Mäklare Sofia Hörle

Sofia Hörle

Om mig

Med över 25 år i yrket tycker jag fortfarande att jag har världens bästa jobb! Jag är driven, positiv och väldigt målinriktad. Sedan många år är jag specialiserad på förmedling av villor och lägenheter i Täby. Jag är uppvuxen i Täby och har väldigt bra kännedom om Täbys alla områden. Min drivkraft och omfattande kontaktnät resulterar i toppresultat. Vi är stolta över att stå för hela 30% av de högsta slutpriserna i Täby, en prestation ingen annan mäklarfirma i området kan matcha.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergåsstigen 2H, Klingsta, Danderyds kommun
Bergåsstigen 2H, Klingsta, Danderyds kommun, bild 2
Bergåsstigen 2H, Klingsta, Danderyds kommun, bild 3

Bergåsstigen 2H

Radhus
Klingsta, Danderyds kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
7 475 000 kr
110 + 14 m²
5 rum
7 500 kr/mån
67 955 kr/m²

Exklusivt Townhouse med toppläge och närhet till allt! Ett fint stadsradhus i två våningar med generös takhöjd, uteplatser och takterrass. Ritat av Jordens arkitekter där planlösning och det vackra materialvalen är noga genomtänkt. Här får man det bästa av två världar. Ett kravlöst dröm boende i villa miljö med direkt närhet till all tänkbar service.

  • Premium
Wittensdalsvägen 20, Gribbylund, Täby kommun
Wittensdalsvägen 20, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Wittensdalsvägen 20, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Wittensdalsvägen 20

Villa
Gribbylund, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
16 000 000 kr
220 m²
8 rum
1 167 m² tomt

Livskvalitet, tystnad och natursköna omgivningar vid Rönningesjön väntar i denna sagolika villa med 8 rum, generös takhöjd och sjöglimt. Välkommen till ett gediget kvalitetshus från Willa Nordic, byggt 2000 med klassisk elegans och magnifik takhöjd på båda våningarna. Villan har en vacker och välbalanserad arkitektur i en herrgårdsliknande stil, och är lika fin inuti som utanpå, med genomgående naturmaterial och omsorg i varje detalj. De smakfulla materialvalen omfattar bland annat kalkstensgolv, ett helt nytt exklusivt kök (maj 2024), pardörrar med spröjs och sofistikerad färgsättning. Hela huset har vattenburen golvvärme. Fastigheten är mycket energieffektiv tack vare bergvärme. Till de många unika kvaliteterna med bostaden hör den underbara takhöjden, som i hallen sträcker sig upp till 5,4 meter till nock, medan det nedsänkta vardagsrummet har en höjd på 2,9 meter och allrummet uppe 3,15 meter. Det skapar en väldigt fin luftighet och rymd i huset och inte minst en storslagen entré. Planlösningen kombinerar stora öppna gemensamhetsytor med avskildhet i upp till fem sovrum, och ger flexibla möjligheter till förändring och anpassning för olika faser i livet. Här kan man bo riktigt länge och erbjuda barnen ett fantastiskt hem att växa upp i, med ett ostört och helt tyst läge utan insyn med direkt närhet till bad och naturreservat. Villan har sjöglimt mot Rönningesjön och i vardagsrummet tronar en eldstad att samlas kring. Vardagsrummet har även en magnifik uterumsdel helt inramad av glaspartier, och från den träder du ut i en riktig trädgårdsmästarträdgård, med en vacker stenmur byggd av en fransk bildhuggare. Det finns även ett stort växthus/uterum på sjösidan, kringgärdat av mur och trappor. Uppfarten framför garaget är fint stenlagd och rymmer 2 bilar. Huset ligger direkt vid Rönningesjön och strandpromenaden med fina badmöjligheter. Nästan tvärs över gatan ligger Löttingelundsskolan och fler skolor samt förskolor finns närmare Gribbylunds centrum. Bara någon dryg halv kilometer västerut har du stora natur- och friluftsområden, och även på andra sidan sjön finns fina strövområden och skavlötens motionsspår.

  • Premium

Visar alla 2