Angeläget Fastighetsförmedling AB

Angeläget Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Halmvägen 9, Södra Svartbyn, Bodens kommun

Halmvägen 9

Villa
Södra Svartbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 195 000 kr
120 m²
5 rum
909 m² tomt

Välkomna till Halmvägen 9. Här finner ni en trevlig 1-plansvilla med vidbyggt garage. Interiör i huset så är det välplanerade ytor som är fördelade på ljust kök med matplats. Rymligt och socialt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Vardagsrummet har parkettgolv och utgång mot husets baksida. Huset har fyra kompletta sovrum som ger gott om plats både för familjen och te x gästrummet/kontoret. Badrum med våtrumsmatta samt separat toalett. Ekonomidel med bastu/dusch/relax och groventré. Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och utrymme för klädvård. Huset har ett vidbyggt garage samt en lummig och lättskött trädgårdstomt som erbjuder plats för lek och avkoppling under soliga dagar. Varmt välkomnat att boka er på visning!

Övrebodarna 15, Övrebodarna, Bodens kommun

Övrebodarna 15

Villa
Övrebodarna, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
3 495 000 kr
115 + 5 m²
3 rum
3 503 m² tomt

Synnerligen eftertraktad villa attraktivt belägen med ett eftersökt och älvsnära läge med en underbar omgivning i Övrebodarna. Huset präglas av dess magnifika utsikt över luleälv och den vackra omgivningen. Här ges generösa och väldisponerade öppna ytor, ljus och rymd samt stilrena och fina materialval. I vardagsrummet finns braskamin för mysiga hemmakvällar. Sovrum med egen klädkammare samt separat kontor. Stort badrum med fin inredning separat tvättstuga med tvätt- och torktumlare samt förvaring genom hyllplan Välkomnande hall som öppnar upp sig mot vardagsrum och kök och förvaring genom garderober. Underbart uterum finns intill vardagsrummet med panoramautsikt över den glittrande älven och är husets juvel. Sammanfattningsvis så kännetecknas boendet av god funktion, kvalitet och hållbara materialval. Här bjuds generösa fönsterpartier, vackra vyer, genomtänka funktioner, avskilda och inbjudande uteplatser. Kombination av funktionalitet, kvalitet och estetik torde tilltala de allra flesta. Detta är helt enkelt ett drömboende! Utöver boendet finns mysigt gårdshus med sovdel/allrum, inglasat uterum, relaxdel med dusch och bastu samt separata förråd. En generösa uteveranda ger gott om plats för avkoppling och sociala sammankomster. Här finns en nedfällt spabad. Garage samt carport. En härlig tomt på ca 3500 kvm som kombinerar gräsmatta och naturtomt, vilket gör den både charmig och lätt att underhålla. Trappa ned till älven med bra båtdjup och egen brygga. Fastigheten är förbesiktigad av Vibroakustik Sverige AB!

Övre Svartlå 74, Övre Svartlå, Bodens kommun

Övre Svartlå 74

Villa
Övre Svartlå, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 075 000 kr
117 + 90 m²
4 rum
814 m² tomt

Med ett trevligt läge finner ni denna välplanerade och fint renoverade 1-plansvilla! Genomgående bra standard i hela huset. Stort generöst vardagsrum med pelletskamin. Fint rymligt kök med separat köksö och matplats för många gäster. Tre st sovrum. Rymligt badrum och gästtoalett. Välkomnande entré samt fina förvaringsmöjligheter. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare intill separat ekonomidel med bastu samt dusch. Vattenburen golvvärme i hela huset. Rymligt dubbelgarage i huset samt egen uppfart för flertalet bilar. Friköpt stor tomt med öppna fina grönytor för barnen att leka på året runt men även partier som ger skugga och lugn eller kan locka odlingsintresset. Stor uteplats delvis under tak med bästa solläge. Här finns även nedfällt spabad i altanen. En egen oas där du kan känna lugnet. Förråd finns på gården. Nära natur, förskola samt kommunikationer. Välkommen på visning för att uppleva mer!

Nämndvägen 10, Torpgärdan, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Nämndvägen 10

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 195 000 kr
117 + 42 m²
5 rum
972 m² tomt

Välkomna till denna hemtrevliga och välskötta enplansvilla med ett attraktivt läge på Torpgärdan. Här erbjuds ett underbart boende som är modernt och stilfullt men samtidigt praktisk för familjen. Den öppna planlösningen i kök och allrum ger fantastiska sällskapsytor med höga fönster som låter ljuset flöda in. Härifrån nås också det inglasade uterummet i soligt läge som erbjuder gott om plats för större sällskap. Stort vardagsrum med öppen spis. (Eldningsförbud) Vidare bjuds det på tre sovrum i bra storlek med garderober till förvaring. En mysig gillestuga finns som för närvarande används som t-rum/hobbyrum. Rymligt badrum med badkar, gästtoalett samt separat tvättstuga med bra ytor. Duschdel samt bastu finns även intill gillestuga. Huset är installerat med fjärrvärme och fiber från Sappa är draget. Trädgården bjuder på gräsytor för barn med spring i benen och här finns stora möjligheter att skapa er egen grönskande oas. Redskapsbod. Ni har även tillgång till en rymlig uppfart. Gatan är rofylld utan genomfartstrafik och ansluter till promenad- och lekvänliga grönområden vilket inger ett lugn för såväl vuxna som barn. Inom området finns närheten till skolor, goda bussförbindelser, gruvberget med grönområden, skoterleder och skidspår vintertid. Bara 10 min bort har du Boden centrum. Sammanfattningsvis är detta det perfekt boende för er som vill bo i ett attraktivt område, smart planlösning och barnvänliga omgivningar. Varmt välkomna att anmäla ert intresse och upptäck allt detta hem har att erbjuda! Huset är förbesiktat genom Vibroakustik Sverige AB

Järpgatan 12, Sanden, Bodens kommun

Järpgatan 12

Villa
Sanden, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 795 000 kr
105 + 104 m²
4 rum
933 m² tomt

Välkomna till Järpgatan 12 som är en trivsam villa med ett fint läge på attraktiva och barnvänliga Sandenområdet. Huset erbjuder fina ytor både på entréplanet och i källaren. När man kommer in i huset så möts man av en välkomnande hall som tar en både mot köket, sovrummen och vardagsrummet. Köket i huset har ljus köksinredning med intilliggande matplats. Rymligt vardagsrum som går att dela av till ett extra sovrum. I bortre delen av huset finns två sovrum, toalett och badrum. Källare med fina möjligheter och stora ytor. I källaren finns rymlig tvättstuga. Bastu med dusch och intilliggande omklädning. Mysig gillestuga samt förråd och pannrum. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta, buskar och träd. På tomten finns gott om plats för lek, trädgårdsarbete mm. Överbyggd uteplats finns på husets baksida. Friliggande garage med asfalterad uppfart finns på tomten. Varmt välkomna att boka sig på visning!

Södra Harads 20, Södra Harads, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Södra Harads 20

Villa
Södra Harads, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
575 000 kr
105 + 63 m²
3 rum
1 295 m² tomt

Välkommen till en mycket välskött och charmig 1 1/2 villa med källare samt ett rymligt dubbelgarage i Södra Harads! Boa: 105 kvm samt bia: 63 kvm. Nedre plan erbjuder ett ljust och trevligt kök, stort vardagsrum/matrum som kan delas av till ett ytterligare sovrum, toalett samt en välkomnande hall med fina möblerbara ytor. Övre plan har två sovrum, toalett och fina förrådsmöjligheter/klädkammare. Källaren har inrett sovrum alt kontor, tvättstuga, duschdel, pannrum och goda förrådsmöjligheter. Huset värms upp med jordvärme som ger låga driftkostnader. Fiber är indraget i huset. Rymligt dubbelgarage med golvvärme, förrådsdel och elektrisk port. Infart för 2-3 bilar. Stor inglasad altan som både tidigarelägger och förlänger sommaren intill entrén. Huset har en insynsskyddad mysig trädgård med solen på "rätt" sida med fina ytor för barnens lek. Tomten är på hela 1.295 kvm. På gården finns även lekstuga och vedförråd. Välkomna att boka in er på visning

Kungsgatan 17, Nedre stadsdelen/centrum, Bodens kommun

Kungsgatan 17

Lägenhet
Nedre stadsdelen/centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
76 m²
3 rum
4 386 kr/mån
19 671 kr/m²

Välkommen till Kungsgatan 17 där du finner denna välrenoverade 3:A (76 kvm). Lägenheten är smakfullt renoverad och har fina ytskikt och en tilltalande planlösning. Man kliver in i bostaden med en välkomnande hall där det finns utrymme för att hänga av sig ytterkläder och klädkammare. Lägenheten har renoverat kök med köksluckor i stilren grå stil och matplats intill. Från köket så när man vardagsrummet som är rymligt med gott om plats för soffgrupp och annat möblemang. Lägenheten har även två sovrum i bra storlek. Renoverat badrum med våtrumsmatta på golvet och väggarna. I badrummet finns även tvättmaskin. Bara några stenkast bort ligger centrum och fina promenadstråk, ett perfekt område för dig som älskar närhet till det mesta. Lägenheten tillhör en välskött förening där det finns mycket i föreningen att använda te x tvättstugor, övernattningsrum, biljardrum, hobbyrum, bastu/relax/motionslokal mm. Här kan du känna dig trygg i ditt nya hem med många fördelar som ett välskött bostadsrättsförening erbjuder.

Alträsk 410, Alträsk, Bodens kommun

Alträsk 410

Fritidshus
Alträsk, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
945 000 kr
60 m²
2 rum
1 410 m² tomt

Välkommen till detta idylliska och mysiga fritidshus, beläget på en stor tomt med ett lugnt och fridfullt läge i Alträsk. Med sina ca 60 kvm, har huset nyligen genomgått omfattande renoveringar och moderniseringar som ger genomgående hög standard i hela boendet. Huset bjuder på ett stilrent kök i moderna färger och materialval. Öppen planlösning mellan kök och allrum med goda möblerbara ytor. Badrum med fin inredning. Sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Den härliga altanen är den perfekta platsen för att njuta av den fridfulla omgivningen och den vackra utsikten av området och sjön. Den grönskande tomten ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. Tomten ger plats för bilar, grillplatser, förråd och mycket annat smått och gott! Detta gör det till en idealisk plats för besökande vänner och familj. På tomten finns också en sovstuga med separat förrådsdel. Ett stenkast bort finner du en sandstrand dit du enkelt promenerar ner för härliga badstunder under hela sommaren. Missa inte chansen att förvärva detta fritidshus i Alträsk – en plats där lugn och vacker natur möts i perfekt harmoni. Renoveringar utförda av säljarna mellan 2020-2024: - Nytt kök -Ny elcentral - Badrum med elgolvvärme + ny varmvattenberedare - Taket extraisolerat med cellulosaisolering 30-35 cm - Ny isolering i golv - Luftvärmepump med fjärrstyrning - Nya fönster - Väggar extraisolerade 9 cm - Ny golvisolering samt att trossbotten är genomgången. Utbytt trasiga skivor samt tätad. - Alla ytskikt nya - Fiber indraget. - Ny altan - Nytt plåttak - Ny trekammarbrunn med infiltration

Älgvägen 5, Torpgärdan, Bodens kommun

Älgvägen 5

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 895 000 kr
54 + 54 m²
2 rum
1 305 m² tomt

Välkommen till en charmig 1-plansvilla med källare ute på attraktiva Torpgärdan. Ytorna i huset är fördelade på entréplan med hall, ljust kök, vardagsrum, toalett och sovrum/matrum. Källare med dusch, sovrum, allrum/förråd samt pannrum med tvättmaskin. Hela övre plan med ytskikt, golv och tak samt köket är renoverat under 2023-2024. Även stora delar av källaren tillsammans med duschdelen är renoverat under 2023-2024 Stor altan under tak samt en separat terrass. Friliggande dubbelgarage med infart för 2-3 bilar. Fina grönytor för barnen att leka på året runt men även partier som ger skugga och lugn eller kan locka odlingsintresset. Tomten är på hela 1.305 kvm Fjärrvärme samt friköpt tomt. Fastigheten är förbesiktad av Vibroakustik Sverige AB. Kontakta mäklare för besiktningsprotokoll. Välkommen på visning!

Infanterivägen 9, Bodsvedjan, Bodens kommun

Infanterivägen 9

Villa
Bodsvedjan, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
895 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
1 017 m² tomt

Välkomna till Infanterivägen 9 i Bodsvedjan. Huset är en 1-plansvilla med källare och har en hörntomt om 1017 kvm med ett ypperligt gavelläge i området! Huset har en tilltalande planlösning med kök, matrum(Som kan nyttjas sovrum) och vardagsrum intill varandra. På entréplan finns även sovrum samt toalett. I källaren finns förrådsytor, möjlighet till tvättstuga, pannrum och bastu med duschdel. Fjärrvärme och friköpt tomt. Trädgården bjuder på stora gräsytor för barn med spring i benen och här finns goda möjligheter att skapa er en egen grönskande oas. På tomten finns även separat förråd, cykelbod och ett friliggande kallgarage. Grusad uppfart till garaget. Huset har renoveringsbehov. Ett kanonområde att trivas i!

Sundsnäs 240, Sundsnäs, Bodens kommun

Sundsnäs 240

Villa
Sundsnäs, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 595 000 kr
6 rum
2,2 ha tomt

Här är en unik möjlighet för dig som vill bo på landet, kanske du drömmer om möjligheter för egen verksamhet eller bara vill bo för dig själv med få grannar omkring dig. Kanske är det här rätt ställe för dig! Välkommen till denna fantastiska idyll med ett underbart läge i Sundsnäs på ca 2,2ha. En stor villa med källare med ett helt underbart gårdsläge i Sundsnäs med utsikt över ängar och vatten. Sex rum varav 4 sovrum samt flertalet förrådsutrymmen som går att även nyttja som sovrum. Rymligt kök med öppen spis på nedre plan. Separat matplats för många gäster. Ljust vardagsrum i nedre plan samt ett större allrum på övre plan. På övre plan finns även där en köksdel i öppen planlösning med allrummet. 2st badrum. Ett på vardera plan. Flertalet förrådsutrymmen på båda planen som kan även nyttjas som sovrumsutrymmen. Välkomnande hall med plats för kapphylla och möblering. Fullstor källare med gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet förrådsutrymmen. Här finns även en separat tvättstuga. Bostaden har god potential. Delvis renoveringsbehov föreligger. Maskinhallen är på ca 140 kvm med fyra större portar, gjuten platta och genomgående bra takhöjd. Maskinhallen är utmärkt för verkstad, hobbyateljé, maskinhall etc. En gård med stor potential att anpassa efter dina behov! Här bor du lantligt och med ett fridfullt läge omgivet av skog och åkrar. Den generösa trädgården omfamnar huset och omges av underbara grönytor, perfekt för dem som älskar landslivet. Utsikt över vatten Vändzon framför huset och fina ytor till uppställning av bilar etc. Fastigheten är förbesiktigad av Vibroakustik Sverige AB

Sävastnäs 7, Sävastnäs, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Sävastnäs 7

Gård/Skog
Sävastnäs, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
3 395 000 kr
104 + 40 m²
3 rum
2,6 ha tomt

Här är en unik möjlighet för dig som vill bo på landet, nära stadskärnan, kanske du drömmer om möjligheter för egen verksamhet eller bara vill bo för dig själv med få grannar omkring dig. Kanske är det här rätt ställe för dig! Välkommen till denna fantastiska idyll med ett underbart läge i Sävastnäs. Fastigheten är idag taxerad som bebyggd lantbruksenhet på ca 2,6ha. På fastigheten finns ett bostadshus(1-plansvilla med vidbyggt garage) och en stor maskinhall. Bostadshuset är uppfört 1989 med två sovrum, vardagsrum med braskamin och stort kök. Här finns även badrum med badkar, separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt fina avställningsytor. Stort förråd i ekonomidelen intill tvättstugan. (Kan användas även som förråd samt gästrum. I denna del finns även dusch samt bastu. Vidbyggt garage som kan byggas om till ytterligare sovrum/allrum när maskinhallen ligger intill bostadshuset. Inglasat uterum med härligt solläge. Maskinhallen är på ca 204 kvm och uppfört 2003, uppdelad i två enheter. Tre större portar, gjuten platta och genomgående bra takhöjd. Ena delen har golvvärme. Maskinhallen är utmärkt för verkstad, hobbyateljé, djurstall, maskinhall etc. En gård med stor potential att anpassa efter dina behov. Fastigheterna värms upp med jordvärme. Här bor du lantligt och med ett fridfullt läge omgivet av skog och åkrar. Den generösa trädgården omfamnar huset och omges av underbara grönytor, perfekt för dem som älskar landslivet. Med några minuter i bil så når man Sävast där det finns gym (Hermelinen), skola mellan 1-9, nybyggd förskola, pizzerior, matvaruaffärer, elljusspår, restaurang och ett rikt föreningsliv. Ett växande område som har det mesta. Bra kommunikationer till Boden och Luleå. Fastigheten är förbesiktigad av Vibroakustik Sverige AB

Drottninggatan 20B, Centrum, Bodens kommun

Drottninggatan 20B

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 763 kr/mån
15 208 kr/m²

Välkommen till en mycket fint renoverad och välplanerad trea på 72 kvm. Lägenheten ligger på en attraktiv adress mitt i centrum med promenadavstånd till allt. En modern lägenhet i toppskick med utbyggt och nyrenoverat kök samt badrum under 2024. Två sovrum i varierande storlek med fina möblerbara ytor och förvaring genom garderob. Genomgående bra standard i hela lägenheten. Inglasad balkong i soligt läge. Stabil och solid HSB-förening och bilplats finns tillgänglig för köparen! Är ni ute efter ett modernt boende får ni inte missa denna chans! I källarplan finns hobbyrum, mindre gym, bastu, tvättstuga med torkrum. Varmt välkomna hem!

  • Balkong
Spränggatan 23, Skurholmen, Luleå kommun

Spränggatan 23

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
595 000 kr
21 m²
1 rum
1 590 kr/mån
28 333 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam lägenhet om ca 21 kvm i ett attraktivt läge på Skurholmen. Genomgående god standard i hela lägenheten med fint klinkergolv(golvvärme) och ljusa ytskikt. Fint allrum med plats för matbord, bäddsoffa och övrig möblering. Kokvrå med fina arbetsytor, kyl/frys, häll samt ugn. Badrum med dusch, handfat samt wc. Ett perfekt boende med låg månadsavgift som även kan nyttjas bara som övernattningslägenhet. Kontakta mäklare för visningstid! Varmt välkommen på visning!

Smedjegatan 15A, Centrum, Bodens kommun

Smedjegatan 15A

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
800 000 kr
55 m²
2 rum
3 000 kr/mån
14 545 kr/m²

Välkomna till denna 2 rums lägenhet i centrum. Lägenheten har entré med välkomnande hall. I anslutningen till hallen finns rymligt vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar och öppenspis. Kök med matplats och ljus köksinredning. Från köket har man utsikt mot bostadsrättens baksida och innergård. Sovrum med ljus plastmatta på golvet och garderober. Badrum med praktisk duschhörna. I föreningen finns förråd till lägenheten, gemensam bastu och gemensam tvättstuga. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Lägenheten har ett centralt läge med närhet/gångavstånd till det mesta. Varmt välkomna att kontakta oss för visning/information!

Radhusvägen 21, Harads, Bodens kommun

Radhusvägen 21

Villa
Harads, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
395 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
993 m² tomt

Välkomna till Radhusvägen 21 i Harads. Huset är en 1-plansvilla med källare och har en rumsfördelning på kök med matplats, vardagsrum med kamin, tre sovrum och renoverat badrum. I källaren finns fina ytor med bl a förråd, tvättstuga och två garage. Uppvuxen trädgårdstomt om 993 kvm med ett bra läge mot grönområde. I Harads bor men med närhet till naturen och älven. Varmt välkomna att kontakta oss för visning eller frågor.

Hökgatan 21, Sanden, Bodens kommun

Hökgatan 21

Villa
Sanden, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
83 + 83 m²
4 rum
927 m² tomt

Välkomna till Hökgatan 21 på attraktiva och lugna Sandenområdet. Huset är en trevlig 1-plansvilla med källare där det är väldisponerade ytor på entréplan och i källaren. Interiör på entréplan har huset en välkomnade hall med kök och rymligt vardagsrum intill. Matrum i anslutning till vardagsrummet/går att göra om till extra sovrum. Två sovrum med ljus plastmatta på golvet. Badrum med våtrumsmatta. Källare med fina disponibla ytor/rum som ger möjligheter för den som behöver mer ytor. Huset har en trivsam trädgårdstomt med buskar, träd och gräsmatta. På tomten finns även en uteplats med utgång från vardagsrummet samt ett friliggande garage. Sandenområdet är lugnt och trivsamt med närhet till centrum, skola, matvaruaffärer mm från området tar man sig snabb ut till väg 97 som tar dig mot Boden eller Luleå. Välkommen på visning!

Majvägen 15, Bergviken, Luleå kommun

Majvägen 15

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 643 kr/mån
27 791 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad lägenhetsetta om ca 43 m² på populära och attraktiva Bergviken. Snyggt och stilrent kök med separat matplats. Delvis öppet mellan kök o allrum ger härliga sällskapsytor. Allrummet har goda möbleringsmöjligheter och sovalkov med plats för bred säng. Inglasad balkong i mycket fint läge. Ljust badrum. Här har man närhet till bussförbindelser till bl.a LTU, café, frisörsalong, fina promenad och cykelvägar mot stan samt ca 5 minuters promenad till Ica. En mysig lägenhet att trivas i! RBF Luleåhus nr 9 är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 2.643 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring. I föreningen finns det gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, bastu med relax och samlingslokal.

  • Balkong
Fätågsvägen 16, Norra Svartbyn, Bodens kommun

Fätågsvägen 16

Villa
Norra Svartbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
164 m²
5 rum
1 003 m² tomt

Varmt välkomna till ett mycket välskött och rymligt hus som verkligen sätter ribban för familjelivet och en lugn tillvaro i natursköna området, Norra Svartbyn. En härlig tomt i kombination med solig uteplats med läge för dygnets alla soltimmar, skapar en idyllisk och trivsam miljö. Huset är hela 164 kvm i två plan där det ingår tre rymliga sovrum, hemtrevligt kök, två badrum där ena har bastu, separat tvättstuga med egen ingång, allrum samt ett stort, luftigt vardagsrum med öppen spis. Till fastighetens bostadshus medföljer en trevlig tomt med ytor för hopp och lek och ett mycket praktiskt varmgarage. Hela denna fantastiska och soliga tomt omgärdas av en uppvuxen häck som ytterligare fyller på den lantliga och hemtrevlig känslan. Fastigheten är förbesiktad av Vibroakustik Sverige AB.

Sjögatan 7A, Bergviken, Luleå kommun

Sjögatan 7A

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
45 m²
2 rum
2 578 kr/mån
31 000 kr/m²

Välplanerad lägenhet om 45 kvm fördelat i en rymlig hall i vinkel med klädkammare i anslutning samt inbyggda garderober och snygg fondvägg av liggande träpanel. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang. Helkaklat badrum-14 med WC, tvättställskommod med spegelöverskåp och takdusch med glasdörr. Vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och snyggt renoverat Epoq kök-14 i vitt med moderna inbyggda vitvaror som integrerad diskmaskin, häll, ugn och micro. Lägenheten har ett enhetligt svart eklaminatgolv, vitmålade väggar och tak. Till lägenheten finns även ett källarförråd samt matkällarförråd. I föreningen finns även flertalet tvättstugor, grovtvättstuga, bastu med relax och hobbyrum. Perfekt läge för dig som ska studera på universitetet eller som första boende. Ca 2 km till Luleå centrum samt LTU, närhet till bussförbindelser, mataffärer och restaurang. Fina promenadstråk i omkringliggande områden.

Degernäs 26, Degernäs, Bodens kommun

Degernäs 26

Fritidshus
Degernäs, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 800 000 kr
84 m²
3 rum
1 665 m² tomt

Varmt välkommen till ett charmigt och fint fritidshus om ca 84 kvm som kan nyttjas antingen som året runt bostad alternativt fritidshus. Här kan man njuta sommar som vinter med underbar natur och sjön inpå knuten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där man finner en bra belägen kamin för uppvärmning och mysiga kvällar. Helkaklat badrum med skön golvvärme. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Två st sovrum i varierande storlek och förvaring finns genom garderober. Välkomnade hall med skön golvvärme samt garderober. Inglasat uterum med plats för soffa, bord och övrig möblering. Här sitter man med ett underbart solläge. Den stora tomten om ca 1665 kvm har bärbuskar, rabatter och underbara grönytor för barnen att leka på. På tomten finns bastubyggnad med bastu, relaxdel och altan med nedfälld massagebadkar. Separat sovstuga samt rymligt förråd till trädgårdsredskap. Dubbelgarage med elektriska portar. Ljuvligt läge med närhet till sjön med möjlighet till sjösättning av båt. Varmt välkommen på visning för att uppleva mer!

null, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 200 000 kr
416 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean. Kommunalt vatten, avlopp och bredband finns draget till tomtgräns. Anslutning vatten och avlopp är 107 000kr + moms. Anslutningsavgift el ca 30000kr + moms. Vid eventuella funderingar kontakta Vilhelmina Kommun för mer information kring anslutningsavgifter, byggrätt, bygglov mm.

  • Plus
Kittelfjäll 228, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll 228

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 100 000 kr
367 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean. Kommunalt vatten, avlopp och bredband finns draget till tomtgräns. Anslutning vatten och avlopp är 107 000kr + moms. Anslutningsavgift el ca 30000kr + moms. Vid eventuella funderingar kontakta Vilhelmina Kommun för mer information kring anslutningsavgifter, byggrätt, bygglov mm.

Kittelfjäll 228, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll 228

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 400 000 kr
548 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean samt redan anslutet vatten, avlopp och el.

Visar alla 24