Behrer & Partners

Behrer & Partners

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sturegatan 44 C, Östermalm, Stockholms kommun

Sturegatan 44 C

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
6 900 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
2 660 kr/mån
123 214 kr/m²

På attraktiva Sturegatan med närhet till Karlavägen och Humlegården återfinns denna stilfulla, enhetliga och generösa sekelskifteslägenhet om 56 kvadratmeter i lugnt och ostört gårdshus uppfört under sent 1800-tal fylld av vackra originalattribut. Här ges en tilltagen takhöjd genomgående med dekorativ takstuckatur och dörröverstycken, högresta fönster med djupa nischer, ljuspigmenterat trägolv med höga socklar, pardörrar, fungerande kakelugn samt grå färgsättning på snickerier och påkostade material. Välskött förening med låg belåning och många stora underhållsarbeten bakom sig.

Narvavägen 20A, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Narvavägen 20A, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Narvavägen 20A, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Narvavägen 20A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
8 750 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
2 773 kr/mån
141 129 kr/m²

I skuldfri och välskött förening på Narvavägens solsida återfinns denna generösa sekelskifteslägenhet belägen i lugnt gårdshus med balkong och genomgående planlösning från mysig gård till grönskande baksida. Här ges en generös takhöjd, tilltagna ytor och stilfull påkostad interiör med en mängd vackra och bevarade attribut som fiskbensparkett, spröjsade fönster med nischer, höga socklar, dekorativ takstuckatur och platsbyggda elementskydd. Genom att ansöka om bygglov kan du från sällskapsrum mot föreningens innergård bygga ytterligare en balkong

  • Premium
  • Balkong
Valhallavägen 116A ö.g., Östermalm, Stockholms kommun

Valhallavägen 116A ö.g.

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
4 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 0/4
2 046 kr/mån
121 829 kr/m²

SEKELSKIFTE - ÖPPEN PLANLÖSNING - KAKELUGN - VÄLSKÖTT FÖRENING - I föreningens gårdshus finns nu chans att förvärva denna vackra väldisponerade tvårummare i markplan. Lägenheten är genomgående ljus med tre fönster i fil mot innergården och med generös takhöjd. Den mycket trevliga planlösningen visar en välkomnande hall som leder vidare in till det trevliga köket från Stockholmskök som är i öppen planlösning med vardagsrummet. Denna yta är väl tilltagen med plats för matbord samt soffgrupp. Dessutom en vacker fungerande kakelugn. Rogivande sovrum med plats för en fullstor säng samt sängbord. I anslutning till sovrummet finns ett helkaklat badrum med wc, handfat, spegel, dusch och handdukstork. Genomgående fina trägolv samt tidstypiska detaljer som speglade dörrar och fönsternischer. Bygglovsansökan beviljad i december 2023 gällande balkongdörr mot bakre innergården, vilket också godkänts av föreningen. Synnerligen välskött förening med mycket god ekonomi och härligt grönskande innergårdar. Här bor man i en fantastiskt vacker Östermalmsfastighet från 1889 med Humlegården, Lill-Jansskogen och Stureplan runt hörnet. Gott om populära caféer och restauranger nära, Tössebageriet, Hantverket och Broms för att nämna några. Dessutom gym och affärer samt kommunikationer i form av tunnelbana och innerstadsbussar på väldigt behagligt avstånd.

Sveavägen 117A, Vasastan, Stockholms kommun

Sveavägen 117A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Behrer & Partners
3 295 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/5
1 247 kr/mån
109 833 kr/m²

Nu saluförs denna välplanerade etta med solig balkong mot föreningens innegård! Belägen på lugn gata, avgränsat från Sveavägen med en liten grönskande park, finner vi denna otroligt väldisponerade lägenhet om 30 kvadratmeter. Här finns många originaldetaljer bevarade så som en vacker fiskbensparkett och tidstypiska taklister. Närmsta korsning är Frejgatan från vilken man snabbt tar sig till såväl Östermalm som Vasastan. För den som studerar, är det gångavstånd till såväl KTH som Handelshögskolan. Till Stockholms Universitet kan man cykla, eller ta buss strax utanför dörren. Garage finns i föreningen! Välskött och skuldfri bostadsrättsförening med god ekonomi. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grevgatan 25, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Grevgatan 25, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grevgatan 25, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grevgatan 25

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
22 950 000 kr
152 m²
5 rum
vån 3/4
5 941 kr/mån
150 987 kr/m²

Eftersökt boende på Östermalm med högt ljust läge mellan Östermalmstorg och Strandvägen. Våningen har klassisk originalplanlösning med stor rymlig sällskapsdel och många tidstypiska vackra detaljer såsom praktfulla takstuckaturer, unika dörröverstycken, högt i tak ca 3,20 meter, dubbeldörrar, överljus, stjärnparkett och öppen spis. 3-4 sovrum, vackert kök från Kvänum, matplats för 6-8 personer, balkong, separat dusch, badrum med badkar och gästwc i hall. Separat extra entré från gårdshus möjliggör uthyrningsdel alt generationsboende. Totalrenoverat med omsorg, stabil välskött förening med mycket god ekonomi A+ samt låg belåning i fastighet från 1890.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smedsbacksgatan 6, Gärdet, Stockholms kommun

Smedsbacksgatan 6

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Behrer & Partners
4 150 000 kr
46 m²
2 rum
3 774 kr/mån
90 217 kr/m²

Med ett högt läge och utsikt över takåsar och grönska saluförs denna väldisponerade och ljusa 2a. Här återfinns vackra funkisdetaljer såsom fiskbensparkett, generös takhöjd och fungerande eldstad. Lugnt och ogenerat läge fritt från biltrafik. Här återfinns ett rymligt sällskapsrum med plats för både soffmöblemang samt matsalsbord och stora fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp. Centralt placerat står även en vacker och fungerande eldstad. Lägenheten ovan har balkong från detta rum och huset bredvid har balkong på samma våningsplan så förslag finns att söka bygglov för detta. Separat sovrum med lugnt och ogenerat läge med stort fönster som överblickar grönska. Här finns plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter genom en hel garderobsvägg. Vidare finns ett fullt utrustat kök inrett med induktionshäll, diskmaskin, inbyggd micro samt en bra matplats vid trevligt barbord. Stilrent och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välkomnande hall med gott om utrymme för ytterkläder genom två bevarade garderober och golv i klinkers. Ingång genom säkerhetsdörr. Enligt föreningens register är lägenheten angiven som 1 rok, sedan dess är den ombyggd och disponeras som 2 rok. På höjden av Gärdet finner du populära Smedsbacksgatan. Strax utanför dörren finns Gärdets underbara natur och härliga jogging- och promenadstråk och här finns också ypperliga kommunikationer med Gärdets T-bana samt 1:ans buss 1 min bort. I de närmsta kvarteren finns flera trevliga cafeér och restauranger och tvärsöver gatan finner du en bra ICA butik för smidig handling. Kort och gott ett underbart området att trivas i.

  • Plus
Grev Turegatan 8A, Östermalm, Stockholms kommun
Grev Turegatan 8A, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grev Turegatan 8A, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grev Turegatan 8A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
8 800 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/8
2 055 kr/mån
160 000 kr/m²

Ture No8 som blev inflyttningsklart 2014 ger dig ett boende på högsta internationell nivå. Här får du materialval, planlösning, detaljer, teknik och funktioner av högsta tänkbara kvalitet för att ge dig det där "lilla extra" av ditt boende. Välkommen till en unik fastighet mitt i city där du enkelt kan skifta mellan arbete, alla tänkbara nöjen eller ett lyxigt och harmoniskt boende. Dessutom i en välskött förening med stabil ekonomi och garage i huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7