Mäklare Robert Danhard-Rundquist

Robert Danhard-Rundquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stömnesvallen, null, Hudiksvalls kommun

Stömnesvallen

Gård/Skog
Hudiksvalls kommun
Areal | Ljusdal
400 000 kr
11 ha tomt

Söder om Delsbo finns nu möjlighet att köpa en obebyggd skogsfastighet i fyra skiften intill Stömnesvallen och Storån. Fastigheten innefattar ca 9,3 ha produktiv skogsmark och har bra tillgänglighet med flera vägar som korsar och omringar skiftena. Dess åldersklassfördelning visar på en majoritet av växande ungskogar men där finns även en del äldre skog. Av det totala virkesförrådet om ca 1 000 m³sk utgör drygt 600 m³sk S2 skog, medelförrådet är 109 m³sk per hektar. Då fastigheten har en förhållandevis hög andel avverkningsbar skog ges möjligheter att finansiera en del av fastighetsköpet genom avverkning. Det gör fastigheten till ett lämpligt köp för den som vill påbörja sitt skogsägande. Jakträtt i Delsbo VVO.

  • Plus
Boda Liv-Antesvägen 6, null, Ljusdals kommun

Boda Liv-Antesvägen 6

Villa
Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
1 200 000 kr
65 + 20 m²
3 rum
1 700 m² tomt

Varmt välkommen till Boda Liv-Antesvägen 6, ett välskött och hemtrevligt hus som passar perfekt till att bo både permanent och som fritidshus. Bostaden erbjuder vardagsrum, kök och allrum i fil och med wc/dusch intill hallen. Övervåningen innehåller sovloft samt en råvind med bra förvaring. Flera härliga uteplatser på framsidan såsom inglasad altan samt trätrall i soligt sydost läge. Samtliga eldstäder i huset är godkända och förhöjer mysfaktorn i bostaden. Fiber finns indraget. Tomten om ca 1 700 kvadratmeter ger fastigheten gott om utrymme för utomhusaktiviteter. Här kan du skapa din egen lantliga oas och njuta av den vackra omgivningen. På tomten finns även en carportsbyggnad med kombinerad vedbod och snickarrum. Omgivningen erbjuder fina promenadvägar samt närhet till skog och natur där man kan njuta av både svamp och bärplockning och från bostaden är det knappt en mil till vackra Järvsö som har ett brett utbud av aktiviteter för alla åldrar, bl a Bergcykelpark, Alpin skidanläggning och djurpark samt flera trevliga restauranger och besöksmål. Så ta chansen att förvärva denna härliga fastighet och skapa ditt eget drömboende i harmoni med naturen.

  • Uteplats
Gebbarskogen, null, Ljusdals kommun

Gebbarskogen

Gård/Skog
Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
650 000 kr
29 ha tomt

Nu förmedlas ett barrskogsdominerat och sammanhängande skogsskifte intill Gebbarsvallen ca 3 mil väster om Färila. Försäljningsobjektet är en samfällighet som ska upplösas och som för den skogsintresserade ges möjlighet att påbörja sitt skogsägande eller komplettera sitt tidigare innehav. En övervägande andel av skogen utgörs av äldre slutavverkningsskog samt växande ungskog med en bonitet om 4 m³sk/ha och år. Virkesförrådet uppgår enligt nyupprättad skogsbruksplan till drygt 1 888 m³sk vilket ger ett medeltal om 91 m³sk per hektar. Enskild jakt.

Vattlångssjön, null, Nordanstigs kommun

Vattlångssjön

Gård/Skog
Nordanstigs kommun
Areal | Ljusdal
2 700 000 kr
38,8 ha tomt

Fint belägen skogsfastighet intill Vattlångssjön i nordöstra Hälsingland. Fastigheten är väl arronderad och erbjuder trevliga markområden för både jakt och rekreation. Den produktiva skogsmarken uppgår till 33,8 ha med ett virkesförråd om 6 544 m³sk och på 98% av fastighetens areal finns skog i huggningsklasserna G1 och äldre. Fastigheten erbjuder även jakt i Harmångers viltvårdsområde på ca 7 500 ha.

Västra Gryttjesbo, null, Ljusdals kommun

Västra Gryttjesbo

Gård/Skog
Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
1 100 000 kr
98 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Ett gyllene tillfälle för den motor- eller djurintresserade och för den som vill bo på en gård! Nu förmedlas en fin fastighet om ca 1,5 hektar med en trevlig gårdsbild som är idealisk för den som har eller vill införskaffa djur eller behöver stora utrymmen under tak för sina fordon. Betesmark samt skogsområde omringar gårdscentret och här erbjuds flera användbara ekonomibyggnader med bra förvaringsmöjligheter för t ex bil, husvagn, snöskoter mm. Här finns även verkstad och ladugård med stallplatser för hästar eller får. Bostadshuset består av 4 rum varav 3 sovrum och har genom åren genomgått flera stora renoveringar så som nytt tegeltak, ventilation, badrum, 3-kammarbrunn, mm. Vidare ligger sjön Gryttjen bara några stenkast bort och erbjuder fint fiske och badmöjligheter. Varmt välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Norra Veckebo, Norra Veckebo, Ljusdals kommun

Norra Veckebo

Gård/Skog
Norra Veckebo, Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
250 000 kr
5,7 ha tomt

Ca 2,1 mil väster om Ljusdal finns nu möjlighet att förvärva ett område av Ljusdal Veckebo 14:51 genom fastighetsreglering. Området om drygt 5 ha ligger väl samlat i ett skifte och utgörs av åker- och betesmark med en äldre ängslada i centrum. Tillgänglig för ny brukare växtodlingsår 2025.

Nonsberget, null, Härjedalens kommun

Nonsberget

Gård/Skog
Härjedalens kommun
Areal | Ljusdal
4 100 000 kr
115 ha tomt

Här erbjuds två separata skogsfastigheter som är lämpliga som förstagångsköp eller tillköp. Fastigheterna är belägna ca 6 km sydväst om Sveg och kan förvärvas tillsammans eller var för sig beroende av intresse. Båda fastigheterna består i majoritet av tallskog. Eggarna 2:3 har ett virkesförråd om drygt 4000 m³sk fördelat på totalt ca 39 ha produktiv skogsmark bestående i majoritet av skog i huggningsklasserna R2 och G1. På norra delen av Eggarna 2:3 finns en äldre jaktstuga med fin utsikt mot Långtjärnen. Eggarna 8:2 består av två skogsskiften med nästan 65 ha produktiv skogsmark vars virkesförråd omfattar ca 6 500 m³sk med stor andel skog på tillväxt. På båda fastigheterna är tillgängligheten bra med ett utbyggt vägnät. Fastigheterna ingår i jaktklubbsområde med en samlad areal om ca 2 500 ha.

Isbo 12, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Isbo 12

Gård/Skog
Hudiksvalls kommun
Areal | Ljusdal
3 995 000 kr
210 + 20 m²
7 rum
33,8 ha tomt

Lantlig gård med högt och naturskönt läge omgärdat av åker, skog och blånande berg, ca 1 mil nordväst om Delsbo. Bostadshuset är 210 kvadratmeter stort fördelat på sju rum, två badrum samt stor balkong i soligt söderläge med härlig utsikt över landskapet. Denna gård har också fina ekonomibyggnader som passar perfekt för dem som behöver extra utrymme för sina projekt, hobbyer eller både och. Här finns möjlighet för enklare djurhållning med åker och betesmark i anslutning till gårdscentrum, egen skog att bruka och en rymlig trädgård med goda odlingsmöjligheter. Totalt ca 33 hektar mark, varav 8 hektar inägomark samt ca 23 hektar produktiv skogsmark med ett virkesförråd uppskattat till ca 4 100 m³sk. Jakt i Delsbo VVO som omfattar ca 26 000 hektar. Om ni drömmer om livet på landet omgiven av vacker natur har ni nu en unik möjlighet att förvärva en gård med stor potential. Välkommen.

  • Balkong
Orrabacken 36, Järvsö, Ljusdals kommun

Orrabacken 36

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
800 000 kr
2 865 m² tomt

Nu finns möjlighet att skapa ditt egna drömboende i ett högt och fint läge strax söder som Järvsö! Orrabacken ligger naturskönt med generös tomtyta om 2 865 kvm som ligger utanför detaljplanerat område vilket ger en större frihet att bygga ditt drömhus. Fastigheten ligger drygt 3 kilometer från centrala Järvsö med skolor, mataffär, restauranger och såklart Järvsöbacken. Järvsö har ett rikt kulturutbud som blandas med restauranger, utflyktsmål och sportaktiviteter som erbjuder alltifrån padel till down Hill cykling. Anslutning till kommunalt vatten & avlopp samt fiber finns vid tomtgräns. Kontakta Ljusdals kommuns bygglovhandläggare för information angående bygglov, tel 0651-18000. Fiber, avlopp och el ingår ej i köpeskillingen. FÖRVÄRVSTILLSTÅND KRÄVS

Visar alla 9