Ask Fastighetsförmedling

Ask Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grönvägen 1c, null, Burlövs kommun

Grönvägen 1c

Lägenhet
Burlövs kommun
1 450 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/9
4 093 kr/mån
20 139 kr/m²

I centrala Arlöv finner vi denna välplanerade, rymliga 3:a med inglasad balkong. Lägenheten är genomgående och har en fantastisk fri utsikt över området. Välutrustat, rymligt kök och helkaklat badrum gör det även lätt att trivas. All tänkbar service såsom affärer, skolor, bibliotek mm finns i närheten liksom tågförbindelser och de stora Europavägarna som lätt tar dig ut i Malmö, Lunda och Köpenhamnsregionen. Välkomna på visning!

null, Alstad, Trelleborgs kommun

Tomt
Alstad, Trelleborgs kommun
995 000 kr
1 130 m² tomt

Tomt med positivt förhandsbesked i pittoreska Alstad. Bekvämligheter såsom kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns. Alstad ligger mellan Trelleborg och Svedala och på ett par minuter är man ute på 108:an som snabbt leder dig runt i Malmö-Lund-Köpenhamnsregionen. Tillfälle att skapa ett trevligt boende där man kan sätta sin egen prägel. Säljaren kommer att stå för kostnaden för lantmäteriförättningen dvs avstyckningen av tomten. Köparen söker sedan själv och bekostar bygglov hos kommunen.

  • Nyproduktion
Nedanvägen 8, Månbyn, Staffanstorps kommun
  • Budgivning pågår

Nedanvägen 8

Villa
Månbyn, Staffanstorps kommun
3 395 000 kr
160 m²
5 rum
369 m² tomt

Trevlig, rymlig villa i populära Månbyn, belägen på återvändsgata i lugnt barnvänligt område. I närheten finns både förskola, skola kommunikationer mm. Härliga grönområden för promenader och lek. Idag finns det 3 sovrum men det kan lätt göras om till 5. På senare år har det ena badrummet renoverats och de flesta fönster bytts. Huset känns väldigt välhållet men har en del äldre ytskikt. Invid huset finns carport med förråd. Tillfälle för barnfamiljen att skapa sitt drömboende, välkomna!

Månskäran 1, Månbyn, Staffanstorps kommun

Månskäran 1

Villa
Månbyn, Staffanstorps kommun
3 995 000 kr
130 + 90 m²
6 rum
448 m² tomt

Trevlig, rymlig villa med gott om plats för hela familjen. Hörntomt belägen på lugnt barnvänligt område. I närheten finns både förskola, skola kommunikationer mm. Härliga grönområden för promenader och lek. Stort vardagsrum och fyra sovrum i skiftande storlek som kan bli 5. På båda våningsplanen finns badrum som renoverade på senare år. Källare med stor gillestuga/aktivitetsrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Stort trädäck som man når både via köket och vardagsrummet. Vidbygggt garage med ingång från källaren och uppfart för 2 bilar. Tillfälle för barnfamiljen att skapa sitt drömboende, välkomna!

Uppsalagatan 9b, Södervärn, Malmö kommun

Uppsalagatan 9b

Lägenhet
Södervärn, Malmö kommun
1 145 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 808 kr/mån
26 023 kr/m²

En riktig 30-talspärla på Södervärn med närhet till Möllan och Dalaplan med all dess utbud av affärer, restauranger, parker, kommunikationer med mera. C:a 10 min gångväg till Triangelns station som lätt tar tar dig runt i hela Öresundsregionen. Lägenheten är välplanerad och väldigt smakfullt inredd. Det är öppet mellan kök och vardagsrum och lägenheten är ljus och luftig tack vare de stora fönsterpartierna. Helkaklat badrum, modernt kök och härlig innergård gör det också lätt att trivas, välkomna på visning!

Spolegatan 24, Centralt, Lunds kommun

Spolegatan 24

Lägenhet
Centralt, Lunds kommun
2 895 000 kr
63,2 m²
2.5 rum
vån 2/4
4 340 kr/mån
45 807 kr/m²

I Lunds absoluta centrum hittar vi denna 30-talspärla. 2,5 rum och kök med ett visst renoveringsbehov men med originalstuckatur och badrum och kök renoverat på senare tid. Föreningen har stabil ekonomi och är lågt belånad. Stuckatur, högt i tak, fiskbensmönstrad ekparkett och djupa fönsternischer är bara några av dom välbevarade attributen i detta vackra hus från 1931. Välkomna på visning!

Florsockergränd 2a, Sockerstan, Staffanstorps kommun

Florsockergränd 2a

Lägenhet
Sockerstan, Staffanstorps kommun
1 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/4
4 101 kr/mån
29 063 kr/m²

2:a i markplan på Staffanstorps nya bostadsområde Sockerstan. Lägenheten är väldigt välplanerad och känns väldigt trivsam och har hög standard. Busshållplats finns alldeles intill och det är nära till all tänkbar service såsom affärer, restauranger affärer och skolor. Tillfälle, välkomna på visning!

Spelmansvägen 18, Furulund, Kävlinge kommun

Spelmansvägen 18

Radhus
Furulund, Kävlinge kommun
2 695 000 kr
114 m²
5 rum
800 m² tomt

Välkomna till ett välplanerat parhus på lugnt område i Furulund. Huset är placerat på en rejäl hörntomt som gränsar till skogsområde. Det finns ett invändigt renoveringsbehov med potential att skapa drömboendet för barnfamiljen. Bra pendlingsläge med bil och Furulunds Pågatågstation ligger bara 1500 meter bort. En välvuxen häck runt hela tomten ger bra skydd mot insyn och i närheten finns en lekplats för de små. Perfekt naturnära boende med både förskola och skola i närområdet.

Alstavärn 39-4, Alstad, Trelleborgs kommun

Alstavärn 39-4

Tomt
Alstad, Trelleborgs kommun
1 195 000 kr
1 130 m² tomt

Tomt med positivt förhandsbesked i pittoreska Alstad. Bekvämligheter såsom kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns. Alstad ligger mellan Trelleborg och Svedala och på ett par minuter är man ute på 108:an som snabbt leder dig runt i Malmö-Lund-Köpenhamnsregionen. Tillfälle att skapa ett trevligt boende där man kan sätta sin egen prägel. Säljaren kommer att stå för kostnaden för lantmäteriförättningen dvs avstyckningen av tomten. Köparen söker sedan själv och bekostar bygglov hos kommunen

Visar alla 9