Mäklare Mats Olander

Mats Olander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Benningvägen 8, Per-Ols, Fagersta kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Benningvägen 8, Per-Ols, Fagersta kommun, bild 2
Benningvägen 8, Per-Ols, Fagersta kommun, bild 3

Benningvägen 8

Villa
Per-Ols, Fagersta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
695 000 kr
72 + 72 m²
4 rum
903 m² tomt

Just nu saluförs denna härliga "egnahem-villa" samt intilliggande garage med otrolig charm bevarad & med fint läge på attraktiv central adress i Fagersta. Smakfullt inredd och delvis renoverad bostad om 4 rum och kök & 2 badrum tvättstuga och många förrådsutrymmen. Därtill en hel vind som skulle kunna inredas till ett mysigt loft. Bedårande Inglasad altan med högt läge och utsikt över den lummigt uppvuxna tomten. Stora valv mellan rummens kapar luftighet och den generösa takhöjden förhöjer känslan av rymd. En välskött bostad med hög potential. En trappa som binder samman våningarna från entréplanet såväl ner till botten/souterrängplanet som upp till vinden. Yttertaket är utbytt för 2 år sedan. Härlig trädgård med skyddad uteplats & möjlighet till odling. Badtunna. Grusad uppfart för parkering. Såväl ett rejält garage som förrådsbyggnad finns. Nära till grönska för njutning och rekreation under långa sköna dagar! Detta är ett hem för lugn & trivsel! Den trevliga planlösningen separerar generösa & välkomnande sociala utrymmen med privata bostadsdelar på ett fint sätt. Bostaden ligger både lugnt & centralt samt med alla bekvämligheter och service, skolor och barnomsorg nära inom räckhåll. Man har bara en kort promenad till Fagersta centrum för shopping.Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stockkumla 4, Stockkumla, Västerås kommun
Stockkumla 4, Stockkumla, Västerås kommun, bild 2
Stockkumla 4, Stockkumla, Västerås kommun, bild 3

Stockkumla 4

Villa
Stockkumla, Västerås kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
6 495 000 kr
259 + 22 m²
8 rum
5 472 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna lantligt belägna och fantastiska fastighet i idylliska Stockkumla strax utanför Västerås. Cirka 270kvm bostadsbyggnad med anor från 1800-talet. Huset har bibehållit sin charm genom åren med sina gedigna trägolv, kakelugnar och kattvindar. Här har ni naturen utanför knuten och kan leva lantliv som många drömmer om. Underbar fastighet med låga driftskostnader. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Svedjevägen 8B, Björksta, Fagersta kommun
Svedjevägen 8B, Björksta, Fagersta kommun, bild 2
Svedjevägen 8B, Björksta, Fagersta kommun, bild 3

Svedjevägen 8B

Lägenhet
Björksta, Fagersta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
575 000 kr
69,2 m²
3 rum
vån 3/4
3 834 kr/mån
8 309 kr/m²

Sommarens visningsmöjlighet- Kontakta mäklaren och boka Din privatvisning nu! Just nu erbjuds en denna underbara högt belägna & delvis renoverade 3:a med härlig solbadande balkong och lyxig hotellkänsla i välskötta och mycket populära Brf Björksta! Här bor du lugnt och naturnära men med omedelbar närhet till Fagerstas centrum service sjukhus skolor och den högklassiga bad & idrottsanläggningen Fagerstahallen. Lägenheten är mycket smakfullt iordninggjord med vackra varma färger och harmoniska färger på väggar och golv. Nyligen renoverat kök i modern stil. två bra sovrum varav master bedroom är inrett så att känslan av botiquehotell är påtaglig. Stort härligt vardagsrum med utgång till balkongen. På balkongen kan man lugnt njuta livets goda dagar med grönskande utsikt och sol från lunchtid till en bra bit in på kvällen. En praktisk lyx i livet är även att lägenheten har 2 stycken badrum klädkammare och att det till lägenheten hör hela 4 stycken källarförråd samt en extern "förvaringsgarderob" på våningsplanet. Lägenheten är genomgående och bjuder därigenom på fina ljusinsläpp från 2 väderstreck. Denna lägenhet måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning & välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Germundsbo 31, Germundsbo, Avesta, Avesta kommun
  • Tor 15 aug kl 17:00
Germundsbo 31, Germundsbo, Avesta, Avesta kommun, bild 2
Germundsbo 31, Germundsbo, Avesta, Avesta kommun, bild 3

Germundsbo 31

Villa
Germundsbo, Avesta, Avesta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
9 495 000 kr
296 m²
10 rum
4 620 m² tomt

Anrika och berömda Strandbacken i Avesta är till salu! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna hänförande vackra och helt unika plats där generationer av bergslagsfolk dalmasar och kullor roat sig i nära 100 år och som har en särskild kärleksfylld plats i hjärtat för många. Denna fastighet med adresserna Germundsbo 31 & 33 har ett helt magnifikt enskilt läge med vidsträckt egen strand utmed Dalälven och lämpar sig såväl för en entreprenör som vill ta vid rodret att utveckla och driva den kommersiella verksamheten lönsamt vidare in i framtiden eller den som vill göra platsen till sin egen och skapa sig ett eget naturskönt privat boendeparadis med extra allt. På den välskötta fastigheten som badar i solljus större delen av dagen finns 2 st mycket charmiga bostadshus på 203kvm respektive 93kvm BOA med härlig planlösning samt lokal inrymmande restaurang om 184kvm med 150kvm uteservering under tak som övergår i 300 kvm brygga med dansbana och utescen med artistloge samt andra byggnader. Gårdens äldre delar har anor från 1600-talet! Samtliga byggnader har genom årens om och tillbyggnader fått bibehålla sin fantastiska gammaldags charm. Byggnaderna omgärdas av en uppvuxen vacker och romantisk trädgård med fruktträd och buskar och har vacker terrassering ner mot dansbanan vid vattnet. Allt inringas av en pampig syrénhäck och välkomnande inkörsportal från byvägen. Flertalet uteplatser och altaner med sagolik utsikt över älvens porlande och glittrande vatten skapar rofyllda oaser nästan var du än befinner dig på tomten. Egen brygga med båtplatser och fiskerätt finns . Ett boende här innebär ett liv med möjlighet till högsta livskvalitet. Detta är en alldeles speciell fastighet som verkligen måste upplevas på plats.Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Germundsbo 6:1, Germundsbo, Avesta, Avesta kommun
  • Tor 15 aug kl 17:00
Germundsbo 6:1, Germundsbo, Avesta, Avesta kommun, bild 2
Germundsbo 6:1, Germundsbo, Avesta, Avesta kommun, bild 3

Germundsbo 6:1

Tomt
Germundsbo, Avesta, Avesta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
995 000 kr
3,4 ha tomt

Precis angränsande till anrika och välkönda Strandbacken i Avesta erbjuds denna fastighet med utvecklingspotential till ny ägare. På fastigheten har historiskt sett bedrivits handelsträdgård och den omfattar idag ca 2 hektar gräsbevuxen betesmark samt drygt 1 hektar skog. Det finns dessutom 2 stycken ekonomibyggnader på fastigheten som kan renoveras till önskat syfte. Markarealen kan även den användas eller exploateras på olika sätt eller så kan möjligheterna till avstyckning för tomtmark utredas. Fastigheten används delvis idag till bland annat parkeringsyta vid publikdragande evenemang på strandbacken och skulle med fördel även fortsättningsvis kunna vara ett komplement till den fastigheten (Germundsbo 31) som erbjuds till försäljning i separat annons. Kontakta mäklaren vid frågor.Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Ribacken 9, Ribackens Fritidsby, Grödinge, Vårsta, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 16:30
Ribacken 9, Ribackens Fritidsby, Grödinge, Vårsta, Botkyrka kommun, bild 2
Ribacken 9, Ribackens Fritidsby, Grödinge, Vårsta, Botkyrka kommun, bild 3

Ribacken 9

Fritidshus
Ribackens Fritidsby, Grödinge, Vårsta, Botkyrka kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 475 000 kr
48 m²
3 rum
300 m² tomt

SOMMARVISNING IDAG 21/7 KL 16:30! -Anmäl Ditt deltagande till mäklare Mats Olander på:070-641 13 36. Äntligen finns åter ett rejält välskött hus i omåttligt populära & Idylliska Ribackens stugby på marknaden! -Dessutom med kanske ett av områdets bästa lägen och med en uppväxt grönskande tomt som ger en enskild & privat känsla! Detta välskötta smultronställe med underbar behändig tomt och med hela cirka 48 kvm boarea vilket är större än de flesta andra i området, genom sin godkända attefallstillbyggnad saluförs just nu. Planlösningen är synnerligen tilltalande med 3 r.o.k, samt TC och har stora ljusinsläpp & fina materialval samt braskamin för mysiga kvällar passar såväl den mindre som den lite större familjen. Här finns plats och möjlighet för vila, mys, friluftsliv, rekreation och sann livskvalitet året runt. Goda förvaringsmöjligheter och fristående förrådsbyggnad som enkelt kan göras om till en mycket mysig gäststuga. Perfekt behändigt avstånd till centrala Stockholm. Måste ses. Varmt välkomna på visning!!

  • Premium
  • Uteplats
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Cedergrensvägen 16

Lägenhet
Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
975 000 kr
17 m²
1 rum
vån 0/4
2 416 kr/mån
57 353 kr/m²

Möjlighet till investering & löpande intäkter! Unikt koncept -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Just nu erbjuds unika möjligheter till investering & chans till god löpande avkastning & samtidigt även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compactliving om 17 kvm BOA ligger placerad mot grönskande bostadsområde i Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den till andra gäster åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Södervägen 28B, Högmora, Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 11:30
Södervägen 28B, Högmora, Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Södervägen 28B, Högmora, Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Södervägen 28B

Lägenhet
Högmora, Huddinge, Huddinge kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 745 000 kr
57 m²
2 rum
5 803 kr/mån
48 158 kr/m²

Välkommen till detta unika fantastiskt fina och genomtänkta 2 rok studiohus om 57 kvm. Bostaden präglas av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du med naturen runt hörnet och bostaden erbjuder både gemenskap och avskildhet, en härlig altan som nås direkt via vardagsrummet och designkök med italienska bänkskivor i carraramarmor och rosfria vitvaror från Siemens. Möjlighet till elbilsladdning. Stor förvaringsvind för extra förvaring. Ett boende som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Beatebergsvägen 31, Rö,  Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår
Beatebergsvägen 31, Rö,  Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Beatebergsvägen 31, Rö,  Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Beatebergsvägen 31

Villa
Rö, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 995 000 kr
129 m²
5 rum
2 390 m² tomt

VISAS I SOMMAR! -Lantligt lugn och sann livskvalitet i Roslagens famn, endast en halvtimmer från Stockholms pulserande citypuls! Här erbjuds just nu en unik möjlighet till just det då denna smakfulla och moderna familjevilla erbjuds till försäljning. Villan är relativt nyproducerad (2020) och har förärats med högt lugnt och enskilt läge i vackra Rö utanför Norrtälje.Optimal placering på tomten ger många härliga soltimmar och magiska grillkvällar på den fantastiska altanen med bubbelbad.Dessutom finns hären stor trädgård där plats ges till att förädla ytterligare och skapa sin alldeles egen prägel. Villan har ett underbart ljus & en helt unik planlösning som skapar otroliga möjligheter för livet, och plats för allt trots sina lite färre kvadratmetrar. Alla utrymmen i huset andas smakfull stil och klass, med en god portion praktiska lösningar. Detta är verkligen ett boende för alla generationer t.ex moderna familjen som vill kombinera ett sunt liv på landet med karriär i staden. Välkommen att kontakta mäklaren Mats Olander på tel: 070-6411336 och boka Din visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun, bild 2
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun, bild 3

Hästskovägen 10

Villa
Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 495 000 kr
273 m²
10 rum
3 057 m² tomt

Årets chans att förvärva ett eget Unikt sjöställe i södra Dalarna! Detta underbara drömboende vid vatten med 2 separata villor privat placerade på direkta strandtomter med fiskerätt & privat brygga vid Barkens stand på en ljuvligt vacker plats i södra Dalarna kan bli ditt! Hela 3.057 kvm areal med 2 st villor i mycket trevliga byn Kolpebo utanför Fagersta. Det ena BESIKTADE bostadshuset på 170kvm utbyggt 2018 & totalrenoverat till perfektion med modern planlösning & fönster där gränsen mellan inne & de vykortsvackra utemiljöerna suddas ut på ett fantastiskt vis. Energisnål vattenvärme finns installerad här! Hus 2 är 103kvm under totalrenovering. Stora solbadande terrasser mot vatten där det ljuva livet kan levas fullt ut. Brygga med möjlighet att förtöja båt & bada i Barken. Genom Strömsholms kanal finns möjlighet att slussa ut till Mälaren, Stockholm & Östersjön. Ta chansen & förvärva detta sjöställe och få ett eget paradis utöver det vanliga! Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fasternavägen 384 A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Fasternavägen 384 A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Fasternavägen 384 A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Fasternavägen 384 A

Villa
Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 795 000 kr
133 m²
5 rum
1 859 m² tomt

OBS! ENDAST EN VILLA KVAR TILL SALU! -FÖRST TILL KVARN...Välkommen till Ert nya hem i Gottröra!!! Nyproducerade ljusa luftiga energisnåla boenden vackert placerade i underbara Gottröra! Nu erbjuds äntligen en unik möjlighet att förvärva ett modernt och charmig helt nybyggt enplanshus om hela 133 kvm boarea, med stor tomt. Två stycken hus har uppförts på angränsande tomter, varav den ena redan kort efter publicering är är såld, men ännu finns chans att förvärva Fasternavägen 384A. Detta högklassiga boende färdigställs i detta nu för snar inflyttning. Möjlighet finns även till att mot tillägg vara med och påverka slutliga extra tillval eller att få komplementbyggnader uppförda. Nyproducerade villor är befriade från fastighetsskatt i 15 år vilket ger en avsevärd besparing jänför med äldre hus. Tomten är lantligt och idylliskt belägen och angränsar till skog och fält, ett skyddat läge i detta villaområde som är under framväxt. De närliggande miljöerna präglas av natur & öppna kulturlandskap med åkrar, ängar och skogar. Bostäderna har vart och ett inte mindre än fyra stora sovrum, två badrum, stort vardagsrum och kök i öppen social planlösning med stora fönsterpartier & fullhög takhöjd upp till nock. Dessutom rymmer husen en praktisk och rymlig tvättstuga. Husen värms upp med vattenburen golvvärme via en frånluftsvärmepump, och i de två badrummen finns även elektrisk golvvärme. Vatten och avlopp sköts av samfälligheten i området. OBS: Då detta är nyproducerade hus så erbjuder många banker & låneinstitut amorteringsfrihet ett antal år, vilket då kan tillföra en extra besparing. Invändigt präglas husen av enhetligt 3-stavs ekparkett med vita väggar. Utomhus finns generösa terrassdäck, med direkt tillgång från både vardagsrum och relaxrum. Detta är verkligen nybyggda boendedrömmar med högsta potential till vidareutveckling. Den smarta planlösningen gör husen lämpliga för alla generationer. Här finns plats för livskvalitet genom hela livet! Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Erlandsbo 10, Erlandsbo, Fagersta, Skinnskattebergs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Erlandsbo 10, Erlandsbo, Fagersta, Skinnskattebergs kommun, bild 2
Erlandsbo 10, Erlandsbo, Fagersta, Skinnskattebergs kommun, bild 3

Erlandsbo 10

Villa
Erlandsbo, Fagersta, Skinnskattebergs kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 495 000 kr
90 m²
4 rum
2 450 m² tomt

Mitt i Bergslagens underbara landsbygd med öppet fritt & privat läge intill grönskande hagar, trolsk skog och glittrande vatten ligger detta unika paradis som äntligen erbjuds marknaden! Här på Erlandsbo 10 kan du året runt finna den så eftertraktade enkla fritid och sanna livskvalitet som krävs för att ladda batterierna. Fungerar som åretruntboende eller fritidshus. Fastigheten har ett unikt läge i ett böljande kulturlandskap intill sjön Stora Kedjen som fiskerätt finns i. Huvudbyggnaden med åretruntstandard har en synnerligt trevlig utformning med stort härligt lantkök utrustat med alla moderniteter samt klassisk vedspis & spiskåpa bevarad. Öppen social planlösning mot vardagsrum och uterum/terrasser. Många stora fönster ger härliga ljusinsläpp och vacker utsikt. Två sovrum och ytterligare ett sällskapsrum på övre plan. Två baskaminer. På tomten finns även ett fint spahus med relax och nedsänkt jacuzzi utanför på terrassen. Sammanbyggt med detta finns ett trevligt gästhus. En praktisk länga med förråds- hobbyrums- och carport-utrymmen finns likaså. Byggnaderna är placerade så de skapar en fin gårdskänsla. Erlandsbo ligger strategiskt i Västmanland med enkelt pendlingsavstånd till större orter som Västerås och Stockholm. En så unik fastighet som denna är med sitt läge och sin sin utformning själva sinnebilden av ett klassiskt svenskt fritidshus-paradis, och erbjuds sällan på öppen marknad. Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 13:30
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 1

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 495 000 kr
97 m²
3 rum
vån 1/2
6 524 kr/mån
36 031 kr/m²

Välkomna till Slottsbyns kanske bästa boende! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna mycket smakfulla och unika lägenheten i premium-projektet Flora Steninge! 3 RoK om 97 kvm med privat uteplats har bästa läge i Steninge Slottsby mycket nära slottsområdet och stenladan med sina butiker restaurang och många event. Även omedelbar närhet och promenadavstånd till Steningebadet Lägenheten producerades 2022 och präglas av fantastisk rymd med 2,70m i takhöjd och fantastiska stora spröjsade glaspartier samt exklusiva material som ger bostaden en alldeles enastående känsla. Nuvarande ägare har därtill lagt ner sin själ i att fortsätta att ytterligare renovera & ytterligare förfina denna diamant med smakfullhet till yttersta perfektion för ännu mer ljus & rymd. Detta får den att sticka ut mot övriga lägenheter i projektet. Fantastisk öppen planlösning mellan kök vardagsrum och matplats, stort välutrustat badrum, Master bedroom med WC en suite. Stor egen uteplats m.m. Ett fantastiskt boende på en plats som sjuder av kreativitet och livskvalitet. Måste ses! För privatvisning: kontalta mäklare Mats Olander, tel 070-641 13 36.

  • Premium
  • Uteplats
Hasselbacken 710, null, Sigtuna kommun
Hasselbacken 710, null, Sigtuna kommun, bild 2
Hasselbacken 710, null, Sigtuna kommun, bild 3

Hasselbacken 710

Villa
Sigtuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
6 495 000 kr
179 + 45 m²
6 rum
3 124 m² tomt

Här finns nu en unik möjlighet att förvärva denna högt lantligt och fritt placerade fastighet med en rejäl härlig familjevilla med plats plats för den stora familjen och umgänge med nära & kära.Villan är på hela 6 rum & kök om 179 kvm boarea. Bostaden har skön altan/balökong på respektive våningsplan samt har som kronan på verket även ett stort underbart uterum som blir som ett extra vardagsrum under stora delar av året. Solceller finns installerade och genom dessa får bostaden en mycket attraktiv driftsekonomi. Ytterligare byggnader finns på fastigheten. Tomten är även den väl tilltagen med sina hela 3.124 kvm. Här bor du lugnt och naturnära med med närhet till Märsta och med mycket smidigt pendlingsavstånd till såväl Uppsala, Arlanda & Stockholm. Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tibble Skogsväg 32, Norrboda, Kungsäöngen, Upplands-Bro kommun

Tibble Skogsväg 32

Villa
Norrboda, Kungsäöngen, Upplands-Bro kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 495 000 kr
124,4 m²
4 rum
4 996 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade 1-plans bostadsrättsvilla i soligt läge i Norrboda. Här finns tre sovrum, ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning som skapar sociala utrymmen samt ett ljust allrum som kan användas som extra sovrum. Det stora sovrummet har eget badrum och klädkammare. Boendet har hög standard med helkaklade våtutrymmen och parkettgolv, samt moderna detaljer som spotlights i taket och induktionshäll. Carporten och förrådet ger bra förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen är stabil med lån fördelat i två delar till förmånliga räntor. Bra parkering med plats för tre bilar. Naturreservat runt hörnet och gångavstånd till barnvänlig badstrand. Förskola i området. Nya handelsplatsen "Brunna Park" med Biltema, Stora Coop, apotek, Lidl och Mcdonalds. Buss mot Kungsängen C med kvartstrafik mot Stockholm som tar ca 27 minuter och Bålsta. Den bilburne kommer direkt ut på E18. Måsta ses. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun

Cedergrensvägen 16

Lägenhet
Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 385 000 kr
16 m²
1 rum
vån 2/4
2 273 kr/mån
86 563 kr/m²

Möjlighet till investering & löpande intäkter! Unikt koncept -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Just nu erbjuds unika möjligheter till investering & chans till god löpande avkastning & samtidigt även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compactliving om 16 kvm BOA ligger placerad mot grönskande bostadsområde i Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den till andra gäster åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. Välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 16