Mäklare Magnus Sandström

Magnus Sandström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Årevägen 115, lgh 22, Åre By, Åre kommun
Årevägen 115, lgh 22, Åre By, Åre kommun, bild 2
Årevägen 115, lgh 22, Åre By, Åre kommun, bild 3

Årevägen 115, lgh 22

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 670 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4/5
1 409 kr/mån
96 579 kr/m²

Välkommen till denna lilla karamell i centrala Åre. Högt upp i huset ligger denna mysiga och perfekt planerade tvåa med vacker utsikt upp mot Totthummeln. Välkomnande entré med plats för kläder och torkskåp. Fullt utrustat kök samt matplats för fyra personer i öppen planlösning med vardagsrummet. Mysigt sovrum med dubbelsäng och garderober. Badrum med wc, handfat och dusch samt en bastu** Det finns separata skidskåp i källaren tillsammans med ett gemensamt skidvård och vallarum. Ägarförråd finns i källaren, varmt och ca 3kvm Tillträde enligt överenskommelse. Bostaden kan säljas delvist möblerad med reservation för säljarens personliga saker. Det finns inget uthyrningsavtal kopplat till lägenheten. ** Ägaren har idag en tvättmaskin i bastun, bastun kan enkelt återställas då lavar och bastuaggregatet finns i källarförrådet.

  • Premium
  • Hiss
Tottvägen 117B, Åre By, Åre kommun
Tottvägen 117B, Åre By, Åre kommun, bild 2
Tottvägen 117B, Åre By, Åre kommun, bild 3

Tottvägen 117B

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
12 000 000 kr
117,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 286 kr/mån
102 128 kr/m²

Välkommen till Brf Fresk i Åre, en välskött och perfekt belägen förening med lagom avstånd från Åre torg och enkel access till Åreskutans skidåkning. Generös och välkomnande entré med platsbyggda möbler och utmärkt förvaring av kläder. Vidare in till stort vardagsrum och fullt utrustat kök i öppen planlösning, trevlig matplats i burspråk i väster med utsikt upp mot Totthummeln. Vardagsrummet har en trevligt eldstad och utgång till rymlig takterrass med sol hela dagen och en utsikt man aldrig tröttnar på. Totalt finns tre sovrum varav två med platsbyggda våningssängar direkt in till vänster från entrén och det tredje master bedroom i andra änden av lägenheten, samtliga rum har bra förvaring och det finns även en liten klädkammare i anslutning till de båda sovrummen vid entrén. Det finns tre badrum, ett stort badrum med wc handfat och badkar här finns också tvättmaskin och torktumlare. Ett badrum har en trevlig bastu samt dusch och det finns också en extra wc handfat i hallen. Föreningen har ett gemensamt garage i huset där samtliga medlemmar har en var sin plats med motorvärmare som ingår i avgiften. Hela lägenheten ger ett mycket gott intryck och är smakfullt inredd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Edsåsdalen 690, Edsåsdalen, Åre kommun
  • Budgivning pågår

Edsåsdalen 690

Fritidshus
Edsåsdalen, Åre kommun
Bjurfors Åre
850 000 kr
2 rum
1 102 m² tomt

Upplev äktheten av nordisk charm i detta mysiga lilla timmerhus i Edsåsdalen. Denna lilla eremitkoja är inte bara en fjällstuga, det är ett stycke historia som sträcker sig tillbaka till 1960-talet, då en del av av den ursprungliga ladugården från 1600-talet noggrant togs ned i Herjedalen för att återuppstå som en fjällstuga på en idyllisk fjällglänta mitt i skogen ett par hundra meter ovanför Fjällgården Köja i Edsåsdalen. Placerad mellan de två bäckarna som omger fastigheten får du enastående naturskönhet precis utanför dörren. Denna plats ger er möjlighet att gå bakåt i tiden samtidigt som du njuter av den mysiga vedeldade värmen från din egen fjällstuga. Fjällstugan bjuder på äkta nordisk karaktär, och varje hörn är fyllt med historia. Från den robusta timmerstommen till den vackra eldstaden känner ni husets historia. Med ett nytt kapitel i denna fjällstuga kan du skapa minnen och upplevelser som kommer att vara med dig livet ut. Ta steget in i en autentisk fjällupplevelse och skapa ditt eget äventyr i denna unika fjällstuga i Edsåsdalen. Välkommen till Millabäck ert fristad i fjällen. Säljaren är ett Dödsbo och kommer således friskriva sig från alla eventuella fel eller brister. Det saknas uppgifter om storlek på huset men det uppskattas till ca 35kvm Det finns ingen besiktning men bildmaterialet på slutet visar delar av byggnaden man inte ser nu när det är snö. Huset har vattenskador på taket som läckt in i sovrummets vägg, det är tegelpannor och bedömningen är att huset snarast är i behov av ett helt nytt tak. En och samma familj har byggt och ägt denna fastighet sedan 60-talet och det finns en liten berättelse om hur det gick till, "Millabäcks historia" under fliken Dokument. PARKERING vid visning rekommenderas vid Köja Fjällgård, och så går ni därifrån. Fastigheten säljes som den står och samtliga inventarier ingår i köpet.

Visar alla 3