Mäklare Jenny Johansson

Jenny Johansson

Om mig

Det finns inte några genvägar till en lyckad och bra affär! Det krävs ett genuint, hårt och långsiktigt arbete bakom det. För mig är det viktigt med hög kvalitet, ett stort engagemang och att alltid lägga kundens behov i fokus- du ska känna dig trygg och unik genom hela processen! Min ambition är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang där slutpriset är vårt gemensamma mål. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Näsvägen 12, Näs/Havstenssund, Tanums kommun
  • Lör 27 apr kl 11:45
Näsvägen 12, Näs/Havstenssund, Tanums kommun, bild 2
Näsvägen 12, Näs/Havstenssund, Tanums kommun, bild 3

Näsvägen 12

Fritidshus
Näs/Havstenssund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 595 000 kr
60 m²
3 rum
1 781 m² tomt

Välkommen till din framtida sommaroas i hjärtat av Bohuslän – Näsvägen 12, en pärla mellan Grebbestad och Havstenssund! Här väntar en underbar idyll, omgiven av vacker natur och med badrocksavstånd till ditt morgondopp. Boningshuset, ett charmigt och lättskött enplanshus på cirka 60 m², bjuder in till en livsstil fylld av lugn och skönhet. Beläget i ett naturskönt och populärt område, erbjuder detta hem en trevlig planlösning med två sovrum, badrum, kök och allrum i öppen planlösning med utgång till en härlig altan som delvist ligger skyddad under tak. Altanen sträcker sig runt huset, här ges det gott om plats för sommarens tillställningar med familj och vänner. Utöver detta får vi en stor trädgårdstomt där nuvarande ägare har nyplanterat en thujahäck (Maj 2023). Området är perfekt för familjer, med gott om plats för lek och spring på den trevliga tomten. Som en extra bonus ingår en båtplats vid bryggan, endast en 5-minuters promenad bort. Här bor man med gångavstånd till salta bad och är omgiven av vacker miljö med såväl skogspromenader som havet och vår vackra skärgård. Fantastiska utflyktsmål finns på Tjurpannans Naturreservat som man når på ca 5 min med bil, eller Havstenssund där man kan besöka Koppraklöva och som även har butiker, restauranger samt badplats. Grebbestad, med sitt fulla utbud av affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnliv och havsbad, ligger endast 10 minuter bort med bil. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=qDngpELVG89 Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning! Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Björktrastvägen 5, Grebbestad/Ulmekärr, Tanums kommun
  • Idag kl 11:30
Björktrastvägen 5, Grebbestad/Ulmekärr, Tanums kommun, bild 2
Björktrastvägen 5, Grebbestad/Ulmekärr, Tanums kommun, bild 3

Björktrastvägen 5

Fritidshus
Grebbestad/Ulmekärr, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 395 000 kr
66 m²
4 rum
735 m² tomt

Välkommen till Björktrastvägen 5 på Västra Hällorna i Grebbestad! Detta nybyggda hem uppfört 2020 är en pärla på 66 kvm med tre sovrum och ett ljust allrum som öppnar upp mot det moderna köket samt ett helkaklat och fräscht badrum. Upplev den avkopplande känslan där allrummet och köket smälter samman och skapar en perfekt plats för gemenskap och avkoppling. Det imponerande ryggåstaket och flera fönster i allrummet ger en luftig känsla och fyller rummet med naturligt ljus och rymd. Helglasade pardörrar leder ut till den generösa altanen, som sträcker sig runt huset och erbjuder en förlängning av ditt utrymme för sociala tillställningar och avkoppling under soliga dagar. Köket är smakfullt inrett med en modern lantlig layout. Från köket hittar vi utgång till altanen där man kan njuta av sitt kaffe i morgonsolen! När mörkret faller på är huset utrustat med utvändig belysning med spottar i takfoten där ljuset ramar in huset vackert. Vi får en lättskött och trevlig trädgårdstomt med optimala solförhållanden. På tomten finns även en förrådsbod om ca 7 kvm. Från fastigheten har man promenad eller cykelavstånd både till Grönemad eller Edsvik för salta bad. Vi når även centrala Grebbestad med med sitt fulla utbud av butiker och restauranger och det trevliga brygglivet på kort avstånd. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=GRGUZUbivzX Fastigheten kommer inom kort att besiktigas av Fukt & Byggkonsult AB och säljarna har för avsikt att teckna en försäkring mot dolda/osynlig fel som följer med köparen. Kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsbokning! Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Sannäsberget 25, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
  • Lör 27 apr
Sannäsberget 25, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 2
Sannäsberget 25, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 3

Sannäsberget 25

Fritidshus
Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
8 395 000 kr
217 m²
6 rum
912 m² tomt

Välkommen till din drömvilla högt belägen i vackra Sannäs! Denna ståtliga villa på hela 217 kvm imponerar med sina läckra materialval och moderna detaljer. Med tre härliga uteplatser och en fantastisk utsikt över Sannäsfjorden blir detta ditt eget paradis. Här får vi gott om plats för hela familjen, gäster och allt du behöver för ett bekvämt boende. Med fyra sovrum, två rymliga allrum och två helkaklade badrum samt en praktisk tvättstuga blir din vardag både bekväm och enkel. Den imponerande takhöjden på övreplan ger en känsla av ljus och rymd som gör detta hem till något alldeles extra. De fina detaljerna i hemmet ger en modern och stilren touch som skapar en omedelbar känsla av lyx. Här kan du njuta av högkvalitativt boende och en fantastisk livsstil. En balkong på övre plan ger en magnifik utsikt och tack vare glasräckena förstärker man utsikten och skapar en helt unik upplevelse av att sväva fritt över det pittoreska samhället och havet. Med närhet till fritidsbåthamnen och den trevliga badplatsen bara några minuters gångväg bort, kan du ta dig ut på havet när som helst och njuta av solen och det glittrande havet. Om golf är din passion, bor man med närhet till Mjölkeröds golfbana. Här finns även en restaurang som erbjuder vällagad mat från grunden, färskt bröd och bakverk finns även att köpas varje dag. Vill man ta sig en shoppingtur når man Tanums shoppingcenter efter tio minuter med bil. Med bil tar det ca 1,5 tim till både Oslo och Göteborg. Så varför vänta? Ta chansen att förvärva denna fantastiska villa i en av de mest eftertraktade platserna i Sannäs. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=htShQms6MKQ Kontakta mäklare Jenny Johansson på telefon +46 (0) 702 371 577 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Strandbacken 25, Hamburgsund, Tanums kommun
  • Lör 27 apr
Strandbacken 25, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Strandbacken 25, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Strandbacken 25

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
7 495 000 kr
103 + 46 m²
4 rum
214 m² tomt

Välkommen till Strandbacken 25, ett idylliskt skärgårdshus med en enastående belägenhet längs Hamburgsunds kust! Strandbacken 25 är en havsnära oas med en perfekt utsikt över det glittrande sundet och de pittoreska sjöbodarna som ramar in den idylliska vyn. Bara några meter från fastigheten (över sundet) ser du Hamburgö, som bjuder på en ännu mer pittoresk skärgårdskuliss. Huset är fördelat över 1 1/2- plan med källare och erbjuder trevliga gemensamhetsytor, perfekta för samvaro med nära och kära. På entréplanet hittar vi kök, Wc samt allrum och matplats. Från matplatsen når vi två utgångar som leder oss ut till altanen samt till baksidan. En trappa upp finner vi två mysiga sovrum, båda med tillgång till balkong som ger en vidsträckt vy över sundet och sjöbodarna. Härifrån kan man njuta av en underbar solnedgång. Vi når även ett badrum på detta plan samt två stora kattvindar. Utomhus finner du en avkopplande altan som ger oss den efterlängtade eftermiddag- och kvällssolen. Härifrån når man även det skyddade uterummet- perfekt under dom regniga dagarna. Utöver detta når vi en uteplats på baksidan, här omfamnar solens strålar från morgon till efter lunch. Här finner man även en härlig vedeldad badtunna väntar. Från huset promenerar man enkelt och bekvämt ner till samhället och efter ca. 800 m når vi färjeläget i centrum med butiker och restauranger. Färjan går regelbundet och man tar sig lätt över till Hamburgö . Ön har flera vackra badplatser som exempelvis Boviken, Vänd igen och Stora stenar. På fastlandet når man även härliga badplatser såsom Plureviken. Till Fjällbacka har vi ca. 8 km och till Grebbestad ca. 20 km. Det här är ett boende för dig som vill njuta av lugnet med dess härliga skärgårdsmiljö men samtidigt vill ha närhet till allt vad kusten har att erbjuda! Båtplats till 5,5 m båt finns att hyra i andrahand. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=bB41GpSjpo7 Besiktningsprotokoll samt försäkring mot dolda fel följer med till köparen och fastigheten visas efter tidsbokning. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Klingsdalen Dalarne 3, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00
Klingsdalen Dalarne 3, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun, bild 2
Klingsdalen Dalarne 3, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun, bild 3

Klingsdalen Dalarne 3

Fritidshus
Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
74 m²
4 rum
1 333 m² tomt

Välkomna till Klingsdalen Dalarne 3! Välkommen till denna lantliga pärla med ett högt läge och en oslagbar närhet till hav och vacker natur. Ett vinterbonat hus som genom åren har omsorgsfullt renoverats, vilket borgar för både trygghet och modern bekvämlighet. Den välplanerade och kvadratsmarta planlösningen gör detta hem till en dröm för den som söker både trivsel och funktionalitet. Här är uterummet hjärtat av huset, en förlängning av ditt boende som smidigt kopplar samman med en solig altan. Trädgårdstomten inbjuder till lek och aktiviteter för hela familjen, medan den blomstrande rabatten på sommaren fyller omgivningen med färg och liv. Fågelkvitter och stillhet blir din vardag när du väljer detta hem. De genomgående ljusa materialvalen och de generösa fönstren skapar en öppen och luftig atmosfär genom hela huset. Här möts du av en social planlösning där uterummet blir den centrala punkten för att koppla av och vara ett med naturen. Uterummet är även direkt anslutet till altanen, vilket ger möjlighet till avkoppling och njutning i solens sken. I övrigt erbjuder bostaden allrum och kök i en öppen planlösning, komplett med en vridbar kamin som skapar en mysig atmosfär, två sovrum samt badrum. Bovallstrand med dess utbud ligger ca 4 km bort. Här bor man även med närhet till flera västkustpärlor såsom Fjällbacka, Hamburgsund, Hunnebostrand och Smögen. E6:an ligger med endast 10 minuter med bil med ca två timmars körväg till Oslo och en dryg timme till Göteborg. Vill man ta sig bad finns en stig från fastigheten till Långekärrs badplats (se bifogad karta på stigen bland foton). Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=AhKuipNtupU Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsbokning! Välkommen till ditt framtida hem!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun
  • Lör 27 apr kl 12:45
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun, bild 2
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun, bild 3

Norra Backa 6

Fritidshus
Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 400 000 kr
160 m²
5 rum
2 698 m² tomt

Välkomna till Norra Backa 6 och denna trevliga fastighet i Fjällbacka! Här får vi en fastighet där stil möter generös rymd för hela familjen. Beläget i en idyllisk lantlig miljö, erbjuder denna 160 m2 stora bostad allt du behöver. Detta hem imponerar med sina generösa proportioner och öppna planlösning. Med tre sovrum och dubbla allrum finns det gott om utrymme för sociala sammankomster och avskild tid för varje familjemedlem. Huset förstärks av de två altanerna som omfamnar det från olika håll. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll och de generösa ytorna bjuder på avkoppling och trevliga stunder. Fastigheten ger oss även en stor trädgårdstomt med fina möjligheter till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. På fastigheten finner vi även en gäststuga med två sovrum, allrum med kök (pentry), badrum samt ett härligt uterum i anslutning till en liten altan. Utöver detta hittar vi även en carport med plats för två bilar. Vi finner trevliga promenad- och motionsslingor i skogarna runt omkring och blir man sugen på salta bad hittar vi inte mindre än tre badställen med en kort tur med antingen cykel eller bil. För den golfintresserade når vi både Golfkusten golfbana och Fjällbacka Golfklubb alldeles i närheten. Från fastigheten är det ca 3,5 km till Fjällbackas utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad samt närhet till för-och grundskola till åk 6. Kustsamhällena Hamburgsund och Grebbestad når man på ca 15-20 min. Till köpare ingår en båtplats B28 i Bräcke brygga (2.5m) Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=888Q9V2ZJfA Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Otterön, Otterön, Tanums kommun

Otterön

Tomt
Otterön, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 500 000 kr
961 m² tomt

Nu erbjuds denna idylliska skärgårdstomt belägen med närhet till hav, strand och vacker natur på Otterön! Har du drömt om att äga en bit av paradiset vid havet? Denna unika tomt erbjuder en enastående möjlighet att skapa ditt eget drömboende med omedelbar närhet till havet, sandstrand och naturskön omgivning. Belägen med havsutsikt och en fridfull utsikt mot snäckskalsbanken och ängarna. Den för området gemensamma badstranden är en fin och populär sandstrand belägen några hundra meter från fastigheten. Här lever man på en underbar plats med havets och naturens skiftningar nästan utanför dörren. Planen tillåter 75m² (byggnadsyta) för bostadshuset. Utöver detta kan friggebod om 15m² och attefallshus om 30 m² byggas när huvudhus är byggt och slutanmält hos kommunen. För detaljerad information om byggnadens utformning, se bifogad detaljplan och plankarta under "filer och länkar". I fastigheten följer även båtplats på norra bryggan via Otterö bryggförening. Skärgården utanför Grebbestad bjuder på många vackra öar så som Pinnö eller Väderöarna för att nämna några. Med båt tar man sig snabbt till såväl Fjällbacka som Grebbestad med dess fulla utbud av restauranger, butiker och caféer. Obs! Drönarbilder över tomten kommer inom kort. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Ekelidsvägen 3, Seläter Strömstad, Strömstads kommun
Ekelidsvägen 3, Seläter Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Ekelidsvägen 3, Seläter Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Ekelidsvägen 3

Fritidshus
Seläter Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 600 000 kr
132 m²
6 rum
1 437 m² tomt

Välkomna till Ekelidsvägen 3 i Strömstad! Denna rymliga familjevilla om ca 132 kvm, bjuder in till trevligt och funktionellt boende med salta svalkande bad på ett bekvämt avstånd. Huset inrymmer hall, kök, badrum, gästtoalett, fyra sovrum samt ett mysigt sällskapsrum där eldstaden värmer gott under kyligare kvällar. Den soliga trädgården, präglad av lekfullhet och aktiviteter, blir en förlängning av ditt boende. Den inbyggda altanen är det ultimata stället för att njuta av sommardagar och kvällar. Utöver detta får vi ett praktiskt garage med plats för en bil och generöst med parkeringsutrymme på tomten. Seläter, med närhet till skolor och förskolor, skapar denna plats en bekväm och familjevänlig känsla. Endast 10 minuters avstånd till centrala Strömstad med ett rikligt utbud av butiker, restauranger och nöjen. Oslo och Göteborg nås på ca 1.30 med bil. Här erbjuds kort och gott en balans mellan lugn bymiljö och stadspuls med närheten till havet och promenadstigar. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=EXfLSYe5zcC Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning! Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun, bild 2
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun, bild 3

Asken 7

Fritidshus
Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 600 000 kr
1 781 m² tomt

Med naturskönt läge vid Tanumstrand erbjuds nu ett unikt tillfälle att bebygga en vacker tomt med viss havsutsikt! Här bor man med ett privat och skyddat läge med närhet till hav och vår vackra skärgård. Omgivningarna här är fantastiska - hav och bad, vacker natur, perfekt utgångspunkt för dig som gillar att paddla eller promenera och cykla längs stigar och vägar. Du erbjuds här ett rikt natur-, bad- och båtliv med många badplatser, småbåtshamnar, strövområden, bär- och svampskogar. Massor att upptäcka och utforska, eller bara njuta av ett ljuvligt sommarliv! Tomten är om 1781 m2 och ligger med ett avskilt och solrikt läge. Här kan du bygga ditt drömhus anpassat till såväl permanentboende som fritidshus. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger ett friare val av byggnation. Ansökan om bygglov görs via Tanums kommun, dit kan du även vända dig för att få mer information om vad som får byggas. Obs! Tomten inkluderar tre mindre byggnader varav två är i behov av renovering eller eventuell nedrivning. Väg finns fram till tomt samt el framdragen. Vatten och avlopp saknas. Till fastigheten följer även Servitut på båtplats vid brygga. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
Vesslevägen 1, Båleröd, Strömstads kommun
Vesslevägen 1, Båleröd, Strömstads kommun, bild 2
Vesslevägen 1, Båleröd, Strömstads kommun, bild 3

Vesslevägen 1

Fritidshus
Båleröd, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 700 000 kr
98 + 60 m²
9 rum
1 537 m² tomt

Med strategisk belägenhet till centrala Strömstad och omedelbar närhet till västerhavet finner vi denna fastighet i lugnt och tryggt område på Båleröd! Här erbjuds ett boende med varierande möjligheter och två fristående och fullutrustade bostadsenheter på trevlig trädgårdstomt. Huvudbyggnaden om ett plan består av rymligt vardagsrum, kök, tvättstuga med groventré, mindre förråd, tre sovrum, badrum och WC. Vidbyggd och rejäl altan med fina solförhållanden. Gästhuset om 1 och 1/2-plan är fördelat på vardagsrum, kök och badrum i entréplan, samt allrum, tre sovrum och balkong på övre plan. Till gästhuset finns även en rymlig vidbyggd altan med fina solförhållanden under hela dagen och separat förråd. Använd som fritidsboende med gott om plats för släkt och vänner eller bo permanent och nyttja bägge enheterna alternativt hyr ut den ena byggnaden med god och stabil månadsintäkt eller veckointäkt under sommarveckorna, möjligheterna är varierande. Kommunalt vatten och avlopp via samfällighetens GA. En kort promenad bort ligger den medföljande båtplatsen (nr. 59) i Båleröds småbåtshamn. I närområdet finns vackra strövområden, fina badmöjligheter från sandstrand och hela västerhavet med Kosteröarna i centrum. Dessutom finns populära Daftöland på bekvämt gång- eller cykelavstånd från fastigheten. Centrala Strömstad med ett rikligt utbud av butiker, restauranger och nöjen finns ca 7-8 minuter bort med bil. Till Oslo tar det ca 1.30 med bil och till Göteborg ca 1.40. Ingen boplikt! Läs mer om Båleröd här: https://www.balerod.se/ Bägge byggnaderna är besiktade av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo och dolda fel försäkring medföljer till köparen. Kontakta fastighetsmäklaren för att erhålla komplett besiktningsprotokoll. Ta kontakt med Jenny Johansson på Askengren Fastighetsmäklare för vidare information och bokning av privat visning: +46 (0) 702 371 577

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Östra Mörk Åsen 1, Lommeland, Strömstads kommun
  • Sön 28 apr
Östra Mörk Åsen 1, Lommeland, Strömstads kommun, bild 2
Östra Mörk Åsen 1, Lommeland, Strömstads kommun, bild 3

Östra Mörk Åsen 1

Fritidshus
Lommeland, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 695 000 kr
110 m²
3 rum
5 430 m² tomt

Välkommen till denna lantliga fastighet med en stor och privat tomt! Ni erbjuds här ett mysigt fritidshus/villa med närhet till den vackra naturen, havet och norska gränsen. Här möts du av ett smakfullt renoverat hem på ca 110 kvm fördelat över 1 1/2 plan. Entréplanet hälsar dig välkommen med ett mysigt allrum komplett med en värmande kamin och utgång till altan utöver detta finner vi ett sovrum, kök och badrum. Övre plan bjuder på en öppen planlösning med synliga takbjälkar, vilket skapar en luftig känsla där möjligheterna är många. Trädgården är stor och privat med en underbar växtlighet på sommaren, här ges det möjlighet till både odling och sociala stunder med nära och kära. Vi får även en altan som vetter mot sydväst, här kan man sitta och njuta av vackra solnedgångar och blicka ut över ängarna. På fastigheten finns även en gäststuga med plats för extra bäddar samt en stor lada med altan. Endast 1 km bort ligger Långenäs, med en vacker badstrand. Hälle hamn, ca 10 min med bil, erbjuder möjligheter för båtliv, fiske och avkoppling vid vattnet. För naturälskaren finns Kasen stugan bara 8 km bort med löparspår, skidspår och vandringsstråk. Utsiktstornet bjuder på en fantastisk vy, där både gamla och nya Svinesundsbron syns. Kasen stugan kan också hyras för privata evenemang och fester. Nordby Shoppingcenter, 15 km bort, är perfekt för shopping och nöjen man når även Svinesund/norska gränsen efter ca 9 km där ett trevligt handelsområde finns. För skolbarnen ligger Mällegårdens skola i Näsinge endast 7 km bort. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=nJGTsUNpQZM Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jenny Johansson för mer information eller visningsbokning! Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Kyrkogatan 13C, Centrala Strömstad, Strömstads kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Norra Kyrkogatan 13C

Lägenhet
Centrala Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
695 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 430 kr/mån
22 063 kr/m²

Varmt välkommen till Norra Kyrkogatan 13C och denna smakfullt renoverade och välplanerade 1:a. Lägenheten är genomgående inredd i ljusa färger med fina materialval. I hallen finns flera rymliga originalgarderober med utmärkt förvaring. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambyte och lägenheten har under de senaste åren fått nya golv samt målats om. Från vardagsrum samt köksdel bjuds vi på en vacker utsikt över Strömsvattnet. I månadskostnaden ingår uppvärmning, hushållsel. vatten, avlopp, sophämtning samt fiber. Att bo på den här adressen ger dig direkt närhet till såväl centrala Strömstad med sitt stadsliv och fina utbud av restauranger, vackra promenadstråk, grönområden, samt salta bad och kommunikationer. Detta är en adress att trivas på! Vi ses på visning! För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Johansson på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad/Grebbestad: +46702371577

  • Plus
Edetgatan 26, Nötholmen, Strömstads kommun

Edetgatan 26

Lägenhet
Nötholmen, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 390 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2/3
2 119 kr/mån
41 207 kr/m²

Varmt välkomna till Edetgatan 26 och detta trivsamma och havsnära boende på vackra Nötholmen med direkt närhet till västerhavet och fantastisk natur! Bostaden är genomgående inredd i ljusa färger med ett mörkt parkettgolv som ger en lyxig känsla. Dess kvadratmeter är fördelat på två sovrum, hall, helklaklat badrum samt kök och sällskapsrum som ligger i en öppen planlösning. Lägenheten har förberetts för installation av kamin. Från sällskapsrummet tar vi oss ut på balkongen där vi möts av en vacker utsikt över kanalen. Här får du en första parkett till allt från båtlivets pulserande energi till den lugnande känslan av att vattnet kluckar mot kajen. Till lägenheten hör även en parkeringsplats i närliggande parkeringsgarage. På ett bekvämt gångavstånd tar du dig enkelt till linfärjan som leder in till Strömstads centrum. Handla, äta ute eller njuta av stadens kultur – allt är möjligt utan att behöva använda bilen. För dig som älskar friluftsliv och vackra landskap, ligger natursköna områden bara ett stenkast bort. Utforska kuststigar, skogar och klippor, eller ta ett salt dopp i havet. Naturens skönhet är alltid nära till hands! I närområde finner du även golfbana, samt populära Strömstad Spa med restaurang och bad. För vidare information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jenny Johansson på Askengren Fastighetsmäklare. +46 (0) 702371577 Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Backegärdet 49, Backegärdet / Hamburgsund, Tanums kommun

Backegärdet 49

Tomt
Backegärdet / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 695 000 kr
1 546 m² tomt

Tomt med öppet och bra läge, belägen med endast 5 minuters gångavstånd från havet med möjlighet till båtplats på Backegärdet 49 i Hamburgsund! Nu finns möjligheten att bli ägare till denna attraktiva tomt med ett härligt solläge. Fastigheten passar både dig som vill bygga permanentboende eller drömmer om att uppföra ett fritidshus med närhet till hav och vacker natur utan att göra avkall på närhet till skolor, butiker och restauranger. Tomten är vackert belägen ca 650 meter från hamnen i Backegärdet där det finns möjlighet hyra del i sjöbod och båtplats. Här kan man även njuta av ett dopp från bryggan. Fastigheten om 1546 m2 är inte bunden till någon husleverantör, så du kan fritt välja vad du vill bygga. Ett tidigare förhandsbesked fanns på tomten att uppföra ett enbostadshus i en våning med inredd vind (detta har idag gått ut och ansökan för förhandsbesked/bygglov behöver göras på nytt). Tomten är mycket lättbyggd då säljaren har avverkat träd och sly samt planat ut. Säljaren har även förberett för parkering. Från fastigheten kan man lätt promenera upp på till toppen av berget, där bjuds det på en fantastisk utsikt över Fjällbacka-kusten och Väderöarna. Tomten och området, som avses här, har en historisk koppling till Bohuslän på grund av dess närhet till de gamla stenbrotten. En plats där sten bröts från bergen i området för att användas i byggnadsprojekt och andra konstruktioner. I tomtpriset ingår anslutning och andel i Södra Backegärdet samfällighet som tillhandahåller gemensamt vatten, bdt-avlopp genom befintligt samägt minireningsverk och vägar. Köparen måste själv ordna med enskilt avlopp i sluten tank för Wc på egen fastighet. Det är även framdraget kanalisering för el till tomtgräns, och fiber finns i området. Dessa anslutningsavgifter betalas av köparen. För de som vill ta sig in till Hamburgsund för att handla eller äta finns det en gång- och cykelväg, vi får även gångavstånd till scen på Bönn vilket gör att man slipper ta sig ut till den stora bilvägen. Med bil tar det drygt en timme att nå Göteborg och knappt två timmar att nå Oslo. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Backegärdet 55, Backegärdet / Hamburgsund, Tanums kommun

Backegärdet 55

Tomt
Backegärdet / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 400 000 kr
855 m² tomt

Välkommen till Backegärdet 55 och denna attraktiva tomt strax utanför Hamburgsund. Drömmer du om att bo naturnära med gångavstånd till hav? Nu finns möjligheten att förvärva en trevlig fastighet belägen strax norr om Hamburgsund. Här erbjuds en tomt om ca 855 m2. Positivt förhandsbesked finns på tomten att uppföra ett enbostadshus i en våning med inredd vind och källare/souterräng med en byggnadsarea om ca 100 m2. I tomtpriset ingår anslutning och andel i Södra Backegärdet samfällighet som tillhandahåller gemensamt vatten, bdt-avlopp genom befintligt samägt minireningsverk och vägar. Köparen måste själv ordna med enskilt avlopp i sluten tank för Wc på egen fastighet. Det är även framdraget kanalisering för el till tomtgräns, och fiber finns i området. Dessa anslutningsavgifter betalas av köparen. Tomten ligger ca. 650 m till hamnen vid Backegärdet där man både kan bada från brygga och eventuellt hyra båtplats. Vill man ta sig in till Hamburgsund för att äta eller handla finns även en gång-cykelväg så man slipper ta sig ut till den stora bilvägen. Med bil når man Göteborg på drygt 1 h och Oslo på knappt 2h. Ta chansen och förverkliga din dröm och investera i den här fantastiska tomten idag. Här kan du uppleva naturen på nära håll samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver på nära avstånd. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus

Visar alla 15