Mäklare Amanda Öst

Amanda Öst

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegnérsgatan 11A, Lorensberg, Göteborgs kommun

Tegnérsgatan 11A

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 150 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/5
3 181 kr/mån
68 033 kr/m²

Inom kort finns möjlighet att flytta in i en förtjusande tvåa i en vacker 20-tals fastighets och med ett enastående läge! I det höga huset från 1926, på fjärde våningsplanet välkomnar vi dig till in till 61 väldisponerade kvadratmeter. Denna strålande och ljusa lägenhet balanserar mellan Korsvägen och Avenyns storstadsbrus. I en genomtänkt planlösning där varje kvadratmeter är otroligt väldisponerad möter klassiska 20-tals detaljer moderna material i kök och badrum som tillsammans skapar en perfekt kombination. Alla rum är dessutom väl tilltagna med härliga ytor och rumsvolym. Detaljerna som påminner om byggåret finns i form av vackra golv, ansenlig takhöjd, stuckaturer, takrosetter och stora fönsterpartier. Här bor du dessutom i en välskött fastighet med en lika välmående förening. Dessutom med några av stadsdelens allra finaste innergårdar. Den goda ekonomin borgar för ett tryggt och kvalitativt boende. Läget, bara ett kvarter från Korsvägen, tillhör ett av Göteborgs mest attraktiva. Du har bara någon minuts promenad hem från storstadslivet vid Götaplatsen. Du befinner dig helt enkelt mitt i allt, men med en skön och lite gömd distans. Kommunikationerna är de bästa tänkbara. Nedanför gatan stannar både spårvagnar och bussar till resten av staden. Med bilen kommer du snabbt ut till alla vägsystem. Anmäl ditt intresse redan idag.

  • Hiss
Lindströmsgatan 3D, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Lindströmsgatan 3D

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 950 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 2/4
2 902 kr/mån
64 835 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Volrat Thamsgatan 7C, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Volrat Thamsgatan 7C

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 390 000 kr
37,5 m²
1.5 rum
vån 1/6
2 513 kr/mån
63 733 kr/m²

Vi säger varmt välkomna till att flytta in i en trivsam lägenhet med fina detaljer där omgivningen består av lummig grönska! Den härliga takhöjden och ljusinsläppet genom de stora fönstren skapar en luftig känsla. Lägenhetens 37,5 kvadratmeter är mycket väldisponerade och man tar till vara på precis varje yta. Vad sägs om ett vardagsrum där man kan möblera med såväl soffa som övrigt möblemang utefter önskemål. Längst in i rummet finns en rymlig sovalkov som enkelt kan skärmas av med en gardin om man önskar. I hallen finns god förvaring genom avhängning för ytterkläder och skor samt en stor garderob. Köket bär vita högblanka skåpsluckor och har god förvaring. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin, mikro samt kombinerad kyl och frys. Här finns plats för ett matbord invid fönstret. Badrummet är stilrent renoverat med vita helkaklade väggar och ett grått klinkers på golvet. Inredningen består av dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod, spegel, handdukstork, wc samt ett skåp för extra förvaring. Det är inte svårt att förstå att Johanneberg har blivit ett så omtyckt område med sitt centrala men samtidigt lugna läge, omgivet av härliga grönområden samt ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Här bor ni i en grön och rogivande stadsdel med kort promenadavstånd från stadspulsen med närhet till Chalmers, Korsvägen, Götaplatsen och Avenyn med dess stora utbud av restauranger, nöjen och kommunikationer. Glöm inte att visa ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Hiss
Björkuddsgatan 3, Johanneberg, Göteborgs kommun

Björkuddsgatan 3

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
5 795 000 kr
120 + 20 m²
6 rum
vån 1/3
5 904 kr/mån
48 292 kr/m²

Ta chansen att flytta in i en trivsam och unik lägenhet belägen i Johanneberg / Övre Krokslätts lummiga villakvarter. En smakfullt renoverad lägenhet med tidstypiska detaljer såsom vacker fiskbensparkett och modernistisk design med fönster i olika väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Som om inte detta vore nog finns även mycket förvaring samt goda sociala ytor såväl inomhus som utomhus. Från matsalen nås en otrolig altan på drygt 30 kvm där man kan njuta av solens strålar under en stor del av dagen. Utöver detta finns även en gemensam trädgård som delas med grannarna, där det finns både fruktträd och odlingsmöjligheter! Lägenhetens 120 kvadratmetrar på entréplan fördelar sig över möblerbar hall, praktiskt kök, stort vardagsrum, matsal, tre sovrum, och två helkaklade badrum med golvvärme. I källaren finns en nyrenoverad del på ca 20 kvadratmeter (biarea) med egen ingång som fördelas över en rymlig hall, ett rum med köksdel samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Perfekt för tonårsbarnet eller för uthyrning om man inte behöver hela ytan själv! Om ni längtar efter att bo i ett lugnt och mysigt villakvarter med både grönska, stillhet och närhet till storstadspulsen är detta helt rätt lägenhet för er, varmt välkomna att visa ert intresse redan idag!

  • Uteplats

Visar alla 4