Mäklare Catrine Löfkvist

Catrine Löfkvist

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2017 och älskar mitt yrke! Med en bakgrund som elitidrottare vet jag vikten av att vara väl förberedd, strukturerad och lösningsorienterad. Jag jobbar målmedvetet med hög närvaro och stort engagemang för såväl säljare som spekulanter. Detta har gjort mig till en mycket uppskattad och efterfrågad mäklare. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lummelunda Kanalen 406E, Lummelunda - Norra Gotland, Gotlands kommun
Lummelunda Kanalen 406E, Lummelunda - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Lummelunda Kanalen 406E, Lummelunda - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Lummelunda Kanalen 406E

Villa
Lummelunda - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 950 000 kr
165 m²
7 rum
2 002 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem! Letar du efter ett rymligt och bekvämt hem för hela familjen? Då har du hittat rätt! Denna ljusa och moderna villa, byggd 2017, erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och modernt boende. Gott om utrymme och en fantastisk planlösning som passar både den stora familjen och gäster. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Modernt kök utrustat med alla nödvändiga vitvaror och generöst med plats för matbord. Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, samt ytterligare ett vardagsrum på övervåningen. Totalt finns det fem mysiga sovrum inne i huset, perfekt för familjemedlemmar eller hemmakontor. Två stilrena badrum, ett på varje våningsplan, varav det ena med bastu. Separat tvättstuga med egen entré, utrustad med frånluftsvärmepump för energieffektiv uppvärmning. Stort trädäck i L-form, som nås från både vardagsrum och kök, i soligt sydvästläge. Perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. På tomten finns även en förrådsbyggnad på två extra sovrum ovanpå förrådet, idealiska för gäster eller tonåringar som vill ha eget utrymme. Tomten om 2002 kvm är välskött och här finns gott om lekvänliga ytor. Bekymmersfritt boende utan anmärkningar på genomförd besiktning, se besiktningsprotokoll under dokument och media.

  • Premium
Fälting Lottes Väg 1C, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Mån 5 aug kl 10:00
Fälting Lottes Väg 1C, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Fälting Lottes Väg 1C, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Fälting Lottes Väg 1C

Lägenhet
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 600 000 kr
93,9 m²
5 rum
3 174 kr/mån
38 339 kr/m²

Fantastisk radhus med gjuten uteplats, balkong och egen trädgård i populära Gnisvärd med gångavstånd till stranden. Lägenheten färdigställdes år 2018 och erbjuder ett kvalitetsboende året runt. Lägenheten håller en mycket hög standard, utsikt mot havet och med promenadavstånd till den barnvänliga stranden och den pittoreska hamnen. Lägenheten är mycket välplanerad och uppförd i 2 plan. Nedre plan disponerar sovrum, duschrum samt kök/allrum med utgång till uteplats och trädgård. Övre plan har allrum med utgång till balkong, två sovrum samt förråd. Genomgående hög standard med bland annat vattenburen golvvärme i båda våningsplanen som kan styras med app-funktion, bänkskivor i kalksten i kök och badrum, vinkyl, helkaklat badrum och fiberanslutning. Här bor man bekvämt, enkelt och utan stundande renoveringar. Boendet funkar lika bra som permanentboende som fritidsboende och det finns väldigt bra förutsättningar till en bra hyresintäkt om man önskar hyra ut sin bostad. I Gnisvärd finns restaurang, bageri och vackra strövområden. Skulle man tröttna på det stilla strandlivet finns after beach, padelbanor, sommarlivs och fler restauranger en kort cykeltur bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kaprifolvägen 22, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Kaprifolvägen 22, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Kaprifolvägen 22, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Kaprifolvägen 22

Villa
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 950 000 kr
60 m²
2 rum
1 210 m² tomt

Varmt välkommen till denna sommaridyll precis intill en av Sveriges finaste badstränder, Tofta strand. Här kan du njuta av allt som hör semestern till. Du kan börja dagen med att dra på dig morgonrocken och sedan gå den korta promenaden ner till stranden och ta ett svalkande morgondopp. Därefter kan du avnjuta en kopp kaffe tillsammans med nygräddad fralla på den trevliga terrassen i söderläge direkt från Tofta strandbageri. Du kan sedan välja att spendera dagen på en av Sveriges vackraste golfbanor, Kronholmen som ligger endast ca 6 km bort. Eller varför inte spela padel, eller testa på surfing eller SUP vid Surflogiet bortanför Tofta camping. Där erbjuds även utsökt god mat som kan avnjutas direkt på stranden i solnedgången. Önskas after beach hittar du det på Tofta beach club och önskas en bit mat så finns det många trevliga restauranger att välja på, såsom Tofta beach house, Toftagården, Ladans Langos och Broman o son. Totalt finns här ca 75 kvm att disponera fördelat på 2 byggnader, huvudbyggnad och gäststuga, båda vinterisolerade. Huset om 60 kvm är mycket välhållet och erbjuder 2 rum och kök. Har man småbarn trivs dem bäst i huvudstugans väggfasta våningssäng - lite större barn däremot älskar gäststugan dit dom också kan ta med sig kompisar. Den ombonade gäststugan om ca 15 kvm är i gotländsk stil med högt i tak och sovloft så även vänner och familj kan få plats när de kommer på besök. Kommunalt avlopp är betalt och klart fram till tomtgräns, men inte anslutet.

  • Premium
Broväg 4, Visby - Centralt, Gotlands kommun

Broväg 4

Lägenhet
Visby - Centralt, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 550 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1,5/3
6 848 kr/mån
46 429 kr/m²

Letar du efter en rymlig lägenhet med tidstypisk charm från 50-talet men med moderna bekvämligheter? Då är denna fantastiska fyra något för dig! Belägen i hjärtat av Visby, erbjuder denna lägenhet en unik kombination av stil, komfort och historia, med enastående utsikt över den ikoniska ringmuren och havet. Denna underbara lägenhet om 98 kvm har genomgått en varsam renovering där den äldre charmen har bevarats. Här finner du vackra originaldetaljer, generös takhöjd och stora fönster i tre väderstreck som fyller rummen med ljus. Lägenheten ligger på andra våning och är smakfullt renoverad under de senaste åren i varma färger. Här erbjuds stort vardagsrum med öppen spis, utgång till balkongen och gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Separat kök som renoverats av Roma Snickeri med mysig matplats intill fönster med platsbyggd kökssoffa. Tre stora sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin samt ytterligare toalett. Ett mycket omtyckt boende i populära kvarteret Bofinken i stabil förening med god ekonomi. Här bor du på bekvämt promenadavstånd till Östercentrum, Visby innerstad och fantastiska promenadstråk precis utanför dörren längs med Ringmuren eller Galgberget och Hälsans stig. I området finns även matbutik samt konditoriet Norrgatt.

  • Balkong
Visborgsgatan 51A, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun

Visborgsgatan 51A

Lägenhet
Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 950 000 kr
122,5 m²
5 rum
vån 1/3
7 364 kr/mån
40 408 kr/m²

En fantastiskt mysig lägenhet med balkong och havsutsikt. Här bor du lugnt och centralt med makalösa solnedgångar och vackra naturområden precis utanför dörren. Bostaden ligger en halvtrappa upp och är 122,5 kvm stor, fördelat på 5 rum och kök. Planlösningen är öppen och funktionell med trevligt ljusflöde vilket ger ett modernt och smakfullt intryck. Härligt balkong i soligt söderläge. Stort vardagsrum och kök med matplats i vinkel. Här finns gott om plats för det stora sällskapet. Alla 4 sovrum är väl disponerade. Det helkaklade badrummet har dusch och tvättmaskin. Separat helkaklat toalettrum i hallen. I hallen finns gott om plats för avhägning bakom draperi. Ge­nomgående parkettgolv utom i hall och badrum där det är kalkstensgolv och klinkergolv. Fiber/ TV via Telia. Föreningen har gjort en ny uteplats för sommarens grillkvällar. Gemensam tvättstuga med torktumlare samt stort förråd finns i källaren. Bilen parkerar man på den gemensamma innergården med 4 p-platser, på den lite större parkeringen vid gaveln där det erbjuds fler p-platser, eller längs med Visborgsgatan. Liten välfungerande förening med god ekonomi.

  • Balkong
  • Hiss
Mästerby Ajmunds 616, Mästerby - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Mästerby Ajmunds 616

Villa
Mästerby - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 200 000 kr
157 + 24 m²
8 rum
3,7 ha tomt

Vackert kalkstenshus beläget på historisk mark i Mästerby på mellersta Gotland. Huset uppfördes troligen i slutet av 1600-talet och erbjuder en fantastisk boendemiljö med en alldeles särskild karaktär och känsla. Storleken och disponeringen ger ett väl tilltaget boende med gott om utrymme för både familj och gäster. Den mindre ladugården med stall och tillhörande mark gör det passande som hästgård eller för annan djurhållning även om det likaväl fungerar som ett vanligt boende. Skicket är genomgående gott med flera stora renoveringar gjorda. Nytt avlopp från 2018.

Havtornsvägen 3, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun

Havtornsvägen 3

Tomt
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 200 000 kr
1 334 m² tomt

Bertwig Fastighetsförmedling kan nu erbjuda 14 tomter till försäljning i populära Ljugarn. Här bor man ett stenkast från havet i den lugna och vackra delen av Ljugarn och i närområdet finns vacker natur, sandstrand, restauranger och nöjen för hela familjen. Tomerna mäter ca 1322 - 1657 m² och kommer att ha kommunalt V/A via gemensamhetsanläggning (anslutning för 1 st bostadsenhet ingår i köpeskillingen) samt el och fiber vid tomtgräns. Tomtområdet är inom en detaljplan med generös byggrätt om 150 m² byggnadsarea varav huvudbyggnad 120 m² och inte knuten till någon husleverantör eller entreprenör. Tomtområdet har inplanerats och utformats i samklang med miljön i området och för att värna karaktären omger värdefull naturmark bebyggelsen och tomtmarken. Respektive tomt avrundas mot naturmark och väg så att marken och miljön fortsatt blir påtaglig i landskapsbilden. Till Ljugarns barnvänliga sandstrand, restauranger, caféer och åretrunt öppet livsmedelsaffär är det gångavstånd. För den aktive och naturintresserade ligger Folhammar precis intill och det finns det tennis- och padeltennisbanor, golfbana och motionsspår. En unik möjlighet att bygga ditt nästa drömboende! Samfällighetsföreningen förvaltar vägar, grönområden, samt V/A inom detaljplaneområdet och till den kommunala anslutningspunkten. Exploatören ansvarar för att vägar och övrig infrastruktur såsom ledningar för vatten samt el färdigställs genom ett exploateringsavtal med Region Gotland. Arbetet blev klart sommaren 2024. Köparen bekostar anslutningsavgifter för el och fiber (f.n. 21 050 kr inkl. moms och RUT medräknat). 7 tomter är redan sålda. Vänligen tag del av bifogad fastighetskarta för placering av tomterna. Ardre Kaupungs 1:55 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:90 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:91 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:92 - Till salu Ardre Kaupungs 1:93 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:94 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:95 - Till salu Ardre Kaupungs 1:96 - Till salu Ardre Kaupungs 1:97 - Till salu Ardre Kaupungs 1:98 - Till salu Ardre Kaupungs 1:99 - Till salu Ardre Kaupungs 1:100 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:101 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:102- Till salu

Västerhejde Hallbrosvägen 11 C, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 11 C

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 895 000 kr
115 m²
5.5 rum
vån 1
6 933 kr/mån
25 174 kr/m²

Nyskapande villalägenhet i parhus med spännande formspråk och karaktäristisk siluett. Bostaden är i 3 plan med genomgående hög standard, fina materialval och vattenburen golvvärme i samtliga våningsplan. På sina 115 m² inryms 5,5 rum, kök och 2 badrum. En naturlig uppdelning av det sociala på nedre plan med kök, matplats, allrum badrum och gästrum/kontor. En lugn sovavdelning på mellersta våningsplanet med 3 sovrum samt ett stort badrum. Det översta våningsplanet är ett stort allrum med fantastiskt rymd och takfönster - ett perfekt extra allrum till barnen eller som ett stort sovrum. Lägenheten har en träterrass och en stor egen trädgård som är inramad av nybyggt staket. På terrassen finns plats för sittgrupp, grill och planteringar. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn. Här bor du med naturen ända in på husknuten och har ca 10 minuters bilresa till Visby.

  • Uteplats

Visar alla 8