Mäklare Catrine Löfkvist

Catrine Löfkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Follingbo Hagvards, Follingbo, Gotlands kommun

Follingbo Hagvards

Tomt
Follingbo, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

600 000 kr

3 702 m² tomt

Stor härlig tomt om 3702 kvm med vackra omgivningar och utsikt över fält och ängar. En charmig grusväg leder dig fram till fastigheten. Tomten är plan med några äldre fruktträd. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus i lugnt och naturnära läge med endast 10 minuter med bil till Visby. Fastigheten ligger utanför verksamhetsområdet för kommunalt vatten och avlopp. Det krävs därför att man anlägger enskilt vatten och avlopp. För mer information, se: https://gotland.se/1664 Det är möjligt att ansluta sig till fiber via HEBE-fiber. Kostnad för nyanslutning är 26 500 kr + grävning. Se vidare på: http://hebefiber.se/

Tofta Oxbärsvägen 19, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Tofta Oxbärsvägen 19

Villa
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 750 000 kr

129 m²

4 rum

1 488 m² tomt

Bli den första att bo i denna trevliga enplansvilla med ett lugnt och mycket bra läge i populära Tofta. Bostadshuset som precis färdigställts har en öppen och virymlig planlösning med stora sociala ytor som ger bostaden en öppen och luftig känsla. Bostaden har 3 sovrum, det största har direkt tillgång till en rymlig klädkammare. Huset är utrustat med ett badrum och en mindre toalett. Vardagsrummet är öppet mot köket och innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen som ser till att ni får en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt. Helglasad balkongdörr och låga fönster i vardagsrummet. Sovrumsgaveln har dekorfönster för mer ljusinsläpp. Huset är grundmålat. Huset är tänkt att målas i ljusgrått och görs av köparen. Detta är den perfekta enplansvillan för såväl mindre som större familjer, och passar lika bra som permanentbostad som fritidsbostad. Här bor ni med närhet till en av Sveriges bästa sandstränder med fullservice sommartid. Det erbjuds restauranger, barer, mataffär, padelbanor och mycket mer. För mer information om huset: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/linnea/

Toftavägen 368J, Tofta strand, Gotlands kommun

Toftavägen 368J

Lägenhet
Tofta strand, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 650 000 kr

37,5 m²

3 rum

2 014 kr/mån

70 667 kr/m²

Missa inte chansen att vara en del av Toftas förvandling. Den här gotländska pärlan kommer under de närmaste åren bli ännu bättre. Förvandlingen är redan igång och det kommer byggas ett spa-hotell, lägenheter, sportanläggningar, restauranger och mycket mer. Ett bekymmersfritt semesterboende i form av en stilren och modern studio med vackert läge i direkt anslutning till en av Sveriges bästa stränder, Tofta Strand. Bättre än så här blir det inte! Det finns en tydlig röd tråd i arkitekturen med gotländskt material och hantverkare. Husen består bland annat av närproducerat virke, gotländska kärnfuru, fönsternischer av kalksten och är byggda av det gotländska och mycket anrika företaget Rutström & Larsson. lnteriört möts ni av en smart planlösning, en känsla av rymd och att varje m² tas tillvara. Brf Tofta Resort är för dig som söker något med ett svårslaget läge där man kan njuta av semestern med sol och bad. I området anordnas det dessutom gott om aktiviteter för den som gillar att hålla igång. Gillar du att spela golf ligger en av Sveriges bästa golfbanor Visby GK och Kronholmen precis i närheten. Med naturen och havet utanför dörren, och Visby innerstad med allt den erbjuder enbart en kvart bort är detta verkligen det bästa av två världar. Det här en svårslagen året-runt-destination där du kan njuta av Gotland oavsett årstid. Vill du inte nyttja ditt semesterboende själv får du även hjälp med att hyra ut det under den tid du själv inte är på plats. Ett bekymmersfritt och vinstgivande upplägg. Varmt välkommen att uppleva denna semesterpärla!

  • Uteplats
Fröjel sigdarve 913, Fröjel - Västra Gotland, Gotlands kommun

Fröjel sigdarve 913

Tomt
Fröjel - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

850 000 kr

1 672 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en stor härlig tomt med lugnt och vackert läge i Fröjel där du själv kan få skapa ditt drömboende! Havsnära läge i attraktivt område för både permanent- och fritidsboende. Till närmaste badplats vid Valbybodar är det ca 1,5 km. Till havet vid Sandhamn och Djupvik är det ca 2,5 km. Elanslutning för 16-25 A (minsta anslutningsintervallet) är kostnaden 38 125 kr inkl. moms per anslutning plus ev. kostnad för extra lång serviskabel inne på anslutande fastighet, läs vidare under Elinstallation kostnadsberäkning som du hittar under dokument & media. För att ansluta sig till det kommunala avloppet för en tariffenhet är kostnaden 141 034 kronor (inkl moms) enligt 2022 års gällande VA-taxa.

Ammonitgatan 3, Visby - Centralt, Gotlands kommun

Ammonitgatan 3

Lägenhet
Visby - Centralt, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 995 000 kr

42 m²

1 rum

2 836 kr/mån

47 500 kr/m²

Mycket exklusiv och stilfull lägenhet med attraktivt och centralt läge nära havet, innerstan och vackra strövområden. Här erbjuds vardagsrum och fullt utrustat kök med matplats invid fönster, utgång till den stora balkongen i nordost samt sovavdelning som kan skärmas av för avskildhet. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten nås bekvämt via hiss eller trapphus. Både garage och parkeringsplatser finns att tillgå. Möjligt att köpas fullt möblerad så det bara är att flytta in på direkten. Den nyproducerade bostadsrättsföreningen Botairlunden 2 som färdigställdes 2022 ligger strax norr om Norderport med mataffär på andra sidan gatan och strövområden precis utanför bostaden. Ett lyxigt och bekvämt boende som absolut måste upplevas på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5