Mäklare Hassan Ghadban

Hassan Ghadban

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Johan Gertssons gata 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Johan Gertssons gata 11

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/8
4 367 kr/mån
49 000 kr/m²

Prissänkt! NYPRODUCERAT-HÖGT UPP-TVÅ STORA BALKONGER-UTMÄRKT LÄGE! Varmt välkomna till Gamlestads Plaza och denna tvårummare högt upp i huset med två balkonger varav den ena är stor inglasad balkongen! Bostaden erbjuder fräscha och öppna ytor som tillför ett underbart ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar dom perfekta sällskapsytorna, vardagsrummet förlängs därefter med en stor inglasad balkong. Här finner ni även ett badrum och en WC med moderna val i toppskick, hall med plats för möblemang och förvaring, stilrent kök i vitt som går i tidlösa färger och Master Bedroom förlängs med en egen balkong i fritt läge. Precis utanför dörren nås Gamlestads Torg, knutpunkten för kollektivtrafik med buss, tåg och spårvagn. Endast en hållplats från Göteborgs centralstation. På torget finns bibliotek, pressbyrå och café. Här bor ni i ett expansivt område med närhet till centrala Göteborg. Omgivet av god kommunikation tar ni er till Göteborg centralstation på ca 6 min. Via resecentrumet går även tåg till Trollhättan/Vänersborg vilket är perfekt för dig som pendlar. I området finns ett utbud av matbutiker, restauranger och gym. Du kan även via cykelvägar ta dig runt enkelt i området och in till Göteborg. Trivs du med en aktiv livsstil finns närliggande Prioritet Serneke Arena i Kviberg med gym, Skidome, Beach Center och löpslingor. En bostad som behöver upplevas på plats! Varmt välkomna till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Generalsgatan 6, Kviberg, Göteborgs kommun

Generalsgatan 6

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
3 552 kr/mån
44 545 kr/m²

Balkong och uteplats-Högt upp-utmärkt läge! Varmt välkomna till denna rymliga tvårummare i perfekt läge på Generalsgatan 6. Bostaden har en genomgående planlösning som förlängs med en balkong samt uteplats i varsitt väderstreck där uteplatsen tilltalar under solnedgången! Med hög standard, välplanerade kvadratmeter och tidlösa färgval är detta ett utmärkt boende att bara flytta in i. Vackert genomgående parkettgolv i lägenheten och enskilt tvättrum med tvätt och torktumlare med arbetsbänk ovan som underlättar vardagen. Föreningen har en övernattningslägenhet till förfogande och i denna förening har Skanska prioriterat att bidra till en hållbar framtid. Miljöarbetet på Skanska går under namnet "Grönt Initiativ" och här är miljövänliga materialval viktiga. Bostaden ligger endast ett stenkast från ypperlig kommunikation via spårvagn (linje 6, 7 och 11) och buss (linje 58 och 519). På tio minuter nås Redbergsplatsen och på mindre än femton minuter nås Göteborg Centralstation. På endast 2 kilometers avstånd nås även Munkebäcksmotet och pendeln till Alingsås samt Torpavallen med bl.a. Sats och ICA Kvantum. Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde med löparslingor, utegym, hinderbana och Prioritet Serneke Arena som erbjuder bl.a. Nordic Wellness, skidome och beachvolleyboll. Klätterdomen finns placerad i närheten av idrottsmuseet. På andra sidan Kvibergs Broväg finns ett nyöppnat Fitness 24 seven och även Lidl. I Gamlestaden finns Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton. Det går också att cykla till Göteborgs city åt ena hållet och till Allum, Partille åt det andra hållet.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Artillerigatan 32, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Artillerigatan 32

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
2 201 kr/mån
48 429 kr/m²

Låg avgift! Utmärkt läge! 3.6m högt i tak! Välkommen till Artillerigatan 32 och denna välplanerade enrummare med kvalitativa materialval designade för att hålla i många år framöver. Utöver den optimala planlösningen med en fantastisk takhöjd som ger en känsla av rymd och öppenhet tillför bostaden ett mycket härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier tillsammans med den trevliga uteplatsen. I bostaden finner ni hörnkök i toppskick, egen klädkammare, stort och fullutrustad badrum med tvätt och torktumlare samt en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter via garderob. Gamlestaden är Göteborgs äldsta stadsdel och har en härlig, gammaldags atmosfär med fastigheter som är uppförda vid förra sekelskiftet blandat med modern bebyggelse. Här bor ni endast ett par steg ifrån kommunikationer som tar er in till city på mindre än 10 minuter. Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde med Prioritet Serneke Arena (bl.a. Nordic Wellness och skidåkning), beachcenter och Kviberg arena. I närområdet finns även Willys, Lidl, Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton. I området nås café, minilivs och restauranger. Ett populärt nytillskott är Wine Mechanics som ligger i Gamlestadens slakthusområde och erbjuder egen vintillverkning, vinbar och restaurang!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3