö Bageri. Ett par minuter från bostaden ligger även lummiga Rosenlundsparken, Fatbursparken, Tjurbergsparken samt Tantolunden! Stabil och solid äkta förening som äger marken. Föreningen har dessutom ett garage (kostar 800kr/mån). Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4