Bjurfors Eslöv

Bjurfors Eslöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ågatan 8, Marieholm, Eslövs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Ågatan 8

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
3 595 000 kr
126 + 126 m²
9 rum
1 219 m² tomt

Med gott om plats för familjen erbjuder denna totalrenoverade enplansvilla i souterräng en perfekt kombination av modern komfort och tidlös charm. Här får du chansen att flytta in i ett hus som inte bara är redo för inflyttning, utan också är en plats där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en trivsam miljö. Huset har genomgått en totalrenovering 2016 som inkluderade både källare och entréplan. Den moderna inredningen möter de kvalitativa materialvalen och ger en känsla av lyx och hållbarhet. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär i hela bostaden. I både vardagsrummet och köket har man utgångar till den stenlagda och generösa uteplatsen och den välskötta trädgården som är lika vacker som funktionell. Här kan du njuta av soliga dagar, odla din egen trädgård eller bara koppla av i den lugna omgivningen. Den rymliga uteplatsen bjuder in till långa grillkvällar med vänner och familj med utsikt över ån som rinner på andra sidan vägen. På entréplan möts du av ett öppet och inbjudande vardagsrum som enkelt smälter samman med det stilrena köket. Köket är utrustat med moderna vitvaror och erbjuder generösa arbetsytor, perfekt för både matlagning och festliga tillställningar. Tre välplanerade sovrum och ett lyxigt badrum kompletterar detta plan och ger hela familjen den komfort och utrymme ni behöver. Den smakfullt renoverade källaren erbjuder en mängd möjligheter, för tillfället finns här en mysig gillestuga, ett stort renoverat badrum med både dusch och badkar, ett sovrum samt tvättstuga. Utrymmet är perfekt för både avkoppling och aktiviteter, och här kan man skapa ett biorum eller ett gym beroende på vad man önskar. Från källarplan har man även direkt tillgång till garaget. Marieholm är en idyllisk plats att bo på med närhet till både natur och service. Här bor man med närheten till flera trevliga promenadstråk, gångavstånd till förskolor, skolor, badplats och pendelstation. Vilket gör området perfekt för barnfamiljer. Härifrån finns även goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Gröna torg 1A, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Gröna torg 1A

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
895 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/4
6 344 kr/mån
13 358 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet belägen på Gröna torg 1A i Eslöv! Denna bostad erbjuder en rymlig boyta om 67 kvadratmeter, fördelat på tre rum, varav två sovrum, och ligger bekvämt på första våningen, halvtrappa upp. Lägenheten är en gavel lägenhet vilket innebär extra ljusinsläpp från fönster på tre sidor, något som skapar en ljus och luftig atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en bekväm soffgrupp. Härifrån har du utgång till en stor inglasad balkong i västerläge, perfekt för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Köket är praktiskt utformat med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Det finns även plats för ett matbord. De två sovrummen är välplanerade med plats för säng och förvaring i garderoberna, och båda har stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Badrummet är fräscht och funktionellt utrustat med dusch, handfat och wc. Det finns även en separat tvättstuga i byggnaden för extra bekvämlighet. Belägen på populära Gröna Torg med gångavstånd till tågstationen, centrum och hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kattarpsvägen 2, Fridasro, Eslövs kommun

Kattarpsvägen 2

Lägenhet
Fridasro, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
2 295 000 kr
97 m²
4 rum
5 516 kr/mån
23 660 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska 1 plans bostadsrättsradhus om 97 kvm med villakänsla belägen på populära Fridasro. Det erbjuds en ljus och genomgående bostad i fint skick med mysig trädgård. Här kan man njuta av många ljumma sommarkvällar i rogivande omgivningar. Framsidan är stenlagd vilket ger ett välvårdat och välkomnade intryck. Planlösningen är välplanerad med ljus och välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp i matplatsdelen. En av höjdpunkterna med denna bostad är den mysiga trädgården i västerläge med en stenlagd uteplats som nås från matplatsen, perfekt för grillkvällar och avkoppling. Här erbjuds ett smakfullt påkostat renoverat kök med matplats. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Det stora och renoverade badrummet inrymmer även tvättstugedel, komplett med tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds tre rymliga sovrum med gott om plats för både säng och förvaring samt kontor/förråds del. Ljus flödar in i bostaden från breda fönsterpartier vilket bidrar till att rummen känns luftiga. Perfekt boende för dig som vill ha radhus och trädgård men ändå njuta bostadsrättens trygghet och fördelar. Fridasro är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och busshållplats. Här finns också flera grönytor och parker för fritidsaktiviteter. Området är känt för sin trivsel, vilket gör det till ett utmärkt val för både barnfamiljer och äldre. Eslövs centrum nås med bara några minuters bil-/ bussfärd. Härifrån finns goda förbindelser vidare mot Lund och Malmö. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Tempelgatan 1, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Tempelgatan 1

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
1 895 000 kr
162 m²
6 rum
11 769 kr/mån
11 698 kr/m²

Snart kan vi presentera en av Eslövs mest unika bostäder, belägen i det gamla tinghuset. Här smälter historia och modern stil samman på ett särskilt sätt. Boendet inkluderar bland annat fyra sovrum, två badrum och en egen privat takterrass. Enastående takhöjd över matplatsen kombinerat med stora fönsterpartier som öppnar upp mot Eslövs kyrka skapar en atmosfär av exceptionell karaktär och charm. Detta utgör det perfekta boendet för den som söker något unikt och centralt. Från Tempelgatan är det gångavstånd till tågstationen, centrum och hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information samt för att boka visning.

  • Uteplats
Knopvägen 1L, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Knopvägen 1L

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
2 895 000 kr
103,2 m²
4 rum
vån 1/6
5 501 kr/mån
28 052 kr/m²

Denna fyrarummare med hörnläge på markplan är en pärla som erbjuder både stil och komfort. Belägen i den första etappen av Eslövs Terrasser, en ny bostadsserie där etapp 1 nyligen stått klar och lägenheten är nu inflyttningsklar, är denna lägenhet en del av en modern och välskött bostadsmiljö mitt i centrala Eslöv. Med sina fina materialval och öppna planlösning utstrålar denna lägenhet en känsla av elegans och hemtrevnad. Här möts du av generösa sociala ytor, perfekta för umgänge och avkoppling. Kök och vardagsrum smälter samman till en enhetlig och inbjudande yta, med den tillhörande uteplatsen i härligt västläge som förlänger det bekväma boendet till utomhusmiljön. Eslövs Terrasser är mer än bara en bostadsutveckling; det är en sammanflätning av moderna bekvämligheter och traditionell charm. De varierande höjderna på husen och de stora träklädda balkongerna ger området en karaktär som harmonierar vackert med stadens omgivning. Varje hus pryds av en gemensam takterrass, komplett med generösa uteplatser och grönskande växtlighet, vilket erbjuder invånarna en unik möjlighet till avkoppling och gemenskap. Den praktiska indelningen av lägenheten är ett genomgående tema, med stora sociala ytor som smidigt flödar samman med de privata utrymmena. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och de breda glasdörrarna suddar ut gränsen mellan inne och ute, vilket skapar en enhetlig och harmonisk boendemiljö. Här bor de boende centralt men samtidigt i ett lugnt och inte minst trivsamt område. Här ligger tågstationen och centrum ett stenkast bort med hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av stil, komfort och läge för den som söker det bästa av stadsliv och avkoppling. Ansvarig mäklare Kujtim Matarova - 0701646706 Välkommen på visning! INGÅNG mittemot Erikshjälpen Second Hand

  • Uteplats
  • Hiss
Ringvägen 14, Marieholm, Eslövs kommun
  • Budgivning pågår

Ringvägen 14

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
1 995 000 kr
204 + 78 m²
5 rum
1 036 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 14 och denna rymliga enplansvilla med källare. Genomgående generösa ytor skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för en växande familj. Vardagsrummet är stort nog för att rymma en stor soffa, vilket gör det till en idealisk plats för familjen att samlas och koppla av. Dessutom bidrar stora fönster till att släppa in massor av naturligt ljus. Från vardagsrummet finns utgång till uterummet och trädgård. Köket är rymligt med bra plats för matlagning och öppen planlösning mot matplats och utgång till uteplatsen på framsida, vilket gör det perfekt för familjemiddagar. Sovrummen är också rymliga och erbjuder gott om utrymme för personlig prägel. Kaklat badrum med badkar - perfekt för avkopplande bad efter en lång dag. Utomhus väntar en förtjusande uppvuxen och grönskande trädgård med många härliga platser att avnjuta av solen ifrån. Passar utmärkt för barnens lek och spel. Dessutom finns det gamla poolrummet som erbjuder extra lagringsutrymme samt garage. Här bor man med närheten till flera trevliga promenadstråk, gångavstånd till förskolor, skolor och pendelstation. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Vångavägen 36, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Vångavägen 36

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
1 495 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 4/6
5 159 kr/mån
22 481 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade och trevliga trea med kvadratsmart planlösning, goda förvaringsmöjligheter och påkostade materialval. Belägen på centrumnära och populära Vångavägen. Här erbjuds det en ljus bostad i genomgående fint skick som sträcker sig över 66,5 kvm. Lägenheten fördelar sig över en välkomnande och rymlig hall, stort vardagsrum med plats för soffa och matbord. Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkong i västerläge, perfekt för avkoppling och förlänger bostaden långt in på hösten. Två sovrum i bra storlek som erbjuder tillräckligt med utrymme för större säng och förvaring i de inbyggda garderoberna. Ett välutrustat renoverat kök med bra arbetsytor och plats för matgrupp samt smakfullt nyrenoverat badrum. Breda fönsterpartier släpper in mängder med ljus över de inbjudande sällskapsytorna och bidrar till en härlig atmosfär. Från Punkthusen är det gångavstånd till tågstationen, trevliga grönområden, lekplats, matbutik, centrum och hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar. Bekvämt boende med hiss från markplan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information samt intresseanmälan.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7