Angeläget Fastighetsförmedling AB

Angeläget Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fångststigen 20, Hertsön, Luleå kommun

Fångststigen 20

Villa
Hertsön, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 795 000 kr
120 m²
5 rum
676 m² tomt

Välkomna till Fångststigen 20 som är en trevlig 1-plansvilla med friliggande garage/förråd. Huset är väldisponerat och har en trevlig planlösning. Här får man kök med rymlig matplats i anslutning. Vardagsrum med flertalet fönster mot gården och gott om plats för soffgrupp. Förutom dom sociala ytorna med kök och vardagsrum så får man fyra sovrum i varierande storlek, renoverat badrum med våtrumsmatta, separat toalett i anslutning till hallen samt tvättstuga. Trevlig lättskött trädgårdstomt med buskar, träd, plattor vid entré och asfalterad uppfart. Från matplatsen i huset så når man husets altan. På Hertsön har man goda förbindelser med kollektivtrafik till Luleå centrum. Närhet till Hertsöcentrum där det bl a finns matvarubutiker, restauranger mm. I området finns även skola/förskola samt fina grönområden. Varmt välkomna på visning!

Dammgränd 28, Bodforsen, Bodens kommun

Dammgränd 28

Lägenhet
Bodforsen, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
895 000 kr
120 m²
4 rum
6 655 kr/mån
7 458 kr/m²

Varmt välkomna till Dammgränd 28 som är ett rymligt bostadsrättsradhus med ett fint läge (gavel). Inne i bostaden finns välplanerade ytor ca 120 kvm fördelade på 2 plan. På entréplanet finns en välkomnande hall med klinkergolv (golvvärme) och tvättstuga intill. Bostaden har ett fint kök med gott om plats för stort köksbord. Rymligt vardagsrum med fina ytor för soffgrupp, matgrupp och tv-möbler. På entréplan finns även ett badrum med duschplats. Övre plan med tre fina sovrum samt badrum med bastu ! Bostaden har en trivsam altan i anslutning till entrén samt garage för bilen finns i länga. Välkomna på visning!

Hökgatan 21, Sanden, Bodens kommun

Hökgatan 21

Villa
Sanden, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
83 + 83 m²
4 rum
927 m² tomt

Välkomna till Hökgatan 21 på attraktiva och lugna Sandenområdet. Huset är en trevlig 1-plansvilla med källare där det är väldisponerade ytor på entréplan och i källaren. Interiör på entréplan har huset en välkomnade hall med kök och rymligt vardagsrum intill. Matrum i anslutning till vardagsrummet/går att göra om till extra sovrum. Två sovrum med ljus plastmatta på golvet. Badrum med våtrumsmatta. Källare med fina disponibla ytor/rum som ger möjligheter för den som behöver mer ytor. Huset har en trivsam trädgårdstomt med buskar, träd och gräsmatta. På tomten finns även en uteplats med utgång från vardagsrummet samt ett friliggande garage. Sandenområdet är lugnt och trivsamt med närhet till centrum, skola, matvaruaffärer mm från området tar man sig snabb ut till väg 97 som tar dig mot Boden eller Luleå. Välkommen på visning!

Norribacksvägen 11, Norra Svartbyn, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Norribacksvägen 11

Villa
Norra Svartbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
119 m²
5 rum
1 054 m² tomt

Välkomna till populära Norra Svartbyn och denna bra planerade 1-plansvilla på lugn gata i attraktivt område. Här finner man en trevlig villa på ytterslinga med många fördelar. Ljust kök med separat matplats för många gäster. I köket finns en braskamin för mysiga hemmakvällar. Rymligt vardagsrum med fina möblerbara ytor. Fyra sovrum i varierande storlek med garderober till förvaring. (Möjlighet finns att dela av ena sovrummet till ett ytterligare sovrum). Badrum med badkar och möjlighet till bastu. Gästtoalett finns i den rymliga och välkomnande hallen. Separat tvättstuga md tvättmaskin och torktumlare. Fiber är indraget i huset. Fristående dubbelgarage. Infart med plats för två till tre bilar. Trevlig trädgårdstomt med fina grönytor för barnen att leka på. Här bor du med ett fint läge på ytterslinga mot skogsområde. I omgivningarna finns förskola och bussförbindelser mot stan inom några minuters gångavstånd. Ett hem att trivas i och är ett kanonområde för barnfamiljer!! Huset är förbesiktat genom Vibroakustik Sverige AB!

Residensgatan 4B, null, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Residensgatan 4B

Lägenhet
Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 295 000 kr
79 m²
3 rum
5 118 kr/mån
29 051 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och påkostade 3:a (79 kvm) med ett fint läge på Varvet/centrum! Önskar man bo i ett lugnt och tryggt område med närhet till centrum och även få fina promenadstråk intill bostaden är denna lägenhet på Residensgatan 4B något för dig. Bostaden är trevligt belägen på våning 6 där man från lägenheten har fin utsikt i två väderstreck. Hiss finns i huset! Lägenheten kännetecknas av ljusa och väldisponerade ytor som är smakfullt inredda. Ytorna i lägenheten är fördelade på rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och inglasad balkong. Två sovrum i bra storlek i båda sovrummen finns gott om förvaringsmöjligheter. Renoverat kök med ljus köksinredning och matplats. Köket har god standard i materialval med många funktionella lösningar. I den välkomnande hallen finns flera garderober samt en praktisk klädkammare. Badrummet är renoverat med kakel och klinkergolv med skön golvvärme samt tvättmaskin. Inglasad balkong med ett soligt och fint läge med utsikt mot Stadsfjärden. Lägenheten finns i en attraktiv förening med många gemensamhetsutrymmen bl a övernattningsrum, bastu/relax, hobbyrum, samlingslokal mm. Föreningen har parkeringsplatser i garage samt utomhus (samtliga parkeringar/garageplatser fördelas enligt separat kö). En lägenhet att trivas i Varmt välkomna på visning!

Majvägen 15, Bergviken, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Majvägen 15

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 643 kr/mån
30 116 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad lägenhetsetta om ca 43 m² på populära och attraktiva Bergviken. Snyggt och stilrent kök med separat matplats. Delvis öppet mellan kök o allrum ger härliga sällskapsytor. Allrummet har goda möbleringsmöjligheter och sovalkov med plats för bred säng. Inglasad balkong i mycket fint läge. Ljust badrum. Här har man närhet till bussförbindelser till bl.a LTU, café, frisörsalong, fina promenad och cykelvägar mot stan samt ca 5 minuters promenad till Ica. En mysig lägenhet att trivas i! RBF Luleåhus nr 9 är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 2.643 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring. I föreningen finns det gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, bastu med relax och samlingslokal.

Pepparvägen 15, null, Bodens kommun

Pepparvägen 15

Villa
Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 095 000 kr
154 m²
4 rum
850 m² tomt

Varmt välkomna till en trivsam och smakfull 1,5 plansvilla i Sävast. Huset har ett fint läge med en hörntomt på en ytterslinga. Ytorna i huset är välplanerade med en rumsfördelning med rymlig hall. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. I vardagsrummet finns en fin braskamin som ger förhöjd mysfaktor och gott om värme. I övrigt på entréplan finns sovrum, badrum/bastu, tvättstuga och förråd. På övre plan finns badrum, klädkammare, två sovrum som går att dela av till extra sovrum för den familj som behöver ytterligare rum. Huset har en trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, fin altan och överbyggd balkong. Övriga byggnader är vidbyggt garage och förråd. Ett hem att trivas i och som bör ses. Ett kanonområde för barnfamiljen där det är närhet till skola/förskola och grönområden. Varmt välkomna på visning!

Storklinten 401 A, Storklinten, Bodens kommun

Storklinten 401 A

Fritidshus
Storklinten, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 045 000 kr
25 m²
2 rum
950 kr/mån

Välkommen till ett yteffektivt, friliggande bostadsrättshus/fritidshus om ca 25 kvm + loft från 2017 i attraktiva Storklinten. Genomgående väldigt hög standard i hela lägenheten och en större uteplats i mycket fint solläge med utsikt över skidbacken/anläggningen. Sovloft med goda sängmöjligheter. Kök/allrum utrustat med diskmaskin, induktionsplattor, inbyggnadsugn (kombiugn, ugn/micro), kyl/frysfack. Sovrum med plats för dubbelsäng. Fräscht badrum (el-golvvärme) med matta på golv och väggar. Mycket fin och attraktiv skidanläggning med flertalet nedfarter. Storklinten är inne i en expansiv fas där mycket spännande saker planeras inom framtiden. Tycker man om längdskidåkning finns både längre och kortare pistade skidspår. Naturen är precis runt knuten och bjuder på bärplockning samt fiske mm. Låg månadsavgift på ca 1.500 kr/mån där vatten, avlopp och snöröjning ingår. Möjlighet till uthyrning då flertalet stugor i området hyr ut sina boenden vilket generar en mycket fina intäkter.

  • Uteplats
Edetvägen 2, Bodträskfors/Harads, Bodens kommun

Edetvägen 2

Villa
Bodträskfors/Harads, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
395 000 kr
63 + 61 m²
3 rum
1 082 m² tomt

1-plansvilla med ett trevligt läge i Bodträskfors/Harads. Huset är smakfullt inrett med en välplanerad planlösning. På entréplan finns välkomnande hall, kök med matplats intill, badrum, två sovrum och vardagsrum med stort fönsterparti mot husets baksida. Från hallen finns det en trapp ner till källaren. I källaren finns tvättstuga, pannrum och förråd. Trädgårdstomt om 1 082 kvm med gräsmatta, buskar och träd. Välkomna på visning!

Mjölkuddsvägen 57, Mjölkudden, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 57

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
62 m²
2 rum
3 033 kr/mån
22 500 kr/m²

Rymlig 2:a om 62 kvm belägen i husets andra våning med hiss i huset! Ljus lägenhet vars ytan fördelas i en rymlig hall med plats för klädavhänging i garderob. Kök med plats för matgrupp. Renoverat badrum i samband med stambyte av föreningen. Rymligt vardagsrum med plats för även matgrupp eller skrivbord. Från vardagsrummet finns det utgång till balkong som ligger med ett trevligt solläge mot föreningens innergård (Föreningen för diskussioner om renovering/inglasning av balkongerna). Sovrummet med plats för dubbelsäng och övrig möblemang. Bra månadsavgift om 3 033 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstilläggsförsäkring. Stadsnära område med Mjölkuddens egna centrum precis nedanför huset med mataffär, gym, restauranger och fina promenadstråk i området mot vattnet. Luleå centrum och Universitetet endast ca 2 km bort! Välkomna på visning!

Svanövägen 24, Harads, Bodens kommun

Svanövägen 24

Villa
Harads, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
395 000 kr
76 + 31 m²
3 rum
1 071 m² tomt

Välkomna till denna fastighet i Harads på Svanövägen 24. Huset ligger på en hörntomt om 1 071 kvm. Exteriör har huset träfasad, plåttak och tvåglasfönster. Interiör i huset finns entré med hall, två sovrum, toalett, vardagsrum med stort fönster mot husets baksida, ljust kök med matplats intill från köket finns utgång till baksidan av huset. I den nedre souterrängdelen finns pannrum, rum/förråd och tvättstuga/dusch. Friliggande garage och förråd. Välkomna att kontakta oss för visning av fastigheten!

Västmarksvägen 245, Västmark, Luleå kommun

Västmarksvägen 245

Villa
Västmark, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 095 000 kr
70 + 10 m²
4 rum
1 334 m² tomt

Välkomna till Västmarksvägen 245. Huset är en 1,5 plansvilla med friliggande garage. Interiör i huset är det rymliga ytor fördelade på entréplan med kök med matplats, rymligt vardagsrum, badrum, tvättstuga och sovrum. På övre plan finns toalett och två sovrum som går att dela av till fler sovrum. Uppvärmning med bergvärme. Nya fönster är installerade ca 2021. Välkomna att kontakta oss för visning!

Milhällevägen 26, Antnäs, Luleå kommun

Milhällevägen 26

Villa
Antnäs, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
73 + 12 m²
4 rum
1 875 m² tomt

Varmt välkomna till denna 1 1/2-plansvilla med oinredd övervåning i populära och barnvänliga Antnäs. Huset har härlig potential och byggår är satt till 1909 men är troligtvis äldre än så. Här finns synliga takbjälkar och timmerväggar som ger huset karaktär. Ljust, rymligt kök/vardagsrum med trevliga sällskaps- och möblerbara ytor samt bra takhöjd. Här finns det plats för hela familjen. Maskinell utrustning: Diskmaskin. Vedeldad spis. Matkällare. Badrum med dusch, wc samt handfat. Tre st sovrum med fina möblerbara ytor och stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Välkomnande hall med fina möblerbara ytor och plats för avhängning av ytterkläder. Ljus trapp leder en upp till den oinredda vinden som ger möjlighet till både allrum och fler sovrum. Här finns även synbara takbjälkar som kan ge rummen extra karaktär. Här ger vi er möjligheten även att bo med ett naturskönt läge med stor trädgårdstomt på hela 1.875 kvm. Fina grönytor för barnen att leka på året runt men även partier som ger skugga och lugn eller kan locka odlingsintresset. På tomten finns en rymlig garagelänga, innehållande två garage, vedbod och förråd. Utöver garagelängan så finns ytterligare två st förråd. INFORMTION TILL ER SPEKULANTER: Fastigheten är förbesiktad av Vibroakustik Sverige AB. Kontakta mäklare för besiktningsprotokoll. Fastigheten har renoveringsbehov..

Södra Bredåker 105, Södra Bredåker, Bodens kommun

Södra Bredåker 105

Villa
Södra Bredåker, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
875 000 kr
172 + 8 m²
5 rum
1 316 m² tomt

Välkommen till detta 1-planhus i suterräng i Södra Bredåker. Boarea: 172 kvm, Biarea: 8 kvm. Välkomnande hall med förvaring genom garderober. Härliga sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Rymlig gillestuga med braskamin(Eldningsförbud) och fina möblerbara ytror. Tre sovrum. Relaxdel med wc, dusch samt bastu. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt fina förvaringsmöjligheter. Oinredd tvättstuga samt badrum på övre plan. Dubbelgarage med elektrisk port samt separat förråd. Balkong samt större altan med plats för många gäster. Separat förråd på gården. Fiber indraget i huset. Huset har en trevlig trädgårdstomt med odlingsmöjligheter, rabatter, buskar samt fina grönytor för barnen att leka på. Fastigheten är besiktigad av Vibroakustik Sveriges AB. Kontakta fastighetsmäklare för protokoll!

Fätågsvägen 16, Norra Svartbyn, Bodens kommun

Fätågsvägen 16

Villa
Norra Svartbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 695 000 kr
164 m²
5 rum
1 003 m² tomt

Varmt välkomna till ett mycket välskött och rymligt hus som verkligen sätter ribban för familjelivet och en lugn tillvaro i natursköna området, Norra Svartbyn. En härlig tomt i kombination med solig uteplats med läge för dygnets alla soltimmar, skapar en idyllisk och trivsam miljö. Huset är hela 164 kvm i två plan där det ingår tre rymliga sovrum, hemtrevligt kök, två badrum där ena har bastu, separat tvättstuga med egen ingång, allrum samt ett stort, luftigt vardagsrum med öppen spis. Till fastighetens bostadshus medföljer en trevlig tomt med ytor för hopp och lek och ett mycket praktiskt varmgarage. Hela denna fantastiska och soliga tomt omgärdas av en uppvuxen häck som ytterligare fyller på den lantliga och hemtrevlig känslan. Fastigheten är förbesiktad av Vibroakustik Sverige AB.

Sjögatan 7A, Bergviken, Luleå kommun

Sjögatan 7A

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
45 m²
2 rum
2 578 kr/mån
31 000 kr/m²

Välplanerad lägenhet om 45 kvm fördelat i en rymlig hall i vinkel med klädkammare i anslutning samt inbyggda garderober och snygg fondvägg av liggande träpanel. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang. Helkaklat badrum-14 med WC, tvättställskommod med spegelöverskåp och takdusch med glasdörr. Vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och snyggt renoverat Epoq kök-14 i vitt med moderna inbyggda vitvaror som integrerad diskmaskin, häll, ugn och micro. Lägenheten har ett enhetligt svart eklaminatgolv, vitmålade väggar och tak. Till lägenheten finns även ett källarförråd samt matkällarförråd. I föreningen finns även flertalet tvättstugor, grovtvättstuga, bastu med relax och hobbyrum. Perfekt läge för dig som ska studera på universitetet eller som första boende. Ca 2 km till Luleå centrum samt LTU, närhet till bussförbindelser, mataffärer och restaurang. Fina promenadstråk i omkringliggande områden.

Gideons väg 14, Södra Svartbyn, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Gideons väg 14

Villa
Södra Svartbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
126 + 34 m²
4 rum
1 078 m² tomt

Välkommen till en trivsam och smakfull villa i Södra Svartbyn. Huset är välskött och har välplanerade ytor på ett plan. Tomten är grönskade med odlingsmöjligheter, plats för lek och härliga grillkvällar på uteplatsen eller i pergolan. Entréplan i huset erbjuder rymligt ljust kök med matplats, vardagsrum med kamin och trevligt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet samt utgång till det inglasade uterummet. Fyra sovrum, tvättstuga/groventré och två fina badrum. Garage med motorport och laddstation för elbil, rymligt inglasat uterum med intilliggande uteplats, förråd, mysigt växthus, sov/lekstuga på tomten. Huset ligger i ett barnvänligt område med närhet till skola/förskola, nybyggt stort gym, friluftsområde med motionspår/skidspår, skoterleder, gruvberget med fina grillplatser och grönområden. För det som pendlar med bil/kollektivtrafik mot Luleå så är det också ett utmärkt läge. Varmt välkomna att anmäla er till en visning!

Brogatan 41A, 41B, Centrum, Bodens kommun

Brogatan 41A, 41B

Villa
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
4 445 000 kr
1 056 m² tomt

Välkommen till en mycket fin, centralt belägen hyresfastighet i Boden Byggnaden är fördelad på två plan om fyra lägenheter med varsin balkong samt ett källarplan som erbjuder förrådsutrymme samt tvättstuga. Fastigheten har en fin trädgårdstomt om en totalyta av 1056 kvm. Här finns två separat bilplatser samt ett garage för två bilar. Alla hyresgäster har tillgång till en bilparkering. Boytan är fördelad på fyra lägenheter: Lgh 1, 3;a om 87,5 kvm. Hyra: 7 832 kr/mån Lgh 2. 3;a om 80 kvm. Hyra: 5 988 kr/mån Lgh 3. 3;a om 87,5 kvm. Hyra: 6 304 kr/mån Lgh 4. 3;a om 80 kvm. Hyra: 6 118 kr/mån Totala hyresintäkter inkl parkeringar: ca 333 267:-/år Samtliga lägenheter är i dagsläget uthyrda och har fiber installerat. Effektiv uppvärmning via fjärrvärme. Välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Plus
Degernäs 26, Degernäs, Bodens kommun

Degernäs 26

Fritidshus
Degernäs, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 800 000 kr
84 m²
3 rum
1 665 m² tomt

Varmt välkommen till ett charmigt och fint fritidshus om ca 84 kvm som kan nyttjas antingen som året runt bostad alternativt fritidshus. Här kan man njuta sommar som vinter med underbar natur och sjön inpå knuten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där man finner en bra belägen kamin för uppvärmning och mysiga kvällar. Helkaklat badrum med skön golvvärme. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Två st sovrum i varierande storlek och förvaring finns genom garderober. Välkomnade hall med skön golvvärme samt garderober. Inglasat uterum med plats för soffa, bord och övrig möblering. Här sitter man med ett underbart solläge. Den stora tomten om ca 1665 kvm har bärbuskar, rabatter och underbara grönytor för barnen att leka på. På tomten finns bastubyggnad med bastu, relaxdel och altan med nedfälld massagebadkar. Separat sovstuga samt rymligt förråd till trädgårdsredskap. Dubbelgarage med elektriska portar. Ljuvligt läge med närhet till sjön med möjlighet till sjösättning av båt. Varmt välkommen på visning för att uppleva mer!

null, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 200 000 kr
416 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean. Kommunalt vatten, avlopp och bredband finns draget till tomtgräns. Anslutning vatten och avlopp är 107 000kr + moms. Anslutningsavgift el ca 30000kr + moms. Vid eventuella funderingar kontakta Vilhelmina Kommun för mer information kring anslutningsavgifter, byggrätt, bygglov mm.

  • Plus
Kittelfjäll 228, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll 228

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 100 000 kr
367 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean. Kommunalt vatten, avlopp och bredband finns draget till tomtgräns. Anslutning vatten och avlopp är 107 000kr + moms. Anslutningsavgift el ca 30000kr + moms. Vid eventuella funderingar kontakta Vilhelmina Kommun för mer information kring anslutningsavgifter, byggrätt, bygglov mm.

Kittelfjäll 228, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll 228

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 400 000 kr
548 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean samt redan anslutet vatten, avlopp och el.

Visar alla 22