Mäklare Christian Ask

Christian Ask

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bivägen 4, Kyrkbyn, Staffanstorps kommun

Bivägen 4

Villa
Kyrkbyn, Staffanstorps kommun
3 195 000 kr
82 + 15 m²
3 rum
290 m² tomt

Välplanerad, fräsch 1-plansvilla i populära kyrkbyn. Huset känns väldigt ombonat och trivsamt. Det finns helkaklat badrum och modernt kök med rejäl matplats. Härligt uppvuxen trädgård i soligt sydvästläge och har flera stensatta uteplatser samt uterum. Det finns även garage och förråd samt kostnadsfria parkeringar. Fjärrvärme ger låga driftskostnader. Välkomna att boka tid för visning!

Strindbergs väg 5B, Centralt, Staffanstorps kommun
Strindbergs väg 5B, Centralt, Staffanstorps kommun, bild 2
Strindbergs väg 5B, Centralt, Staffanstorps kommun, bild 3

Strindbergs väg 5B

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
995 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 1/2
4 567 kr/mån
21 630 kr/m²

Centralt belägen 1,5:a på 46 kvm. Lägenheten är totalrenoverad med väldigt smakfulla material. Välplanerad och med öppen planlösning mot kök med både matplats och köksö. Från Strindbergs väg har Du promenadavstånd till bussar och all tänkbar service som finns i Staffanstorps centrum. Bussen till Lund C går precis utanför. Tillfälle att förvärva en riktig pärla, välkomna på visning!

  • Premium
Staniastigen 3b, Centralt, Staffanstorps kommun

Staniastigen 3b

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
8 804 kr/mån
11 623 kr/m²

Fräsch ljus 3:a på centralt läge i Staffanstorp med närhet till all tänkbar service såsom skolor, affärer, vårdcentral, kommunikationer mm. Praktiskt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum och balkong i söderläge. Stora fönsterpartier och högt i tak ger en trivsam känsla. Välkomna på visning!

null, Alstad, Trelleborgs kommun

Tomt
Alstad, Trelleborgs kommun
795 000 kr
1 130 m² tomt

Tomt med positivt förhandsbesked i pittoreska Alstad. Bekvämligheter såsom kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns. Alstad ligger mellan Trelleborg och Svedala och på ett par minuter är man ute på 108:an som snabbt leder dig runt i Malmö-Lund-Köpenhamnsregionen. Tillfälle att skapa ett trevligt boende där man kan sätta sin egen prägel. Säljaren kommer att stå för kostnaden för lantmäteriförättningen dvs avstyckningen av tomten. Köparen söker sedan själv och bekostar bygglov hos kommunen.

  • Nyproduktion
Florsockergränd 2a, Sockerstan, Staffanstorps kommun

Florsockergränd 2a

Lägenhet
Sockerstan, Staffanstorps kommun
1 325 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/4
4 101 kr/mån
27 604 kr/m²

2:a i markplan på Staffanstorps nya bostadsområde Sockerstan. Lägenheten är väldigt välplanerad och känns väldigt trivsam och har hög standard. Busshållplats finns alldeles intill och det är nära till all tänkbar service såsom affärer, restauranger affärer och skolor. Tillfälle, välkomna på visning!

Visar alla 5