Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB

Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergåsstigen 2H, Klingsta, Danderyds kommun
Bergåsstigen 2H, Klingsta, Danderyds kommun, bild 2
Bergåsstigen 2H, Klingsta, Danderyds kommun, bild 3

Bergåsstigen 2H

Radhus
Klingsta, Danderyds kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
7 475 000 kr
110 + 14 m²
5 rum
7 500 kr/mån
67 955 kr/m²

Exklusivt Townhouse med toppläge och närhet till allt! Ett fint stadsradhus i två våningar med generös takhöjd, uteplatser och takterrass. Ritat av Jordens arkitekter där planlösning och det vackra materialvalen är noga genomtänkt. Här får man det bästa av två världar. Ett kravlöst dröm boende i villa miljö med direkt närhet till all tänkbar service.

  • Premium
Kryssarvägen 17, Näsbypark, Täby kommun

Kryssarvägen 17

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
3 450 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 741 kr/mån
46 309 kr/m²

Perfekt planerad lägenhet med ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Härlig balkong mot innergården i söderläge med fri utsikt mot naturen och grönska. Stilrent kök från Noblessa med praktiskt köksö samt bra förvaring. Två bra sovrum varav det ena med garderobsvägg. Perfekt läge invid Näsby park Centrum, grönområden och endast 3 minuters promenad till Roslagsbanan. Charmig och välskött 50-tals fastighet med klassisk karaktär samt förening med mycket god ekonomi.

Wittensdalsvägen 20, Gribbylund, Täby kommun
Wittensdalsvägen 20, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Wittensdalsvägen 20, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Wittensdalsvägen 20

Villa
Gribbylund, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
16 000 000 kr
220 m²
8 rum
1 167 m² tomt

Livskvalitet, tystnad och natursköna omgivningar vid Rönningesjön väntar i denna sagolika villa med 8 rum, generös takhöjd och sjöglimt. Välkommen till ett gediget kvalitetshus från Willa Nordic, byggt 2000 med klassisk elegans och magnifik takhöjd på båda våningarna. Villan har en vacker och välbalanserad arkitektur i en herrgårdsliknande stil, och är lika fin inuti som utanpå, med genomgående naturmaterial och omsorg i varje detalj. De smakfulla materialvalen omfattar bland annat kalkstensgolv, ett helt nytt exklusivt kök (maj 2024), pardörrar med spröjs och sofistikerad färgsättning. Hela huset har vattenburen golvvärme. Fastigheten är mycket energieffektiv tack vare bergvärme. Till de många unika kvaliteterna med bostaden hör den underbara takhöjden, som i hallen sträcker sig upp till 5,4 meter till nock, medan det nedsänkta vardagsrummet har en höjd på 2,9 meter och allrummet uppe 3,15 meter. Det skapar en väldigt fin luftighet och rymd i huset och inte minst en storslagen entré. Planlösningen kombinerar stora öppna gemensamhetsytor med avskildhet i upp till fem sovrum, och ger flexibla möjligheter till förändring och anpassning för olika faser i livet. Här kan man bo riktigt länge och erbjuda barnen ett fantastiskt hem att växa upp i, med ett ostört och helt tyst läge utan insyn med direkt närhet till bad och naturreservat. Villan har sjöglimt mot Rönningesjön och i vardagsrummet tronar en eldstad att samlas kring. Vardagsrummet har även en magnifik uterumsdel helt inramad av glaspartier, och från den träder du ut i en riktig trädgårdsmästarträdgård, med en vacker stenmur byggd av en fransk bildhuggare. Det finns även ett stort växthus/uterum på sjösidan, kringgärdat av mur och trappor. Uppfarten framför garaget är fint stenlagd och rymmer 2 bilar. Huset ligger direkt vid Rönningesjön och strandpromenaden med fina badmöjligheter. Nästan tvärs över gatan ligger Löttingelundsskolan och fler skolor samt förskolor finns närmare Gribbylunds centrum. Bara någon dryg halv kilometer västerut har du stora natur- och friluftsområden, och även på andra sidan sjön finns fina strövområden och skavlötens motionsspår.

  • Premium
Torpvägen 24, Näsbypark - Sjösidan, Täby kommun
  • Idag kl 12:00
Torpvägen 24, Näsbypark - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Torpvägen 24, Näsbypark - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Torpvägen 24

Villa
Näsbypark - Sjösidan, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
19 200 000 kr
241 + 36 m²
7 rum
1 544 m² tomt

Välkommen till en elegant, välplanerad villa med 7 rum, omfattande renoverad 2024 och med önskeläge på Näsbyparks sjösida nära Värtan! Här kan familjen se fram emot ett rymligt hem med hela tre eldstäder, stora soliga uteplatser och enkel tillgång till ett rikt utbud av aktiviteter från bad till golf och friluftsliv. Villans boyta på 241 kvm är väl tillvaratagen i en utmärkt planlösning med stora öppna sällskapsytor på entréplanet, med öppen spis i vardagsrummet. Här finns även två sovrum varav ett bibliotek eller sovrum med öppen spis. Den tredje eldstaden finns vid uteplatsen. På övervåningen finns ett rymligt allrum och tre stora sovrum. I källarplanet finns en trapphall, ett rejält förråd samt utgång till trädgården. Från köket kommer du ut på den vidsträckta altanen med västerläge och härlig kvällssol. På framsidan finns ytterligare uteplatser i form av en vacker stenläggning i granit och en mysig frukostaltan, där du istället har sol morgon och förmiddag. Kring huset har du sedan en fantastiskt fin trädgård med viss karaktär av naturtomt, med både plana gräsytor, berghällar i dagen och vacker växtlighet, bland annat ett körsbärsträd som blommar vackert på våren. De många och omfattande renoveringarna av både hus och trädgård har gjort att huset är i absolut toppskick vad gäller både design, kvalitet och funktion, med smakfulla val av golv, badrum, färgsättning och tapeter i huset. Alla renoveringar redovisas i frågelistan. Andra fördelar är inbyggt garage med direktingång till huset, samt bergvärme. Utöver magnifik kvalitet och rumslighet har villan ett suveränt läge på sjösidan, omkring 200 meter från Näsbyviken och med närhet till bad, båthamnar och strandpromenad. Det är även nära till Näsby slott och slottspark, skolor, sporthall, tennisbanor och golfbana som fortsätter i stora naturområden på andra sidan Näsbyviken. Service finns det gott om i Näsbyparks centrum.

  • Premium
Orrvägen 3, Näsbypark, Täby kommun
  • Idag kl 13:15
Orrvägen 3, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Orrvägen 3, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Orrvägen 3

Villa
Näsbypark, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
8 550 000 kr
148 + 28 m²
6 rum
630 m² tomt

Välkommen till en mycket charmig villa med en totalyta på 176 kvm med stort ljust vardagsrum, fin trädgård och uteplatser på tre sidor av huset. Fastigheten ligger i populära Norskogen, med närhet till såväl bad och skolor som till centrum och kommunikationer. Värt att notera är att villan är uppdaterad med både bergvärme (2020), solceller och laddare för elbil. Solcellsanläggningen är helt ny, installerad 2023. Villan är i souterräng och har en genomtänkt planlösning som utnyttjar boytan optimalt, med halvtrappor mellan våningarna. Nedre planet är husets sociala våning, med ett väl tilltaget vardagsrum som får massor med ljusinsläpp, samt stort kök och separat matplats. På övre planet finns hela fem stora sovrum. Villan omges av uteplatser på flera sidor av huset, och både kök och vardagsrum har utgång till trädgården och varsin uteplats. Altanen är perfekt placerad i soligt söderläge och har trappa ner till en stor stenlagd uteplats, även framsidan har stenläggning. Tomten på 630 kvm är lummig och lättskött, med plana ytor och bra insynsskydd på baksidan, som gränsar till ett mindre grönområde. Huset är byggt 1959 och tillbyggt 1965 samt 2003 med framför allt nytt kök och en separat entré/farstu som ger bra plats för att samla all klädavhängning. Uppdateringen har skapat en fin harmoni mellan husets originalkaraktär och moderna bekvämligheter. Här får familjen direkt närhet till Centralparken och Norskogsbadet, och endast några minuters gångavstånd till Norskolan och Näsbyparksskolan. Till Näsbyparks centrum är det knappt 600 meter. Där finns även goda kommunikationer med bussar och tåg.

  • Premium
Sippvägen 37, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun

Sippvägen 37

Villa
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
14 300 000 kr
211 + 22 m²
9 rum
989 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa, med hela 9 rum och en insynsfri skafttomt som gör bostaden helt privat! Med hela 6 möjliga sovrum är det ett drömhem för storfamiljen eller bonusfamiljen, som även kan se fram emot generösa sociala ytor och bekvämligheter som braskamin, bastu, spabad och utedusch. Villans boyta om 211 kvm är suveränt disponerad på två plan, med generösa gemensamhetsytor på entrévåningen där du har två luftiga sällskapsdelar och ett toppmodernt kök, allt med utsikt och utgång till baksidans uteplats. På övervåningen finns ett centralt allrum och totalt fyra sovrum som inkluderar ett extra stort och separat master bedroom med takfönster och takbjälkar. Villan är byggd 1995 och är genomgående mycket smakfullt inredd, bland annat med vackra marmorgolv med golvvärme i kök och hall samt ljusa färger och tapeter och gedigna parkettgolv. I allt från exteriör till materialval och övrig inredning samsas representativ elegans med hög mysfaktor i ett mycket tilltalande hem för både vuxna och barn. Uteplatsen omfattar ett stort trädäck med önskeläge mot söder. Här finns även spabad och utedusch. Husets vinkelform ger uteplatsen ett skyddat läge. Den frikostiga grönskan kring tomten gör också trädgården helt ogenerad och fri från insyn. Trädgården är också ett rum i sig, med fina gräsytor, äppelträd och andra växter på en lättskött tomt om 989 kvm. Fastigheten har både garage och carport samt parkering för flera bilar. Läget på sjösidan i Viggbyholm är mycket attraktivt med närhet till Roslagsbanan, bussar, skolor och idrottsplatser. Även nära till Värtans bad och båthamn. Rönningesjön med flera badplatser och härliga grönområden ligger även det inom kort avstånd.

  • Plus

Visar alla 6