Mäklare John Enander

John Enander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
null, null, Ulricehamns kommun

Gård/Skog
Ulricehamns kommun
Areal | Ulricehamn
6 800 000 kr
48 ha tomt

Kättersreds skog är en för området sällsynt produktiv fastighet, belägen strax väster om Ulricehamn i behagligt sluttande terräng med västerläge. Skogen och det egna vägnätet är mycket välskött över hela den sammanhängande arealen. Merparten av bestånden utgörs av granskog i gallringsålder med en intensiv tillväxttakt, men det finns även ca 2 700 m³sk med slutavverkningsmogen skog samt några yngre och nyligen ungskogsröjda bestånd. Besök gärna fastigheten och ta del av skoglig tillväxt när den är som bäst.

Årby Storegården 1, null, Hjo kommun

Årby Storegården 1

Gård/Skog
Hjo kommun
24 850 000 kr
280 m²
7 rum
106 ha tomt

Utmed ån Tidan i Fridene församling ligger Årby Storegården. Byggnadsbeståndet omfattar såväl moderna och rationella lokaler som karaktärsfulla och välbevarade ekonomibyggnader. Därtill har Storegården en ståtlig mangårdsbyggnad, vackert placerad med Tidans vattenspegel i det västra blickfånget. Marken består till största del av synnerligen bördig åkermark i stora skiften direkt öster om gårdens byggnation.

  • Energieffektiv
Fröstenshult 1, null, Svenljunga kommun

Fröstenshult 1

Gård/Skog
Svenljunga kommun
Areal | Ulricehamn
22 400 000 kr
176 ha tomt

I den södra delen av Svenljunga kommun, där landskapet präglas av en rogivande miljö med välväxta skogar och flera små sjöar, ligger Fröstenshult. Egendomen är uppdelad i en gårdsdel om ca 20 ha med ett vackert och välskött byggnadsbestånd som omges av den egna inägomarken och sjön i det västra blickfånget. Skogen omfattar ca 122 ha som ligger väl samlar i ett skifte och i direkt anslutning till gården. De ostörda omgivningarna lockar gott om klövvilt till området och möjligheterna till spännande jakt- och fiskeupplevelser är många. Skogen och gården säljs i första hand som en sammanhållen egendom. Säljaren är dock öppen för möjligheten att dela försäljningen i en gårdsdel och en skogsdel om intresset för detta finns och säljaren finner en sådan lösning som den mest lämpliga.

Visar alla 3