Mäklare Mats Olander

Mats Olander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Erlandsbo 10, Erlandsbo, Fagersta, Skinnskattebergs kommun
Erlandsbo 10, Erlandsbo, Fagersta, Skinnskattebergs kommun, bild 2
Erlandsbo 10, Erlandsbo, Fagersta, Skinnskattebergs kommun, bild 3

Erlandsbo 10

Villa
Erlandsbo, Fagersta, Skinnskattebergs kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 995 000 kr
90 m²
4 rum
2 450 m² tomt

Mitt i Bergslagens underbara landsbygd md öppet fritt & privat läge intill grönskande hagar, trolsk skog och glittrande vatten ligger detta unika paradis som äntligen erbjuds marknaden! Här på Erlandsbo 10 kan du året runt finna den så eftertraktade enkla fritid och sanna livskvalitet som krävs för att ladda batterierna. Fungerar som åretruntboende eller fritidshus. Fastigheten har ett unikt läge i ett böljande kulturlandskap intill sjön Stora Kedjen som fiskerätt finns i. Huvudbyggnaden med åretruntstandard har en synnerligt trevlig utformning med stort härligt lantkök utrustat med alla moderniteter samt klassisk vedspis & spiskåpa bevarad. Öppen social planlösning mot vardagsrum och uterum/terrasser. Många stora fönster ger härliga ljusinsläpp och vacker utsikt. Två sovrum och ytterligare ett sällskapsrum på övre plan. Två baskaminer. På tomten finns även ett fint spahus med relax och nedsänkt jacuzzi utanför på terrassen. Sammanbyggt med detta finns ett trevligt gästhus. En praktisk länga med förråds- hobbyrums- och carport-utrymmen finns likaså. Byggnaderna är placerade så de skapar en fin gårdskänsla. Erlandsbo ligger strategiskt i Västmanland med enkelt pendlingsavstånd till större orter som Västerås och Stockholm. En så unik fastighet som denna är med sitt läge och sin sin utformning själva sinnebilden av ett klassiskt svenskt fritidshus-paradis, och erbjuds sällan på öppen marknad. Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sankt Eriksgatan 83, Vasastan, Stockholms kommun
 • Tor 30 maj kl 17:30
Sankt Eriksgatan 83, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Eriksgatan 83, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Eriksgatan 83

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
12 995 000 kr
114 m²
4 rum
vån 3/5
7 951 kr/mån
113 991 kr/m²

Äntligen på marknaden! Unik möjlighet att förvärva denna praktfulla 4-rums lägenhet med bästa läge vid Sankt Eriksplan. På populära adressen Sankt Eriksgatan 83 har ni privilegiet att bo bara ett stenkast från folklivet längs Rörstrandsgatan i Birkastan med eget garage för bilen där ägaren av denna bostadsrätt är garanterad att kunna hyra parkeringsplats. Gatan runt hörnet i kvarteret blir en gågata sommartid och är välkänd för sina många restauranger, caféer och butiker som skapar en atmosfär av att vara nere på kontinenten. Runt Sankt Eriksplan finns små butiker och spännande restauranger och i Vasaparken konstmuseum, dansbana, hundrastgård och stor lekplats. Alla kommunikationer med lokaltrafiken finns runt hörnet. Västermalmsgallerian ligger endast en kort promenad bort på andra sidan S:t Eriksbron. Denna välrenommerade galleria erbjuder allt från stora matvarubutiker till populära kläd- och inredningsbutiker. Här bor du högt upp i en fantastisk lägenhet i vacker 20-talsfastighet om 114 kvm med en härlig balkong mot en av Vasastans största innergårdar. Bostadsrättsföreningen äger eget garage i huset där föreningens medlemmar har förtur till plats. Det är en sällsynt chans att förvärva denna pärla i en sådan eftertraktad och mångsidig del av staden. Missa inte detta tillfälle! Måste verkligen upplevas på plats, varmt välkommen att boka din visning..

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Imorgon kl 12:00
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 1

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 495 000 kr
97 m²
3 rum
vån 1/2
6 524 kr/mån
36 031 kr/m²

Välkomna till Slottsbyns kanske bästa boende! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna mycket smakfulla och unika lägenheten i premium-projektet Flora Steninge! 3 RoK om 97 kvm med privat uteplats har bästa läge i Steninge Slottsby mycket nära slottsområdet och stenladan med sina butiker restaurang och många event. Även omedelbar närhet och promenadavstånd till Steningebadet Lägenheten producerades 2022 och präglas av fantastisk rymd med 2,70m i takhöjd och fantastiska stora spröjsade glaspartier samt exklusiva material som ger bostaden en alldeles enastående känsla. Nuvarande ägare har därtill lagt ner sin själ i att fortsätta att ytterligare renovera & ytterligare förfina denna diamant med smakfullhet till yttersta perfektion för ännu mer ljus & rymd. Detta får den att sticka ut mot övriga lägenheter i projektet. Fantastisk öppen planlösning mellan kök vardagsrum och matplats, stort välutrustat badrum, Master bedroom med WC en suite. Stor egen uteplats m.m. Ett fantastiskt boende på en plats som sjuder av kreativitet och livskvalitet. Måste ses! För privatvisning: kontalta mäklare Mats Olander, tel 070-641 13 36.

 • Premium
 • Uteplats
Svedjevägen 8B, Björksta, Fagersta kommun
 • Mån 27 maj kl 14:00
Svedjevägen 8B, Björksta, Fagersta kommun, bild 2
Svedjevägen 8B, Björksta, Fagersta kommun, bild 3

Svedjevägen 8B

Lägenhet
Björksta, Fagersta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
575 000 kr
69,2 m²
3 rum
vån 3/4
3 834 kr/mån
8 309 kr/m²

Just nu erbjuds en denna underbara högt belägna & delvis renoverade 3:a med härlig solbadande balkong och lyxig hotellkänsla i välskötta och mycket populära Brf Björksta! Här bor du lugnt och naturnära men med omedelbar närhet till Fagerstas centrum service sjukhus skolor och den högklassiga bad & idrottsanläggningen Fagerstahallen. Lägenheten är mycket smakfullt iordninggjord med vackra varma färger och harmoniska färger på väggar och golv. Nyligen renoverat kök i modern stil. två bra sovrum varav master bedroom är inrett så att känslan av botiquehotell är påtaglig. Stort härligt vardagsrum med utgång till balkongen. På balkongen kan man lugnt njuta livets goda dagar med grönskande utsikt och sol från lunchtid till en bra bit in på kvällen. En praktisk lyx i livet är även att lägenheten har 2 stycken badrum klädkammare och att det till lägenheten hör hela 4 stycken källarförråd samt en extern "förvaringsgarderob" på våningsplanet. Lägenheten är genomgående och bjuder därigenom på fina ljusinsläpp från 2 väderstreck. Denna lägenhet måste upplevas på plats. Varm välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Sjövägen 25 B, Västanfors, Fagersta kommun
 • Mån 27 maj kl 15:00
Sjövägen 25 B, Västanfors, Fagersta kommun, bild 2
Sjövägen 25 B, Västanfors, Fagersta kommun, bild 3

Sjövägen 25 B

Lägenhet
Västanfors, Fagersta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
295 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 764 kr/mån
4 307 kr/m²

Just nu erbjuds möjlighet att förvärva denna mycket ljusa hörnlägenhet om 3 ROK i på populär adress lugna vackra och mycket attraktiva stadsdelen Västanfors. Bostaden kan tillträdas omgående och har med sin tilltalande planlösning och praktiska förvaringslösningar absolut högsta potential att bli en verklig pärla efter renovering av ytskikt. Renoveringsgond finns med ca 8.500:- innestående att ta över! Ett stort härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till mysig balkong med fin utsikt blir bostadens centrala punkt för skön hemtrevnad. Därtill 2 rejäla sovrum, praktiskt kök med matplats, badrum och en mycket stor klädkammare/ förvaringsrum som nås från den välkomnande hallen. Stabil och välrenommerad förening. Mycket trivselfaktor och omedelbar närhet till aktiviteter, butiker och service. Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Ribacken 30, Ribackens Fritidsby, Grödinge, Vårsta, Botkyrka kommun
 • Imorgon kl 16:00
Ribacken 30, Ribackens Fritidsby, Grödinge, Vårsta, Botkyrka kommun, bild 2
Ribacken 30, Ribackens Fritidsby, Grödinge, Vårsta, Botkyrka kommun, bild 3

Ribacken 30

Fritidshus
Ribackens Fritidsby, Grödinge, Vårsta, Botkyrka kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 745 000 kr
60 m²
3 rum
303 m² tomt

Äntligen på marknaden. -Populära stugområdet Ribackens kanske allra bästa läge! Detta välskötta smultronställe med underbar behändig tomt och med hela cirka 60 kvm boarea vilket är betydligt större än de flesta andra i området, genom sin godkända attefallstillbyggnad saluförs just nu. Planlösningen är synnerligen tilltalande med 3 r.o.k, stora ljusinsläpp & fina materialval passar såväl den mindre som den lite större familjen. Här finns plats och möjlighet för vila, mys, friluftsliv, rekreation och sann livskvalitet året runt. Goda förvaringsmöjligheter och fristående gäststuga med förrådsdel. Perfekt avstånd till centrala Stockholm. Måste ses. Varmt välkomna på visning!!

 • Premium
 • Uteplats
Teggatan 3, Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 1 jun kl 10:00
Teggatan 3, Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun, bild 2
Teggatan 3, Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun, bild 3

Teggatan 3

Villa
Vretarne, Fagersta, Fagersta kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 100 000 kr
106,4 + 56,6 m²
5 rum
1 264 m² tomt

Unik möjlighet!!! ACCEPTERAT PRIS! Först till kvarn... Underbart lantligt boende med sjöutsikt och påtaglig gårdskänsla i vackra byn Vretarne, endast drygt 90 minuter från Stockholm kan bli ditt! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna vackra och charmiga BESIKTADE fastighet bestående av ett äldre klassist och vackert bostadshus på 1,5 plan samt källare om 5 RoK, samt inte mindre än tre andra mycket funktionella och utvecklingsbara byggnader på tomten. Ett möjligt gästhus finns på tomten. Här bor du lugnt enskilt och fridfullt men ändå mitt i byn och mycket nära butik och service i Virsbo, någon kilometer bort. Fastigheten ger goda möjligheter till odling för eget skafferi i den välskötta uppväxta trädgården. Den händige eller konstnärligt lagde finns möjlighet att jobba på givande hobbyprojekt i snickarverkstaden. På tomten finns även hönsgård och hönshus samt plats för andra smådjur. En härlig badplats finns inom några minuters promenad från bostaden. Detta är ett boende för det fria livet och passar såväl barnfamiljen som paret som önskar ett harmoniskt boende på landet för att ladda batterierna med sann livskvalitet och som samtidigt ligger nära såväl Virsbo som Fagersta med all tänkbar service och handel. Byn Vretarne är känd för sin goda sammanhållning och sitt aktiva byalag som verkar för bästa trivsel över generationsgränserna i byn. Ett boende för det goda livet! Måste ses. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Södervägen 28B, Högmora, Huddinge, Huddinge kommun
 • Sön 2 jun kl 10:00
Södervägen 28B, Högmora, Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Södervägen 28B, Högmora, Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Södervägen 28B

Lägenhet
Högmora, Huddinge, Huddinge kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 745 000 kr
57 m²
2 rum
5 803 kr/mån
48 158 kr/m²

Välkommen till detta unika fantastiskt fina och genomtänkta 2 rok studiohus om 57 kvm. Bostaden präglas av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du med naturen runt hörnet och bostaden erbjuder både gemenskap och avskildhet, en härlig altan som nås direkt via vardagsrummet och designkök med italienska bänkskivor i carraramarmor och rosfria vitvaror från Siemens. Möjlighet till elbilsladdning. Stor förvaringsvind för extra förvaring. Ett boende som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Hasselbacken 710, null, Sigtuna kommun
 • Imorgon kl 11:00
Hasselbacken 710, null, Sigtuna kommun, bild 2
Hasselbacken 710, null, Sigtuna kommun, bild 3

Hasselbacken 710

Villa
Sigtuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
6 495 000 kr
179 + 45 m²
6 rum
3 124 m² tomt

Här finns nu en unik möjlighet att förvärva denna högt lantligt och fritt placerade fastighet med en rejäl härlig familjevilla med plats plats för den stora familjen och umgänge med nära & kära.Villan är på hela 6 rum & kök om 179 kvm boarea. Bostaden har skön altan/balökong på respektive våningsplan samt har som kronan på verket även ett stort underbart uterum som blir som ett extra vardagsrum under stora delar av året. Solceller finns installerade och genom dessa får bostaden en mycket attraktiv driftsekonomi. Ytterligare byggnader finns på fastigheten. Tomten är även den väl tilltagen med sina hela 3.124 kvm. Här bor du lugnt och naturnära med med närhet till Märsta och med mycket smidigt pendlingsavstånd till såväl Uppsala, Arlanda & Stockholm. Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sandhamnsgatan 53, Gärdet, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 14:30
Sandhamnsgatan 53, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 53, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 53

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 995 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 156 kr/mån
79 109 kr/m²

Nu finns äntligen en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad om 50 kvm på populära Sandhamnsgatan 53 på Gärdet! Bostaden är rymlig och ljus, här bor du med all bekvämlighet du kan tänka behövas i vardagen. Ett stort ljust kök i social öppen anslutning med vardagsrummet, en fantastisk balkong, ett stort modernt badrum med kombimaskin och en mysig sovdel med plats för en dubbelsäng. Måste upplevas på plats Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun, bild 2
Hästskovägen 10, Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun, bild 3

Hästskovägen 10

Villa
Kolpebo, Söderbärke, Smedjebackens kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 495 000 kr
273 m²
10 rum
3 057 m² tomt

Årets chans att förvärva ett eget Unikt sjöställe i södra Dalarna! Detta underbara drömboende vid vatten med 2 separata villor privat placerade på direkta strandtomter med fiskerätt & privat brygga vid Barkens stand på en ljuvligt vacker plats i södra Dalarna kan bli ditt! Hela 3.057 kvm areal med 2 st villor i mycket trevliga byn Kolpebo utanför Fagersta. Det ena BESIKTADE bostadshuset på 170kvm utbyggt 2018 & totalrenoverat till perfektion med modern planlösning & fönster där gränsen mellan inne & de vykortsvackra utemiljöerna suddas ut på ett fantastiskt vis. Energisnål vattenvärme finns installerad här! Hus 2 är 103kvm under totalrenovering. Stora solbadande terrasser mot vatten där det ljuva livet kan levas fullt ut. Brygga med möjlighet att förtöja båt & bada i Barken. Genom Strömsholms kanal finns möjlighet att slussa ut till Mälaren, Stockholm & Östersjön. Ta chansen & förvärva detta sjöställe och få ett eget paradis utöver det vanliga! Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Fasternavägen 384 A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
Fasternavägen 384 A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Fasternavägen 384 A, Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Fasternavägen 384 A

Villa
Gottröra, Rimbo, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 795 000 kr
133 m²
5 rum
1 859 m² tomt

OBS! ENDAST EN VILLA KVAR TILL SALU! -FÖRST TILL KVARN...Välkommen till Ert nya hem i Gottröra!!! Nyproducerade ljusa luftiga energisnåla boenden vackert placerade i underbara Gottröra! Nu erbjuds äntligen en unik möjlighet att förvärva ett modernt och charmig helt nybyggt enplanshus om hela 133 kvm boarea, med stor tomt. Två stycken hus har uppförts på angränsande tomter, varav den ena redan kort efter publicering är är såld, men ännu finns chans att förvärva Fasternavägen 384A. Detta högklassiga boende färdigställs i detta nu för snar inflyttning. Möjlighet finns även till att mot tillägg vara med och påverka slutliga extra tillval eller att få komplementbyggnader uppförda. Nyproducerade villor är befriade från fastighetsskatt i 15 år vilket ger en avsevärd besparing jänför med äldre hus. Tomten är lantligt och idylliskt belägen och angränsar till skog och fält, ett skyddat läge i detta villaområde som är under framväxt. De närliggande miljöerna präglas av natur & öppna kulturlandskap med åkrar, ängar och skogar. Bostäderna har vart och ett inte mindre än fyra stora sovrum, två badrum, stort vardagsrum och kök i öppen social planlösning med stora fönsterpartier & fullhög takhöjd upp till nock. Dessutom rymmer husen en praktisk och rymlig tvättstuga. Husen värms upp med vattenburen golvvärme via en frånluftsvärmepump, och i de två badrummen finns även elektrisk golvvärme. Vatten och avlopp sköts av samfälligheten i området. OBS: Då detta är nyproducerade hus så erbjuder många banker & låneinstitut amorteringsfrihet ett antal år, vilket då kan tillföra en extra besparing. Invändigt präglas husen av enhetligt 3-stavs ekparkett med vita väggar. Utomhus finns generösa terrassdäck, med direkt tillgång från både vardagsrum och relaxrum. Detta är verkligen nybyggda boendedrömmar med högsta potential till vidareutveckling. Den smarta planlösningen gör husen lämpliga för alla generationer. Här finns plats för livskvalitet genom hela livet! Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Gripengatan 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Gripengatan 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Gripengatan 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Gripengatan 11

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 875 000 kr
36 m²
1 rum
vån 5/5
2 777 kr/mån
52 083 kr/m²

Välkommen till denna fina 1 rok om 36 välplanerade kvadratmeter. En optimalt planerad och effektivt utnyttjad etta med en rymlig balkong som erbjuder utsikt mot en lugn innergård. Lägenheten har stilfullt genomgående ekparkettgolv och ett kök i öppen social planlösning som smidigt integreras med vardagsrummet. Det fräscha och modernt helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Allrummet erbjuder en sovalkov och har tillräckligt med plats för en dubbelsäng. Detta är den perfekta bostaden för dig som letar efter ditt första boende eller en övernattningslägenhet med extra bekvämligheter. Den passar lika bra för ensamstående som för par. Här bor du med närhet till allt och naturen som granne. Här finns även närheten till både Bromma flygplats och Arlanda. I Barkarby hittar du det mesta som gör vardagen enklare och sätter guldkant på tillvaron. Kontakta mäklare Mats Olander på tel 070-6411336 för att boka din visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Beatebergsvägen 31, Rö, Norrtälje, Norrtälje kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 2 jun kl 13:00
Beatebergsvägen 31, Rö, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Beatebergsvägen 31, Rö, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Beatebergsvägen 31

Villa
Rö, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 995 000 kr
129 m²
5 rum
2 390 m² tomt

Lantligt lugn och sann livskvalitet i Roslagens famn, endast en halvtimmer från Stockholms pulserande citypuls! Här erbjuds just nu en unik möjlighet till just det då denna smakfulla och moderna familjevilla erbjuds till försäljning. Villan är relativt nyproducerad (2020) och har förärats med högt lugnt och enskilt lägei vackra Rö utanför Norrtälje.Optimal placering på tomten ger många härliga soltimmar och magiska grillkvällar på den fantastiska altanen med bubbelbad.Dessutom finns hären stor trädgård där plats ges till att förädla ytterligare och skapa sin alldeles egen prägel. Villan har ett underbart ljus & en helt unik planlösning som skapar otroliga möjligheter för livet, och plats för allt trots sina lite färre kvadratmetrar. Alla utrymmen i huset andas smakfull stil och klass, med en god portion praktiska lösningar. Detta är verkligen ett boende för alla generationer t.ex moderna familjen som vill kombinera ett sunt liv på landet med karriär i staden. Välkommen på visning

 • Premium
 • Uteplats
Tibble Skogsväg 32, Norrboda, Kungsäöngen, Upplands-Bro kommun

Tibble Skogsväg 32

Villa
Norrboda, Kungsäöngen, Upplands-Bro kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 495 000 kr
124,4 m²
4 rum
4 996 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade 1-plans bostadsrättsvilla i soligt läge i Norrboda. Här finns tre sovrum, ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning som skapar sociala utrymmen samt ett ljust allrum som kan användas som extra sovrum. Det stora sovrummet har eget badrum och klädkammare. Boendet har hög standard med helkaklade våtutrymmen och parkettgolv, samt moderna detaljer som spotlights i taket och induktionshäll. Carporten och förrådet ger bra förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen är stabil med lån fördelat i två delar till förmånliga räntor. Bra parkering med plats för tre bilar. Naturreservat runt hörnet och gångavstånd till barnvänlig badstrand. Förskola i området. Nya handelsplatsen "Brunna Park" med Biltema, Stora Coop, apotek, Lidl och Mcdonalds. Buss mot Kungsängen C med kvartstrafik mot Stockholm som tar ca 27 minuter och Bålsta. Den bilburne kommer direkt ut på E18. Måsta ses. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Hammargatan 15C, Centrum, Sandvikens kommun

Hammargatan 15C

Lägenhet
Centrum, Sandvikens kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 045 kr/mån
13 033 kr/m²

OBS "ACCEPTERAT PRIS!* Här erbjuds en unik möjlighet att smidigt förvärva denna mycket ljusa och trivsamma 2 ROK i välskötta Brf Blocket, med ypperligt lugnt läge, men ändå mitt i Sandvikens trevliga centrum och dessutom med omedelbar närhet till kommunens resecentrum. Ljus färgsättning, stora ljusinsläpp generösa förvaringsmöjligheter och smakfulla materialval präglar denna bostad. Köket är relativt nyligen helrenoverat. Alla rum är väl disponerade och rejält tilltagna för praktisk funktion. Badrum med egen tvättmaskin, stort härligt sovrum och ett mycket väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl stor soffgrupp och matplats och arbetshörna. Härlig fransk balkong med dörr från vardagsrummet ut mot öppen vy mot centrumlivet. Välkommen till detta synnerligen trevliga och praktiska boende med is tort sett nära till allt man kan önska för ett modernt liv med livskvalitet. Möjlighet till snabb affär och flexibelt tillträde. Måste ses. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun

Cedergrensvägen 16

Lägenhet
Midsommarkransen /Telefonplan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
1 385 000 kr
16 m²
1 rum
vån 2/4
2 273 kr/mån
86 563 kr/m²

Möjlighet till investering & löpande intäkter! Unikt koncept -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Just nu erbjuds unika möjligheter till investering & chans till god löpande avkastning & samtidigt även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compactliving om 16 kvm BOA ligger placerad mot grönskande bostadsområde i Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den till andra gäster åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. Välkommen på visning!

 • Hiss
Uppnäs, Norrtälje, Rådmansö, Norrtälje, Norrtälje kommun

Uppnäs, Norrtälje

Tomt
Rådmansö, Norrtälje, Norrtälje kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
650 000 kr

KAMPANJ! Nytt pris. Nu ges möjlighet att förvärva härliga tomter i Uppnäs utanför Norrtälje, & nära Kapellskär, invid Östernäs Bryggväg. Här planeras nu för totalt 4 st tomter för uppförande av enbostadshus om 150 kvm. Avstyckningar från befintlig fastighet kommer ske inom kort. Förhandsbesked finns! Synnerligen natursköna lägen på mycket behändigt avstånd från Stockholm och med det ljuva skärgårdslivet in på knuten. Här finns den unika chansen att förvärva och uppföra sitt alldeles egna drömhem med naturens skafferi och attraktioner utanför köksfönstret. Naturnära utan att göra avkall på närheten till stadens liv och service. Låt Ditt nyproducerade hus i Uppnäs bli nyckeln till Ditt aktiva liv med högsta livskvalitet. Kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 18