Mäklare Ronni Mleczkovicz

Ronni Mleczkovicz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sonja Kovalevskys Gata 4, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:50
Sonja Kovalevskys Gata 4, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Sonja Kovalevskys Gata 4, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Sonja Kovalevskys Gata 4

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
9 450 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2
5 378 kr/mån
106 180 kr/m²

Nu saluförs en av de mest eftertraktade bostäderna i Hagastaden. Ett fantastiskt samarbete mellan bostadsutvecklaren Veidekke/Nordr och arkitektkontoret Koncept Stockholm har resulterat i denna härliga byggnad med modern design i populära Hagastaden. En inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika material där skandinavisk touch matchas med internationell stil. En härlig och påkostad familjelägenhet om 89 kvm i expansiva Hagastaden. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp, optimal planlösning med två badrum. En stor balkong i sydväst som ger en underbar extra yta att nyttja på vår - sommarhalvåret. Vidare erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar bostadens självklart mittpunkt, där tid kan spenderas med familj och vänner. Tre rymliga och rogivande sovrum med tillhörande förvaring. Bostaden har två gedigna badrum vilket skapar en enkelhet i vardagen för familjen. Föreningen har mycket god ekonomi och till lägenheten hör ett förråd. Varmt välkomna! Område Sonja Kovalevskys gata välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel som fortsätter växa där Stationsparken kommer att bli ett grönt och öppet stråk med parker och grönskande natur i anslutning tillfastigheten. Du har även lyxen att vara belägen i närhet till vackra Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, på detta avstånd har du även buss till Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2028 och uppgång kommer att finnas ca 200m från bostaden. Linjen kommer att gå via den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlbergsvägen 32A, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Karlbergsvägen 32A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 32A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 32A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
10 400 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/5
3 139 kr/mån
126 829 kr/m²

- SKULDFRI FÖRENING - TOPPRENOVERAD - OPTIMAL PLANLÖSNING Välkommen till en otrolig härlig och optimal planerad trerummare högt upp i huset med balkong! Den underbara sekelskiftesatmosfären i form av generös takhöjd, stora fönster och plankgolv möter exklusiv design, ett sobert kulörtema och genomgående materialval av mycket hög standard. Halvöppen planlösning mellan det fina köket och vardagsrummet med ett vackert ljusinsläpp från höga fönsterpartier. Med plats för stor matplats och soffgrupp i vardagsrummet skapas bostadens självklara mittpunkt där många härliga kvällar med familj och vänner kan spenderas. Köket är i toppskick och med plats för liten matplats, och i direkt anslutning till vardagsrummet via vackra pardörrar. Master-bedroom är avskilt och privat med gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Det andra rummet kan med lätthet nyttjas som både barnrum, gästrum alternativt kontor. Både det stora badrummet samt gäst-WC ligger i hallen. Föreningen är skuldfri och med ca 8,5Mkr i kassan. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. Denna pärla måste verkligen upplevas på plats! Område Vasastan är en charmig stadsdel i Stockholm som präglas av sin historiska atmosfär. Området är känt för sina vackra sekelskifteshus med detaljrik arkitektur, och Karlbergsvägen är inget undantag. Här på denna gata finns en rad bostadshus som ger området dess karakteristiska karaktär. Omgivningen erbjuder grönområden och parker som ger möjligheter till avkoppling och promenader. Vasaparken är en kort promenad bort och erbjuder en grönskande oas mitt i staden. Humlegården ligger också i närheten och är perfekt för avkoppling och känna en närhet till naturen. I Vasastan finns ett brett utbud av service och shopping. Här hittar du allt från trendiga butiker till traditionella matbutiker, vilket gör vardagen bekväm och praktisk. Tunnelbanestationen Odenplan är lättillgänglig och ger snabba förbindelser till andra delar av Stockholm.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Döbelnsgatan 52, Vasastan, Stockholms kommun

Döbelnsgatan 52

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
32,1 m²
1.5 rum
vån 6/8
1 366 kr/mån
101 246 kr/m²

På attraktiv adress saluförs just nu denna välplanerad bostad högt i upp huset, med extremt låg avgift. Denna bostad andas ljus, öppenhet och effektiv planlösning, som i kombination med gedigna materialval skapar en härlig hemkänsla. Bostadens höga läge i huset bjuder på ett magiskt, genomgående ljusflöde vilket skapar en luftig symbios över varje kvadratmeter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en perfekt plats för att umgås med familj och vänner. Sovrummet är avskilt och privat med gott om förvaringsmöjligheter. Det helkaklade och rymliga badrummet gör bostaden komplett. Till bostaden hör ett förråd. Föreningen har en underbara takterrasser som medlemmar i föreningen kan nyttja. Välkommen hem! Område Här bor du ostört i en trivsam miljö. Du har närhet till grönska och natur, samtidigt som du på bekvämt avstånd når Stockholms pulserande stämning. Populära restauranger såsom Meno Malé, Mahalo, Agrikultur, Babette, och Las Brasas ligger alla på Roslagsgatan ett stenkast bort. Trendiga caféet Pom & Flora, restaurangerna Balzac, Jim & Jacob, L'Avventura och Svartengrens samt vinbarerna Grus Grus och Combo ligger även det i närheten, tillsammans med flera matbutiker, gymanläggningar samt allt övrigt serviceutbud man kan tänkas behöva. Grönområdena Vanadislunden, Lill-Jansskogen, Hagaparken samt mysiga badplatsen Brunnsviken finns alla inom promenadavstånd. Kommunikationsmöjligheterna är optimala med närhet till tunnelbanestationen Tekniska högskolan, som tar dig till Östermalms Torg på 3 minuter. Du kan även välja att nå din destination via Rådmansgatan. En promenad bort har du Odenplan, en mittpunkt med både pendeltåg, tunnelbana och ett flertal utav Stockholms innerstadsbussar som tar dig till Stockholms alla områden.

  • Hiss
Gävlegatan 26, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Gävlegatan 26, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Gävlegatan 26, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Gävlegatan 26

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
5 300 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3
2 800 kr/mån
94 643 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska hörnlägenhet med balkong längs hela bostaden, i en av Hagastadens bästa föreningar! Bostaden består av eleganta och exklusiva materialval med ett modernt, genomgående kulörtema passande dagens livsstil. Den ytsmarta, öppna planlösningen gör denna lägenhet till en riktigt efterlängtad pärla. Varje kvadratmeter tas tillvara på och ger gott om sällskapsytor mellan köket och vardagsrum. Kökets mörka luckor skapar en snygg kontrast mot dom ljusa väggarna och den stilrena ekparketten. Sovrummet är avskilt och privat samt har plats för dubbelsäng. Det stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus och skapar en riktig panorama känsla. Pricken över i:et är det extremt lyxiga, helkaklade badrummet i marmormotiv med all utrustning tillhörande din moderna vardag. I hallen har man goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Garage med lediga platser just nu, samt gästlägenhet att nyttja i fastigheten. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats, varmt välkomna på visning! Område Gävlegatan välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel som fortsätter växa där Stationsparken kommer att bli ett grönt och öppet stråk med parker och grönskande natur i anslutning tillfastigheten. Du har även lyxen att vara belägen i närhet till vackra Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, på detta avstånd har du även buss till Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2028 och uppgång kommer att finnas ca 200m från bostaden. Linjen kommer att gå via den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagaesplanaden 76, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 76

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
8 700 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 6/8
5 113 kr/mån
104 192 kr/m²

- BALKONG I SYDVÄST LÄGE - OPTIMAL PLANERING - EXPANSIVA HAGASTADEN - TVÅ BALKONGER Varmt välkommen till denna optimalt planerade fyrarummare i expansiva Hagastaden! Område Hagaesplanaden välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra, lugna grönområden kring Vasaparken och Sankt Eriksparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 15 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg, Sankt Eriksplans tunnelbanestation på den gröna linjen ligger på tio minuters gångavstånd. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. * RÄNTEGARANTI * Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. För denna bostad om 83,5 kvadrat blir den nya månadsavgiften utan räntegarantin 5 609 kronor, där föreningens lån har en kalkylränta på 4 procent. Med Nordrs räntegaranti blir månadsavgiften under denna period istället 4 752 kronor. Nordr står därmed för mellanskillnaden på 857 kronor. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Nordr kommer att säkerställa att kompensationen kommer samtliga föreningsmedlemmar till del i form av begränsade avgiftshöjningar kopplade till räntehöjningar.

  • Balkong
  • Hiss
Hälsingegatan 61, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun

Hälsingegatan 61

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
5 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4
3 352 kr/mån
101 792 kr/m²

Varmt välkomna till denna exklusiva och eleganta tvåa högt upp i huset med härlig balkong! Bostaden består av eleganta och exklusiva materialval med ett modernt, genomgående kulörtema passande dagens livsstil. Den ytsmarta, öppna planlösningen gör denna lägenhet till en riktigt efterlängtad pärla. Varje kvadratmeter tas tillvara på och ger gott om sällskapsytor mellan köket (HTH, vitvaror Siemens) och vardagsrum. Kökets stilrena luckor skapar en snygg kontrast mot dom ljusa väggarna och den stilrena fiskbensparkett. Sovrummet har plats för dubbelsäng, skrivbord samt rikligt med förvaringsutrymmen i Walk-in closet. De stora fönsterpartierna låter ljuset strömma in generöst och ger en imponerande panoramavy som skapar en känsla av luft och rymd. Garage finns i fastigheten och till lägenheten hör ett källarförråd. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats, varmt välkomna på visning! Område Hälsingegatan välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel som fortsätter växa där Stationsparken kommer att bli ett grönt och öppet stråk med parker och grönskande natur i anslutning till fastigheten. Du har även lyxen att vara belägen i närhet till vackra Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation och pendeltåg som tar dig hela vägen till Arlanda. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, på detta avstånd har du även buss till Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2028 och uppgång kommer att finnas ca 200m från bostaden. Linjen kommer att gå via den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sonja Kovalevskys Gata 3, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Sonja Kovalevskys Gata 3, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Sonja Kovalevskys Gata 3, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Sonja Kovalevskys Gata 3

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
5 300 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3
2 550 kr/mån
103 922 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** **KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING** Varmt välkomna till denna fantastiska hörnlägenhet med balkong längs hela bostaden, i en av Hagastadens bästa föreningar! Bostaden består av eleganta och exklusiva materialval med ett modernt, genomgående kulörtema passande dagens livsstil. Den ytsmarta, öppna planlösningen gör denna lägenhet till en riktigt efterlängtad pärla. Varje kvadratmeter tas tillvara på och ger gott om sällskapsytor mellan köket och vardagsrum. Kökets mörka luckor skapar en snygg kontrast mot dom ljusa väggarna och den stilrena ekparketten. Sovrummet har plats för dubbelsäng och disponerar även en skjutdörrsgarderob och klädkammare. Det stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus och skapar en riktig panorama känsla. Pricken över i:et är det extremt lyxiga, helkaklade badrummet i marmormotiv med all utrustning tillhörande din moderna vardag. Garage samt gästlägenhet finns i fastigheten. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats, varmt välkomna på visning! Område Sonja Kovalevskys Gata välkomnar dig till den attraktiva och expansiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud utav restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. Du har även närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med vackra promenadstråk och stora gröna ängområden. Ett måste är också att besöka mysiga kaféet i värdshuset koppartälten. Nära bostaden har du affärer, matbutiker, restauranger, diverse serviceutbud och träningscenter. Kommunikationerna är bra, med en promenad på cirka 15 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg, Sankt Eriksplans tunnelbanestation på den gröna linjen ligger på tio minuters gångavstånd. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via bland annat Torsplan och Södra Hagalund till Arenastaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikingagatan 5, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Vikingagatan 5, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Vikingagatan 5, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Vikingagatan 5

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
9 900 000 kr
65 + 17 m²
3 rum
vån 4/4
4 129 kr/mån
152 308 kr/m²

**KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING** - ETAGELÄGENHET - BALKONG I BÄSTA SOLLÄGE - HISSBYGGNATION UNDER PÅGÅENDE DISKUSSION I FÖRENING Välkommen till denna enastående och renoverade vindsvåning i etage med soldränkt balkong, öppen spis och charmiga takbjälkar. Denna unika bostad har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, där kvällar kan spenderas med familj och vänner. Köket tillsammans med köks-ö och är fullt utrustat med modern maskinell utrustning och högkvalitativa materialval, och det är även härifrån utgång till bostadens balkong sker ifrån. Ovanvåningen är avskild och privat med bostadens master bedroom med badrum en suite, samt med ett fantastiskt ljusinsläpp där himlen är ens närmsta granne. På nedervåningen finns bostadens andra rum som med lätthet kan nyttjas som både sovrum, gästrum, walk-in closet alternativt kontorsyta. Föreningen är välskött och till lägenheten hör ett förråd. Denna pärla måste verkligen upplevas på plats. Område Här bor du ostört i trivsam miljö och även fast du har närhet till grönska och natur kommer du på bekvämt avstånd in till Stockholms härliga puls. Området kring Birkastan kallas ofta för "lilla Paris" då den franska atmosfären ligger i luften med välkända restauranger och caféer. Under sommarmånaderna stängs Rörstrandsgatan av för biltrafik och förvandlas till en social restaurang gata. Matbutiker, gymanläggningar och serviceutbud ligger även runt husknuten. Grönområden kring Karlbergs slott, Vasaparken, strandpromenaden vid Karlbergskanalen samt lekplatser kring hälsingehöjden för dom små är underbara platser i avkopplande miljö. Alternativet finns även att promenera längst Vanadisvägen upp till underbara Vanadislunden med både gröna ytor, utegym och hundpark. Kommunikationen är god och nås från Sankt Eriksplans tunnelbanestation, härifrån går även Stockholms innerstadsbussar frekvent under hela dagen. Ett flertal busslinjer går även i korsningen mellan Torsgatan och Karlbergsvägen. Pendeltågstation har du på Odenplan, här kan du även nå önskad destination via tunnelbanans gröna linje och bussar.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 8