Mäklare Alexander Brito

Alexander Brito

Om mig

Jag älskar mäklaryrket och fylls av energi när mina kunder hittar sin drömbostad. Snabba återkopplingar och transparens är kombinationen för ett gott samarbete där alla parter ska känna sig nöjda. Jag jobbar långsiktigt och tror på ett ärligt samarbete, vilket innebär att jag aldrig lovar mer än vad jag kan leverera. Mitt långsiktiga mål om återkommande kunder, i kombination med mitt brinnande engagemang, gör mig till den solklara mäklaren för din bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sehlstedtsgatan 7, Gärdet, Stockholms kommun

Sehlstedtsgatan 7

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Behrer & Partners
8 395 000 kr
88 m²
3 rum
vån 4/5
4 620 kr/mån
95 398 kr/m²

Högt upp i byggnaden finns denna moderna, välplanerade trea med generösa sociala utrymmen. Den har en sydvästvänd balkong som rymmer både grill och loungemöbler. Planlösningen är öppen, med ett nytt köket från 2023 som sömlöst övergår i det ljusa vardagsrummet.

  • Balkong
  • Hiss
Brantingsgatan 45, Nedre Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun

Brantingsgatan 45

Lägenhet
Nedre Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
4 495 000 kr
50,5 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 527 kr/mån
89 010 kr/m²

Välkomna till en av Gärdets finaste gata med närhet till Tessinparken, Fältöversten och Gärdesfältet. Här bor du i närhet av citypulsen i Stureplan och lugnet på Djurgården. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 69, Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Erik Dahlbergsgatan 69

Lägenhet
Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
5 595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/7
3 403 kr/mån
91 721 kr/m²

Välkommen till denna optimalt utformade bostad, belägen högt upp i byggnaden med en underbar utsikt över Gärdets takåsar. Stora fönster ger ett harmoniskt ljusinsläpp, och en solig balkong på ett högt läge är perfekt för avkoppling. Detta hem erbjuder en balanserad och genomtänkt layout, som passar både familjer och par som söker det lilla extra. Bostadsrättsföreningen är välskött och har en god ekonomi. Med ett fantastiskt läge nära stadens centrum, Djurgården, och Gärdets strövområden, finns det mycket att utforska. Tunnelbana, matbutiker och restauranger är lättillgängliga. Du är varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Melodislingan 46, Nedre Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun

Melodislingan 46

Lägenhet
Nedre Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
3 995 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 0/6
4 602 kr/mån
87 802 kr/m²

En optimalt utformad och stilren tvåa belägen i det populära, snabbt växande och inbjudande området Melodislingan. Du kommer att bo i ett naturnära, familjevänligt och attraktivt läge med närhet till förskola, bra kommunikationer och vackra grönområden. Välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 4