Mäklare Frida Jakobsson

Frida Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla munkebäcksgatan 5E, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Lilla munkebäcksgatan 5E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 990 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/2
5 631 kr/mån
34 368 kr/m²

På charmiga Lilla Munkebäcksgatan presenteras ett ljuvligt hem där 30-talets takhöjd och detaljer möter moderna material. Bostadens balkong vetter i soligt sydvästläge. Här kan många härliga soltimmar avnjutas med en grönskande utsikt över trädgård och skog. Välkomna högst upp i ett vackert 30-talshus och slås av magisk karaktär om två etage. Här blandas smakfullt renoverat kök tillsammans med brädgolv och generös takhöjd. Bostaden disponeras med två rymliga sovrum samt två helkaklade badrum. På ovanvåningen möts ni av allrum och fritt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Munkebäck är ett lugnt område där mindre bostadsrättsföreningar blandas med villakvarter. På den mysiga innergården avnjuter man de ljumna kvällarna med grill och trivsamt umgänge. Här får man det bästa av två världar. I det direkta närområdet finns ett stort serviceutbud med bland annat ICA Kvantum, nattöppen bensinstation, systembolag och andra affärer som Torpavallen har att erbjuda. Vid Munkebäckstorget ligger apotek, vårdcentral, fruktaffär och hållplats för kommunikationer. En liten promenad bort finner ni Bagaregårdens caféer och små butiker, Redbergsplatsen och det stora serviceutbudet vid Olskrokstorget. Här har ni även nära till naturen och rekreationsområdet kring Skatås och Delsjön som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter, året om. Varmt välkomna till detta förtjusande hem!

  • Balkong
Anders Zornsgatan 21A, Örgryte, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30

Anders Zornsgatan 21A

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 795 000 kr
83 m²
4 rum
vån 3/3
5 356 kr/mån
57 771 kr/m²

Bjurfors Century presenterar denna vackra fyra i ett charmigt 1940-talshus, centralt beläget i Örgryte, välkomnas man in i en stilfullt renoverad och välplanerad fyrarummare. Den ljusa och fräscha interiören erbjuder högt i tak och vackert parkettgolv som löper genom hela bostaden. En gammal öppen spis utgör en vacker detalj, perfekt för att skapa en mysig atmosfär under vinterkvällarna, medan stenfönsterbänkar och gjutjärnselement bidrar till husets karaktär och charm. Den öppna spisen är idag inte i bruk, men för den som önskar så kan den tas i bruk. På tredje våningen flödar ljuset generöst in i rummen, och från vardagsrummet leder en härlig balkong i lugnt sydvästläge. Badrummet genomgick en renovering 2016 och erbjuder både dusch och tvättmaskin. Köket renoverades samma år med klassiska och högkvalitativa materialval, vilket gör att man kan flytta in och trivas direkt. Utanför huset ligger Delsjöområdets naturreservat och sjöar som lockar till olika fritidsaktiviteter året runt, inklusive fina löparspår. Närliggande finns även GLTK-tennisklubben, Nordic Wellness och Göteborgs Fältrittklubb för den hästintresserade. En kort promenad bort finns spårvagnshållplatsen som trafikeras av linje 5, vilket gör det enkelt att nå centrala delar av staden som Korsvägen och Avenyn på några minuter. Pendelstationen Liseberg är också inom bekvämt cykelavstånd. I närområdet finns även Bö centrum med bekvämligheter som närbutik, service- och blomsterbutik samt en trevlig thairestaurang och pizzeria. Vid Sankt Sigfrids plan finns ytterligare restauranger, fiskhandlare och en inredningsbutik, vilket gör detta till en attraktiv plats att bo med bekvämligheter och aktiviteter inom räckhåll.

  • Plus
  • Balkong
Persgatan 6A, Lunden - Redbergsplatsen, Göteborgs kommun

Persgatan 6A

Lägenhet
Lunden - Redbergsplatsen, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 390 kr/mån
45 192 kr/m²

Välkomna en trappa upp i huset till en välplanerad tvåa i populära Lunden med ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten präglas av genomgående ljusa ytskikt och välplanerade rum. Vardagsrummet, med vackert ljus från det stora fönsterpartiet och generös takhöjd, är lättmöblerbart med plats för både soffa, mediamöbel och matbord för den som önskar. Köket är rymligt med gott om förvaring som under våren 2019 utrustades med nya luckor och lådor. Både kök och sovrum vetter mot den lugna innergården som renoverades under 2019. Badrummet är helkaklat och modernt med tvättmaskin för extra komfort. Likväl som ni bor med direkt närhet till Delsjöområdet och Härlanda tjärn, har ni också närhet till stadens puls. Området kring Lunden erbjuder en uppsjö av bagerier, caféer och kvarterskrogar. Bra kommunikationer med buss 60 som har flertalet avgångar varje timme. Knutpunkten Redbergsplatsen är cirka fem minuters promenad bort och härifrån tar ni er enkelt med kollektivtrafiken till stadens alla hörn.

Runiusgatan 18, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 17:00

Runiusgatan 18

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 100 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
2 662 kr/mån
55 263 kr/m²

Unik vindslägenhet om 2 rum och kök på en lugn gata i Kålltorp, med några minuters promenad till restauranger och caféer, spårvagnshållplatsen och natursköna områden för motion och bad. Med högt i tak och stora fönsterpartier blir bostaden ljus och luftig. De 38 kvadratmetrarna är välplanerade, och i trädgården ges möjligheter till att njuta av härliga grillkvällar och av solens värmande strålar medan fåglarna kvittrar i träden intill. För den med gröna fingrar finns det gott om möjlighet att hjälpa till med rabatter och planteringar i föreningens mysiga trädgård. Högst upp i huset välkomnas vi in till denna ljusa och väldisponerade lägenhet. Entrén är på våning 2 och direkt ges plats till avhängning och skoförvaring. Väl uppe på våning 3 kliver man direkt in i den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, som skapar möjligheter för umgänge med familj och vänner. Lägenheten erbjuder även ett sovrum i rofyllt läge och kaklat badrum. Här bor ni lugnt och avskilt men med närhet till skolor, dagis och gångavstånd till stadskärnan. Kollektivtrafiken når ni med någon minuts gångväg, både buss och spårvagn, som tar er till stadskärnan på ca 15 minuter. Endast några minuters promenad till härliga grön- och strövområden i Skatås- och Delsjöterrängen. I närområdet finns både mataffärer, kvarterskrogar, butiker och små bagerier. Missa inte att göra en intresseanmälan på denna charmiga vindslägenhet!

  • Plus

Visar alla 4