Angeläget Fastighetsförmedling AB

Angeläget Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Stackvägen 37, Torpgärdan, Bodens kommun

Stackvägen 37

Lägenhet
Torpgärdan, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

695 000 kr

65 m²

2 rum

4 064 kr/mån

10 692 kr/m²

Varmt välkomna till en trevlig 2 rums bostadsrätt med ett fint läge. Bostadsrätten har egen ingång som skapar en radhuskänsla. Interiör med ljust och trivsamt kök med matplats. Vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Badrum med duschplats och tvättmaskin. Sovrum samt entré med hall. Garage till bostadsrätten finns i länga. Välkomna på visning!

Dammgränd 63, Bodforsen, Bodens kommun

Dammgränd 63

Lägenhet
Bodforsen, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

795 000 kr

109,5 m²

4 rum

5 687 kr/mån

7 260 kr/m²

Mycket välplanerad och trivsam radhuslägenhet med EGEN ingång. Lägenheten har 5 rum och kök om ca 109,5 kvm (registrerad i föreningen som en 4:a). Genomgående god standard i lägenheten. Rymligt kök med större matplats och diskmaskin. Fyra sovrum i varierande storlek. Stort badrum på övre plan med bastu. Även badrum på nedre plan. Separat tvättstuga på entréplan med tvättmaskin, tor bänkyta samt utgång till altanen. Lägenheten värms upp via fjärrvärme. Mycket fint läge på lägenheten med en underbar altan på baksidan med ett härligt solläge. Till lägenheten hör två rymliga förråd, ett vid entrén och ett på baksidan. Varje bostad får också tillgång till en garageplats (kallgarage, exkl. el) som ingår i månadsavgiften. HSB-förening med trevliga gemensamhetsutrymmen såsom bastu. Ett mycket fint och bekvämt boende med grönytor intill. Välkommen hem!

Yrkesgatan 56, Skurholmen, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Yrkesgatan 56

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

1 145 000 kr

60 m²

2.5 rum

4 015 kr/mån

19 083 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2,5 rums lägenhet om ca 60 kvm på omtyckta Skurholmen. Interiör i lägenheten finns ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum med parkettgolv, sovrum med förvaringsmöjlighet, badrum med våtrumsmatta och duschplats. Mindre rum som kan te x användas som kontor och gästrum. Balkong som ligger i ett fint läge mot baksidan av lägenheten. Till lägenheten finns i källaren matkällare/förråd samt ett rymligt källarförråd med tvättmaskin samt fina förvaringsmöjligheter. Bilplats finns tillgänglig för köparen och ingår i månadsavgiften. Lugnt och barnvänligt område med dagis och förskola i närheten. Stabil förening med låga månadsavgifter där även bredband ingår. Närhet till vårdcentral, mataffärer, shopping och nöjen. Goda bussförbindelser in till Luleå centrum. VÄLKOMNA PÅ VISNING!

Vikvägen 13, Trångfors, Bodens kommun

Vikvägen 13

Villa
Trångfors, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

1 495 000 kr

115 m²

5 rum

807 m² tomt

Varmt välkomna till denna 1,5 plansvilla med källare i Trångfors. Interiör i huset finns på entréplan vardagsrum med parkettgolv, kök med rymlig matplats, sovrum/kontor samt badrum med kakel/klinker. På övre plan finns två sovrum, toalett och mindre allrum. Källare med hobbyrum, bastu /duschplats/omklädning intill bastun finns ett extra rum, matkällare, förråd och tvättstuga. Vidbyggt garage samt friliggande förråd. Uppvuxen trädgårdstomt med gräsmatta buskar och träd. Huset finns i ett lugnt och trevligt område med närhet till grönområden, skola/förskola och centrum. Välkomna på visning!

Bastugatan 1D, Centrum, Bodens kommun
 • Budgivning pågår

Bastugatan 1D

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

495 000 kr

40 m²

1 rum

2 281 kr/mån

12 375 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och trivsamma 1:a i centrum. Lägenheten har ett fint kök med utrymme för matplats. Allrum med laminatgolv och ljust tapetserade väggar. Badrum med våtrumsmatta, duschplats och tvättmaskin. Entré med välkomnande hall. Stabil HSB förening med låga avgifter. Lägenheten har en reparationsfond om ca 8 179 kr. Välkomna på visning !

Armévägen 14, Bodsvedjan, Bodens kommun
 • Budgivning pågår

Armévägen 14

Radhus
Bodsvedjan, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

1 495 000 kr

96 m²

4 rum

871 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en trivsamt radhus med källare. Huset har med fint läge mot vatten. Interiör i huset finns på entréplan kök med matplats, rymligt vardagsrum/allrum med gott om plats för soffgrupp och extra matplats. I vardagsrummet finns en mysig kamin samt stort fönster mot husets baksida. Tre stycken sovrum (varav ett är i källarplan) samt badrum. Källare med rymligt extra rum, förråd, tvättstuga och garage. Trevlig baksida med altan, inglasat uterum och ett fint läge. Här bor man i ett lugt och trivsamt område med närhet till grönområden och älven. Varmt välkomna på visning!

Björknäsvägen 1 B, Centrum, Bodens kommun

Björknäsvägen 1 B

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

745 000 kr

58,7 m²

2 rum

3 021 kr/mån

12 692 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva en välplanerad, central, större 2:a (en halv trappa upp) om ca 58,7 kvm. Lägenheten har en härlig balkong i fint solläge och en charmig öppen spis i vardagsrum, som dessutom är eldningsbar. Kök med rymlig matplats och nyare spis från 2020. Renoverat badrum från 2021. Lägenheten har en generös takhöjd och charmiga parkettgolv i hall och vardagsrum. Välskött förening med mycket låga månadsavgifter. Fina gemensamhetsytor såsom tvättstuga, bastu med relax, lägenhetsförråd, övernattningsrum och grönytor på innergård med grillmöjligheter. Närhet till livsmedelsaffärer, apotek, shopping, nöjen och caféer. Välkommen på visning!

 • Balkong
Övre Svartlå 54, Övre Svartlå, Bodens kommun

Övre Svartlå 54

Villa
Övre Svartlå, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

595 000 kr

80 m²

3 rum

1 000 m² tomt

Välkommen till en välplanerad och fin villa med genomgående god standard i Övre Svartlå. Rymligt kök med separat matplats för många gäster. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en skön närvarokänsla. Här finns en braskamin för mysiga hemmakvällar. Vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter. Två st fina sovrum med förvaringsmöjligheter genom garderober. Renoverat och rymligt badrum med kaklade väggar samt klinker på golv. Här finns skön golvvärme samt tvättmaskin. Välkomnande hall med plats för kapphylla och övrig möblering. Stor uteplats under tak med ett härligt solläge. Kallarage med separat förråd. Fin kuperad tomt med fina grönytor, rabatter, buskar etc. Huset ligger lugnt och fint beläget på ytterslinga med skog inpå knuten. Kommunalt vatten och avlopp. Området är mycket naturskönt och bjuder på många naturupplevelser. Här kan du njuta av promenader med vacker omgivning med skogar att ströva i samtidigt som bärskogen ligger inpå knuten. Närhet till förskola, skola upp till årskurs 6, fin natur och det expansiva Storklinten där man kan vistas både sommar- och vintertid mm. Huset är förbesiktat genom Anticimex den 11/1 - 2023 Varmt välkommen på visning!

Skyttegatan 7, Centrum, Bodens kommun

Skyttegatan 7

Villa
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

3 395 000 kr

155 m²

4 rum

1 010 m² tomt

Varmt välkommen till en mycket eftertraktad 2-plansvilla med källare belägen i  attraktivt centrum läge med närhet till allt! En mycket välhållen och trevlig villa rik på charmiga detaljer och varm atmosfär. Här finns allt man kan önska sig när man söker ett attraktivt boende med många möjligheter. Väl inne i huset slås man av generöst tilltagna rum och ljuset som flödar in i huset via flertalet stora fönster.   På entreplan möts man av en välkomnande hall som är navet i hela nedre plan. Välkomnande kök med matplats för 6 -10 personer och stort vardagsrum med ett fantastiskt ljus. Här kan man samla den stora familjen, vänner och umgås tillsammans. Från hallen egen entré till garaget, gästtoalett samt utgång till härligt inglasat uterum.  En trappa upp möts vi av två bra planerade sovrum med garderober, klädkammare samt ett badrum.  Ett stort allrum med fönster i tre väderstreck (kan byggas om till fler sovrum) Stor balkong längs hela långsidan av huset med utsikt över trädgården.  I källarplan finns en stor tvättstuga, relax med dusch, bastu samt wc, förråd samt matkällare som ger möjlighet till fina förvaringsmöjligheter.  Insynsskyddad trädgård med fina rabatter, buskar samt med härliga uteplatser med sol från morgon till kväll. Gott om plats för lek och spring på tomten.  Friköpt tomt samt fjärrvärme. Indragning av fiber är beställt av säljaren som även bekostar anslutningsavgiften.  Två infarter till gården med plats för flertalet bilar Garage i huset med elektrisk port. Komplementbyggnader; Förrådsbyggnad som delvis är värmeisolerad. El indraget. Jordkällare "Dahlgrens cementgjuteri"  El indraget. Lekstuga. Detta är ett perfekt hus för er som vill ha ett boende med promenadavstånd till centrum, skola, förskola och övriga aktiviteter. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Huset är förbesiktigat genom Vibroakustik Sverige AB. Kontakta mäklare för besiktningsprotokoll.

Övre Svartlå 16, Övre Svartlå, Bodens kommun
 • Idag

Övre Svartlå 16

Villa
Övre Svartlå, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

550 000 kr

183 m²

7 rum

926 m² tomt

Trivsam och utbyggd 1 1/2-plansvilla om ca 183 + 39 kvm i Övre Svartlå. Kök med skafferi och goda sällskapsytor. 5 stycken sovrum i bra storlekar. Garage med plats för bil & förvaring. Friköpt trädgårdstomt om ca 926 kvm mot skog & natur. Närhet till förskola, skola upp till årskurs 6 (ca 650 m ifrån fastigheten), fin natur och det expansiva Storklinten där man kan vistas både sommar- och vintertid mm. Fastigheten är besiktigad av Anticimex och säljaren kommer att teckna en doldafel-försäkring. Besiktningsprotokoll kan fås av mäklare.

 • Plus
Tjärhovsgatan 18 B, Gültzaudden, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Tjärhovsgatan 18 B

Lägenhet
Gültzaudden, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

795 000 kr

22 m²

1 rum

2 370 kr/mån

36 136 kr/m²

På charmiga och mysiga Gültzaudden finner ni denna trevliga lägenhet om 1 rum med pentry-kök. Lägenheten har en mycket fin utsikt mot vatten. Allrum med utrymme för säng och div. möblemang. Större badrum med våtrumsmatta. Hall med goda förvaringsmöjligheter. Just utanför lägenheten finns förråd som tillhör lägenheten. Inom föreningen finns fin tvättstuga och torkrum. Diskussioner förs inom föreningen att eventuellt bygga en bastu. Närhet till goda bussförbindelser, fina promenadstråk, affärer, nöjen, shopping och restauranger! Perfekt som studentlägenhet- eller övernattningslägenhet!

null, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

1 200 000 kr

416 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean. Kommunalt vatten, avlopp och bredband finns draget till tomtgräns. Anslutning vatten och avlopp är 107 000kr + moms. Anslutningsavgift el ca 30000kr + moms. Vid eventuella funderingar kontakta Vilhelmina Kommun för mer information kring anslutningsavgifter, byggrätt, bygglov mm.

 • Plus
Kittelfjäll 228, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll 228

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

1 100 000 kr

367 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean. Kommunalt vatten, avlopp och bredband finns draget till tomtgräns. Anslutning vatten och avlopp är 107 000kr + moms. Anslutningsavgift el ca 30000kr + moms. Vid eventuella funderingar kontakta Vilhelmina Kommun för mer information kring anslutningsavgifter, byggrätt, bygglov mm.

Kittelfjäll 228, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll 228

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

1 400 000 kr

548 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean samt redan anslutet vatten, avlopp och el.

Bodforsvägen 25, Bodforsen, Bodens kommun

Bodforsvägen 25

Villa
Bodforsen, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

3 495 000 kr

71 m²

3 rum

1 829 m² tomt

Alla ni som drömmer om ett riktigt vattenläge, se hit! En fin 1-plansvilla med källare med ett härligt älvsläge i Bodforsen. Fastigheten håller en genomgående god standard med öppna sociala ytor på entréplan. Snyggt och stilrent kök med möjlighet till separat köksö. Köket har fina med avlastnings/avställningsytor samt gott om plats till förvaring genom under- och överskåp samt skafferi. köket inbjuder till härlig matlagning intill matplatsen för många gäster. Det stora vardagsrummet rymmer idag en matplats där många måltider kan avnjutas med god mat och dryck, en social yta med soffor och tv. Här finns en fin täljstenskamin för mysiga hemmakvällar. I källarplan finns ett separat sovrum, förrådsutrymmen samt separat tvättstuga med bastu. Uppvärmningen är vattenburen golvvärme (entréplan) via bergvärme som ger låg driftkostnad. Dubbelgarage med dubbla garageportar samt separat förrådsdel. Stor infart med plats för 2-3 bilar. Fantastisk trädgårdstomt om hela 1.829 kvm med fina grönytor, grillplats och möjlighet till brygga till Lule älv.

Skogsmyrgatan 27E, Hällbacken, Luleå kommun
Skogsmyrgatan 27E, Hällbacken, Luleå kommun, bild 2
Skogsmyrgatan 27E, Hällbacken, Luleå kommun, bild 3

Skogsmyrgatan 27E

Lägenhet
Hällbacken, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

1 895 000 kr

68 m²

3 rum

3 868 kr/mån

27 868 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och fräsch 3:a på mysiga och populära Hällbacken! Modernt planerad lägenhet med genomgående hög standard. Bostaden har mycket fina sällskapsytor med bra rymd och stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusflöde i hela lägenheten. Här finns ett snyggt enhetligt parkettgolv i lägenhetens alla rum samt fina väggar. Fina detaljer så som vackra fönsterbänkar i natursten. Stilrent kök med klassisk vit köksinredning från Vedum och fin maskinell utrustning. Köket har en fin öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket ger en mycket lättmöblerad och luftig känsla. Två fina sovrum där det större sovrummet har en praktisk klädkammare. Väl tilltaget helkaklat badrum med golvvärme och praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Stor inglasad balkong. Carport med separat förråd följer med lägenheten. Genom föreningen kan man nyttja gemensamma utrymmen som gästlägenhet, badrum och bastu. Hällbacken är ett relativt nytt bostadsområde i Luleå kommun som till största delen är bebyggt med villor men även med denna bostadsrättsförening och förskola. Här bor du i vacker och naturskön miljö med närhet till motionsspår, skoterled och badplats. Cirka 10 minuters bilfärd från Luleås stadskärna och kort promenad till busshållplats. Bostadsrättsföreningen har egen lekplats på gården och i området med en kort promenad bort finns en ytterligare lekplats. Fina gång- och cykelvägar samt lek- och grillplats vid närliggande Sinksundet.

 • Premium
 • Balkong
Strandvägen 31, Gammelstad, Luleå kommun

Strandvägen 31

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

4 195 000 kr

180 m²

8 rum

711 m² tomt

Välkomna till en trevlig och tilltalande 1,5 plansvilla med ett fint läge i Gammelstad. Huset har en funktionell planlösning och här finns gott om plats för den stora familjen eller den som önskar generösa ytor i sitt hus. Ytorna i huset är fördelade på entréplan med kök med matplats, vardagsrum med fönster i två väderstreck och braskamin, tre sovrum och badrum. Övre plan med rymligt allrum där det finns ett stort fönster på husets gavel med utsikt ner mot älven, två sovrum och toalett. Källare med många disponibla ytor, förråd, inrett rum, matkällare, pannrum och tvättstuga. Vidbyggt garage och carport. Huset har en härlig baksida med en grönskade tomt och överbyggd altan. Gammelstad är ett populärt område med närhet till bl a skola/förskola, Gammelstads centrum, Storhedens handelsområde samt Sunderbyns Sjukhus. Från Gammelstad finns goda bussförbindelser till centrum. Varmt välkomna på visning!

AVAN 6:29 (Baronvägen), Avan, Luleå kommun

AVAN 6:29 (Baronvägen)

Tomt
Avan, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

345 000 kr

968 m² tomt

Fin möjlighet att förvärva en tomt i natursköna Avan. Fastighet om ca 968 kvm med närhet till förskola, vatten och natur. Vatten/avlopp/el finns i närheten av tomtgräns. Åk gärna förbi den skyltade tomten och kika! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Se mer information under dokument på vår hemsida.

Sandviksgatan 31 D, Centrum, Luleå kommun
Sandviksgatan 31 D, Centrum, Luleå kommun, bild 2
Sandviksgatan 31 D, Centrum, Luleå kommun, bild 3

Sandviksgatan 31 D

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

1 195 000 kr

41 m²

1 rum

2 715 kr/mån

29 146 kr/m²

Tillfälle att förvärva en välhållen 1:a om 41 kvm i Centrum. Lägenheten är väldisponerad med allrum och kök med öppen planlösning. Praktisk sovalkov, entré med välkomnande hall, badrum med ljus våtrumsmatta på golvet/väggarna. Bostadsrätten har låg månadsavgift och ligger i en stor och välskött Riksbyggenförening. Lägenheten är belägen i ett trivsamt kvarter i centrum med närhet till flertalet restauranger, shopping och nöjen. Från lägenheten är det även en kort promenad ner till vattnet med fantastisk strandpromenad på sommaren och isväg på vintern. Matvaruaffär finns i närområdet. Varmt välkomna på visning!

 • Premium

Visar alla 19