Mäklare Magnus Bergqvist

Magnus Bergqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gammelbyvägen 69, Gammelbyn, Bodens kommun

Gammelbyvägen 69

Villa
Gammelbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 145 000 kr
85 m²
3 rum
1 217 m² tomt

Utbyggd och hemtrevlig fastighet i naturskönt läge med närhet till vatten. Rymligt kök med öppen matplats. Öppen planlösning mot vardagsrum med kamin. Övervåningen har två sovrum varav ett med utsikt mot vattnet. Större överbyggd altan med plats för trädgårdsgrupper. Uppvuxen trädgårdstomt med gräsmatta, buskar och träd om ca 1 217 kvm.

Flarkenvägen 5, Norra Svartbyn, Bodens kommun

Flarkenvägen 5

Villa
Norra Svartbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 495 000 kr
80 + 80 m²
2 rum
2 178 m² tomt

Välkomna till en trevlig 1-plansvilla från 2019. Huset är smakfullt inrett med rymligt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Sovrum i bra storlek samt badrum med våtrumsmatta på golvet och väggarna. Huset har ett rymligt garage !! Uppvuxen trädgårdstomt med gräsmatta buskar, träd och grusad uppfart. Välkomna på visning!

Grytvägen 37, Svartbjörsbyn, Bodens kommun

Grytvägen 37

Villa
Svartbjörsbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 695 000 kr
115 + 115 m²
7 rum
1 073 m² tomt

Välkomna till denna 1-plansvilla med källare och dubbelgarage i Svartbjörsbyn. På entréplan är huset rymligt med stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum, tvättstuga och badrum. I källare finns fina disponibla ytor fördelade på två stora rum, gillestuga med braskamin, renoverat badrum och extra sovrum. Huset har även vidbyggt dubbelgarage som ger gott om plats för bilar/förvaring. Uppvuxen trädgårdstomt med gräsmatta, buskar, uppfart med grus och träd. Fastigheten ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till barnomsorg, grönområden, sjön Buddbyträsket mm. Huset är besiktigat av Anticimex. Välkomna på visning!

Gideons väg 14, Södra Svartbyn, Bodens kommun

Gideons väg 14

Villa
Södra Svartbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
126 + 34 m²
4 rum
1 078 m² tomt

Välkommen till en trivsam och smakfull villa i Södra Svartbyn. Huset är välskött och har välplanerade ytor på ett plan. Tomten är grönskade med odlingsmöjligheter, plats för lek och härliga grillkvällar på uteplatsen eller i pergolan. Entréplan i huset erbjuder rymligt ljust kök med matplats, vardagsrum med kamin och trevligt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet samt utgång till det inglasade uterummet. Fyra sovrum, tvättstuga/groventré och två fina badrum. Garage med motorport och laddstation för elbil, rymligt inglasat uterum med intilliggande uteplats, förråd, mysigt växthus, sov/lekstuga på tomten. Huset ligger i ett barnvänligt område med närhet till skola/förskola, nybyggt stort gym, friluftsområde med motionspår/skidspår, skoterleder, gruvberget med fina grillplatser och grönområden. För det som pendlar med bil/kollektivtrafik mot Luleå så är det också ett utmärkt läge. Varmt välkomna att anmäla er till en visning!

Strandvägen 31, Gammelstad, Luleå kommun

Strandvägen 31

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
3 495 000 kr
180 + 90 m²
8 rum
711 m² tomt

Välkomna till en trevlig och tilltalande 1,5 plansvilla med ett fint läge i Gammelstad. Huset har en funktionell planlösning och här finns gott om plats för den stora familjen eller den som önskar generösa ytor i sitt hus. Ytorna i huset är fördelade på entréplan med kök med matplats, vardagsrum med fönster i två väderstreck och braskamin, tre sovrum och badrum. Övre plan med rymligt allrum där det finns ett stort fönster på husets gavel med utsikt ner mot älven, två sovrum och toalett. Källare med många disponibla ytor, förråd, inrett rum, matkällare, pannrum och tvättstuga. Vidbyggt garage och carport. Huset har en härlig baksida med en grönskade tomt och överbyggd altan. Gammelstad är ett populärt område med närhet till bl a skola/förskola, Gammelstads centrum, Storhedens handelsområde samt Sunderbyns Sjukhus. Från Gammelstad finns goda bussförbindelser till centrum. Varmt välkomna på visning!

Brändönäset 92, Brändön, Luleå kommun

Brändönäset 92

Fritidshus
Brändön, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
895 000 kr
57 + 20 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Varmt välkomna till ett trivsamt fritidshus med närhet till naturen. I denna charmiga sommarbostad, byggd 2007, finns allt du behöver för att uppleva lugnet med närhet till skogen och havet. Stugan är välplanerad och smakfullt inredd med rymligt allrum som är kombinerat med köket. Här finns ett stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp till rummet samt en braskamin som ger gott om värme och förhöjd mysfaktor. Två sovrum finns i anslutning till hallen. Badrum med duschplats och tvättställ. Intill entrén till stugan finns en överbyggd altan med trätrall där det finns gott om plats för utegrupp med bord och stolar. På tomten finns ett friliggande förråd med vedeldadbastu och omklädning. I anslutning till förrådet finns ett utedass. Stugan har ett trivsamt läge med närhet till havet och viss havsutsikt. I närområdet finns även hamnen i Brändön med sina båtplatser och sjöbodar. Från stugan finns fina promenadstigar längs havet och i skogen. Välkomna på visning!

Visar alla 6