Mäklare Akos Fonda

Akos Fonda

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Nybyn Bergvägen 23-29, null, Överkalix kommun
 • Lör 18 feb kl 10:30

Nybyn Bergvägen 23-29

Övrigt
Överkalix kommun
Asira AB

990 000 kr

220 m²

17 rum

5 050 m² tomt

Raabgården till salu! En charmig gård med 2 villor och 3 stugor nära Kalixälven. Ta tillfället i akt att förvärva detta fina ställe med 2 villor och 3 vinterbonade stugor. Här har du möjlighet till exempel att dela ett trevligt sommarställe med släkten, driva turistverksamhet eller varför inte kombinera dessa. Den allmänna stranden ligger ca 200m från tomtgränsen. Överkalix centrum med restauranger, livsmedelsaffärer och flertal butiker ligger 6 km bort. Objekten består av tre fastigheter: Nybyn 1:30, 1:33 och 1:35 med adress Nybyn Bergvägen 23, 25, 27 och 29. (se kartan) På Nybyn 1:30 ligger en välunderhållen, 100+100 kvm stor 1-plansvilla med källare. På husets entréplan finner man 3 sovrum, kök, matplats, vardagsrum med kamin, toalett och badrum. I källaren finns ett gästrum med kokvrå, toalett, en stor bastu med elaggregat , dusch, tvättstuga och flera förrådsutrymmen. Huset värms upp med luftvärmepump, direktel och vedspis. På Nybyn 1:33 ligger en timrad stuga som består av ett sovrum med två våningssängar, ett allrum med kök, toalett och dusch. Dessutom finns en nyare, 40 kvm stor stuga från 2009 med två sovrum, badrum och allrum med kök. På Nybyn 1:35 ligger en 165 kvm stor enplansvilla med carport, en mindre stuga och en timrad utebastu. I huset finns ett stort allrum (f.d. klubblokal ) med receptions-/bardisk , kök, toalett, dusch, 3 mindre sovrum och ett stort vardagsrum med kamin. Stugan består av ett allrum med kök, sovrum, toalett och dusch. På fastigheten finns även en vedeldad utebastu som används mest på sommaren och en utomhus eldstad . Båda villor och alla stugor är uthyrda månadsvis i nuläget. Det är möjligt att förlänga hyresavtalet med nuvarande hyresgäster. De sammanlagda hyresintäkterna var ca 160 000 kr under år 2022, driftkostnader (el, VA, renhållning, försäkring) under samma period uppgick till ca 80 000 kr. I köpet ingår även det mesta av inredningen . Välkommen på visning!

 • Plus
Svartbyvägen 89, null, Överkalix kommun
 • Lör 18 feb kl 13:00

Svartbyvägen 89

Villa
Överkalix kommun
Asira AB

390 000 kr

120 m²

4 rum

962 m² tomt

Trevlig 1,5-plans villa i Svartbyn med soligt läge. Fastigheten ligger i ett lugnt område och har ett fint läge med gångavstånd till Kalixälven. Huset har de senaste åren genomgått en del renoveringar och är i bra skick. Nytt kök och badrum från 2018/19, övriga ytskiktsrenoveringar utförda samma år. Öppen spis i det stora vardagsrummet installerad 2022 . Delvis nya 3-glas fönster. Fiber indragen. På entréplan finner man ett fräscht och modernt kök, ett stort och ljust vardagsrum med möjlighet att göra om till två rum. Ett ytterligare utrymme vid hallen som är förberett till en toalett . På övreplan finns det två sovrum med härlig utsikt genom de stora fönsterna. Dessutom finns ett fräscht badrum med dusch och toalett, belyst med spotlights. I källaren finns matkällare, tvättstuga, pannrum och goda förvaringsmöjligheter. På tomten finns även ett kallgarage på betongplatta och en stor förrådstält. Välkommen på visning!

 • Plus
Torgvägen 6, null, Överkalix kommun

Torgvägen 6

Övrigt
Överkalix kommun
Asira AB

500 000 kr

163 m²

5 rum

494 m² tomt

Bostadshus med 2 st lägenheter i Tallvik, Överkalix. Lägenhet på entréplan: 3 rok, ca. 80 kvm Lägenhet på övre plan: 2 rok, ca. 65 kvm Båda lägenheter och även garaget är uthyrda. I källaren finns stora outnyttjade ytor med möjligheter. Hyresintäkter på ca 131 000 kr/år, driftskostnader (El, uppvärmning, V/A, renhållning, försäkring, skatt) på ca 54 000 kr/år. Hyresgästerna sköter själva snöskottning och dylikt. Byggnaden har underhållits och renoverats kontinuerligt allt efter behov. Hyresmarknaden och arbetsmarknaden i Överkalix är stabila . Besöksnäringen i området är under utveckling. Kontakta mäklaren för mer information.

Olofsfors 8, null, Överkalix kommun
 • Budgivning pågår

Olofsfors 8

Villa
Överkalix kommun
Asira AB

250 000 kr

80 m²

3 rum

5 659 m² tomt

Fastighet på 0,57 ha stor tomt med avskilt läge och renoveringsbehov. Fastigheten ligger nära Mjöträsket och har ett avskilt, naturskönt läge. Huset har omfattande renoveringsbehov. Källaren behöver saneras/dräneras, fönster bytas, osv. Vattenburet värmesystem finns men huset har varit kallställt i ca 10 år. El är avslutad. På entréplan finns ett stort kök, vardagsrum och toalett. Två sovrum ligger på övervåningen. I källaren finns pannrum, bastu, dusch, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. På tomten finns även ett förråd. Snabbt tillträde möjligt. Centrala Överkalix ligger på ca 20 minuters bilavstånd. Två flygplatser Luleå eller Kemi nås på ca 1,5 timmar. Välkommen på visning!

 • Plus
Johannesrovägen 2, null, Kalix kommun

Johannesrovägen 2

Villa
Kalix kommun
Asira AB

750 000 kr

110 m²

4 rum

1,2 ha tomt

1,5-plansvilla med naturskönt läge och stora möjligheter. Fastigheten ligger i utkanten av Töre och har en stor, avskild gård omgiven av skog. Huset är i beboligt skick men har vissa renoveringsbehov. Entréplanet har en öppen planlösning med 2 rum och kök. På övervåningen finns två sovrum, balkong, badrum med toalett och dusch. På den ca 1,2 ha stora tomten finns även carport och förråd. I Töre finns skola, förskola, elljusspår, fotbollsplan, badplats, två restauranger, veterinär, mataffär med ombud för Systembolaget, Spel, Post och Apotek. Bensinstation och laddstation på kort avstånd. Bra kommunikationer mot Kalix, Luleå och Kiruna. Kontakta mäklaren för visning!

Torgvägen 5, null, Överkalix kommun
Torgvägen 5, null, Överkalix kommun, bild 2
Torgvägen 5, null, Överkalix kommun, bild 3

Torgvägen 5

Villa
Överkalix kommun
Asira AB

450 000 kr

113 m²

5 rum

976 m² tomt

1,5-plansvilla med trevligt läge på Tallvik. Möjlighet att göra om till 2 lägenheter. Fastigheten ligger i det lugna villaområdet Tallvik, på gångavstånd från själva centralorten Överkalix. Huset har genomgått en del ytskiktsrenoveringar 2021-2022. På entréplan finns 3 rum och kök samt badrum med toalett och dusch. På övrevåningen finns ett större sovrum, badrum, extra kök (eventuellt sovrum), och sovalkov/förråd. I källaren finns tvättstuga, bastu med dusch och förråd. Huset värms upp med fjärrvärme. Vårdcentral, busshållplats, Kalixälven med fiskemöjligheter och den härliga strandpromenaden ligger inom några hundra meter från huset. Kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
Tansjärv 12, null, Överkalix kommun

Tansjärv 12

Fritidshus
Överkalix kommun
Asira AB

390 000 kr

80 m²

2 rum

2 635 m² tomt

NYTT PRIS! Stuga med avskilt läge och sjöutsikt. Välkommen till denna härliga stuga med stora möjligheter mitt i naturen! Fastigheten ligger i en idyllisk lugn och fin miljö vid Tansjärv, ca 12 km från Överkalix centrum. Huset har de senaste åren använts som sommarstuga , var kallställt på vintern och har stort renoveringsbehov. På den stora tomten står även en gäststuga, förråd och bastu. Fina bad- och fiskemöjligheter. Vägen till fastigheten är plogad på vintern. Snabbt tillträde är möjligt. Kontakta mäklaren för visning!

Svartbyvägen 198, null, Överkalix kommun

Svartbyvägen 198

Villa
Överkalix kommun
Asira AB

1 250 000 kr

168 m²

7 rum

1 406 m² tomt

Fräsch 2-plansvilla med älvutsikt i Svartbyn. Välkommen till denna rymliga och välskötta familjevilla i Svartbyn. Huset har de senaste åren genomgått en del renoveringar. El- och VA ledningar utbytta, grunden är dränerad och extraisolerad. Det finns fibernät, även larm. Huset värms upp med bergvärme. På entréplan finner man två sovrum, badrum med golvvärme som nås från det ena sovrummet och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, fräscht och fint kök med matplats, rymligt vardagsrum och gästtoalett. Den stora altanen i söderläge nås från vardagsrummet och har en fascinerande utsikt över Kalixälven. På övre plan finns tre sovrum med garderober, badrum med toalett och dusch, hall och balkong. I källaren ligger relaxavdelning med bastu och dusch, tvättstuga, gillestuga och förråd. På den stora tomten finns även ett isolerat dubbelgarage och ett ca 20 kvm stort förråd. Välskött trädgård med röd- och svartvinbärbuskar och många olika blommor. Huset är förbesiktat. Snabbt tillträde möjligt. Kontakta mäklaren för visning!

 • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr05, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr05

Tomt
Kalix kommun
Asira AB

1 000 000 kr

1 500 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

 • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr07, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr07

Tomt
Kalix kommun
Asira AB

1 200 000 kr

1 400 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

 • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr12, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr12

Tomt
Kalix kommun
Asira AB

800 000 kr

1 400 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr03, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr03

Tomt
Kalix kommun
Asira AB

1 500 000 kr

1 700 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

Ängesån 112, null, Överkalix kommun
Ängesån 112, null, Överkalix kommun, bild 2
Ängesån 112, null, Överkalix kommun, bild 3

Ängesån 112

Villa
Överkalix kommun
Asira AB

550 000 kr

125 m²

4 rum

2,4 ha tomt

Gård i lantlig miljö med året runt standard. Huvudbyggnaden från 1954, blev renoverad i mitten av 80-talet. På entréplan finner man ett stort kök, två rum och badrum med dusch och wc. På övre plan finns två sovrum och en hall. I källaren finns en äldre bastu med elaggregat, pannrum med olja/vedkombipanna från 1983 och bra förvaringsutrymme. Huset är i generellt fint skick men visst renoverings-/moderniseringsbehov finns. Kommunalt VA. Den charmiga timrade gäststugan, på ca 45 kvm, består av ett stort allrum med kök och ett sovrum. Sommarvatten indraget, skorstenens funktion är osäker. På tomten står även ett dubbelt kallgarage med carport för husvagn, ladugård med gästrum, sommarladugård, förråd och en lekstuga. Till fastigheten hör ca 2 ha ängsmark. Väldigt lugnt och fint område, älven ligger på 5 minuters promenad från tomtgränsen. Linafallet, norrbottens högsta vattenfall ligger ca 10 km bort. I närheten finns goda fiske- och jaktmöjligheter. Mer info om fiskeområdet: http://www.angesan.se Kontakta mäklaren för visning!

 • Premium

Visar alla 13