Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB

Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tallvägen 25, Viggbyholm, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Tallvägen 25

Villa
Viggbyholm, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
10 950 000 kr
302 + 56 m²
8 rum
969 m² tomt

Välkommen till denna stora, härliga familjevilla med mycket charm och generösa sällskapsytor. Här finns pool samt ett separat gästhus som kan hyras ut eller användas som generationsboende om så önskas. Exklusivt kök. Generös matsal med härligt burspråk och öppen spis, här finns plats för stora sällskap. Underbara, soliga och skyddade uteplatser med fina lägen i den lättskötta trädgården. Nära bad, hav, service och kommunikationer. Värt att nämna är att huset har bergvärme för låga driftskostnader.

  • Plus
Granitvägen 8B, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Granitvägen 8B, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Granitvägen 8B, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Granitvägen 8B

Lägenhet
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
10 475 000 kr
123 m²
4 rum
vån 1
8 689 kr/mån
85 163 kr/m²

Exklusiv lägenhet med högt fritt läge och hänförande fri utsikt över Värtan och Viggbyholms båthamn. Byggd 2008 i stilren arkitektur och med fina materialval. Optimalt planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, braskamin, två balkonger med söderläge och en stor altan. Generösa sällskapsytor. 3 bra sovrum. Elegant badrum samt egen tvättstuga. Underbart boende med villakänsla och de praktiska fördelarna med lägenhet. Idylliskt belägen i villaområde. I månadsavgiften ingår två parkeringsplatser, fiber för TV & bredband 1000 Mbit samt två förråd. Sammantaget är detta utan tvekan en av Täbys absolut finaste lägenheter!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bergåsstigen 2H, Klingsta, Danderyds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Bergåsstigen 2H, Klingsta, Danderyds kommun, bild 2
Bergåsstigen 2H, Klingsta, Danderyds kommun, bild 3

Bergåsstigen 2H

Radhus
Klingsta, Danderyds kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
7 675 000 kr
110 + 14 m²
4 rum
7 500 kr/mån
69 773 kr/m²

Exklusivt Townhouse med toppläge och närhet till allt! Ett fint stadsradhus i två våningar med generös takhöjd, uteplatser och takterrass. Ritat av Jordens arkitekter där planlösning och det vackra materialvalen är noga genomtänkt. Här får man det bästa av två världar. Ett kravlöst dröm boende i villa miljö med direkt närhet till all tänkbar service.

  • Premium
Sjövillegränd 10, Hägernäs Strand, Täby kommun
Sjövillegränd 10, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 2
Sjövillegränd 10, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 3

Sjövillegränd 10

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
7 250 000 kr
112 m²
4 rum
6 958 kr/mån
64 732 kr/m²

Välkommen till en fantastisk lägenhet i populära Hägernäs strand, som med sin närhet till vattnet nästan skapar känslan av ett boende med sjötomt. Bostaden präglas också av ett flödande ljusinsläpp från stora fönsterpartier som maximerar vyerna och sjöutsikten mot både söder och väster vilket ger sol från förmiddag till kväll. Med sina 112 kvm är lägenheten en ovanligt luftig och generös fyra där rumsfördelningen är suverän med stora sällskapsytor i öppen planlösning mot köket, tre sovrum avskilt på ena sidan samt två badrum med dusch. Dessutom finns en tillhörande uteplats om 35 kvm med fri vy mot vattnet som på sommaren utgör ett extrarum med plats för sköna utemöbler och avkoppling. Huset som är byggt 2011 är mycket välskött och det finns tillgång till förråd i entréplan, det finns även carport och laddstolpe för elbil. Lägenheten har inte bara exklusiv närhet till vatten – här finns även mysiga restauranger och ett café/stenugnsbageri. Närmaste förskola ligger några minuter bort och det är även nära till skola, fotbollsplaner, tennisbanor med mera. Välskött förening med god ekonomi. Sammantaget ett unikt och helt underbart boende som erbjuder en perfekt kombination av ett praktiskt liv i lägenhet och ett avkopplande fritidsboende i skärgården.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kryssarvägen 7, Näsby Park, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Kryssarvägen 7, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Kryssarvägen 7, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Kryssarvägen 7

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
3 475 000 kr
74,1 m²
3 rum
vån 1/2
3 721 kr/mån
46 896 kr/m²

Perfekt planerad lägenhet med drömläge i charmig och välskött 50-tals fastighet med klassisk karaktär. Underbar balkong i söderläge med fri utsikt mot naturen och grönska. Luftigt och soligt vardagsrum med utgång till balkongen. Modernt och ljust kök. Två bra sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Mycket attraktivt läge vid Näsbypark Centrum, Roslagsbanan, bad och natur. Förening med mycket god ekonomi.

  • Premium
Sippvägen 37, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun

Sippvägen 37

Villa
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
14 300 000 kr
211 + 22 m²
9 rum
989 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa, med hela 9 rum och en insynsfri skafttomt som gör bostaden helt privat! Med hela 6 möjliga sovrum är det ett drömhem för storfamiljen eller bonusfamiljen, som även kan se fram emot generösa sociala ytor och bekvämligheter som braskamin, bastu, spabad och utedusch. Villans boyta om 211 kvm är suveränt disponerad på två plan, med generösa gemensamhetsytor på entrévåningen där du har två luftiga sällskapsdelar och ett toppmodernt kök, allt med utsikt och utgång till baksidans uteplats. På övervåningen finns ett centralt allrum och totalt fyra sovrum som inkluderar ett extra stort och separat master bedroom med takfönster och takbjälkar. Villan är byggd 1995 och är genomgående mycket smakfullt inredd, bland annat med vackra marmorgolv med golvvärme i kök och hall samt ljusa färger och tapeter och gedigna parkettgolv. I allt från exteriör till materialval och övrig inredning samsas representativ elegans med hög mysfaktor i ett mycket tilltalande hem för både vuxna och barn. Uteplatsen omfattar ett stort trädäck med önskeläge mot söder. Här finns även spabad och utedusch. Husets vinkelform ger uteplatsen ett skyddat läge. Den frikostiga grönskan kring tomten gör också trädgården helt ogenerad och fri från insyn. Trädgården är också ett rum i sig, med fina gräsytor, äppelträd och andra växter på en lättskött tomt om 989 kvm. Fastigheten har både garage och carport samt parkering för flera bilar. Läget på sjösidan i Viggbyholm är mycket attraktivt med närhet till Roslagsbanan, bussar, skolor och idrottsplatser. Även nära till Värtans bad och båthamn. Rönningesjön med flera badplatser och härliga grönområden ligger även det inom kort avstånd.

  • Plus

Visar alla 6