Mäklare Sofia Palmkvist

Sofia Palmkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tåsjö-Norrby, null, Strömsunds kommun
Tåsjö-Norrby, null, Strömsunds kommun, bild 2
Tåsjö-Norrby, null, Strömsunds kommun, bild 3

Tåsjö-Norrby

Gård/Skog
Strömsunds kommun
Areal | Östersund
11 000 000 kr
595 ha tomt

Större produktionsskog! Naturskönt belägen vid Norråker i nordligaste Jämtland ligger denna större skogsfastighet i ett fint arronderat skifte som sträcker sig från Kroktjärnen i norr till Gåraträsksjön i syd. Fastighetens produktiva skogsmark uppgår till 299,3 ha med ett virkesförråd om 35 038 m³sk varav hela 24 930 m³sk är S1 och S2 skog och 3 554 m³sk är G1 skog. Fastigheten erbjuder en välskött och välarronderad produktionsenhet med stor andel äldre avverkningsbar skog som kan ge bra tillskott vid finansiering samt löpande driftskostnader men även en betydande areal växande gallringsskogar för framtida produktion. Dessutom tillkommer goda rekreationsmöjligheter i form av jakt i jaktlag som förfogar över ca 1 800 ha samt fiske, allt i vacker Jämtlandsk natur.

  • Premium
Gåje, null, Åre kommun

Gåje

Gård/Skog
Åre kommun
Areal | Östersund
8 500 000 kr
162 ha tomt

Skog och ö vid Storsjön! Naturskönt belägen vid Gåje ligger denna väl arronderade tillväxtfastighet med utsikt över de närliggande fjällmassiven och Storsjön. Produktiv skogsmark om 139,7 ha med ett totalt virkesförråd om 20 661 m³sk där övervägande del, 19 132 m³sk, återfinns i huggningsklassen G1. Fastigheten har en god medelbonitet med en hög årlig tillväxt om hela 898 m³sk. Genomgående bra vägnät på fastigheten. Till fastigheten följer en egen ö i Storsjön och jakt i jaktvårdsområde om ca 3 000 ha. Fastigheten erbjuder: - En fin investering eller kapitalplacering med uteslutande ung- och gallringsskogar vilket ökar den årliga volymen och värdet på fastigheten. - Goda rekreationsmöjligheter med jakt, fiske, skidåkning och friluftsliv i fjäll- och sjömiljö.

Jorm, null, Strömsunds kommun
Jorm, null, Strömsunds kommun, bild 2
Jorm, null, Strömsunds kommun, bild 3

Jorm

Gård/Skog
Strömsunds kommun
Areal | Östersund
975 000 kr
95 ha tomt

Naturskönt bland fjälltopparna ligger detta skogskifte i Jorm, norra Jämtland, där markerna sträcker sig från byn Jorm i syd och upp till Jormruet i norr. Utifrån sin belägenhet har fastigheten hög vildmarkskaraktär och varierad skogsterräng. Skogsmarken omfattar 35,1 ha och har ett virkesförråd om 2 305 m³sk. Fastigheten erbjuder jakt i viltvårdsområde där man jagar på 13 000 ha. Här finns fantastiska möjligheter för rekreation i storartad natur med dom omkringliggande fjällen som fond och sjöarna Lill-Jorm och Stor-Blåsjön endast ett stenkast bort.

  • Premium

Visar alla 3