Mäklare Andreas Lundberg

Andreas Lundberg

Om mig

Kunder beskriver mig som engagerad, envis, målinriktad och med stor servicekänsla. Dessa kriterier är något som jag värderar högt i min roll som mäklare och det hjälper mig att nå mina högt uppsatta mål. Jag är noga med att skräddarsy varje enskild affär efter dess förutsättningar och jag vet att det gör stor skillnad för slutresultatet. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om mig, Bjurfors och hur vi tillsammans skapar det bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Göteborgsvägen 8, Centralt, Bollebygds kommun
  • Idag kl 15:00
Göteborgsvägen 8, Centralt, Bollebygds kommun, bild 2
Göteborgsvägen 8, Centralt, Bollebygds kommun, bild 3

Göteborgsvägen 8

Villa
Centralt, Bollebygds kommun
Bjurfors Borås
4 600 000 kr
140 + 140 m²
6 rum
1 820 m² tomt

Välkommen till detta unika hem med kvalitéer som måste upplevas på plats! Huset utmärker sig med sin tidstypiska karaktär och spännande layout och den extra höga takhöjden om cirka 3 meter ger en luftig och inbjudande känsla. Vackra originaldetaljer så som exempelvis platsbyggda garderober, vackra fiskbensparketter, fönsterbrädor i sten ger en tidlös charm till varje hörn av hemmet. Huset präglas av stora sociala ytor, många sovrum, ljuvliga uteplatser och vacker utsikt. Vidare erbjuds en generös tomt och möjligheten att skapa din egen oas med ett växthus eller förslagsvis ett orangeri. Här i centrala Bollebygd bor du med närhet till skolor, förskolor, kommunikationer. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en möjlighet att bo i en charmig och välkomnande miljö med moderna bekvämligheter och närhet till allt du behöver. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Arnolds väg 8, Sandhult, Borås kommun
  • Imorgon kl 17:00
Arnolds väg 8, Sandhult, Borås kommun, bild 2
Arnolds väg 8, Sandhult, Borås kommun, bild 3

Arnolds väg 8

Villa
Sandhult, Borås kommun
Bjurfors Borås
5 200 000 kr
157 m²
7 rum
1 684 m² tomt

Elegant, effektivt utformat hem som är passande för både barnfamiljer och par. Här njuter ni av sociala öppna ytor där det påkostade köket och vardagsrum med braskamin ligger i en skön öppenhet. De mindre sovrummen ligger avskilda i en separat del med eget badrum, vilket är perfekt för barn eller gäster som övernattar. Det stora sovrummet har direkt tillgång till ett eget badrum och en rymlig walk-in-closet. Dessutom erbjuds det gott om förvaringsutrymmen och en stor, praktisk tvättstuga vilket gör detta hem mycket funktionellt. Den vinklade utformningen skapar ytterligare utrymme och inkluderar en skyddad utomhusplats. En stor terrass med både uppvärmbar pool med pooltak och spabad kompletterar helheten på ett fantastiskt sätt och trädgården är påkostad och omsorgsfullt utformad. Huset är energieffektivt och är utrustat med solceller. Fastigheten inkluderar också ett rymligt garage. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
Torgilsgatan 21D, Norrmalm, Borås kommun
Torgilsgatan 21D, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Torgilsgatan 21D, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Torgilsgatan 21D

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 750 000 kr
57,5 m²
2 rum
2 546 kr/mån
30 435 kr/m²

På en lugn och grönskande del av Norrmalm välkomnas ni till detta rofyllda hem, bekvämt belägen med egen ingång och stor uteplats med grönskande utsikt. Detta hem har en skön studiokänsla som karaktäriseras av medvetna färg- och materialval. Här erbjuds generösa sällskapsytor i en väldigt trivsam miljö. Kök och vardagsrum i skön öppenhet och inrymmer all den funktion som kan önskas och har plats för matbord för flera gäster. Vardagsrummet är stort nog för både soffgrupp och matsalsmöbel. Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och en anslutande klädkammare löser klädvården. Förvaringsmöjligheterna är goda i såväl bostaden som via de generösa förrådet. Längst upp på Döbelnsgatan, på toppen av Norrmalm, finner ni Brf Boråshus nr 12. En stabil förening med god ekonomi och hög trivselfaktor. Många flyttar inom föreningen och väljer att spendera större delen av sina liv här. Föreningen har även bastu, gym, yogalokal och andra faciliteter. Här bor ni i vackra kvarter, citynära men ändå så lugnt. Här bor ni med närhet till både natursköna Kypesjön och Borås djurpark. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker och restauranger samt förskolor/skolor, sjuk- och tandvård. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

  • Premium
  • Uteplats
Kungsbackavägen 40L, Centralt, Bollebygds kommun
  • Imorgon
Kungsbackavägen 40L, Centralt, Bollebygds kommun, bild 2
Kungsbackavägen 40L, Centralt, Bollebygds kommun, bild 3

Kungsbackavägen 40L

Lägenhet
Centralt, Bollebygds kommun
Bjurfors Borås
2 100 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/2
4 990 kr/mån
31 343 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och smakfullt inredda tvåa, perfekt belägen mitt i centrala Bollebygd. Med sina generösa 67 kvadratmeter och läge på andra våningen erbjuder denna lägenhet en hög standard och noggrant utvalda materialval. Den imponerar med en social och öppen planlösning, egen tvättstuga och stora fönster som både släpper in naturligt ljus och ger en härlig utsikt från den rymliga balkongen. För den som önskar finns också möjlighet att omvandla lägenheten till en trea. På Kungsbackavägen bor du med närhet till centrum, vilket innebär bekvämt avstånd till allt som Bollebygd har att erbjuda. Samtidigt har du snabb tillgång till riksväg 40, vilket underlättar för pendlare och ger enkel access till både Göteborg och Borås. Bollebygd lockar inte bara med sin expansiva och växande kommun, utan även med sin fantastiska natur. Här finns närhet till badplatsen vid Nedsjön och vackra vandringsleder för de som älskar att utforska naturen. Varmt välkommen med er intresseanmälan för detta fantastiska boende!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv

Visar alla 4