Mäklare Catrine Löfkvist

Catrine Löfkvist

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2017 och älskar mitt yrke! Med en bakgrund som elitidrottare vet jag vikten av att vara väl förberedd, strukturerad och lösningsorienterad. Jag jobbar målmedvetet med hög närvaro och stort engagemang för såväl säljare som spekulanter. Detta har gjort mig till en mycket uppskattad och efterfrågad mäklare. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fröjel Sälle 227B, Fröjel - Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Lör 4 maj kl 13:30
Fröjel Sälle 227B, Fröjel - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Fröjel Sälle 227B, Fröjel - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Fröjel Sälle 227B

Fritidshus
Fröjel - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 450 000 kr
3 rum
2 498 m² tomt

I naturskönt område nära havet erbjuds detta nyproducerade och högkvalitativa fritidshus med generösa sällskapsytor i kombination med två sovrum, stort sovloft samt en väl tilltagen altan. Bostaden har genomgående plankgolv från Dalafloda och har inretts med sobra, smakfulla färger med kök som går i ton i ton med väggarna. Badrummet är helkaklat med Norrvange Bricmate på golv och vita kakelplattor på väggar. På fastigheten finns även ett isolerat gästhus/förråd om 16 kvm, vilket skapar en trevlig gårdsbild. Husleverantören är Öbohus (https://www.obohus.se/) I närområdet finns den omtyckta stranden Sandhamn och vackra Ekstakusten. Populära Djupvik hotel med pool och restaurang är också väl värd ett besök. Mycket vacker natur att vandra och motionera i. Härifrån finns bra bussförbindelser både söderut och in till stan. Till Visby är det ca 40 minuter med bil.

  • Premium
Hamnvägen 17, Burgsvik, Gotlands kommun
  • Lör 4 maj kl 15:30
Hamnvägen 17, Burgsvik, Gotlands kommun, bild 2
Hamnvägen 17, Burgsvik, Gotlands kommun, bild 3

Hamnvägen 17

Fritidshus
Burgsvik, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 950 000 kr
70 m²
5 rum
1 256 m² tomt

Välkommen till sommaridyllen och detta vackra kalkstenhus med mycket atmosfär och charm nära havet i hjärtat av Burgsvik. Huset är troligen byggt på 1890-talet och har renoverats fortlöpande. Nuvarande ägare har haft det i sin ägo sedan 2001 och har varsamt låtit underhålla och renovera fastigheten så den äldre charmen bevarats. På den skyddande tomten som är omgärdad av en stor häck finns det flera uteplatser att välja på och gott om plats för lek och umgänge. På fastigheten har vi även en vacker kalkstenslada i fint skick där nuvarande ägare har inrett ett trevligt uterum där ni kan krypa in och njuta, och ta skydd från väder och vind. I Burgsvik finns restauranger såsom populära Grå Gåsen och Burgsviks krog, matbutik, bensinstation, järnhandel, banor för tennis och padel, och en liten hamn och badplats med bastu. Badar gör du antingen vid Unghanseskär på östra sidan, eller vid Käldhagen, Valar eller Burgsviks badplats på västra sidan. Då detta är Gotlands smalaste landsremsa, endast ca 4 km bred, så kan du enkelt cykla till ett bad med pålandsvind. Varmt välkommen till denna soliga kalkstensdröm!

  • Premium
Bro Annex 185, Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Ons 1 maj kl 13:15

Bro Annex 185

Villa
Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 250 000 kr
128 + 62 m²
4 rum
3 725 m² tomt

Trevlig villa i natursköna omgivningar endast ca 10 minuters bilresa från centrala Visby! Bottenvåningen erbjuder välkomnande hall med gott om plats för avhägning. Ljust och trevligt kök med köksö. Rymligt vardagsrum med en värmande öppen spis med insats, gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbel samt utgång till det härliga uterummet. Två fina sovrum med inbyggd klädförvaring. Helkaklat badrum med duschkabin. På övervåningen har vi ytterligare ett stort sovrum med trägolv och plats för dubbelsäng och kontorsplats. Från sovrummet nås ett toalettrum med toalett och handfat. Mysigt allrum med samt stor praktisk klädkammare/förråd som nås antingen från allrummet eller sovrummet via toalettrummet. Källaren erbjuder gott om förvaringsutrymme samt tvättstuga. Det inglasade uterummet förlänger sommarsäsongen och blir ett trevligt extrarum som du kan njuta av stora delar av året. På fastigheten finns även en charmig gäststuga så du kan erbjuda dina gäster ett eget krypin. Här finns även ett kallgarage med plats för en bil. Stor och lättskött trädgårdstomt full av vackra träd och blomstrande växter. Här kan du njuta av lata sommardagar eller bara koppla av i en fridfull miljö. Här bor du omgiven av natur och kan njuta av vackra promenader och utflykter precis utanför din dörr. Till Visby är det 10 minuters bilresa.

  • Plus
Fälting Lottes väg 17, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Ons 1 maj kl 15:15

Fälting Lottes väg 17

Fritidshus
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 500 000 kr
84 m²
3 rum
1 719 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett modernt och stilren fritidshus i populärt område i Gnisvärd. Bostaden är i ett plan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier mot den gjutna terrassen i väster. Innerväggarna är delvis med puts och golvet är av ekparkett. Här finns plats för stort matbord, öppen spis samt inbyggda högtalare i taket. Ljust kök med spis, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Ett stort sovrum med klädkammare och ett lite mindre sovrum. Helkaklat badrum med dusch och separat tvättstuga. Stor insynsskyddad terrass i L-form i sydväst. Här kan du sitta och njuta av solen större delen av dagen! Bilplats under carport/pergola med vidbyggt förråd, samt ytterligare p-platser på den egna uppfarten. I Gnisvärd finns restaurang, bageri och vackra strövområden. Skulle man tröttna på det stilla strandlivet finns after beach, padelbanor, sommarlivs och fler restauranger en kort cykeltur bort.

  • Plus
Styrmansgatan 85, Visby - Söder - Kölen, Gotlands kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00
Styrmansgatan 85, Visby - Söder - Kölen, Gotlands kommun, bild 2
Styrmansgatan 85, Visby - Söder - Kölen, Gotlands kommun, bild 3

Styrmansgatan 85

Lägenhet
Visby - Söder - Kölen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 400 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/2
4 112 kr/mån
32 432 kr/m²

Välplanerad trerumslägenhet med två uteplatser, en med morgonsol i anslutning till den egna entrén och en med kvällssol på husets baksida mot grönområde! Ljust kök från 2008 med matplats invid fönster. Stort vardagsrum med utgång till den trevliga uteplatsen i väster mot grönområdet på baksidan. Helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch. Två bra sovrum samt praktiskt förråd. Låg månadsavgift där både värme och hushållsel ingår. Välskött och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi i det omtyckta området Kölen. Nära till affär, skola, förskola och natur. Cykelavstånd till centrala Visby, och med bra bussförbindelse.

  • Premium
  • Uteplats
Talluddskviar 22D, Visby, Gotlands kommun
  • Sön 5 maj kl 15:45
Talluddskviar 22D, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Talluddskviar 22D, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Talluddskviar 22D

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 950 000 kr
100 m²
3 rum
4 529 kr/mån
39 500 kr/m²

Här bor du enkelt och bekvämt, nära naturen, stranden och havet men ändå med cykelavstånd till Visby centrum. Ett eftertraktat radhusboende som inte ofta är till salu! I natursköna omgivningar ca 2.5 km från innerstaden och endast 150 meter från havet finner du detta radhusboende om 100 kvm med uteplats och grästäppa i soligt söderläge. En boendemiljö som inbjuder till härliga löp- och promenadstråk längs Kärleksstigen och ett svalkande dopp därefter. I området bor både barnfamiljer och äldre så hög trivsel är ett kännetecken. Interiören är varm och inbjudande. Trevlig planlösning med ljust och härligt vardagsrum med stor matplats och utgång till uteplatsen i söder. Nyrenoverat kök med nya vitvaror. Separat tvättstuga som nås både från köket och hallen. Praktiskt kapprum vid entré och hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Helkaklade badrum på båda våningsplanen. På bottenvåning med dusch och på övervåning med badkar. På övervåningen har vi även två sovrum samt förråd/klädkammare. Mycket bekvämt med bilplats i carport, extra förråd och möjlighet för den som önskar att hyra odlingslott för odling till husbehovet. Här bor man med gångavstånd till stranden vid Gustavsvik och med en cykeltur längs havet är man snart vid Norderstrand för att fortsätta strandpromenaden mot Almedalen och Visby innerstad. Åt andra hållet så är man snart vid Snäck där bl.a. pool och restaurang är öppen sommartid.

  • Premium
  • Uteplats
Stenvägen 35, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Stenvägen 35

Villa
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 000 000 kr
130 + 35 m²
4 rum
1 193 m² tomt

Naturskönt belägen fastighet i Gnisvärd bebyggd med putsat enplanshus med tillhörande gästhus och gäststuga. Bostadshuset om 130 kvm byggdes 2011 och har fokus på sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generös takhöjd, en kamin och stora glaspartier mot den stenlagda uteplatsen i soligt sydvästläge. Här finns också tre sovrum, ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, tvättstuga och ytterligare toalettrum. Huset har vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump samt solpaneler. Gästhuset om ca 35 kvm har både pentry och helkaklat duschrum samt separat sovrum. På fastigheten finns också en gäststuga för ytterligare sängplatser, samt en praktisk förrådslänga. Stor grusad uppfart med flertalet bilplatser, här finns även laddstolpe för elbil. Läget är mycket bra med härliga utemiljöer och uteplatser i kalkstensflis. Härifrån har du cykelavstånd till den mycket populära sandstranden vid Tofta/Gnisvärd som endast ligger ca 2 km bort och till Visby har du ca 18 km. Till Kronholmens golfbana, en av Sveriges bästa, är det ca 8 km.

  • Plus
Havtornsvägen 3, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun

Havtornsvägen 3

Tomt
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 200 000 kr
1 334 m² tomt

Bertwig Fastighetsförmedling kan nu erbjuda 14 tomter till försäljning i populära Ljugarn. Här bor man ett stenkast från havet i den lugna och vackra delen av Ljugarn och i närområdet finns vacker natur, sandstrand, restauranger och nöjen för hela familjen. Tomerna mäter ca 1322 - 1657 m² och kommer att ha kommunalt V/A via gemensamhetsanläggning (anslutning för 1 st bostadsenhet ingår i köpeskillingen) samt el och fiber vid tomtgräns. Tomtområdet är inom en detaljplan med generös byggrätt om 150 m² byggnadsarea varav huvudbyggnad 120 m² och inte knuten till någon husleverantör eller entreprenör. Tomtområdet har inplanerats och utformats i samklang med miljön i området och för att värna karaktären omger värdefull naturmark bebyggelsen och tomtmarken. Respektive tomt avrundas mot naturmark och väg så att marken och miljön fortsatt blir påtaglig i landskapsbilden. Till Ljugarns barnvänliga sandstrand, restauranger, caféer och åretrunt öppet livsmedelsaffär är det gångavstånd. För den aktive och naturintresserade ligger Folhammar precis intill och det finns det tennis- och padeltennisbanor, golfbana och motionsspår. En unik möjlighet att bygga ditt nästa drömboende! Samfällighetsföreningen förvaltar vägar, grönområden, samt V/A inom detaljplaneområdet och till den kommunala anslutningspunkten. Exploatören ansvarar för att vägar och övrig infrastruktur såsom ledningar för vatten samt el färdigställs genom ett exploateringsavtal med Region Gotland. Arbetet beräknas vara klart sommaren 2024. Köparen bekostar anslutningsavgifter för el och fiber. 6 tomter är redan sålda. Vänligen tag del av bifogad fastighetskarta för placering av tomterna. Ardre Kaupungs 1:55 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:90 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:91 - Till salu Ardre Kaupungs 1:92 - Till salu Ardre Kaupungs 1:93 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:94 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:95 - Till salu Ardre Kaupungs 1:96 - Till salu Ardre Kaupungs 1:97 - Till salu Ardre Kaupungs 1:98 - Till salu Ardre Kaupungs 1:99 - Till salu Ardre Kaupungs 1:100 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:101 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:102- Till salu

Västerhejde Hallbrosvägen 11 C, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 11 C

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 895 000 kr
115 m²
5.5 rum
vån 1
6 933 kr/mån
25 174 kr/m²

Nyskapande villalägenhet i parhus med spännande formspråk och karaktäristisk siluett. Bostaden är i 3 plan med genomgående hög standard, fina materialval och vattenburen golvvärme i samtliga våningsplan. På sina 115 m² inryms 5,5 rum, kök och 2 badrum. En naturlig uppdelning av det sociala på nedre plan med kök, matplats, allrum badrum och gästrum/kontor. En lugn sovavdelning på mellersta våningsplanet med 3 sovrum samt ett stort badrum. Det översta våningsplanet är ett stort allrum med fantastiskt rymd och takfönster - ett perfekt extra allrum till barnen eller som ett stort sovrum. Lägenheten har en träterrass och en stor egen trädgård som är inramad av nybyggt staket. På terrassen finns plats för sittgrupp, grill och planteringar. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn. Här bor du med naturen ända in på husknuten och har ca 10 minuters bilresa till Visby.

  • Uteplats

Visar alla 9