Mäklare Veronica Andersson

Veronica Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Karlavägen 18, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 12 feb kl 13:30

Karlavägen 18

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners

3 695 000 kr

33 m²

1 rum

1 410 kr/mån

111 970 kr/m²

Nu salubjuds denna mycket tilltalande bostad med design och materialval av högsta klass. Lägenheten har en riktig hotellkänsla och strålande ljusinsläpp genom det stora burspråket. Platsbyggt kök i öppen planlösning mot sällskapsrummet och ett påkostat badrum samt genomgående vackert parkettgolv.

  • Plus
  • Hiss
Nybrogatan 56, Östermalm, Stockholms kommun

Nybrogatan 56

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners

3 495 000 kr

33 m²

1 rum

1 772 kr/mån

105 909 kr/m²

På uppdrag av Brf Ekorren 3 saluförs nu detta renoveringsobjekt i vacker sekelskiftesfastighet. Tyst belägen på den lugna delen av Nybrogatan som dessutom är bilfri. Bostaden präglas av eftersökta attribut från byggnadsåret 1883 såsom vacker fiskbensparkett, djupa fönster och en generös takhöjd. Bostadens fönster vetter mot den grönskande innergården vilket ger ett tyst och insynsskyddat läge med trevlig utsikt. Fantastiskt fint potential att förädla denna lägenhet.

Gumshornsgatan 11, Östermalm-Karlaplan, Stockholms kommun
Gumshornsgatan 11, Östermalm-Karlaplan, Stockholms kommun, bild 2
Gumshornsgatan 11, Östermalm-Karlaplan, Stockholms kommun, bild 3

Gumshornsgatan 11

Lägenhet
Östermalm-Karlaplan, Stockholms kommun
Behrer & Partners

7 250 000 kr

58 m²

2 rum

2 893 kr/mån

125 000 kr/m²

Sällsynt tillfälle att förvärva denna renoveringschans med garageplats inkluderad. Har du inte själv behov av den tillhörande garageplatsen kan du hyra ut den. Garageplatsen kan även säljas inom föreningen. I underbara Gumshornet, belägen bakom Narvavägen och nedan Karlaplan finns en lugn oas, fritt från biltrafik och med en egen grönskande park. Lägenheten har stort potential och vackra bevarade attribut såsom fiskbensparkett i original, djupa fönsternischer, speglade dörrar och funktionalismens breda fönsterpartier. Tack vare ett större buskage nedan fönstret samt det höga läget är lägenheten insynskyddad. Den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett mycket fint ljusinsläpp. Till lägenheten hör även garageplats 959. Garageplatsen är avgiftsfri och platsen rymmer en större bil. Nedfart till garaget sker från Styrmansgatan. I garaget finns även tvättplats. Den alternativa planritningen är ett förslag och som alltid ska större renoveringar godkännas av styrelsen.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3