Mäklare Nathalie Jensen

Nathalie Jensen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lidköpingsvägen 22, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Lidköpingsvägen 22

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
3 549 kr/mån
72 813 kr/m²

-Högst upp i huset! -Balkong i söderläge helt utan insyn! -Optimalt planerad! -Stabil förening med god ekonomi! Varmt välkomna till Lidköpingsvägen 22 och denna charmiga tvåa högst upp i huset på våning 3/3! Lägenheten hälsar dig välkommen med en smakfull inredning och en optimal och social planlösning. Vardagsrummet öppnar upp till en luftig och social yta som naturligt följer över till matplatsen och köket. Den fantastiska balkongen, belägen i ett helt insynsskyddat läge och med bästa söderläge blir en förlängning av sällskapsytorna och är perfekt för avkopplande stunder. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum med gott om förvaring och ett nyrenoverat badrum. I omedelbar närhet till denna pärla finner man Hammarbyhöjdens centrum med flertalet restauranger och en välsorterad matbutik. Här finns även ett omfattande utbud av övrig service för att tillmötesgå behov och önskemål. För den som önskar smidig kommunikation är Hammarbyhöjdens tunnelbana inom bekvämt räckhåll, vilket gör det enkelt att ta sig till önskad destination. Direkt nedanför fastigheten breder det idylliska Nytorps Gärde ut sig, med sina vidsträckta grönområden som inbjuder till avkopplande stunder. En kort promenad längre bort väntar det majestätiska Nackareservatet med natursköna badsjöar och förtrollande promenadstråk. För de mer äventyrslystna finns utförsåkning för att omfamna vintersäsongen samt en välskött 9-håls golfbana. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo i ett lugnt område med direkt närhet till naturen och med smidiga möjligheter att ta dig in till Stockholms citys stadspuls! Denna lägenhet måste upplevas på plats, så varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Nathalie Jensen på telefonnummer 076-000 11 00 redan idag för att boka in en privatvisning!

  • Balkong
Kungsholms strand 171, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholms strand 171

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4
2 346 kr/mån
99 844 kr/m²

Varmt välkommen till den perfekta lägenheten om 32 välplanerade kvm med en fantastisk utsikt mot vattnet! Lägenheten är idealiskt belägen längs den eftertraktade Kungsholms Strand, vilket är ett optimalt läge för dig som vill bo i ett lugnt område med direkt närheten till vatten och natur men samtidigt ett stenkast bort från Stockholms stadspuls. Lägenheten är i genomgående fint skick och bjuder bland annat på en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, en separat sovalkov, gott om förvaringsmöjligheter och ett fräscht och väldisponerat badrum. Utöver detta möts du även av detaljer som vittnar om byggåret 1930 i form av en vacker fiskbensparkett på golvet, en generös takhöjd tillsammans med ett stort fönsterparti som bidrar till ett underbart ljusinsläpp och härlig rymd. Denna lägenhet måste upplevas på plats - så varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Nathalie Jensen på telefonnummer 076-000 11 00 för mer information och visning! Område Med ständigt växande popularitet är Kungsholms Strand en pärla som erbjuder det ultimata stadsboendet kombinerat med en lugn oas vid vattnet. Här finner du en unik möjlighet att leva din vardag i symbios med Stockholms puls och samtidigt njuta av den avslappnade atmosfären som strandlivet erbjuder. Samtidigt är du inte mer än några minuter från stadens puls, med Kungsholmstorgs spännande utbud av restauranger, kaféer och butiker. För den som uppskattar friluftsliv finns det gott om grönområden och parker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta och du bor bara några minuters promenadavstånd ifrån Fridhemsplan där du finner tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet busslinjer. Sammanfattningsvis, om du söker efter det optimala boendet i Stockholm som erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och avkoppling vid vattnet, så är Kungsholms Strand den självklara platsen för dig. Missa inte chansen att bli en del av detta exklusiva och eftertraktade område – välkommen hem till Kungsholms Strand!

  • Plus
  • Hiss
Love almqvists väg 4A, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Love almqvists väg 4A, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun, bild 2
Love almqvists väg 4A, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun, bild 3

Love almqvists väg 4A

Lägenhet
Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1
3 769 kr/mån
79 432 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Love Almqvists väg 4A i det eftertraktade Kristineberg! Denna 44 kvadratmeters lägenhet erbjuder optimal planlösning med ett rymligt vardagsrum som genomsyras av ljus och öppenhet, vilket ger en inbjudande atmosfär. Här har du gott om plats för att skapa din egen personliga oas och möblera efter dina önskemål. Det separata sovrummet har tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och generös förvaring. Köket är smakfullt utformat med all utrustning du kan tänka dig behöva och smart förvaring via över- och underskåp längst med bägge sidor. Lägenheten bjuder även på en rymlig balkongen som vetter mot grönska och ligger i ett lugnt och mysigt läge - perfekt för varma sommardagar! Denna lägenhet på Love Almqvists väg 4A är en pärla i Kristineberg och erbjuder inte bara ett bekvämt boende utan även närhet till grönområden, vatten och utmärkta kommunikationer. Missa inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem, kontakta ansvarig mäklare Nathalie Jensen på telefonnummer 076-000 11 00 för mer information och visning! Område I Kristineberg bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje ligger runt hörnet med Coop Kristineberg precis intill. Du når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som omges av badbryggor och välbesökta restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt om hela Kungsholmen. Utanför fastigheten är det lätt att parkera bilen och det finns ofta lediga platser. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frödingsvägen 7, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Frödingsvägen 7

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 754 kr/mån
88 481 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong

Visar alla 4