Mäklare Emelie Bergström

Emelie Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skördevägen 1, Vallentuna, Vallentuna kommun

Skördevägen 1

Lägenhet
Vallentuna, Vallentuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 394 kr/mån
39 900 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma och välplanerade tvåa om 50 kvm. Hörnlägenhet, högst upp med en fantastisk balkong i soligt läge! Solid välskött äkta förening med låg belåning som äger marken. Föreningen har genomfört omfattande renoveringar av fastigheten och stambytet genomfördes 2012/2013. Bostaden har en social och öppen planlösning, ett rymligt vardagsrum med separat kök och bra arbetsytor, gott om förvaring samt plats för matgrupp. Med sitt centrala läge erbjuds gångsavstång till Vallentuna Centrum och ett generöst utbud av restauranger, livsmedelsbutiker, goda kommunikationer, gym och mycket mer. Vallentuna erbjuder natur, badsjöar, skog och det välkända Vallentuna Gym& sim. Vallentuna IP med ishall samt förskolor, skolor och gymnasium Varmt välkomna på visning!

Bergsjövägen, Kårsta, Vallentuna kommun

Bergsjövägen

Radhus
Kårsta, Vallentuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
4 494 000 kr
128 m²
6 rum
8 200 kr/mån
35 109 kr/m²

Nu säljstartar vi trevliga Kårsta Park 4 Etapp 1. Fantastiskt Parhus från VårgårdaHus om 128 kvm med stor tomt och altan i anslutning till huset. Som boende i Kårsta park välkomnas du i en gemenskap där något händer varje dag. Är det inte middagsbjudningar så är det bad, lek, fikastunder, träning i grupp och sociala aktiviteter i detta fantastiska område där alla verkligen tar hand om varandra på ett fint sätt. Beläget i lugna kvarter med fina naturområden, endast en kort promenad från bostaden finner ni Bergsjön, upplyst motionsspår och skogen som rekommenderas för härliga promenader eller svampplockning. Här erbjuds ett komplett boende för hela familjen, bostaden är fördelad på två plan med kök, vardagsrum, två badrum, fyra sovrum samt tvättstuga. Klimatsmart uppvärmning via vattenburen golvvärme i båda planen med frånluftvärmepump. Välkommen till ett bekymmersfritt boende i trevliga Kårsta Park.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Parkvägen 3, Vallentuna centrum, Vallentuna kommun

Parkvägen 3

Lägenhet
Vallentuna centrum, Vallentuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 055 000 kr
1 rum
1 891 kr/mån

Projektet snart slutsålt. 13, 15, och 17 kvm - Slutsålda. 18, 24 och 28 kvm - Fåtal kvar. 38 kvm - Slutsålda. Välplanerad och mycket fräsch bostadsrätt om 18 kvm i Vallentuna Park. Juridisk person accepteras och uthyrning är tillåtet. Bostadsrätterna är extremt välplanerade med ljus öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stilrena materialval samt en solig balkong som gör att detta är något utöver det vanliga. Perfekt boende om du studerar, vill ha ett eget deltidsboende eller investering med möjlighet till god avkastning genom uthyrning. Välkomna till Vallentuna Park som erbjuder det bästa av allt!

  • Balkong
  • Hiss
Bergsjövägen 28C, Kårsta, Vallentuna kommun

Bergsjövägen 28C

Radhus
Kårsta, Vallentuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
4 395 000 kr
124 + 19 m²
7 rum
6 733 kr/mån
35 444 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar. Nu har du chansen att Hyr/Köpa i Kårsta park 3. Hyr tills vidare och när du önskar köpa omvandlas upp till 6 månaders hyra till din kontantinsats. 15.851/ månad i kallhyra Parhus från VårgårdaHus om 124 kvm med stor tomt och altan i anslutning till huset. Bostadsrätten färdigställdes 2022 och har därför hög modern standard och möjlighet till omgående tillträde. Bostadsområdet Kårsta Park ligger i samhället Kårsta i Vallentuna kommun. Samtidigt som vi befinner oss i natursköna omgivningar på landet, finns staden inom räckhåll. Via Roslagsbanan, buss eller bil tar du dig till Stockholm på 45 minuter. Till Norrtälje tar det en halvtimme. Bostaden är fördelad på två plan med kök, vardagsrum, två badrum, fyra sovrum samt tvättstuga. Klimatsmart uppvärmning via vattenburen golvvärme i båda planen med frånluftvärmepump. Välkommen till ett bekymmersfritt boende i trevliga Kårsta Park.

  • Uteplats
Bergsjövägen 28B, Kårsta, Vallentuna kommun

Bergsjövägen 28B

Lägenhet
Kårsta, Vallentuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 695 000 kr
24 + 7 m²
1 rum
2 511 kr/mån
70 625 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar. Nu har du chansen att Hyr/Köpa i Kårsta park 3. Hyr tills vidare och när du önskar köpa omvandlas upp till 6 månaders hyra till din kontantinsats. 7.851 kr i månad i kallhyra. Smart och praktiskt Attefallshus om 24 kvm med sovloft om hela 7 kvm. Tomt och altan i anslutning till huset. Bostadsrätten färdigställdes 2022 och har därför hög modern standard. Tillgång till förråd och parkeringsplats. Beläget i lugna kvarter med fina naturområden, endast en kort promenad från bostaden finner ni Bergsjön, upplyst motionsspår och skogen som rekommenderas för härliga promenader eller svampplockning. Välkommen till ett bekymmersfritt boende i trevliga Kårsta Park. Möjlighet till omgående tillträde. Juridisk person accepteras och uthyrning är tillåtet.

  • Uteplats
Bergsjövägen 27, Kårsta, Vallentuna kommun

Bergsjövägen 27

Lägenhet
Kårsta, Vallentuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 445 000 kr
24 + 7 m²
1 rum
1 898 kr/mån
60 208 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar. Hitta ditt nya drömboende i Kårsta Park 2 med möjlighet för snabb inflyttningen. Juridisk person accepteras och uthyrning är tillåtet. Med 24 kvm boyta samt tillhörande loft om 7 kvm bor du i detta fantastiska, kvadratsmarta Attefallshus med egen uteplats på 15 kvm. Genomgående hög standard såsom klinker i entrén och helkaklat badrum, ekparkett i samtliga rum och klimatsmart uppvärmning via vattenburen golvvärme. Huset har egen tomt med altan i bästa solläget i anslutning samt tillgång till förråd och parkeringsplats. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 6