Mäklare Sofia Palmkvist

Sofia Palmkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gussåsen, null, Strömsunds kommun
Gussåsen, null, Strömsunds kommun, bild 2
Gussåsen, null, Strömsunds kommun, bild 3

Gussåsen

Gård/Skog
Strömsunds kommun
Areal | Östersund
35 000 000 kr
714 ha tomt

Gussåsen Naturskönt belägen strax söder om Gäddede i norra Jämtland ligger denna större skogsfastighet om totalt 714 ha! Fastigheten är virkesrik med hela 89 781 m³sk och fint arronderad i ett samlat skifte. Den ägs idag av juridisk person och kan således även förvärvas av annan juridisk person. Angränsar i norr mot Övre Gäddtjärnen och sträcker sig söderut över Gussåsen ner till sjön Hetögeln. Totalt 584,3 ha skogsmark med uteslutande andel äldre skog (S2) 48 745 m³sk och växande gallringsskog (G1) 33 410 m³sk och god årlig tillväxt om hela 2 852 m³sk. Fastigheten har ett genomsnittligt virkesförråd om 154 m³sk/ha och en medelbonitet om 4,3 m³sk/ha. God tillgänglighet med både egna vägar samt anslutning till allmän väg. Fastigheten erbjuder en välskött och välarronderad produktionsenhet med stor andel äldre avverkningsbar skog, som kan ge bra tillskott vid finansiering samt löpande driftskostnader. Utöver detta en betydande areal växande gallringsskogar med god årlig tillväxt, för framtida produktion. Dessutom tillkommer goda rekreationsmöjligheter med utsikt över de omkringliggande fjällen, vilket i sin tur ger ett naturligt högt rekreationsvärde i form av möjlighet till jakt och fiske i vacker natur.

  • Premium
Siljeåsen, null, Strömsunds kommun
Siljeåsen, null, Strömsunds kommun, bild 2
Siljeåsen, null, Strömsunds kommun, bild 3

Siljeåsen

Gård/Skog
Strömsunds kommun
Areal | Östersund
4 700 000 kr
208 ha tomt

Äldre skog vid Flåsjön Vackert belägen skogsfastighet vid Flåsjön med stor andel äldre skog. Fastigheten består av ett skifte som sträcker sig från Näset i syd över Bergbodarna och upp till Skalkojan i norr. Fastigheten utgörs av 147,6 ha produktiv skogsmark och har ett virkesförråd om 15 733 m³sk varav 12 073 m³sk är S2 skog. Medelboniteten är beräknad till 3,4 m³sk per ha och har ett medeltal på 107 m³sk/ha. Jakt i jaktlag. Fastigheten erbjuder: - Ett sammanhängande skifte med god tillgänglighet. - Rekreation med jakt i vacker natur.

  • Premium
Laxviken, null, Krokoms kommun
Laxviken, null, Krokoms kommun, bild 2
Laxviken, null, Krokoms kommun, bild 3

Laxviken

Gård/Skog
Krokoms kommun
Areal | Östersund
2 500 000 kr
116 ha tomt

Skog vid Hökvattnet! Växtligt skifte med bra bonitet fint beläget vid Hökvattnet strax norr om Laxsjö. Fastigheten som är väl samlad i ett skifte har en åldersklassfördelning som visar på övervägande tillväxtskog i åldrarna 30-50 år. Vidare sträcker sig fastigheten från Väster-Harvattnet i syd och upp mot Hökvattnet i norr. Skogsmarken uppgår till 94,6 ha och har ett virkesförråd om 7 231 m³sk varav 6 247 m³sk är G1 skog och 816 m³sk är S2 skog. Goda jaktmöjligheter med jakt i jaktlag som förfogar över ca 640 ha. Fastigheten erbjuder: – Fin investering eller kapitalplacering med ung- och gallringsskogar med god tillväxt vilket ökar den årliga volymen och värdet på fastigheten. – Bra arrondering i ett sammanhängande område med bra vägnät. – Goda möjligheter till medverkan i jaktlag.

  • Premium
Vängel, null, Strömsunds kommun

Vängel

Gård/Skog
Strömsunds kommun
Areal | Östersund
1 650 000 kr
29 ha tomt

Naturskön gård med sjöutsikt! Gården som är belägen i Vängel utgörs av boende, rationella ekonomibyggnader, lite egen skog och 22,2 ha inägomark. Gården erbjuder ett lugnt lantligt boende med möjlighet till djurhållning, ved från den egna skogen samt jakt och fiske, allt i vacker Jämtländsk natur.

  • Plus

Visar alla 4