Bäckströms Fastighetsmäkleri AB

Bäckströms Fastighetsmäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Erik Dahlbergsvägen 47, Centralt Karlshamn, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 47

Lägenhet
Centralt Karlshamn, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
1 050 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 647 kr/mån
16 800 kr/m²

Möjlighet att förvärva en trevlig tvårumslägenhet i en populär bostadsrättsförening på andra våningen. Denna välplanerade lägenhet på 62m² erbjuder en rymlig hall, ett fräscht kök, samt ett helkaklat badrum utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett sovrum med fönster mot innergården. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord. Lägenheten har ett sovrum och en inglasad balkong som nås från köket. Här kan ni njuta av kvällssolen med utsikt över föreningens gemytliga innergård. Bostaden ligger på gångavstånd till torget, resecentrum och matbutiker. Föreningen stoltserar med en välkomnande innegård som inkluderar grillmöjligheter, gungor, sandlåda mm. Välkomna på visning!

Storgatan 87, Asarum, Karlshamns kommun

Storgatan 87

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
1 700 000 kr
96 + 60 m²
4 rum
1 027 m² tomt

Här erbjuds ett fritt och lugnt boende, centralt beläget i Asarum och med bekväm närhet till Tostarps natur. Samtidigt har du bekvämt gång- och cykelavstånd till alla bekvämligheter som Asarum har att erbjuda, inklusive skola, affärer, bank och mycket mer. På entréplan finner du kök och vardagsrum i en öppen planlösning, vilket skapar en ljus och rymlig atmosfär. Vardagsrummet är dessutom utrustat med en kamin som sprider värme och trivsel. Här finns även ett stilrent badrum med kakel och klinker samt fina sällskapsytor. Övre plan rymmer två rymliga sovrum, perfekt för familjen. Den inredda källaren erbjuder extra utrymme för förvaring eller aktiviteter och inkluderar ett extra badrum. Utomhus finner du en friggebod och en pergola som ger extra charm och användningsmöjligheter. Huset är dessutom utrustat med fiber för snabbt internet, ett garage och en trevlig altan med kontakt till den privata och insynsskyddade trädgården. Värmen levereras genom ett effektivt vattenburet värmesystem. Välkommen att uppleva på plats!

  • Balkong
  • Uteplats
Trastvägen 12, Rosendal, Karlshamns kommun

Trastvägen 12

Villa
Rosendal, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
1 395 000 kr
85 + 85 m²
4 rum
705 m² tomt

1-plansvilla med källare på populära Trastvägen! I detta hem finns tre sovrum i entreplan , vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Praktiskt kök med plats för köksbord. Trevligt vardagsrum med kontakt till uteplatsen. Rymlig källare med garage, badrum, hobbyrum, tvättstuga och pannrum. Plan trädgårdstomt med goda möjligheter till odling och plantering. Huset är försett med fjärrvärme för låga driftskostnader! Barnvänligt område med närhet till grönområden, skolor, busslinjer, idrottsanläggningar och samhällsservice. Överlåtelsebesiktning är utförd och finns att läsa under dokument. Välkomna att boka er till visning!

Modalavägen 1, Hällaryd, Karlshamns kommun

Modalavägen 1

Villa
Hällaryd, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
975 000 kr
123 + 110 m²
5 rum
1 109 m² tomt

Välkommen till Modalavägen 1, mitt i centrala Hällaryd! Denna bostad erbjuder generöst med utrymme och ett avkopplande vardagsrum, njut framför den mysiga öppna spisen eller av avkopplande stunder på altanen och trädäcket i söderläge. Bostaden ligger på en hörntomt på 1109 kvm, vilket ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och utomhuslek. Närheten till matbutik, skolor och motionsspår gör vardagen bekväm. Karlshamns stadskärna, bara 8 km bort, ger dig också enkel tillgång till ytterligare bekvämligheter. Uppvärmt med en effektiv luft-vatten värmepump för både miljövänlig och ekonomisk värme. Fiber finns installerat. Genuint konstruerad på lösvirke, vilket ger en särpräglad och rustik karaktär. Upptäck den harmoniska livsstilen på Modalavägen 1!

Kofsavägen 175-47, Kofsa, Karlshamns kommun

Kofsavägen 175-47

Fritidshus
Kofsa, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
3 000 000 kr
72 m²
3 rum
600 m² tomt

Njut av paradiset vid havet! Välkommen till din drömflykt på klippans kant, inbäddad i en förtrollande grönska med det mäktiga havet som din ständiga följeslagare. Denna charmiga fritidsstuga erbjuder inte bara en tillflyktsort från vardagens brus, utan även en plats där varje dag känns som en semester. Stugans strategiska läge ger dig inte bara integritet utan också en panoramavy över det oändliga blå. Med löpande underhåll och en nyligen målad exteriör sträcker sig stugan över 72 kvadratmeter. I det mysiga köket med utsikt över havet känner man sig som en del av naturen. De stora fönstren i vardagsrummet låter dig svepas bort av den hisnande utsikten, medan den naturliga uteplatsen mot havet erbjuder en perfekt plats för avkoppling och social samvaro. Och för de äventyrliga själar erbjuder närheten till Kofsa naturreservat en möjlighet till utforskning och upptäckter. Som en extra förmån väntar en vinterisolerad gäststuga på ca 10 kvm på tomten, perfekt för vänner eller familj som söker en egen plats att bo under vistelsen. Kontakta fastighetsmäklare Torbjörn Bäckström på 0708-197887 för mer information och för att boka en visning.

Brunnsvägen 8, Svängsta, Karlshamns kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Brunnsvägen 8

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
975 000 kr
126 + 30 m²
4 rum
1 214 m² tomt

Nu prissänkt till 975 000 kr! Charmigt enfamiljshus med nyligen installerade solpaneler, högt beläget i det vackra och natursköna Svängsta! Huset har genomgått omfattande renoveringar, inklusive installation av solpaneler för en hållbar energilösning, byte av fasadens träpanel, nya köksluckor, helkaklat badrum och nytt trädäck med pergola. Värmen sköts effektivt av ett vattenburet värmesystem med en luft-vatten värmepump. En överlåtelsebesiktning är redan utförd, vilket ger dig trygghet i ditt köp. När du stiger in genom dörren möts du av en omedelbar känsla av hemtrevnad. Den generösa takhöjden och det charmiga köket, som naturligt blir husets samlingspunkt, skapar en inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av måltider och mysiga stunder framför den stämningsfulla täljstenskaminen. Vardagsrummet och köket är smakfullt integrerade i en öppen planlösning som bidrar till en behaglig boendemiljö. På övervåningen finns tre rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för familjen att trivas och växa. Det helkaklade badrummet, som nyligen renoverats, är lättillgängligt från sovrummen. Utanför väntar ett trädäck med pergola i söderläge, som harmonierar perfekt med den privata och insynsskyddade trädgården. Denna bostad erbjuder en fridfull tillvaro med vacker natur och fantastisk utsikt. Samtidigt har du alla bekvämligheter inom bekvämt gång- och cykelavstånd, inklusive skolor, affärer och bank i Svängsta. Med kommunalt vatten- och avloppssystem blir vardagen här enkel och smidig. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska boende på plats!

  • Plus
Piongången 53, Sommarstaden, Karlshamns kommun

Piongången 53

Fritidshus
Sommarstaden, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
555 000 kr
20 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till sommarstaden, där solen skiner lite ljusare och dagarna känns lite längre! Här väntar en mysig stuga med en underbar tomt i ett attraktivt område. Du kommer att uppskatta närheten till havsbad, matbutik, småbåtshamn och olika restauranger. Området har också fina motions- och strövområden, inklusive den vackra strandpromenaden. Här finns många aktiviteter att välja mellan, såsom minigolf, kallbadhus och Väggabadet. Det finns något för alla smaker och åldrar! Trädgårdstomt med frodig gräsmatta och vackra planteringar som skapar en fridfull atmosfär. Uteplatsen intill stugans entré bjuder in till soliga stunder och möjligheten att njuta av friska luften. För en extra mysig upplevelse finns även en inglasad altan/uterum där du kan avnjuta en lugn stund med en god bok eller bjuda in till kvällssnacks med nära och kära. Stugan är belägen i ett trivsamt område där gemenskapen och aktiviteterna är rikliga. Här kan du verkligen koppla av och njuta av enkelheten i tillvaron. Endast 4000 kr per år i arrendeavgift (renhållning, vattenförbrukning, parkering samt tillgång till servicehus med duschar och toaletter. Här är personer som är folkbokförda i Karlshamns kommun välkomna att köpa. Välkommen på visning!

Jägaregatan 40, Vilboken, Olofströms kommun

Jägaregatan 40

Lägenhet
Vilboken, Olofströms kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
375 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3
3 267 kr/mån
4 870 kr/m²

Välkommen till populära Brf Backen med närhet till natur och skola. Välplanerad 3:a på 3:e våningen! Prisvärt boende med låg månadsavgift om 3267 kr, då ingår V/A, sophantering, Kabel-TV basutbud och fjärrvärme. Kök med ny spis, ugn samt kyl/frys. Balkong i västerläge med utsikt mot grönområde. Välskött förening! Gångavstånd till skola årskurs 1-6 och förskola. Välkommen på visning!

  • Balkong
Guldvingevägen 2, Högadal, Karlshamns kommun

Guldvingevägen 2

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
2 500 000 kr
170 + 53 m²
6 rum
1 138 m² tomt

Rymlig och välskött souterräng villa i det eftertraktade området Högadal. Perfekt läge med närhet till skolor, förskolor, sjukhus och mataffärer. Bara ett stenkast från närmaste busshållplats och Högadal idrottsplats,. Beläget i närheten av det vackra friluftsområdet runt Markastugölen och Lingonbacken. Huset, byggt 1975, imponerar med tåliga Pergo original laminatgolv i större delen av bostaden. De helkaklade badrummen och tvättstugan nere har klinkergolv och golvvärme i både badrum och entré. En inbjudande altan på 40 kvadratmeter och två trädäck om ca 40 /20 kvadratmeter, varav det ena är utrustat med ett avkopplande spabad. Altan och trädäck är strategiskt placerade i sydvästläge, vilket ger sol från förmiddag till kväll. Dessutom finns ett rymligt garage för bekväm bilparkering och extra förvaring. Här erbjuds en optimal planlösning med fantastiska sällskapsytor och fyra sovrum i bra storlekar. Direktverkande el och eldstad är det nuvarande uppvärmningssystemet. Detta är en unik möjlighet att förvärva en rymlig villa med fantastiska utomhusytor och närhet till allt Högadal har att erbjuda. Kontakta oss för visning och upplev det själv – välkommen till ditt nya hem!

Hammargatan 3, Nya Stan, Karlshamns kommun

Hammargatan 3

Villa
Nya Stan, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
2 995 000 kr
140 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Hammargatan 3 - Charmigt funkishus med fantastisk potential Välkommen till Hammargatan 3 i Karlshamn, Blekinge! Här har du chansen att förvärva ett högt beläget funkishus från 1936 med en 1000 kvm stor tomt bara ett stenkast från centrum och Karlshamns hamn. Detta charmiga hus bjuder på en karakteristisk uppfart med kullersten och en granittrappa. Ursprungligen bestod huset av två lägenheter och kan enkelt återställas till detta arrangemang. Här finns gott om möjligheter då stammen och vatten är plomberade, och det finns separata elmätare för samtliga våningar samt huset på baksidan. Huvudbyggnaden består idag av en familjebostad med öppna ytor och fönster som ger rikligt med naturligt ljus från alla riktningar. Du kan njuta av panoramautsikt över Karlshamns stad utan insyn, med berg och bokskog som dina grannar i söder. Vidare in i huvudbyggnaden möts du av en hall och en vacker trappa upp till övervåningen. Till höger når du köket, där du har en härlig utsikt från arbetsbänken till den stenlagda altanen och den stora gräsmattan som leder upp till det mindre huset. På nedervåningen finns även ett vardagsrum med dubbeldörrar som leder ut till altanen, slipade och lackade trägolv, samt ett retro badrum med härliga blå färger på väggarna och schackrutigt golv. Övervåningen fortsätter med slipade, oljade trägolv, två sovrum och ett modernt kaklat badrum. Det stora sovrummet har tillgång till en rymlig balkong med en fantastisk utsikt och insynsskydd, perfekt för varma sommarnätter. Källaren erbjuder en stor tvättstuga, öppna ytor och mindre förråd. De tunga granitstenarna som bär upp huset blir tydliga genom fönstren och här hittar du även husets hjärta, en panna/bergvärme. Huset behöver lite kärlek och renovering för att återfå sin forna glans och charm. På baksidan av tomten finner du ytterligare ett hus på 64 kvm i tegel som vetter mot berg och bokskog. Det mindre huset består av en öppen planlösning och har senaste åren fungerat som snickarverkstad. Överlåtelsebesiktning och energideklaration av utförd. Detta är din chans att förvärva en pärla med enorm potential i ett av Karlshamns mest eftertraktade område!

Lille Mats väg 7, null, Olofströms kommun

Lille Mats väg 7

Villa
Olofströms kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
1 160 000 kr
193 + 21 m²
750 m² tomt

Boende för den större familjen i Jämshög! Huset rymmer 6 rum varav 4 sovrum! Här bor du väldisponerat, med fint ljusinsläpp, öppen spis och sociala ytor. Högt läge med fin utsikt. Stora ytor för umgänge i vardagsrummet, fönster åt två håll, öppen planlösning mot köket med generösa arbetsytor. 4 sovrum . Badrummet är äldre men funktionellt med toalett, duschkabin, handfat och bidé. Dessutom finns det en praktisk gästtoalett. Nedre våningen kan användas/ uthyras som sep. lägenhet, semester lägenhet eller användas för egen verksamhet. Säljs med friskrivnings klausul. Välkommen på visning!

Visar alla 11