Mäklare Amanda Öst

Amanda Öst

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Gibraltargatan 110, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 14:45
Gibraltargatan 110, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Gibraltargatan 110, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Gibraltargatan 110

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

2 690 000 kr

64 m²

2 rum

3 719 kr/mån

42 031 kr/m²

Inom snar framtid finns möjlighet att flytta in i en väldisponerad och hemtrevlig genomgångstvåa med härliga sällskapsytor och balkong! Lägenheten präglas av generösa ytor som optimerar funktionalismen, här är det enkelt att bjuda hem det stora sällskapet och umgås utan problem. Vardagsrummet är otroligt luftigt tack vare det stora fönster partiet och den tidstypiska takhöjden. Som om det inte vore nog pryds golvet av parkett med holländsk läggning. Här kan man med enkelhet möbleras med soffgrupp, tv-möbel samt ett matsalsbord för flera sittande gäster. Köket ger gott om plats för ett köksbord och erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Från köket når man den härliga balkongen med en fantastisk utsikt Johannebergs villaområdes takåsar, här kan man sitta och njuta av det lugna närområdet. Sovrummet är generöst och erbjuder gott om förvaring genom stora garderober. I anslutning till hallen finns badrummet som är helkaklat och inredningen består av badkar, handfat, kommod, wc, spegel samt skåp för extra förvaring. Här bor ni i en trevlig och välskött förening i de lugnare delarna av Johanneberg. I närområdet har man flera trevliga kvarterskrogar, caféer och all tänkbar service. Området präglas i övrigt av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer. Bussen som stannar strax utanför föreningens hus tar er till såväl Avenyn som Linnéområdet inom kort. Nära till både Chalmers och Sahlgrenska. Här bor ni dessutom ett stenkast från Mossens idrottsplats med motionsspår och Fysikens träningscenter. Varmt välkomna att visa ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Eklandagatan 29A, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Ons 1 feb kl 17:30

Eklandagatan 29A

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

2 660 000 kr

48 m²

1.5 rum

3 975 kr/mån

55 417 kr/m²

Nu finns möjlighet att flytta in i en väldisponerad lägenhet med Carlanderska Parken som närmsta granne! Här finns ni en stilrent renoverad lägenhet där det moderna och praktiska möter tidstypiska charmerande detaljer. Lägenheten erbjuder attribut så som vackra fönsterbänkar och vackert golv. Här är varje kvadratmeter otroligt väldisponerad och lägenheten möjliggör socialt umgänge med flertalet gäster. Den tidstypiska takhöjden skapar tillsammans med de stora fönsterpartierna en otrolig känsla av rymd i lägenheten. Genom fönsterpartiet som breder ut sig längs med hela lägenheten tillförs ett fint ljus. Som om inte det vore nog så bor man mitt emot Carlanderska Parken där grönskan breder ut sig! Lägenheten erbjuder ett fint renoverat kök med gråa snickerier, fullt utrustat med häll, ugn, mikro, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Invid fönstret ges plats för ett stort matbord med plats för flera sittande gäster och genom öppningen till vardagsrummet kan man med enkelhet umgås mellan rummen. Vardagsrummet ger plats för soffa med tillhörande möblemang efter önskemål. Nuvarande ägare har låtit uppföra en vägg vid tidigare sovalkoven för att skapa en naturlig och avskild sovplats, här finns även förvaring genom garderober. Badrummet är helkaklat och golvet är belagt med våtrumsmatta. Utrustningen består av dusch, spegelskåp, handdukstork och wc. Här bor ni med ett fint läge i en lugn och grönskande stadsdel endast en promenad från Avenyn och Korsvägen. Området präglas samtidigt av grönska och det är alltid lätt att hitta en skön plats i solen på någon av de många gräsmattorna. Chalmers ligger ett stenkast bort och det finns mycket goda bussförbindelser som enkelt tar dig till övriga delar av staden. Dessutom erbjuder Johanneberg matbutik, restauranger, caféer, apotek och ett brett utbud av olika träningsanläggningar. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

  • Plus
  • Hiss
Fridkullagatan 23, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Fridkullagatan 23, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Fridkullagatan 23, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Fridkullagatan 23

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

2 495 000 kr

65 m²

1.5 rum

2 972 kr/mån

38 385 kr/m²

I attraktiva Johanneberg finner ni denna charmerande bostad med villakänsla som har alla bekvämligheter man önskar. Lägenhetens kvadratmeter är väldisponerade och genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ges goda möjligheter till socialt umgänge med vänner och familj. Här kan middagen tillagas samtidigt som man umgås med sina gäster. Genom det stora fönsterpartiet fylls rummet av ett fint och naturligt ljus. Från rummet nås även den härliga uteplatsen där man kan njuta av förmiddagssolen. Johanneberg som är en mycket trivsam och populär stadsdel. Här bor man i ett bekvämt, centralt och samtidigt lugnt läge där både grönska och cityliv finns på nära avstånd, närhet till Chalmers och övriga högskolor, restauranger, Avenyns rika nöjesutbud och matbutiker. Ypperliga kommunikationsmöjligheter erbjuds direkt utanför porten och från Korsvägen nås alla delar av stan via kollektivtrafiken. Det finns många fina grönområden i närheten och det är kort gångavstånd till Carlanderska parken, Näckrosdammen och Mossen. Varmt välkommen att visa ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Eklandagatan 23A, Johanneberg, Göteborgs kommun

Eklandagatan 23A

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

3 190 000 kr

52,5 m²

3 rum

3 608 kr/mån

60 762 kr/m²

I omtyckta Johanneberg återfinns denna charmiga och hemtrevliga lägenhet med närhet till precis allt man önskar. Ta klivet ut och känn den lugna och trivsamma atmosfären i Johanneberg med dess härliga grönska för att sedan promenera ner till citykärnan med all dess bekvämligheter. Vidare är lägenheten belägen i en välbehållen funkisfastighet anno 1934, här finns flertalet charmerande detaljer kvar som skänker en härlig känsla i lägenheten. Lägenheten är otroligt välplanerad och varje kvadratmeter är optimalt disponerad. Tack vare den tidstypiska takhöjden och de många fönstren skapas en härlig rymd i lägenheten. Genom dess belägenhet i hörnet av fastigheten har man fönster som vetter i olika väderstreck. Från de stora fönstren i kök och vardagsrum kan man under höst-/vinterhalvåret blicka ut över stadens och Lisebergs vackra belysning. Under sommarhalvåret omges lägenheten istället av lummig grönska. Goda sociala ytor skapas tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, vem tackar nej till att umgås med sina gäster samtidigt som kvällens middag tillagas. Plats finns för ett matbord för flera sittande gäster samt en soffmöbel. Sovrummet vetter mot den lugna och gröna innergården och fylls av harmoni, här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Intill ligger det andra rummet som kan användas såväl som gästrum som kontor. Härifrån nås även den härliga balkongen som även den vetter mot föreningens lummiga gård. Utöver kvaliteterna i lägenheten erbjuds en mysig och grönskande innergård med pergola och uteplats med möjligheter att grilla maten för en god middag. På Eklandagatan bor ni i hjärtat av Johanneberg med ett bekvämt centralt och samtidigt lugnt läge där både grönska och city liv finns på nära avstånd, närhet till Chalmers och övriga högskolor, restauranger, Avenyns rika nöjesutbud och matbutiker. Ypperliga kommunikationsmöjligheter erbjuds direkt utanför porten och från Korsvägen nås alla delar av stan via kollektivtrafiken. Det finns många fina grönområden i närheten och det är kort gångavstånd till Carlanderska parken, Näckrosdammen och Mossen. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Balkong

Visar alla 4