Mäklare Johan Birkmar

Johan Birkmar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun

Idrottsgatan 3

Lägenhet
Klinten, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 100 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
5 590 kr/mån
33 333 kr/m²

Ett stenkast från trevliga sjöstaden med köpcentrum, restauranger och magiska promenader runt sjön Gerdsken har ni nu möjlighet att förvärva denna unika tvårumslägenhet. En halvtrappa upp på första plan välkomnas vi in i en unik lägenhet där vackra mörka golv möter ljusa väggar och genomgående smakfulla ytskikt. Lägenhetens juvel är ett badrum som för tankarna till ett lyxigt spa där en upphöjd bubbelpool för två välkomnar er hem efter en lång arbetsdag. Under sommarhalvåret kopplar man av på lägenhetens balkong eller i den härliga, gemensamma trädgården. Badstrand, butiker och middagar på trevliga uteserveringar nås ett kvarter bort. En cykeltur på fem minuter tar er till centralstation och Alingsås mysiga stadskärna. Varmt välkomna till Idrottsgatan 3!

  • Plus
  • Balkong
Odlarvägen 10, null, Vårgårda kommun
Odlarvägen 10, null, Vårgårda kommun, bild 2
Odlarvägen 10, null, Vårgårda kommun, bild 3

Odlarvägen 10

Villa
Vårgårda kommun
Bjurfors Alingsås
2 200 000 kr
100 m²
3 rum
6 545 kr/mån

Redan vid ankomsten till bostadsrätten på Odlarvägen 10 sprider sig känslan av hemtrevnad; här leker de små på den centralt belägna lekplatsen och bilen parkeras i det vidbyggda garaget med ingång till bostaden. Exteriört har nuvarande ägare skapat en oas med vackra blommor och bärbuskar. På altanen i kvällssol njuter man av väldoftande rosor och lummiga vinrankor som slingrar sig i pergolan, uterummet med klinkergolv blir en självklar plats med filt och tekopp när solen går ner. Interiört återfinns sällskapsrum i vinkel med plats för både tv-hörna och matbord för stora familjemiddagar. Köket från Marbodal är ljust och fräscht där ni från frukostbordet vid fönstret kan följa livet i det lilla mysiga området. På Odlarvägen ges möjlighet att njuta av villalivets alla fördelar samtidigt som boendet är bekymmersfritt tack vare bostadsrättens alla fördelar. Bostaden är väl omhändertagen och bjuder på genomgående ljusa ytskikt och tidlösa färgtoner med en mycket trevlig planlösning. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för med information och intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Knektegårdsgatan 47C, Brogården, Alingsås kommun

Knektegårdsgatan 47C

Lägenhet
Brogården, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 850 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
4 577 kr/mån
22 561 kr/m²

Nära skogskanten hittar vi BRF Solängen 1 och denna härliga bostad på våning två av tre där väl tilltagna rum skapar rymd och enkelt leverne. Ett naturligt ljusflöde förstärks av genomgående ljusa ytor, en härlig balkong i söderläge där man gärna njuter av ljumna sommarkvällar blir en självklar favoritplats. Som komplement till den egna balkongen finns en välskött och lugn innergård där det är lätt att slå sig ner för en stunds vila. Områdets yngsta kan tryggt springa fritt på den bilfria gården och underhållas av den centralt belägna lekplatsen. I området hittar vi både förskola, grundskola, mataffär samt underbar natur där skogen bjuder in till både harmoniska dagar med fågelkvitter och lek. Alingsås unika stadskärna och pendelstation nås enkelt via lokalbuss, fina cykelvägar eller en skön promenad där ni längs vägen passerar både Säveån och fina områden för aktivitet och idrott.

  • Balkong
Grangatan 6, Sollebrunn, Alingsås kommun

Grangatan 6

Tomt
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
100 000 kr
936 m² tomt

Fem minuter från Sollebrunn med fullt utbud som skola, vårdcentral, bank och livsmedelsbutik hittar vi Stora Mellby och 6 tomter i lantlig charm. Här bygger du ditt drömhus i en gemytlig by med grönskande natur utanför dörren. Bussförbindelse till Alingsås eller Nossebro gör boendet bekvämt, här leker barnen i trygg miljö och livet i St Mellby öppnar upp för spännande aktiviteter och naturupplevelser. VårgårdaHus är behjälpliga att tillsammans med er hitta rätt hus ur deras breda sortiment. Välkomna att kontakta Anders Nilsson på tel. 0706-44 12 91 / [email protected] Generalentreprenad via Team Lyckebacka Hus&Bygg 1 209 000:- Hussats Villa Bovik 1 390 000:. Totalpris 2 599 000:- Huset på bilden är ett förslag och inspiration, priset är exklusive markarbete och övriga byggherrekostnader. Tomten är ej låst till specifik husleverantör. Kommunala anslutningsavgifter tillkommer. Tomterna som säljs är följande: 1. Skogslyckegatan 9, Mellby 4:68 2. Skogslyckegatan 11, Mellby 4:67 3. Skogslyckegatan 13, Mellby 4:66 4. Skogslyckegatan 15, Mellby 4:65 5. Skogslyckegatan 26B, Mellby 4:71 6. Skogslyckegatan 6, Mellby 4:74 Det åligger köparen att på fastigheten uppföra ett för permanent bruk avsett bostadshus. Om köparen inte inom 18 månader från överlåtelsedatum påbörjat de egentliga byggnadsarbetena, äger säljaren rätt att häva köpet. (Med egentliga byggnadsarbetena menas bottenplattan eller motsvarande skall vara färdigställt. Uppvisande av ingånget entreprenadavtal för uppförande av småhus på tomten bedöms som tillräckligt för att upphäva villkoret). Tidsförlängning kan medges av säljaren när skäl därtill föreligger. Utan säljarens skriftliga medgivande får köparna inte överlåta fastigheten innan byggnadsskyldigheten fullgjorts. Den har fullgjorts när slutbesked/slutbevis erhållits.

Visar alla 4