Mäklare Catrine Löfkvist

Catrine Löfkvist

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2017 och älskar mitt yrke! Med en bakgrund som elitidrottare vet jag vikten av att vara väl förberedd, strukturerad och lösningsorienterad. Jag jobbar målmedvetet med hög närvaro och stort engagemang för såväl säljare som spekulanter. Detta har gjort mig till en mycket uppskattad och efterfrågad mäklare. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Öja Unghanse 117, Öja, Gotlands kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Öja Unghanse 117, Öja, Gotlands kommun, bild 2
Öja Unghanse 117, Öja, Gotlands kommun, bild 3

Öja Unghanse 117

Villa
Öja, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 450 000 kr
103 m²
4 rum
2 600 m² tomt

På fantastiska Storsudret, omgärdat av stentun och fina vyer över öppna fält och ängar ligger Öja Unghanse 117! Ett vackert kalkstenshus med en stor och grönskande trädgård med bl.a. päron- och äppelträd. I den stora trädgården finns det gott om plats för lek och umgänge, och här erbjuds fler uteplatser än vad det finns väderstreck så att du utan problem kan följa solen hela dagen. På fastigheten har vi även en vacker kalkstenslada i fint skick där nuvarande ägare har inrett ett gästrum. Här finns också ett charmigt uthus som används som uterum för kyliga sommarkvällar. På ofri grund, på andra sidan vägen, står ett förråd där man de senaste somrarna anordnat loppis. Huset tillsammans med alla komplementbyggnader gör att det finns totat över 260 kvadratmeter att disponera! Hela fastigheten har genomgått omfattande renovering under 2020-2024! Endast ca 2 km från fastigheten ligger samhället Burgsvik. Här finns restauranger såsom populära Grå Gåsen och Burgsviks krog, matbutik, bensinstation, järnhandel, banor för tennis och padel, och en liten hamn och badplats med bastu. Badar gör du antingen vid Unghanseskär på östra sidan, eller vid Käldhagen, Valar eller Burgsviks badplats på västra sidan. Då detta är Gotlands smalaste landsremsa, endast ca 4 km bred, så kan du enkelt cykla till ett bad med pålandsvind. Varmt välkommen till denna soliga kalkstensdröm i Öja, Sudrets Toscana!

 • Premium
Brömsebroväg 2D, Visby - Centralt, Gotlands kommun
Brömsebroväg 2D, Visby - Centralt, Gotlands kommun, bild 2
Brömsebroväg 2D, Visby - Centralt, Gotlands kommun, bild 3

Brömsebroväg 2D

Lägenhet
Visby - Centralt, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 939 kr/mån
47 581 kr/m²

Ljus 2:a i attraktivt läge med inglasad balkong i soligt sydvästläge med utsikt över Ringmuren, Östergravar och havet. Centralt beläget precis utanför Visby innerstad och kort promenad från Östercentrum. Lägenheten är i mycket fint skick i fastighet från 2007 högst upp i huset utan någon direkt insyn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora glaspartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum med inbyggda garderober. Rymlig hall med ytterligare förvaring i två stora inbyggda garderober. Praktiskt förråd/klädkammare i direkt anslutning till hallen. Stabil och välordnad föreningen med god ekonomi!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vibble Tvinnaregatan 150, Vibble - Visby närområde, Gotlands kommun

Vibble Tvinnaregatan 150

Lägenhet
Vibble - Visby närområde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/2
3 702 kr/mån
26 033 kr/m²

Trevlig 4:a med bra läge i Vibble. Här bor man på rymliga 92 kvm och med balkong med kvällssol samt liten uteplats vid den egna entrén. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum och renoverat kök och duschrum från 2018. Utöver duschrummet finns även en extra toalett vilket underlättar även för den större familjen. Bra planlösning och gott om förvaring som erbjuds i såväl invändig klädkammare som utvändigt förråd. Bra ljudisolerat då det upplevs väldigt tyst i lägenheten! Parkering under carport ingår i avgiften. Tvinnaregatan är ett omtyckt och barnvänligt område där du har nära till livsmedelsbutik, förskola, bra bussförbindelser och den praktiska cykelvägen in till Visby. Till lägenheten tillhör ett utvändigt förråd om ca 12 kvm.

 • Plus
 • Balkong
Klostervägen 22B, Roma samhälle, Gotlands kommun
Klostervägen 22B, Roma samhälle, Gotlands kommun, bild 2
Klostervägen 22B, Roma samhälle, Gotlands kommun, bild 3

Klostervägen 22B

Lägenhet
Roma samhälle, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 395 000 kr
100,9 m²
6 rum
vån 1/1
6 277 kr/mån
23 736 kr/m²

Perfekt boende för barnfamiljen med utmärkt läge mitt i samhället! Här bor ni i ett lugnt och barnvänlig område med absoluta närhet till bland annat skola, idrottsplats, bank och livsmedelsbutiker. Bostadsplanet erbjuder ljust och trevligt kök, rymligt vardagsrum med utgång till det härliga uterummet, två bra sovrum samt badrum med dusch. I källarplan finner vi allrum, väl tilltagen tvättstuga, badrum med badkar, två gästrum samt matkällare och klädkammare. Stort uterum med gott om plats för det stora sällskapet samt härlig terrass för soliga sommardagar. Eget garage, bekvämt intill den egna ingången. Till Visby är det ca 15 min med bil.

 • Premium
 • Uteplats
Havtornsvägen 3, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun

Havtornsvägen 3

Tomt
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 200 000 kr
1 334 m² tomt

Bertwig Fastighetsförmedling kan nu erbjuda 14 tomter till försäljning i populära Ljugarn. Här bor man ett stenkast från havet i den lugna och vackra delen av Ljugarn och i närområdet finns vacker natur, sandstrand, restauranger och nöjen för hela familjen. Tomerna mäter ca 1322 - 1657 m² och kommer att ha kommunalt V/A via gemensamhetsanläggning (anslutning för 1 st bostadsenhet ingår i köpeskillingen) samt el och fiber vid tomtgräns. Tomtområdet är inom en detaljplan med generös byggrätt om 150 m² byggnadsarea varav huvudbyggnad 120 m² och inte knuten till någon husleverantör eller entreprenör. Tomtområdet har inplanerats och utformats i samklang med miljön i området och för att värna karaktären omger värdefull naturmark bebyggelsen och tomtmarken. Respektive tomt avrundas mot naturmark och väg så att marken och miljön fortsatt blir påtaglig i landskapsbilden. Till Ljugarns barnvänliga sandstrand, restauranger, caféer och åretrunt öppet livsmedelsaffär är det gångavstånd. För den aktive och naturintresserade ligger Folhammar precis intill och det finns det tennis- och padeltennisbanor, golfbana och motionsspår. En unik möjlighet att bygga ditt nästa drömboende! Samfällighetsföreningen förvaltar vägar, grönområden, samt V/A inom detaljplaneområdet och till den kommunala anslutningspunkten. Exploatören ansvarar för att vägar och övrig infrastruktur såsom ledningar för vatten samt el färdigställs genom ett exploateringsavtal med Region Gotland. Arbetet beräknas vara klart sommaren 2024. Köparen bekostar anslutningsavgifter för el och fiber. 6 tomter är redan sålda. Vänligen tag del av bifogad fastighetskarta för placering av tomterna. Ardre Kaupungs 1:55 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:90 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:91 - Till salu Ardre Kaupungs 1:92 - Till salu Ardre Kaupungs 1:93 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:94 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:95 - Till salu Ardre Kaupungs 1:96 - Till salu Ardre Kaupungs 1:97 - Till salu Ardre Kaupungs 1:98 - Till salu Ardre Kaupungs 1:99 - Till salu Ardre Kaupungs 1:100 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:101 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:102- Till salu

Västerhejde Hallbrosvägen 11 C, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 11 C

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 895 000 kr
115 m²
5.5 rum
vån 1
6 933 kr/mån
25 174 kr/m²

Nyskapande villalägenhet i parhus med spännande formspråk och karaktäristisk siluett. Bostaden är i 3 plan med genomgående hög standard, fina materialval och vattenburen golvvärme i samtliga våningsplan. På sina 115 m² inryms 5,5 rum, kök och 2 badrum. En naturlig uppdelning av det sociala på nedre plan med kök, matplats, allrum badrum och gästrum/kontor. En lugn sovavdelning på mellersta våningsplanet med 3 sovrum samt ett stort badrum. Det översta våningsplanet är ett stort allrum med fantastiskt rymd och takfönster - ett perfekt extra allrum till barnen eller som ett stort sovrum. Lägenheten har en träterrass och en stor egen trädgård som är inramad av nybyggt staket. På terrassen finns plats för sittgrupp, grill och planteringar. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn. Här bor du med naturen ända in på husknuten och har ca 10 minuters bilresa till Visby.

 • Uteplats
Stora Törnekvior 11D, Visby, Gotlands kommun

Stora Törnekvior 11D

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 780 kr/mån
37 803 kr/m²

Välkommen till ett mycket modernt och trivsamt boende i toppskick som färdigställdes 2020! Ljus och stilren lägenhet med 2 uteplatser, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till uteplats i sydostläge, två bra sovrum samt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Den andra uteplatsen är i anslutning till entrén och ligger i nordvästläge. Precis utanför lägenheten finns en liten lekplats och precis intill har vi Honnörsparken, med stor lekplats för både mindre och större barn. Handelsområdet på Stenhuggaren ligger på promenadavstånd, och till centrum och innerstan cyklar du på bara några minuter.

 • Uteplats
 • Hiss
Sanda Stora Varbos 840 (Björkhaga Strandby), Sanda - Björkhaga - Västra Gotland, Gotlands kommun

Sanda Stora Varbos 840 (Björkhaga Strandby)

Lägenhet
Sanda - Björkhaga - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
48 m²
3 rum
vån 2/2
2 403 kr/mån
29 063 kr/m²

Precis intill havet med trevligt läge på omtyckta och idylliska Björkhaga strandby finns nu denna fina och välplanerade 3:a till försäljning. En perfekt semesterbostad för dig som söker ett bekymmersfritt alternativ med god standard! Lägenheten som ligger på våning 2 är ljus och modern och erbjuder vardagsrum och kök i öppen planlösning med rymliga sällskapsytor, stora fönster med fint ljusinsläpp, braskamin samt utgång till den egna terrassen. Det finns 2 bra sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Lägenheten är fullt utrustad med möbler och husgeråd som ingår i köpet. Lägenheten får endast nyttjas som semesterbostad. När lägenheten inte nyttjas för egen del, under perioden 1 april-30 oktober samt under GGN (Gotland Grand National), lämnas den till anläggningens operatör för uthyrning, för mer information se informationsbladet under dokument & media. I Björkhaga strandby finns en fin sandstrand med badbrygga. Här finns även pool och restaurang. Medlemmarna i bostadsrättsföreningen badar utan kostnad i poolen. I servicehuset som finns på området erbjuder tvättmöjligheter. Klintehamn som bl.a. erbjuder livsmedelsbutik, kiosk, café, bageri, bensinstation och ombud för Systembolaget ligger på bekvämt cykelavstånd med ca 3 km. Cykelbanan är nybyggd sedan några år. Från Klintehamn går även båten till Stora Karlsö med sina unika fågelberg. På gångavstånd ligger vackra och klassiska Koviks fiskeläge och endast 7 km bort har du en av Sveriges bästa golfbanor, Kronholmen.

 • Balkong

Visar alla 8