Mäklare Mats Olander

Mats Olander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 1

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 495 000 kr
97 m²
3 rum
vån 1/2
6 524 kr/mån
36 031 kr/m²

Välkomna till Slottsbyns kanske bästa boende! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna mycket smakfulla och unika lägenheten i premium-projektet Flora Steninge! 3 RoK om 97 kvm med privat uteplats har bästa läge i Steninge Slottsby mycket nära slottsområdet och stenladan med sina butiker restaurang och många event. Även omedelbar närhet och promenadavstånd till Steningebadet Lägenheten producerades 2022 och präglas av fantastisk rymd med 2,70m i takhöjd och fantastiska stora spröjsade glaspartier samt exklusiva material som ger bostaden en alldeles enastående känsla. Nuvarande ägare har därtill lagt ner sin själ i att fortsätta att ytterligare renovera & ytterligare förfina denna diamant med smakfullhet till yttersta perfektion för ännu mer ljus & rymd. Detta får den att sticka ut mot övriga lägenheter i projektet. Fantastisk öppen planlösning mellan kök vardagsrum och matplats, stort välutrustat badrum, Master bedroom med WC en suite. Stor egen uteplats m.m. Ett fantastiskt boende på en plats som sjuder av kreativitet och livskvalitet. Måste ses! För privatvisning: kontalta mäklare Mats Olander, tel 070-641 13 36.

  • Premium
  • Uteplats
Paternostervägen 98, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Idag kl 18:00
Paternostervägen 98, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 98, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 98

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 709 kr/mån
53 222 kr/m²

Se hit & sluta leta! Helrenoverad 2:a med smakfull finess yttersta fingertoppskänsla och de senaste materialvalen... -Nej STOPP! Det kan vi inte direkt påstå! -Däremot erbjuds nu en helt unik möjlighet att förvärva en välplanerad lägenhet med mycket funkischarm rejäla ytor gott om plats till förvaring och charmiga originaldetaljer om 45 kvm & högsta potential för den renoveringsvillige. bostaden är i stort behov av lite kärlek fix & inre renovering, men kommer efter det åter skina i sin forna glans. Bostadsrätten upplåts nu av välskött bostadsrättsföreningförening som lagt kloka investeringar på skötsel av fastighet & energieffektiviseringar. Badrummet med badkar är efter stambyte helkaklat. Underbart läge med utsikt mot lummiga gårdar. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger enastående ljusflöde och rymd. Stora dubbelfönsterdörrar från vardagsrummet leder ut till en härlig rejäl balkong. Lägenheten har alla chanser att åter bli fantastisk med hög mysfaktor stor rofylldhet. Vardagsrum & balkong i väster. Mycket bra läge nära kommunikationer. Intill ligger Nytorps gärde med promenadavstånd till bad. I närheten finns allt nödvändigt, butiker & restauranger. Nära ligger även Nackareservatet för den aktive och naturkäre. Måste ses. Välkommen på visning

  • Premium
  • Balkong
Sankt Eriksgatan 83, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr
Sankt Eriksgatan 83, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Eriksgatan 83, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Eriksgatan 83

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
12 995 000 kr
114 m²
4 rum
vån 3/5
7 951 kr/mån
113 991 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva denna praktfulla 4-rums lägenhet med bästa läge vid Sankt Eriksplan. På populära adressen Sankt Eriksgatan 83 har ni privilegiet att bo bara ett stenkast från folklivet längs Rörstrandsgatan i Birkastan med eget garage för bilen. Gatan runt hörnet i kvarteret blir en gågata sommartid och är välkänd för sina många restauranger, caféer och butiker som skapar en atmosfär av att vara nere på kontinenten. Runt Sankt Eriksplan finns små butiker och spännande restauranger och i Vasaparken konstmuseum, dansbana, hundrastgård och stor lekplats. Alla kommunikationer med lokaltrafiken finns runt hörnet. Västermalmsgallerian ligger endast en kort promenad bort på andra sidan S:t Eriksbron. Denna välrenommerade galleria erbjuder allt från stora matvarubutiker till populära kläd- och inredningsbutiker. Här bor du högt upp i en fantastisk lägenhet i vacker 20-talsfastighet om 114 kvm med en härlig balkong mot en av Vasastans största innergårdar. Bostadsrättsföreningen äger eget garage i huset där föreningens medlemmar har förtur till plats. Det är en sällsynt chans att förvärva denna pärla i en sådan eftertraktad och mångsidig del av staden. Missa inte detta tillfälle! Måste verkligen upplevas på plats, varmt välkommen att boka din visning..

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Södervägen 28B, Högmora, Huddinge, Huddinge kommun
  • Idag kl 18:00
Södervägen 28B, Högmora, Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Södervägen 28B, Högmora, Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Södervägen 28B

Lägenhet
Högmora, Huddinge, Huddinge kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
5 803 kr/mån
52 544 kr/m²

Välkommen till detta unika fantastiskt fina och genomtänkta 2 rok studiohus om 57 kvm. Bostaden präglas av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du med naturen runt hörnet och bostaden erbjuder både gemenskap och avskildhet, en härlig altan som nås direkt via vardagsrummet och designkök med italienska bänkskivor i carraramarmor och rosfria vitvaror från Siemens. Möjlighet till elbilsladdning. Stor förvaringsvind för extra förvaring. Ett boende som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Fasternavägen 384 A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
Fasternavägen 384 A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Fasternavägen 384 A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Fasternavägen 384 A

Villa
Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 795 000 kr
133 m²
5 rum
1 859 m² tomt

OBS! ENDAST EN VILLA KVAR TILL SALU! -FÖRST TILL KVARN...Välkommen till Ert nya hem i Gottröra!!! Nyproducerade ljusa luftiga energisnåla boenden vackert placerade i underbara Gottröra! Nu erbjuds äntligen en unik möjlighet att förvärva ett modernt och charmig helt nybyggt enplanshus om hela 133 kvm boarea, med stor tomt. Två stycken hus har uppförts på angränsande tomter, varav den ena redan kort efter publicering är är såld, men ännu finns chans att förvärva Fasternavägen 384A. Detta högklassiga boende färdigställs i detta nu för snar inflyttning. Möjlighet finns även till att mot tillägg vara med och påverka slutliga extra tillval eller att få komplementbyggnader uppförda. Nyproducerade villor är befriade från fastighetsskatt i 15 år vilket ger en avsevärd besparing jänför med äldre hus. Tomten är lantligt och idylliskt belägen och angränsar till skog och fält, ett skyddat läge i detta villaområde som är under framväxt. De närliggande miljöerna präglas av natur & öppna kulturlandskap med åkrar, ängar och skogar. Bostäderna har vart och ett inte mindre än fyra stora sovrum, två badrum, stort vardagsrum och kök i öppen social planlösning med stora fönsterpartier & fullhög takhöjd upp till nock. Dessutom rymmer husen en praktisk och rymlig tvättstuga. Husen värms upp med vattenburen golvvärme via en frånluftsvärmepump, och i de två badrummen finns även elektrisk golvvärme. Vatten och avlopp sköts av samfälligheten i området. OBS: Då detta är nyproducerade hus så erbjuder många banker & låneinstitut amorteringsfrihet ett antal år, vilket då kan tillföra en extra besparing. Invändigt präglas husen av enhetligt 3-stavs ekparkett med vita väggar. Utomhus finns generösa terrassdäck, med direkt tillgång från både vardagsrum och relaxrum. Detta är verkligen nybyggda boendedrömmar med högsta potential till vidareutveckling. Den smarta planlösningen gör husen lämpliga för alla generationer. Här finns plats för livskvalitet genom hela livet! Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Beatebergsvägen 31, Rö,  Norrtälje, Norrtälje kommun
Beatebergsvägen 31, Rö,  Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Beatebergsvägen 31, Rö,  Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Beatebergsvägen 31

Villa
Rö, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 995 000 kr
129 m²
5 rum
2 390 m² tomt

Lantligt lugn och sann livskvalitet i Roslagens famn, endast en halvtimmer från Stockholms pulserande citypuls! Här erbjuds just nu en unik möjlighet till just det då denna smakfulla och moderna familjevilla erbjuds till försäljning. Villan är relativt nyproducerad (2020) och har förärats med högt lugnt och enskilt lägei vackra Rö utanför Norrtälje.Optimal placering på tomten ger många härliga soltimmar och magiska grillkvällar på den fantastiska altanen med bubbelbad.Dessutom finns hären stor trädgård där plats ges till att förädla ytterligare och skapa sin alldeles egen prägel. Villan har ett underbart ljus & en helt unik planlösning som skapar otroliga möjligheter för livet, och plats för allt trots sina lite färre kvadratmetrar. Alla utrymmen i huset andas smakfull stil och klass, med en god portion praktiska lösningar. Detta är verkligen ett boende för alla generationer t.ex moderna familjen som vill kombinera ett sunt liv på landet med karriär i staden. Välkommen på visning

  • Premium
  • Uteplats
Gripengatan 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Gripengatan 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Gripengatan 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Gripengatan 11

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 875 000 kr
36 m²
1 rum
vån 5/5
2 777 kr/mån
52 083 kr/m²

Välkommen till denna fina 1 rok om 36 välplanerade kvadratmeter. En optimalt planerad och effektivt utnyttjad etta med en rymlig balkong som erbjuder utsikt mot en lugn innergård. Lägenheten har stilfullt genomgående ekparkettgolv och ett kök i öppen social planlösning som smidigt integreras med vardagsrummet. Det fräscha och modernt helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Allrummet erbjuder en sovalkov och har tillräckligt med plats för en dubbelsäng. Detta är den perfekta bostaden för dig som letar efter ditt första boende eller en övernattningslägenhet med extra bekvämligheter. Den passar lika bra för ensamstående som för par. Här bor du med närhet till allt och naturen som granne. Här finns även närheten till både Bromma flygplats och Arlanda. I Barkarby hittar du det mesta som gör vardagen enklare och sätter guldkant på tillvaron. Kontakta mäklare Mats Olander på tel 070-6411336 för att boka din visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Teggatan 3, Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun
  • Budgivning pågår
Teggatan 3, Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun, bild 2
Teggatan 3, Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun, bild 3

Teggatan 3

Villa
Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 100 000 kr
106,4 + 56,6 m²
5 rum
1 264 m² tomt

Unik möjlighet!!! ACCEPTERAT PRIS! Först till kvarn... Underbart lantligt boende med sjöutsikt och påtaglig gårdskänsla i vackra byn Vretarne, endast drygt 90 minuter från Stockholm kan bli ditt! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna vackra och charmiga BESIKTADE fastighet bestående av ett äldre klassist och vackert bostadshus på 1,5 plan samt källare om 5 RoK, samt inte mindre än tre andra mycket funktionella och utvecklingsbara byggnader på tomten. Ett möjligt gästhus finns på tomten. Här bor du lugnt enskilt och fridfullt men ändå mitt i byn och mycket nära butik och service i Virsbo, någon kilometer bort. Fastigheten ger goda möjligheter till odling för eget skafferi i den välskötta uppväxta trädgården. Den händige eller konstnärligt lagde finns möjlighet att jobba på givande hobbyprojekt i snickarverkstaden. På tomten finns även hönsgård och hönshus samt plats för andra smådjur. En härlig badplats finns inom några minuters promenad från bostaden. Detta är ett boende för det fria livet och passar såväl barnfamiljen som paret som önskar ett harmoniskt boende på landet för att ladda batterierna med sann livskvalitet och som samtidigt ligger nära såväl Virsbo som Fagersta med all tänkbar service och handel. Byn Vretarne är känd för sin goda sammanhållning och sitt aktiva byalag som verkar för bästa trivsel över generationsgränserna i byn. Ett boende för det goda livet! Måste ses. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Cedergrensvägen 16

Lägenhet
Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 995 000 kr
29,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 191 kr/mån
67 627 kr/m²

Möjlighet till investering & löpande intäkter! Unikt koncept -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Just nu erbjuds möjligheter till investering & chans till god löpande avkastning & samtidigt även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compact-living om 29 kvm med loft ligger högst i huset placerad mot grönskande bostadsområde i Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den till andra gäster åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Tibble Skogsväg 32, Norrboda, Kungsäöngen, Upplands-Bro kommun

Tibble Skogsväg 32

Villa
Norrboda, Kungsäöngen, Upplands-Bro kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 495 000 kr
124,4 m²
4 rum
4 996 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade 1-plans bostadsrättsvilla i soligt läge i Norrboda. Här finns tre sovrum, ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning som skapar sociala utrymmen samt ett ljust allrum som kan användas som extra sovrum. Det stora sovrummet har eget badrum och klädkammare. Boendet har hög standard med helkaklade våtutrymmen och parkettgolv, samt moderna detaljer som spotlights i taket och induktionshäll. Carporten och förrådet ger bra förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen är stabil med lån fördelat i två delar till förmånliga räntor. Bra parkering med plats för tre bilar. Naturreservat runt hörnet och gångavstånd till barnvänlig badstrand. Förskola i området. Nya handelsplatsen "Brunna Park" med Biltema, Stora Coop, apotek, Lidl och Mcdonalds. Buss mot Kungsängen C med kvartstrafik mot Stockholm som tar ca 27 minuter och Bålsta. Den bilburne kommer direkt ut på E18. Måsta ses. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Hammargatan 15C, Centrum, Sandvikens kommun

Hammargatan 15C

Lägenhet
Centrum, Sandvikens kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 045 kr/mån
13 033 kr/m²

Välkommen på visning 18/4 kl 14:30! *ACCEPTERAT PRIS!* Här erbjuds en unik möjlighet att smidigt förvärva denna mycket ljusa och trivsamma 2 ROK i välskötta Brf Blocket, med ypperligt lugnt läge, men ändå mitt i Sandvikens trevliga centrum och dessutom med omedelbar närhet till kommunens resecentrum. Ljus färgsättning, stora ljusinsläpp generösa förvaringsmöjligheter och smakfulla materialval präglar denna bostad. Köket är relativt nyligen helrenoverat. Alla rum är väl disponerade och rejält tilltagna för praktisk funktion. Badrum med egen tvättmaskin, stort härligt sovrum och ett mycket väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl stor soffgrupp och matplats och arbetshörna. Härlig fransk balkong med dörr från vardagsrummet ut mot öppen vy mot centrumlivet. Välkommen till detta synnerligen trevliga och praktiska boende med is tort sett nära till allt man kan önska för ett modernt liv med livskvalitet. Möjlighet till snabb affär och flexibelt tillträde. Måste ses. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun, bild 2
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun, bild 3

Hästskovägen 10

Villa
Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 995 000 kr
273 m²
10 rum
3 057 m² tomt

Unikt sjöställe i södra Dalarna! Underbart drömboende vid vatten med 2 separata villor privat placerade på direkta strandtomter med fiskerätt & privat brygga vid Barkens stand på en ljuvligt vacker plats i södra Dalarna kan bli ditt! Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva 3.057 kvm areal med 2 st villor i mycket trevliga byn Kolpebo utanför Fagersta. Det ena BESIKTADE bostadshuset på 170kvm utbyggt 2018 & totalrenoverat till perfektion med modern planlösning & fönster där gränsen mellan inne & de vykortsvackra utemiljöerna suddas ut på ett fantastiskt vis. Energisnål vattenvärme finns installerad här! Hus 2 är 103kvm under totalrenovering. Stora solbadande terrasser mot vatten där det ljuva livet kan levas fullt ut. Brygga med möjlighet att förtöja båt & bada i Barken. Genom Strömsholms kanal finns möjlighet att slussa ut till Mälaren, Stockholm & Östersjön. Ta chansen & förvärva detta sjöställe och få ett eget paradis utöver det vanliga! Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning

  • Premium
  • Uteplats
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun

Cedergrensvägen 16

Lägenhet
Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 385 000 kr
16 m²
1 rum
vån 2/4
2 273 kr/mån
86 563 kr/m²

Möjlighet till investering & löpande intäkter! Unikt koncept -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Just nu erbjuds unika möjligheter till investering & chans till god löpande avkastning & samtidigt även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compactliving om 16 kvm BOA ligger placerad mot grönskande bostadsområde i Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den till andra gäster åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. Välkommen på visning!

  • Hiss
Uppnäs, Norrtälje, Rådmansö, Norrtälje, Norrtälje kommun

Uppnäs, Norrtälje

Tomt
Rådmansö, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
650 000 kr

KAMPANJ! Nytt pris. Nu ges möjlighet att förvärva härliga tomter i Uppnäs utanför Norrtälje, & nära Kapellskär, invid Östernäs Bryggväg. Här planeras nu för totalt 4 st tomter för uppförande av enbostadshus om 150 kvm. Avstyckningar från befintlig fastighet kommer ske inom kort. Förhandsbesked finns! Synnerligen natursköna lägen på mycket behändigt avstånd från Stockholm och med det ljuva skärgårdslivet in på knuten. Här finns den unika chansen att förvärva och uppföra sitt alldeles egna drömhem med naturens skafferi och attraktioner utanför köksfönstret. Naturnära utan att göra avkall på närheten till stadens liv och service. Låt Ditt nyproducerade hus i Uppnäs bli nyckeln till Ditt aktiva liv med högsta livskvalitet. Kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 14