Mäklare Isabelle  Lindgren

Isabelle Lindgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekedalsgatan 5C, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Ekedalsgatan 5C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Ekedalsgatan 5C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Ekedalsgatan 5C

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 639 kr/mån
49 359 kr/m²

I charmiga och folkkära Majorna, ett stenkast från Slottsskogen, finner du denna fina trea med härlig atmosfär och planlösning. I denna funkisdröm ges ljuset fritt spelrum och sällskapsrummen bjuder in till stort och socialt umgänge. Hemmet präglas av rymd, genomgående siktlinjer, generös takhöjd och har fönster i tre väderstreck. Bevarade originaldetaljer så som takrosetter, brädgolv, platsbyggda garderober och fiskbensparkett bidrar till ett trivsamt boende. Kvadratmeterna är proportionerligt fördelade och det är lätt att fastna för planlösningen, som är både välkomnande och funktionell. Utöver stora sällskapsytor och generösa förvaringsmöjligheter erbjuds en solig balkong i söderläge. Badrummet är stilmedvetet renoverat i ljus färgpalett och installerat med kombinerad tvätt/tork. Det tidstypiska huset från 1938 ägs av Brf Ekedal 5, en välskött förening med stabil ekonomi. Här bor man med det bästa av två världar i en av Göteborgs mest lummiga stadsdelar - granne med grönområden och närhet till flertalet café- och restaurangsstråk, samt bekvämligheter så som matbutiker, butiker, gym och kommunikationer. Ett trivsamt hem och område!

  • Premium
  • Balkong
Golvläggaregatan 4B, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Golvläggaregatan 4B

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 750 000 kr
53,5 m²
2.5 rum
vån 1/3
3 405 kr/mån
51 402 kr/m²

Varmt välkomna en våning upp och till en smakfull funkistvåa i grönskande Johanneberg! Detta hem präglas av en varm och genuin atmosfär där genomgångsläget gör att ljuset tillåts spela fritt. Förutom en härlig balkong i soligt och stillsamt söderläge erbjuds ett rymligt vardagsrum som bjuder in till umgänge och gemenskap, ett vackert kök som omsorgsfullt fått behålla sitt originalsnickeri, ett sovrum som vilar mot ett tyst gårdsläge, ett mindre rum för kontor eller barnrum samt ett helkaklat och fräscht badrum. Utöver ett populärt läge i Johanneberg är bostaden placerad i en stor, trygg och välskött förening - HSB Brf Lilla Le. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till parkeringsplats (kösystem), uteplatser med utemöbler, en övernattningslägenhet, flertalet tvättstugor, hobbyrum och cykelförråd. Golvläggaregatan har ett perfekt mellan grönska och citypuls. Här bor man dessutom med ett kort gångavstånd till Chalmers och andra högskolor, samt grönområden som Carlanderska parken, Näckrosdammen och Mossen. Närhet finns dessutom till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym samt kommunikationer. Ett hem och område att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
Masthuggstorget 5, Masthugget, Göteborgs kommun

Masthuggstorget 5

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 650 000 kr
48,3 m²
2 rum
vån 3/6
3 679 kr/mån
54 865 kr/m²

I populära Linné och Masthugget finns nu chans att förvärva en härlig tvåa som erbjuder en modern atmosfär i öppen planlösning. Detta hem har kvadratmeterna på rätt plats. Sällskapsrummet består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning. I köket och i resten av bostaden är allt nytt från 2018/2019. Det erbjuds naturliga toner och materialval, uppskattade arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i både bänk- högskåp och skafferi. Sovrummet får en naturlig plats, i andra änden av hemmet, där rymligheten och förvaringsmöjligheterna gör sig påtaglig. Det stora fönsterpartierna som löper genom hela sällskapsrummet bjuder in rikligt med ljus och de breda fönsterbrädorna i sten går även att nyttja som skrivbord. Badrummet är modernt kaklat och erbjuder en kombinerad tvätt/tork. Här bor man i en stor bostadsrättsförening - Brf Sjömanssalen, som ligger i en växande stadsdel där det finns stora planer för Masthuggstorget och Masthuggskajen. Här växer en grön och ny hållbar stadsdel fram som kommer att komplettera det redan vimlande stadslivet runt Långgatorna och Linné. Läs gärna med under Bostadsfakta. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till garage, tvättstugor samt cykel- och barnvagnsförråd. Man bor dessutom med några minuters gångavstånd till grönskande Slottsskogen och närhet till övriga grönområden samt promenadstråk längst havet. Närhet finns även till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, bageri, restauranger, pubar, caféer, gym samt kommunikationer. Ett trivsamt hem och område!

  • Hiss
Masthuggsterrassen 12D, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00

Masthuggsterrassen 12D

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 990 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/1
1 701 kr/mån
66 333 kr/m²

Du som letar efter en bostad i ett tryggt och lugnt kvarter med citypulsen ett stenkast bort - se hit! Här visar sig funktionalismen från sin bästa sida i en av Göteborgs mest eftertraktade föreningar. Lägenheten präglas av medveten och stilenlig interiör, ett fint ljusinsläpp och smarta lösningar i en öppen planlösning. Köket är modernt men tidstypiskt, erbjuder goda förvaringsmöjligheter och är inrett med integrerad kyl/frys och diskmaskin. Sovalkoven är snyggt avskilt från sällskapsrummet med en industriglasvägg. Förvaring har man bäst under sängen i de platsbyggda lådorna, samt i de stora garderobspartierna. Badrummet är tidlöst och fräscht helkaklat. Utöver ett optimalt läge och yteffektiv planlösning är bostaden placerad i en välskött förening med god ekonomi – Brf Masthugget, som dessutom är Nordens största förening. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till garage, biltvätt, gemensamhetslokaler, gästlägenheter, bastu, aktivitetsrum, tvättstugor och cykelrum med mera. Masthuggsterrassen har ett optimalt läge mitt i centrala Göteborg med närhet till både grönområden, flertalet café- och restaurangsstråk samt bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym och kommunikationer. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Fyrmästaregången 4, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:45

Fyrmästaregången 4

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 290 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 2/6
2 164 kr/mån
62 740 kr/m²

Mitt i populära Masthugget finns nu chans att förvärva en ytterst välplanerad och ljus tvåa som erbjuder en kombination av tidlös och modern atmosfär i öppen planlösning. Detta hem har kvadratmeterna på rätt plats. Sällskapsrummet består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning där både soff- och matsalsgrupp med enkelhet ryms. Köket går i en ljusgrön ljuvlig ton och erbjuder bekvämligheten av diskmaskin, förvaringsmöjligheter och uppskattade arbetsytor. Sovrummet vilar stillsamt på sin höjd och är tillräckligt stort för både dubbelsäng, arbetshörna och gedigen garderoblösning. Badrummet är helkaklat med schackrutigt golv där installation för tvättmaskin är gjort. Utöver ett optimalt läge och planlösning är bostaden placerad i en välskött förening – Brf Masthugget, som dessutom är Nordens största förening. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till garage, biltvätt, gemensamhetslokaler, gästlägenheter, bastu, aktivitetsrum, tvättstugor och cykelrum med mera. Fyrmästaregången har ett optimalt läge mitt i centrala Göteborg med närhet till både grönområden, flertalet café- och restaurangsstråk samt bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym och kommunikationer. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Hiss
A R Lorents gata 65, Majorna - Klippan, Göteborgs kommun

A R Lorents gata 65

Lägenhet
Majorna - Klippan, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
5 950 000 kr
122 m²
4 rum
vån 1/5
7 526 kr/mån
48 770 kr/m²

A R Lorents gata, placerad i händelsernas centrum men samtidigt på en familjevänlig och lugn gata. Detta pampigt renoverade hem på två våningsplan är beläget längst Hamninloppet, mitt emellan stillsamma Sandarna och pulserande innerstaden. Nyttja hela bostaden och dess fyra rum (chans till fem) och kök eller dela av nedersta våningen för uthyrning eller till eget företag. Förutom villakänsla i vacker kulturhistorisk miljö erbjuds ett stort och socialt sällskapsrum i öppen planlösning med fönster i två väderstreck och balkong. Sällskapsrummet och hemmets övriga rum är omsorgsfullt renoverade från golv till tak. Det spatiösa köket är kockens dröm, iklätt mörk träfaner från Kvick och utsmyckat med gedigna vitvaror som bland annat häll med fläkt, integrerad kyl, frys och diskmaskin samt en vinkyl. Köksön som står placerad mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge. Det går en sober kulör i samtliga vrår, både på övre- och nedre plan som nås via spiraltrappan med glasräcke. Sällskapsrummet, två sovrum och ett badrum finnes på övre plan. På nedre plan finns idag ett enda stort rum som nyttjas till sovrum och kontor med badrum. Utöver ett mycket omtyckt läge är bostaden placerad i en trygg och välskött förening - Brf Sockerbruket Klippan. De äger marken, har god ekonomi och ger möjlighet till garageplats. Båtplats finns i området. A R Lorents gata har ett perfekt läge mellan hav och kulturhistoria. Här bor man dessutom med gångavstånd till grönområden, kajen och flertalet café- och restaurangsstråk. Närhet finns till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym samt kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6