Mäklare Akos Fonda

Akos Fonda

Om mig

Mitt mål är att fastighetsförsäljningar på landsbygden ska hålla samma höga kvalitet som i storstäder, med arbetssätt och villkor anpassade till lokala förhållanden. Du kan räkna med en personlig service där stort fokus ligger just på din fastighetsaffär och självklart får du all information och hjälp du behöver för att fatta rätt beslut i rätt tid. Du får helt enkelt en trygg och smidig bostadsaffär. Boka ett besök helt utan förpliktelser så kan jag berätta mer om vårt upplägg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svartbyvägen 200, null, Överkalix kommun

Svartbyvägen 200

Villa
Överkalix kommun
Asira AB
1 550 000 kr
137 + 77 m²
5 rum
1,4 ha tomt

Gård med enastående läge bredvid Kalixälven i Svartbyn. Välkommen till denna unika gård med storslagen utsikt över Kalixälven och öppna ängar, belägen i pittoreska Svartbyn. Med ett enastående läge vid älven och en tomt som sträcker sig ända ner till vattnet, erbjuder detta hem en fascinerande och öppen utsikt över det vackra landskapet. Huset har rymliga ytor och är perfekt för den som söker ett hem med både charm och funktionalitet. Entréplanet har en öppen planlösning med ett välutrustat kök och matplats, ett stort vardagsrum med en ny braskamin (installerad 2023), och ett fräscht badrum med dusch och toalett. En stor altan sträcker sig längs husets framsida och erbjuder en fantastisk vy över den välskötta trädgården och älven. På övre plan finns två stora sovrum, ett mindre sovrum, en toalett och en balkong som även den erbjuder en magnifik utsikt över Kalixälven. Källaren rymmer en bastu med dusch, toalett, matkällare, verkstad/hobbyrum och flera rum för förvaring eller hobbyverksamhet. Snabbt internet är säkrat med indraget fiber. Använd gärna vår interaktiva planritning och provmöblera huset: <a href="https://roomwise.se/app/664b2ae4e4584c791e5e878c">https://roomwise.se/app/664b2ae4e4584c791e5e878c</a> Den cirka 1,5 hektar stora tomten erbjuder mycket mer än bara bostadshuset. En stor ladugård på två plan, perfekt för att förvara bilar, husvagn, snöskoter och andra maskiner. Dessutom i nedre plan i ladugården finns ett isolerat garage med vedkamin och ett traktorgarage med plats för två traktorer. En charmig timrad stuga med isolering och 2-glasfönster, idealisk för gäster eller som sommarstuga. Samma byggnad har även ett traktorgarage. Bakom stugan, ligger även ett timrat härbre. På tomten står en av Svartbyns äldsta byggnader från 1600-talet, som en gång i tiden fungerat som skola. Idag fungerar den som förråd men erbjuder stora möjligheter. Denna gård erbjuder en perfekt kombination av avskildhet och närhet till bekvämligheter. Centrala Överkalix ligger cirka 7 minuters bilresa bort och närmaste flygplats i Luleå nås på cirka 70 minuter. Busshållplatsen ligger cirka 300 meter från huset, med bra bussförbindelser till Luleå eller Kiruna. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljs med en "Dolda fel-försäkring" för att säkerställa en trygg affär. Försäljningen förväntas påbörjas i juni, så anmäl ditt intresse redan nu för att få information i första hand och inte missa denna unika chans! Välkommen hem till en oas vid Kalixälven!

Furumostigen 15, null, Kalix kommun

Furumostigen 15

Villa
Kalix kommun
Asira AB
125 000 kr
115 + 70 m²
4 rum
843 m² tomt

Välkommen till detta hus med stor potential, beläget på en tyst gata i Morjärv. Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem, även om huset har ett stort renoveringsbehov. Huset har varit bebott under de senaste åren, men det finns sättningar i grunden som bör åtgärdas. Trots detta är det ett hem med mycket potential för rätt köpare. Bottenplan erbjuder två rum och ett kök, samt en toalett. På det övre planet finns två sovrum och ett badrum utrustat med dusch och toalett, vilket gör detta hus idealiskt för en familj. I källaren finns en före detta garage, en äldre bastu, ett pannrum och gott om förvaringsutrymme. Observera att det finns betonggolv i källaren som är brutet, och förhöjd fuktighet kan observeras. Fastigheten ligger i ett lugnt och tyst område, och huset omges av en mysig trädgård med mycket träd. Omgiven av vacker natur och nära till vatten, erbjuder Morjärv en avkopplande och naturskön livsstil. I den lokala livsmedelsbutiken finns möjlighet att handla 24/7. Kalix kommun erbjuder gratis skolskjuts för skolbarn från Morjärv. Detta är en unik möjlighet för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende. Kontakta mäklaren för att boka en visning och se potentialen med egna ögon!

Ängesån 111, null, Överkalix kommun

Ängesån 111

Fritidshus
Överkalix kommun
Asira AB
295 000 kr
95 + 95 m²
3 rum
1 265 m² tomt

Denna charmiga stuga, belägen i en lantlig och naturskön miljö, erbjuder året runt-standard och ligger bara fem minuters promenad från älvens strand. På entréplan finns ett mysigt sovrum, ett rymligt vardagsrum med direkt tillgång till ett inglasat uterum. Vidare finner du en praktisk sovalkov, ett ljust kök och ett matrum. I källaren finns en toalett, flera förrådsutrymmen, en matkällare, en verkstad och ett hobbyrum samt en vedeldad bastu med dusch. På tomten finns även en sovstuga med stor altan under tak, ett förråd, eldplats, vedbod och en carport. Området är känd för sin tystnad och lugn, där du kan njuta av oslagbara naturskönheter precis utanför din dörr. Älven, en kort promenad bort, erbjuder möjligheter till reflektion eller fiske. För mer information om fiske i området, besök Ängesåns fiskeområde: http://www.angesan.se/ Linafallet, Norrbottens högsta vattenfall, ligger endast 10 km bort och erbjuder en spektakulär vy och utmärkta vandringar. https://www.naturkartan.se/sv/norrbottens-lan/linafallet Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Bruksgatan 15, null, Kalix kommun

Bruksgatan 15

Villa
Kalix kommun
Asira AB
250 000 kr
125 + 9 m²
4 rum
1 883 m² tomt

Parhus med stor potential, belägen i naturnära läge bredvid skogen. Bostaden karaktäriseras av stora, ljusa ytor och erbjuder flexibel planlösning med 1-2 sovrum. Huset innefattar två kök, två badrum och dubbla entréer, vilket möjliggör mångsidig användning. Noterbart är ett förhöjt fuktvärde i källaren som kräver åtgärder. Trots behovet av renovering, är bostaden i beboeligt skick och utmärker sig genom sitt ljusa inre och attraktiva läge. Ett idealiskt objekt för den som söker en fastighet med potential att anpassa och förbättra. Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Lägergatan 7B, null, Kalix kommun

Lägergatan 7B

Lägenhet
Kalix kommun
Asira AB
95 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
3 035 kr/mån
2 375 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna charmiga etta som är belägen på nedersta våningen. Lägenheten har stora fönster i söderläge, vilket ger rikligt med naturligt ljus, och den har även en sovalkov längre in i rummet. Köket och badrummet är rymliga och i normalt skick, nytt golv i hallen och köket, ca 1,5 år gammal spis. Här har du möjlighet att anpassa ytskikten och färgerna på väggarna, och kanske till och med bygga ditt drömkök. Till lägenheten hör även ett förråd som är bekvämt beläget mittemot och lättillgängligt från bostaden. Avtal för kabel-TV finns med ComHem. Bredband är tillgängligt för anslutning. Tillträde till lägenheten kan ske snabbt. Riksbyggen-föreningen Kalixhus nr 3 är välskött med en engagerad styrelse och en långsiktig förvaltning. Föreningen har låg skuldsättning och erbjuder bekvämligheter som flera tvättstugor, bastu, relaxavdelning, gym och solarium. Läget är idealiskt med skolor, restauranger, mataffärer, gym, pool och andra bekvämligheter inom gångavstånd. Kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Östra Lomträsk 263, null, Överkalix kommun

Östra Lomträsk 263

Gård/Skog
Överkalix kommun
Asira AB
800 000 kr
140 m²
4 rum
18,6 ha tomt

1,5-plansvilla med 4 r o k, 18 ha skog, jakträtt på ca 7000 ha. Fastigheten ligger i Östra Lomträsk och består av 4 skiften, se kartan. Ca 18 ha stor mark består av 9 ha produktiv skogsmark och 9 ha skogsimpedimentmark. Virkesförrådet vid laserskanningstillfälle (2018-2024) på produktiv skogsmark respektive de 4 skogsskiften var ca 180, 60, 10 och 540 m3sk. Till fastigheten ingår både jakträtt på ca 7000 ha stor mark och även fiskerätt. Huset uppvärms med jordvärme och är i normalt, beboligt skick men visst renoverings/moderniseringsbehov finns. På entréplan finner man ett vardagsrum, ett mindre sovrum, kök och toalett, på övre plan ligger två sovrum med nyare tapeter och golv, samt badrum med dusch och toalett. I källaren finns ett gästrum med golvvärme, bastu, tvättstuga med ny tvättmaskin (2022), matkällare och pannrum. Fiber indragen. Centrala Överkalix ligger på ca 20 minuters bilavstånd och närmaste flygplats i Luleå nås på drygt 1,5 timme . Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Johannesrovägen 2, null, Kalix kommun

Johannesrovägen 2

Villa
Kalix kommun
Asira AB
500 000 kr
110 m²
4 rum
1,2 ha tomt

NYTT PRIS! 1,5-plansvilla med naturskönt läge och stora möjligheter. Fastigheten ligger i utkanten av Töre och har en stor, avskild gård omgiven av skog. Huset har renoveringsbehov som avser bl. a. fönster, fasad och värmesystem. Entréplanet har en öppen planlösning med 2 rum och kök. På övervåningen finns två sovrum, balkong, badrum med toalett och dusch. På den ca 1,2 ha stora tomten finns även carport och förråd. I Töre finns skola, förskola, elljusspår, fotbollsplan, badplats, två restauranger, veterinär, mataffär med ombud för Systembolaget, Spel, Post och Apotek. Bensinstation och laddstation på kort avstånd. Bra kommunikationer mot Kalix, Luleå och Kiruna. Kontakta mäklaren för visning!

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr05, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr05

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 000 000 kr
1 500 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

  • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr07, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr07

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 200 000 kr
1 400 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

  • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr12, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr12

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
800 000 kr
1 400 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr03, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr03

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 500 000 kr
1 700 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

Visar alla 11