Areal | Ljusdal

Areal | Ljusdal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kårböle, null, Ljusdals kommun

Kårböle

Gård/Skog
Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
600 000 kr
5 ha tomt

Här säljs en mindre fastighet i ett stycke lättillgängligt belägen invid riksvägen vid byn Kårböle i nordvästra Hälsingland. Välbestockad med äldre färdiggallrad och talldominerad skog, vilket ger förutsättningar till direktavkastning inom en relativt nära framtid. Fastigheten ingår i viltvårdsområde om ca 8 700 ha.

Gryttjesbo, null, Ljusdals kommun

Gryttjesbo

Gård/Skog
Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
2 900 000 kr
85 m²
3 rum
26,8 ha tomt

Strax utanför Ljusdal finns nu möjlighet att förvärva en jordbruksfastighet om knappt 27 ha med sjötomt. Gården består av ett nybyggt enplanshus från 2023 med en interiör i ljusa och neutrala färger samt flertalet tillhörande gårdshus så som ladugård, mindre garage, lada mm. Till gården hör 3,2 ha åkermark samt 21,7 ha produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 3 548 m³sk. Sjön Gryttjen är rymlig och ligger strax söder om brukningscentret där fastigheten även innehar en stor del av de närliggande holmarna Storholmen och Kuggholmen; mysiga platser för rekreation och avslappning. Fastigheten lämpar sig väl för den som söker nytt och fräscht permanentboende med möjlighet till exempelvis odling eller mindre djurhållning samt möjlighet till jakt på egen mark. Välkommen!

Norra Veckebo, Norra Veckebo, Ljusdals kommun

Norra Veckebo

Gård/Skog
Norra Veckebo, Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
250 000 kr
5,7 ha tomt

Ca 2,1 mil väster om Ljusdal finns nu möjlighet att förvärva ett område av Ljusdal Veckebo 14:51 genom fastighetsreglering. Området om drygt 5 ha ligger väl samlat i ett skifte och utgörs av åker- och betesmark med en äldre ängslada i centrum. Tillgänglig för ny brukare växtodlingsår 2025.

Nonsberget, null, Härjedalens kommun

Nonsberget

Gård/Skog
Härjedalens kommun
Areal | Ljusdal
4 100 000 kr
115 ha tomt

Här erbjuds två separata skogsfastigheter som är lämpliga som förstagångsköp eller tillköp. Fastigheterna är belägna ca 6 km sydväst om Sveg och kan förvärvas tillsammans eller var för sig beroende av intresse. Båda fastigheterna består i majoritet av tallskog. Eggarna 2:3 har ett virkesförråd om drygt 4000 m³sk fördelat på totalt ca 39 ha produktiv skogsmark bestående i majoritet av skog i huggningsklasserna R2 och G1. På norra delen av Eggarna 2:3 finns en äldre jaktstuga med fin utsikt mot Långtjärnen. Eggarna 8:2 består av två skogsskiften med nästan 65 ha produktiv skogsmark vars virkesförråd omfattar ca 6 500 m³sk med stor andel skog på tillväxt. På båda fastigheterna är tillgängligheten bra med ett utbyggt vägnät. Fastigheterna ingår i jaktklubbsområde med en samlad areal om ca 2 500 ha.

Isbo 12, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Isbo 12

Gård/Skog
Hudiksvalls kommun
Areal | Ljusdal
3 995 000 kr
210 + 20 m²
7 rum
33,8 ha tomt

Lantlig gård med högt och naturskönt läge omgärdat av åker, skog och blånande berg, ca 1 mil nordväst om Delsbo. Bostadshuset är 210 kvadratmeter stort fördelat på sju rum, två badrum samt stor balkong i soligt söderläge med härlig utsikt över landskapet. Denna gård har också fina ekonomibyggnader som passar perfekt för dem som behöver extra utrymme för sina projekt, hobbyer eller både och. Här finns möjlighet för enklare djurhållning med åker och betesmark i anslutning till gårdscentrum, egen skog att bruka och en rymlig trädgård med goda odlingsmöjligheter. Totalt ca 33 hektar mark, varav 8 hektar inägomark samt ca 23 hektar produktiv skogsmark med ett virkesförråd uppskattat till ca 4 100 m³sk. Jakt i Delsbo VVO som omfattar ca 26 000 hektar. Om ni drömmer om livet på landet omgiven av vacker natur har ni nu en unik möjlighet att förvärva en gård med stor potential. Välkommen.

  • Balkong
Orrabacken 36, Järvsö, Ljusdals kommun

Orrabacken 36

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
800 000 kr
2 865 m² tomt

Nu finns möjlighet att skapa ditt egna drömboende i ett högt och fint läge strax söder som Järvsö! Orrabacken ligger naturskönt med generös tomtyta om 2 865 kvm som ligger utanför detaljplanerat område vilket ger en större frihet att bygga ditt drömhus. Fastigheten ligger drygt 3 kilometer från centrala Järvsö med skolor, mataffär, restauranger och såklart Järvsöbacken. Järvsö har ett rikt kulturutbud som blandas med restauranger, utflyktsmål och sportaktiviteter som erbjuder alltifrån padel till down Hill cykling. Anslutning till kommunalt vatten & avlopp samt fiber finns vid tomtgräns. Kontakta Ljusdals kommuns bygglovhandläggare för information angående bygglov, tel 0651-18000. Fiber, avlopp och el ingår ej i köpeskillingen. FÖRVÄRVSTILLSTÅND KRÄVS

Löräng, Järvsö, Ljusdals kommun

Löräng

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Areal | Ljusdal
400 000 kr
2 375 m² tomt

I Lörängs by några kilometer söder om Järvsö finns denna tomt på 2 375 m². På marken har funnits ett gammalt tegelbruk som numera är rivet.. Löräng ligger belägen i Ljusnans dalgång och här finns även en mindre camping vid Ljusnans strand och på den intilliggande udden finns badplatsen Mines med en härlig sandstrand. Närhet finns till riksväg 83 och busshållplats och i grannbyn Nybo finns skola från förskoleklass till årskurs 3. I Järvsö finns grund- och gymnasieskola. Tågstation finns i centrala Järvsö med bra förbindelser. Bygden har mycket att erbjuda med allt från ett rikt kulturliv, historia, vacker natur, lokalproducerat till upplevelser för alla åldrar. Här kan man leva ett rikt liv året om.

Visar alla 7