Mäklare Catrine Löfkvist

Catrine Löfkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lännaplan 1G, Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
  • Kommande

Lännaplan 1G

Lägenhet
Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 495 000 kr

71,5 m²

3 rum

4 189 kr/mån

34 895 kr/m²

Mycket smakfullt renoverad trerumslägenhet högst upp i huset på omtyckta Länna. Vackra originaldetaljer bevarade såsom fina trägolv och kalkstensbänkar i fönster, samt högt till tak. Nytt modernt kök med trevlig matplats invid fönster, vardagsrum med utgång till balkong i öster, två stora sovrum med bra klädförvaring samt badrum med dusch. Centralt boende i välskött bostadsrättsförening med gångavstånd till Östercentrum, innerstaden, skola och förskola.

  • Balkong
Korpklintsvägen 17, Visby - Snäck, Gotlands kommun
  • Kommande
Korpklintsvägen 17, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 2
Korpklintsvägen 17, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 3

Korpklintsvägen 17

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 500 000 kr

85,6 m²

3 rum

7 020 kr/mån

52 570 kr/m²

Välkommen till Korpklintsvägen 17 och detta havsnära och moderna boende med genomgående hög standard. Här finns alla bekvämligheter du kan tänka dig, som t.ex. två balkonger, hiss, parkeringsmöjligheter och gemensam bastu. Bostaden som är en omgjord 4:a har genomgående hög standard och har öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats, vilket gör det till en mycket social och trivsam lägenhet. Hall med klädkammare och praktiskt klinkergolv. Välutrustat kök med matplats invid fönster. Rymligt vardagsrum med ytterligare matplats, stora glaspartier ut mot havet, och härifrån nås de två balkongerna. En lite mindre i öster där du kan sitta och njuta av morgonkaffet samt en stora härlig balkong i väster. Här kan du sitta och njuta av alla vackra solnedgångar. Lägenheten har två sovrum. Det helkaklade duschrummet är stilrent och fräscht. Här finns också både tvättmaskin och torktumlare. Riksbyggen BRF Snäckbacken 1 byggdes 2008 och består av 30 st lägenheten fördelat på tre hus. Varje hus har hiss, tvättstuga och förråd. Föreningen har en gemensamhetslokal med kök och WC samt uppskattad bastu med havsutsikt. Föreningen har flera parkeringsalternativ. Här bor du med naturen ända in på husknuten och det finns många härliga promenadstråk att välja mellan. Den vackra strandpromenaden tar dig hela vägen in till Visby. Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Glasmästargatan 25, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
  • Kommande

Södra Glasmästargatan 25

Radhus
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 100 000 kr

123 m²

6 rum

454 m² tomt

Varmt välkommen till välskött parhus med 4 bra sovrum och familjevänligt läge på Terra Nova. Här bor du på lugn återvändsgata med närhet till förskola, skola och trevliga skogsområden. Bostaden erbjuder rymligt vardagsrum, sovrum, ljust kök från 2017 och helkaklat duschrum från 2018 samt separat tvättstuga på bottenvåningen. På övervåningen har vi ett mindre allrum, tre bra sovrum samt badrum. På tomten om 454 kvm finns ett stort vidbyggt förråd och garage. Två uteplatser, en träaltan på husets baksida i sydöst och en stenlagd uteplats på husets framsida i nordväst. Båda med vind- och inssynsskydd.

Västerhejde Hallbrosvägen 15D, Västerhejde, Gotlands kommun
  • Kommande

Västerhejde Hallbrosvägen 15D

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 400 000 kr

78 m²

3 rum

3 822 kr/mån

30 769 kr/m²

Stilren etagelägenhet med modernt formspråk och karaktäristisk siluett. Bostaden har genomgående hög standard, fina materialval och vattenburen golvvärme i båda våningsplanen. På sina 78 m² inryms 3 rum, kök och badrum. Entréplan disponerar kök och allrum i öppen planlösning, duschrum och sovrum. Det översta våningsplanet är ett stort vindsrum med ljusinsläpp från tre väderstreck. Perfekt som extra allrum eller sovrum. Från rummet har man även utgång till trappan som leder till den fantastiska takterrassen som mäter ca 16 m². Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn. Här bor du med naturen ända in på husknuten och har ca 10 minuters bilresa till Visby.

  • Balkong

Visar alla 4