Mäklare Akos Fonda

Akos Fonda

Om mig

Mitt mål är att fastighetsförsäljningar på landsbygden ska hålla samma höga kvalitet som i storstäder, med arbetssätt och villkor anpassade till lokala förhållanden. Du kan räkna med en personlig service där stort fokus ligger just på din fastighetsaffär och självklart får du all information och hjälp du behöver för att fatta rätt beslut i rätt tid. Du får helt enkelt en trygg och smidig bostadsaffär. Boka ett besök helt utan förpliktelser så kan jag berätta mer om vårt upplägg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bruksgatan 15, null, Kalix kommun

Bruksgatan 15

Villa
Kalix kommun
Asira AB
250 000 kr
125 + 9 m²
4 rum
1 883 m² tomt

Parhus med stor potential, belägen i naturnära läge bredvid skogen. Bostaden karaktäriseras av stora, ljusa ytor och erbjuder flexibel planlösning med 1-2 sovrum. Huset innefattar två kök, två badrum och dubbla entréer, vilket möjliggör mångsidig användning. Noterbart är ett förhöjt fuktvärde i källaren som kräver åtgärder. Trots behovet av renovering, är bostaden i beboeligt skick och utmärker sig genom sitt ljusa inre och attraktiva läge. Ett idealiskt objekt för den som söker en fastighet med potential att anpassa och förbättra. Kontakta mäklaren för visning.

Vislakt 6, null, Överkalix kommun

Vislakt 6

Villa
Överkalix kommun
Asira AB
350 000 kr
97 + 8 m²
4 rum
2 103 m² tomt

Fastigheten har ett avskilt läge, nära både naturen och samhället. Den är belägen 2 km söder om centrala Överkalix och omges av en naturskön miljö. Huset har nyligen genomgått ytskiktsrenoveringar med målning, tapetsering och nya golv i de flesta rum. Fasaden behöver målas om. På entréplanet finns ett sovrum, vardagsrum, kök och badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. På övre plan finns två sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Det finns även en mindre källare under hallen och badrummet. På framsidan av huset finns en rymlig altan under tak med söderläge. Uppvärmning sker genom ett vattenburet värmesystem med elpatron. På den cirka 2100 kvm stora tomten finns även ett förråd med kallgarage samt en lekstuga utanför tomtgränsen. Centrala Överkalix ligger endast cirka 2 km bort. I närområdet finns utmärkta bad- och fiskemöjligheter. Träsket med båtlänning vid stranden är lättåtkomligt med en kort (ca 50 m) promenad genom en stig i skogspartiet. Sanduddens fina badstrand är endast 1 km bort. Grelsbyberget erbjuder vandrings- och motionsleder, rastplatser och eldstäder för den som gillar utomhusaktiviteter. För mer information om rekreationsmöjligheter i området, besök följande länk: https://www.visitoverkalix.se/se-och-goera/besoeksmaal/ Möjlighet till snabbt tillträde finns. Välkommen på visning!

Lägergatan 7B, null, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Lägergatan 7B

Lägenhet
Kalix kommun
Asira AB
95 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
3 035 kr/mån
2 375 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna charmiga etta som är belägen på nedersta våningen. Lägenheten har stora fönster i söderläge, vilket ger rikligt med naturligt ljus, och den har även en sovalkov längre in i rummet. Köket och badrummet är rymliga och i normalt skick, nytt golv i hallen och köket, ca 1,5 år gammal spis. Här har du möjlighet att anpassa ytskikten och färgerna på väggarna, och kanske till och med bygga ditt drömkök. Till lägenheten hör även ett förråd som är bekvämt beläget mittemot och lättillgängligt från bostaden. Tillträde till lägenheten kan ske snabbt. Riksbyggen-föreningen Kalixhus nr 3 är välskött med en engagerad styrelse och en långsiktig förvaltning. Föreningen har låg skuldsättning och erbjuder bekvämligheter som flera tvättstugor, bastu, relaxavdelning, gym och solarium. Läget är idealiskt med skolor, restauranger, mataffärer, gym, pool och andra bekvämligheter inom gångavstånd. Kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Östra Lomträsk 263, null, Överkalix kommun

Östra Lomträsk 263

Gård/Skog
Överkalix kommun
Asira AB
800 000 kr
140 m²
4 rum
18,6 ha tomt

1,5-plansvilla med 4 r o k, 18 ha skog, jakträtt på ca 7000 ha. Fastigheten ligger i Östra Lomträsk och består av 4 skiften, se kartan. Ca 18 ha stor mark består av 9 ha produktiv skogsmark och 9 ha skogsimpedimentmark. Virkesförrådet vid laserskanningstillfälle (2018-2024) på produktiv skogsmark respektive de 4 skogsskiften var ca 180, 60, 10 och 540 m3sk. Till fastigheten ingår både jakträtt på ca 7000 ha stor mark och även fiskerätt. Huset uppvärms med jordvärme och är i normalt, beboligt skick men visst renoverings/moderniseringsbehov finns. På entréplan finner man ett vardagsrum, ett mindre sovrum, kök och toalett, på övre plan ligger två sovrum med nyare tapeter och golv, samt badrum med dusch och toalett. I källaren finns ett gästrum med golvvärme, bastu, tvättstuga med ny tvättmaskin (2022), matkällare och pannrum. Fiber indragen. Centrala Överkalix ligger på ca 20 minuters bilavstånd och närmaste flygplats i Luleå nås på drygt 1,5 timme . Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Johannesrovägen 2, null, Kalix kommun

Johannesrovägen 2

Villa
Kalix kommun
Asira AB
500 000 kr
110 m²
4 rum
1,2 ha tomt

NYTT PRIS! 1,5-plansvilla med naturskönt läge och stora möjligheter. Fastigheten ligger i utkanten av Töre och har en stor, avskild gård omgiven av skog. Huset har renoveringsbehov som avser bl. a. fönster, fasad och värmesystem. Entréplanet har en öppen planlösning med 2 rum och kök. På övervåningen finns två sovrum, balkong, badrum med toalett och dusch. På den ca 1,2 ha stora tomten finns även carport och förråd. I Töre finns skola, förskola, elljusspår, fotbollsplan, badplats, två restauranger, veterinär, mataffär med ombud för Systembolaget, Spel, Post och Apotek. Bensinstation och laddstation på kort avstånd. Bra kommunikationer mot Kalix, Luleå och Kiruna. Kontakta mäklaren för visning!

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr05, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr05

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 000 000 kr
1 500 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

  • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr07, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr07

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 200 000 kr
1 400 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

  • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr12, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr12

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
800 000 kr
1 400 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr03, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr03

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 500 000 kr
1 700 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

Visar alla 9