Mäklare Christian Ask

Christian Ask

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjölnarevägen 12, Borggård, Staffanstorps kommun

Mjölnarevägen 12

Villa
Borggård, Staffanstorps kommun
4 195 000 kr
163 m²
7 rum
492 m² tomt

Välplanerad, trivsam 1½-plansvilla på populära Borggårdsområdet. Härligt uppvuxen trädgård med stensatt överbyggd uteplats i soligt söderläge. Här finns bl.a. fem sovrum, två badrum och ett vardagsrum/allrum på varje plan. Villan känns väldigt välhållen och många renoveringar är gjorda under senare år. Det finns solpaneler så energiförbrukningen är väldigt låg vilket ger låga driftskostnader. Garage och inrett förråd som kan användas som gäststuga. Tillfälle att förvärva en mycket trivsam och välhållen villa. Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Staniastigen 3b, Centralt, Staffanstorps kommun

Staniastigen 3b

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
1 045 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
8 804 kr/mån
13 571 kr/m²

Fräsch ljus 3:a på centralt läge i Staffanstorp med närhet till all tänkbar service såsom skolor, affärer, vårdcentral, kommunikationer mm. Praktiskt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum och balkong i söderläge. Stora fönsterpartier och högt i tak ger en trivsam känsla. Välkomna på visning!

Fagottgränden 15 b, Östra Torn, Lunds kommun

Fagottgränden 15 b

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
2 275 000 kr
83,6 m²
3 rum
vån 2/2
5 794 kr/mån
27 213 kr/m²

Rymlig välplanerad, genomgående 3:a med inglasad söderbalkong. Mycket eftertraktad område med närhet till kommunikationer, skolor, affärer osv. Föreningen är väldigt välskött och har god ekonomi med låg belåning och gemensamt elabbonemang som ger låg månadskostnad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud TV, internet och parkering. Lägenheten har ett renoveringsbehov då samtliga ytskikt är äldre. Välkomna på visning!

  • Balkong
Grönvägen 1c, null, Burlövs kommun

Grönvägen 1c

Lägenhet
Burlövs kommun
1 450 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/9
4 093 kr/mån
20 139 kr/m²

I centrala Arlöv finner vi denna välplanerade, rymliga 3:a med inglasad balkong. Lägenheten är genomgående och har en fantastisk fri utsikt över området. Välutrustat, rymligt kök och helkaklat badrum gör det även lätt att trivas. All tänkbar service såsom affärer, skolor, bibliotek mm finns i närheten liksom tågförbindelser och de stora Europavägarna som lätt tar dig ut i Malmö, Lunda och Köpenhamnsregionen. Välkomna på visning!

null, Alstad, Trelleborgs kommun

Tomt
Alstad, Trelleborgs kommun
795 000 kr
1 130 m² tomt

Tomt med positivt förhandsbesked i pittoreska Alstad. Bekvämligheter såsom kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns. Alstad ligger mellan Trelleborg och Svedala och på ett par minuter är man ute på 108:an som snabbt leder dig runt i Malmö-Lund-Köpenhamnsregionen. Tillfälle att skapa ett trevligt boende där man kan sätta sin egen prägel. Säljaren kommer att stå för kostnaden för lantmäteriförättningen dvs avstyckningen av tomten. Köparen söker sedan själv och bekostar bygglov hos kommunen.

  • Nyproduktion
Månskäran 1, Månbyn, Staffanstorps kommun

Månskäran 1

Villa
Månbyn, Staffanstorps kommun
3 795 000 kr
130 + 90 m²
6 rum
448 m² tomt

Trevlig, rymlig villa med gott om plats för hela familjen. Hörntomt belägen på lugnt barnvänligt område. I närheten finns både förskola, skola kommunikationer mm. Härliga grönområden för promenader och lek. Stort vardagsrum och fyra sovrum i skiftande storlek som kan bli 5. På båda våningsplanen finns badrum som renoverade på senare år. Källare med stor gillestuga/aktivitetsrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Stort trädäck som man når både via köket och vardagsrummet. Vidbygggt garage med ingång från källaren och uppfart för 2 bilar. Tillfälle för barnfamiljen att skapa sitt drömboende, välkomna!

Uppsalagatan 9b, Södervärn, Malmö kommun

Uppsalagatan 9b

Lägenhet
Södervärn, Malmö kommun
1 145 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 808 kr/mån
26 023 kr/m²

En riktig 30-talspärla på Södervärn med närhet till Möllan och Dalaplan med all dess utbud av affärer, restauranger, parker, kommunikationer med mera. C:a 10 min gångväg till Triangelns station som lätt tar tar dig runt i hela Öresundsregionen. Lägenheten är välplanerad och väldigt smakfullt inredd. Det är öppet mellan kök och vardagsrum och lägenheten är ljus och luftig tack vare de stora fönsterpartierna. Helkaklat badrum, modernt kök och härlig innergård gör det också lätt att trivas, välkomna på visning!

Spolegatan 24, Centralt, Lunds kommun

Spolegatan 24

Lägenhet
Centralt, Lunds kommun
2 495 000 kr
63,2 m²
2.5 rum
vån 2/4
4 340 kr/mån
39 478 kr/m²

I Lunds absoluta centrum hittar vi denna 30-talspärla. 2,5 rum och kök med ett visst renoveringsbehov men med originalstuckatur och badrum och kök renoverat på senare tid. Föreningen har stabil ekonomi och är lågt belånad. Stuckatur, högt i tak, fiskbensmönstrad ekparkett och djupa fönsternischer är bara några av dom välbevarade attributen i detta vackra hus från 1931. Välkomna på visning!

Florsockergränd 2a, Sockerstan, Staffanstorps kommun

Florsockergränd 2a

Lägenhet
Sockerstan, Staffanstorps kommun
1 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/4
4 101 kr/mån
29 063 kr/m²

2:a i markplan på Staffanstorps nya bostadsområde Sockerstan. Lägenheten är väldigt välplanerad och känns väldigt trivsam och har hög standard. Busshållplats finns alldeles intill och det är nära till all tänkbar service såsom affärer, restauranger affärer och skolor. Tillfälle, välkomna på visning!

Grevievägen 62, Grevie, Staffanstorps kommun

Grevievägen 62

Gård/Skog
Grevie, Staffanstorps kommun
6 495 000 kr
178 + 28 m²
9 rum
10 393 m² tomt

Trevlig, ombonad hästgård med anor från förra sekelskiftet beläget i Malmö-Lundregionen i Grevie . Bostadshus om 178 kvm med härligt uppvuxen trädgård. 2 garage varav det ena byggt 2010 och isolerat. Rejält stall med sadelkammare och belyst paddock. Härliga inhägnade hagar och stora fria ytor. Total tomtstorlek 10393kvm Fantastisk möjlighet att kombinera verksamhet med boende alternativt enbart bedriva verksamhet och få hyresintäkter från boendet eller tvärtom Läget nära de stora Europavägarna är optimalt då man lätt tar sig runt i hela Malmö/Lund och Köpenhamnsregionen. Boningshuset har genomgått omfattande renovering med bl.a underisolerad betongplatta med vattenburen golvvärme under 90-talet och det finns utrymme att inreda ytterligare ca 30 kvm. Välkomna på visning!

Visar alla 10