Mäklare Oscar Sjöberg

Oscar Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bruksgatan 50, Majorna, Göteborgs kommun

Bruksgatan 50

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 640 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/5
2 219 kr/mån
60 741 kr/m²

Denna smart planerade etta erbjuder välplanerade ytor och funktioner samt en trevlig fransk balkong som vetter mot nordöst med morgonsol. För att se bilder och läsa om projektet gå in på: https://magnoliabostad.se/project/linnefabriken/ Här är varje detalj genomtänkt. Fönsterbröstningen är låg och skapar en luftig känsla med ljus och utsikt. I kombination med ljusgråa väggar och genomgående ekparkett skapas en hemtrevlig och sober grundpalett. Köksinredningen går i en beige kulör och ovan den tunt eleganta bänkskivan sitter ett stående kakel i beige matchande färg. Beslagen går i kaxigt svart och givetvis erbjuds full maskinpark av god och miljövänlig kvalitet. I en öppen och social planlösning mellan kök och allrum får en sovplats - och soffgrupp med enkelhet plats. Hallen erbjuder god förvaring i tre inbyggda garderober Badrummet som går i samma genomtänka färgpalett som övriga rum erbjuder kombinerad tvätt/tork. Detta nya kvarter växer fram i en av Göteborgs mest kända stadsdelar, Majorna. Här bor man med promenadavstånd till det mesta, så som flertalet mysiga restauranger med uteserveringar, butiker, saluhall, gym, förskolor och skolor. Se och läs mer om interiören och bostaden i broschyren i Dokument eller på Magnolias hemsida. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möte.

  • Hiss
Sjömansgatan 6C, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Sjömansgatan 6C, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Sjömansgatan 6C, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Sjömansgatan 6C

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 490 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/3
2 853 kr/mån
63 846 kr/m²

Bjurfors Century presenterar nu chansen att förvärva en välbevarad bostadsjuvel mitt i Gamla Masthuggets hjärta. Lägenheten nyttjas idag som en tvåa. Tidstypiska detaljer såsom högt i tak och brädgolv möter modern funktion och genomgående fina ytskikt. Tack vare det höga läget och öppna sociala ytor präglas bostaden av en känsla av ljus och rymd. Köket ligger i anslutning till hall och vardagsrum. Stilrent och smart renoverat och bra med arbetsytor. Sovrummet rymmer dubbelsäng och vardagsrummet har plats åt matgrupp, soffa och tillhörande möblemang. Rymlig och välkomnande hall med plats för förvaring. Fräscht badrum. Hjärtligt välkomna till denna landshövdingedröm på Sjömansgatan! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bruksgatan 52, Majorna, Göteborgs kommun

Bruksgatan 52

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 290 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
4 311 kr/mån
56 724 kr/m²

Denna genomgångstvåa erbjuder välplanerade ytor och funktioner samt en trevlig balkong på 7 kvm som vetter mot sydväst med sol från mitt på dagen till sen eftermiddag. På balkongen med utsikt mot Sannaparken finns plats för större utegrupp, perfekt för att avnjuta varma sommarkvällar tillsammans med vänner och familj! För att se bilder och läsa om projektet gå in på: https://magnoliabostad.se/project/linnefabriken/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA29auBhBxEiwAnKcSqtwDDWM4umtllfJ19svFQAVoI8kSHQCD09cThFj1iRhZ8CkdMonb6BoCUhQQAvD_BwE Här är varje detalj genomtänkt. Fönsterbröstningen är låg och skapar en luftig känsla med ljus och utsikt. I kombination med ljusgråa väggar och genomgående ekparkett skapas en hemtrevlig och sober grundpalett. Köksinredningen går i en beige kulör och ovan den tunt eleganta bänkskivan sitter ett stående kakel i beige matchande färg. Beslagen går i kaxigt svart och givetvis erbjuds full maskinpark av god och miljövänlig kvalitet. I en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum får en matsals- och soffgrupp med enkelhet plats. Det stora sovrummet vetter mot den lugna innergården och rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. Lyxig förvaring i fem inbyggda garderober som ligger i direkt anslutning. Badrummet som går i samma genomtänka färgpalett som övriga rum erbjuder alla bekvämligheter, även tvättmaskin och torktumlare! Detta nya kvarter växer fram i en av Göteborgs mest kända stadsdelar, Majorna. Här bor man med promenadavstånd till det mesta, så som flertalet mysiga restauranger med uteserveringar, butiker, saluhall, gym, förskolor och skolor. Se och läs mer om interiören och bostaden i broschyren i Dokument eller på Magnolias hemsida. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möte.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3