Mäklare Klas Ekstrand

Klas Ekstrand

Om mig

Klas började sin karriär på Bjurfors 2020 och har kandidatexamen i fastighetsvetenskap samt företagsekonomi. Idag är han verksam på Bjurfors i Eslövs kommun. Klas har som målsättning att i varje bostadsaffär överträffa sina kunders förväntningar och ni kan alltid förvänta er 100% engagemang och driv. Med ödmjukhet och hög servicegrad kommer han att vägleda er till en lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Per Håkanssons väg 9, Öster, Eslövs kommun
  • Tor 24 okt kl 18:15

Per Håkanssons väg 9

Radhus
Öster, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
2 695 000 kr
90 + 132 m²
8 rum
508 m² tomt

Här hittar vi ett charmigt hus som erbjuder det bästa av både komfort och funktionalitet. Detta hem med en total yta 222 kvadratmeter fördelat på två plan och källare är en perfekt plats för både avslappning och aktivitet. På baksidan av huset väntar en härlig pool, en dröm för varma sommardagar. Intill poolen finns ett rymligt uterum, en perfekt plats för att njuta av kvällar med familj och vänner, oavsett väder. Här kan du verkligen slappna av och njuta av den rofyllda miljön som området erbjuder. Huset har moderniserats år 2023 genom installationen av solceller på taket vilket bidrar till lägre energikostnader. Inuti huset möts man av ljusa och luftiga ytor där det finns gott om utrymme för både vardagsliv och sociala tillställningar. Badrummet på entréplan är renoverat 2015 och köket är moderniserat med nya bänkskivor 2018. Källaren är en dold skatt och erbjuder en mängd olika möjligheter, här finns i dagsläget ett sovrum, kontor samt ett generöst badrum med både dusch och badkar. Är man inte i behov av hemmakontor kan det lätt inredas två sovrum till eller varför inte en hemmabio? I närheten finns Willys och köpcentret Flygstaden, som erbjuder ett brett utbud av tjänster och butiker. På gångavstånd finns även Eslöv Centrum och dess utbud och lika nära finns Eslövs tågstation för den som pendlar. På bara 10–15 minuters promenad når man det natursköna friluftsområdet Snärjet, beläget strax söder om Flygstaden. För den som pendlar med bil är det smidigt att ta sig till Lund och Malmö via väg 113, som snabbt ansluter till motorvägen E22. Om det finns barn eller ungdomar i familjen, ligger förskolor samt grundskola (F1–F9) bara cirka 5 minuter bort till fots. Carl-Engström gymnasiet är också inom bekvämt avstånd, cirka 15 minuters promenad.

  • Plus
Per Håkanssons väg 7, Öster, Eslövs kommun

Per Håkanssons väg 7

Radhus
Öster, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
2 600 000 kr
84 + 16 m²
5 rum
464 m² tomt

Detta stilfulla och moderna parhus på Per Håkanssons väg 7 i Eslöv är en perfekt bostad för dig som söker ett hem som kombinerar komfort med hög standard. Detta hem har genomgått en totalrenovering 2016 med både fönsterbyte och takbyte. Interiören har vid samma tidpunkt uppgraderats till modern och smakfull design. Det moderna köket är utrustat med alla de senaste bekvämligheterna och material av hög kvalitet, här finns gott om utrymme för både matlagning och umgänge. Badrummet är en oas av lyx med stilrena material, ett stort dubbelhandfat och en rymlig dusch. Här finner du också både tvättmaskin och torktumlare. För tillfället finns 2 sovrum samt ett rymligt allrum på ovanvåningen medan de sociala ytorna är på entréplan. Utomhus bjuder fastigheten på stenlagd uppfart med en generös carport som uppfördes 2017 och förvaring bakom uppställningsplatsen. Trädgården erbjuder för tillfället ett trädäck perfekt för avkoppling och sociala tillställningar samt även mer yta för lek eller kanske odling. Med ett hem som detta där modern design möter funktionalitet är det lätt att trivas. Läget är optimalt med närhet till stadens bekvämligheter och tågstationen. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska parhus.

  • Plus
Tvåvingevägen 5, Hofterup/Ålstorp, Kävlinge kommun
  • Sön 27 okt kl 12:15

Tvåvingevägen 5

Villa
Hofterup/Ålstorp, Kävlinge kommun
Bjurfors Eslöv
3 795 000 kr
88 m²
4 rum
1 012 m² tomt

Längst in på gatan ligger denna underbara enplansvilla, tack vare läget får man en rofylld och privat atmosfär. När du kliver in genom dörren möts du av en generös hall med utmärkta förvarings- och avhängningsmöjligheter. Direkt till höger finner du det smakfullt renoverade badrummet från 2019, utrustat med dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i huset finner du det storslagna köket, totalrenoverat 2020. Här kombineras stil och funktion på bästa sätt med infällda spotlights, moderna vitvaror och generösa arbetsytor som inspirerar till matlagning och sociala stunder. Köket är även inrett med en rymlig matplats för upp till sex personer, vilket gör det till en självklar samlingspunkt i hemmet. Den öppna planlösningen leder dig smidigt vidare till det luftiga och ljusa vardagsrummet. Här finns plats för en stor soffgrupp och förvaring, medan de imponerande fönsterpartierna från golv till tak släpper in ett härligt ljusflöde. Braskaminen i vardagsrummet ger en extra touch av mysfaktor under kyligare kvällar. Från vardagsrummet har du även direkt tillgång till uteplatsen, där en stor pool väntar på att ge svalka under varma sommardagar. Föreställ dig avkopplande stunder vid poolen eller trevliga grillkvällar med vänner och familj. Förbi vardagsrummet finns två rymliga sovrum, den ena är i dagsläget inrett med inbyggd förvaring. Den rymliga tomten på 1012 kvadratmeter är en dröm för trädgårdsälskare och lekfulla barn. Här finns gott om plats för både odlingar och det lugna läget längst in på gatan gör att man är omgiven av naturens skönhet och lugn och kan njuta av din trädgård i avskildhet. I Ålstorp bor du i ett tryggt och lugnt område, omgiven av vacker natur. Här har du cykelavstånd till Skönadalsskolan F-6, gångavstånd till det mysiga hembageriet i byn och nära till smidiga kommunikationer. Strövområden finns precis runt hörnet, och saxtorpssjöarna samt barsebäck ligger inom bekvämt avstånd. För hästentusiaster erbjuder området flera hästgårdar på promenadavstånd samt Dagstorpsortens ryttarförening. I närbelägna Hofterup hittar du både pizzeria och jourlivs, och på kort avstånd ligger Center Syd med sitt breda utbud av affärer. Detta område är även perfekt för pendlare, med endast 20-25 minuters bilfärd till Malmö, Lund och Helsingborg. Ett kanonläge för den som söker en harmonisk tillvaro med närhet till stadens bekvämligheter.

  • Plus
Bygelvägen 18, Kävlinge, Kävlinge kommun
  • Tor 24 okt kl 17:00

Bygelvägen 18

Villa
Kävlinge, Kävlinge kommun
Bjurfors Eslöv
4 500 000 kr
127 m²
4 rum
978 m² tomt

Här är huset du väntat på! Denna enplansvilla uppförd 2001 ligger på härlig hörntomt i Arvidsborg med närhet både till Kävlinges rika utbud och samtidigt nära den kringliggande naturen. I huset erbjuds en praktisk planlösning som i dagsläget erbjuder två sovrum men som med enkelhet enligt ritningarna kan förvandlas till fyra sovrum. Det generösa vardagsrummet har även en kamin vilket bidrar till ökad mysfaktor och den öppna planlösningen ger en luftig och ljus känsla i vardagsrummet. Här finns plats för en stor soffgrupp och förvaring, medan de stora fönsterpartierna släpper in ett härligt ljusflöde. Härifrån har man även utgång till uteplatsen och den generösa tomten som har gott om plats för både avkoppling och lek. Läget i Arvidsborg ger en idyllisk kombination av lugn och närhet till service, skolor och kommunikationer, det perfekta boendet för dig som söker ett modernt och praktiskt hem i ett av Kävlinges mest attraktiva områden. Arvidsborg är ett lugnt och centralt område i Kävlinge, med gångavstånd till både centrum och tågstationen. Här finns två förskolor inom området och närhet till en grundskola, vilket gör det idealiskt för barnfamiljer. Pendling är smidig oavsett om du föredrar bil eller tåg. Tågresan till Lund tar endast cirka 10 minuter, Malmö nås på ungefär 20 minuter och Helsingborg på cirka 30 minuter.

  • Plus
Måsvägen 5A, Väster, Lunds kommun

Måsvägen 5A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Eslöv
2 050 000 kr
48,3 m²
2 rum
vån 1/2
3 332 kr/mån
42 443 kr/m²

Upptäck denna kvadratsmarta markplansbostad med en underbar, generös och insynsskyddad uteplats som är som gjord för avkoppling och sociala stunder. Denna lägenhet är genomtänkt planerad med generösa förvaringslösningar och stilfulla ytskikt som ger en modern känsla. Det mysiga vardagsrummet har plats för både soffa och matbord och erbjuder dessutom direkt utgång till innergården. Sovrummet ligger i andra sidan av lägenheten och är rymligt med bra förvaringsmöjligheter. Härifrån når du den stora altanen på nära 30 kvm som är en idealisk plats för att skapa din egen gröna oas. Här finns plats för både grill, loungemöbler och kanske till och med några egna odlingar. Bredvid sovrummet ligger det fräscha och moderna köket, som erbjuder allt man kan önska sig. De vita släta luckorna tillsammans med den massiva bänkskivan i trä är väldigt estetiskt tilltalande. Här finns även ett helkaklat, fräscht och funktionellt badrum med badkar och duschmöjlighet. Läget är perfekt i ett lugnt och grönt område med gångavstånd till både Lund centrum och Centralstationen. I föreningen finns en mysig innergård som ger en extra trivselkänsla i den lummiga omgivningen, och i avgiften ingår bredband, parkering (i mån av plats) och ett rymligt förråd precis vid bostaden. Välkommen till denna bostad som har allt.

  • Plus
  • Uteplats
Rågslingan 14, Elvkullen, Eslövs kommun

Rågslingan 14

Villa
Elvkullen, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
4 995 000 kr
180 + 50 m²
6 rum
728 m² tomt

Med sin eleganta arkitektur och imponerande exteriör väcker detta hus på Rågslingan 14 beundran vid första ögonkastet. Villa Royal är byggd för att imponera och för att ge sin ägare ett liv i lyx och komfort. Med en generös boarea om 180 kvm finns här plats för hela familjen att växa och trivas. En modern och öppen planlösning, högkvalitativa materialval och genomtänkta detaljer gör detta till en villa där varje kvadratmeter har skapats med omsorg och känsla för stil. Här finns dessutom ett dubbelgarage i anslutning till huset om hela 42 kvm som gör det möjligt att köra in bilen i garaget och därefter komma direkt in i husets tvättstuga utan att behöva gå ut. På entréplan finns stora möjligheter till sociala aktiviteter, husets kök ligger i anslutning till två generösa matplatser och vardagsrummet som dessutom har utgång till uterummet som fungerar som en härlig förlängning. Från uterummet har du även tillgång husets uteplats som öppnar upp för middagsbjudningar eller härliga stunder i den friska luften. Trädgården är underbar och här finns plats för både lek och avkoppling, här finns både äppel- och päronträd planterat. På ovanvåningen är den mer privata delen av huset. I dagsläget erbjuds här tre sovrum och en stor walk-in closet. Här finns även ett allrum och ett stort badrum med spabad. Här väntar ett liv i harmoni med både natur och stad, Elvkullen är trivsamt och barnvänligt och har allt för familjen såsom lekplatser, grönområden, skolor och förskolor. Ett optimalt boende med närhet till tågstation och centrum. Härifrån finns goda förbindelser vidare mot Lund, Malmö och Helsingborg.

  • Plus
Battavägen 4, Löberöd, Eslövs kommun

Battavägen 4

Villa
Löberöd, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
2 900 000 kr
140 m²
5 rum
886 m² tomt

Här erbjuds möjligheten att förvärva denna charmiga 1,5-plansvilla med garage, solceller och fantastiskt uppvuxna trädgården. När du kliver in genom entrén finns här en luftig och rymlig hall, till vänster finns det fräscha och vita köket. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär och det är enkelt att föreställa sig trevliga middagar och stunder tillsammans med nära och kära. Köket är smakfullt renoverat med tiden vilket skapar en modern och inbjudande känsla. Husets hjärta är den vackra kakelugnen i vardagsrummet, en både estetisk och praktisk pärla som inte bara höjer mysfaktorn utan också bidrar till att hålla uppvärmningskostnaderna nere. Tillsammans med solcellerna på taket blir detta ett hus som både är ekonomiskt och miljömässigt smart. På ovanvåningen finns ett stort badrum, tre sovrum och ett allrum. Utomhus bjuder tomten på en grönskande oas där du kan njuta av varje årstid. Den stora gräsmattan erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling, och det mysiga uterummet blir snabbt en favoritplats för både sommarens ljumma kvällar och höstens krispiga morgnar. Här har du plats för både trädgårdsdrömmar och sociala tillställningar. Läget på Battavägen 4 ger dig det bästa av två världar, lugnet och närheten till naturen samtidigt som du har tillgång till Löberöds serviceutbud och Eslövs stadsliv bara en kort bilresa bort. Löberöd erbjuder ett lugnt och lantligt läge med bekvämt pendlingsavstånd till Lund, endast cirka 15 minuters bilresa bort. I denna levande by finns en F-9 skola, förskolor, vårdcentral, apotek, mataffär, bensinmack, frisör och byggvaruhandel med mera. För den naturintresserade finns fantastiska möjligheter till vandring, bland annat norrut längs Skåneleden mot Rövarekulan, där man kan uppleva en naturskön dalgång med ett inspirerande växt- och djurliv.

Stallgatan 4A, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
  • Imorgon kl 16:30

Stallgatan 4A

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
900 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/4
4 637 kr/mån
15 789 kr/m²

Här har du möjlighet att förvärva en modern och välplanerad tvåa med stor inglasad balkong i söderläge. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, tillsammans med en fräsch standard som kombinerar både funktionalitet och komfort, i badrummet finns bland annat tvättmöjligheter vilket underlättar vardagen. Det rymliga vardagsrummet är hemmets centrala punkt och bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för både soffgrupp och annan möblering. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den oslagbara inglasade balkongen som rymmer en större grupp utemöbler och är perfekt för sociala tillställningar. Köket är ljust och inbjudande med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, här finns även plats för att möblera en generös matplats med plats för fyra sittplatser. Lägenheten erbjuder dessutom ett helkaklat badrum med badkar samt ett rymligt sovrum med plats för en större säng och extra förvaring. På populära Stallgatan bor man med gångavstånd till tågstationen, centrum och stadens breda utbud av affärer, nöjen och restauranger. Här finns utmärkta kommunikationsmöjligheter till Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar.

  • Plus
  • Balkong
Kamrervägen 7, Billeberga, Svalövs kommun

Kamrervägen 7

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Bjurfors Eslöv
3 995 000 kr
169 + 32 m²
5 rum
990 m² tomt

När du kliver in genom dörren för villa Backebo möts du av en harmonisk atmosfär där många av de ursprungliga detaljerna har bevarats med kärlek. På entréplan finns kök i öppen planlösning till matplats och därefter även utgång till den underbara uteplatsen med pool. Köket renoverades 2009 till modern standard med vackra materialval såsom vita luckor och bänkskiva i massiv ek. På köksön finns både matplatser, spishäll och fläkt. Vidare på entréplan finns här ett rymligt vardagsrum, badrum med toalett, kommod och dusch samt bastu och tvättstuga. De renoverade badrummen och den inbjudande bastun ger en touch av lyx i vardagen. På ovanplan finns två rymliga sovrum varav ett med balkong med utsikt över trädgården, ett kontor och även ett badrum med toalett, kommod och badkar. Utemiljön och den generösa tomten bjuder på en mängd olika aktivitetsmöjligheter och avkoppling. Poolen som byggdes 2010, är perfekt för ett svalkande dopp på varma sommardagar medan uteplatsen är idealisk för grillkvällar och sociala sammankomster. Trädgården är en grön oas med ett växthus och noggrant planterade blommor och växter samtidigt som här finns mycket yta för lek och aktiviteter. Här får du det bästa av två världar, en charmig 20-talsvilla med moderna bekvämligheter. Billeberga erbjuder närhet till skolor, lekplatser, serviceutbud samt grönområden och är en perfekt plats för familjen att trivas i. Här har man enkla kommunikationsmöjligheter med tåg till städer som Malmö, Lund, Helsingborg och Landskrona. Kontakta mäklare för visning.

  • Plus
Gröna torg 1A, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Gröna torg 1A

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/4
6 344 kr/mån
11 866 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trerumslägenhet som erbjuder en rymlig boyta om 67 kvadratmeter som ligger bekvämt på första våningen en halvtrappa upp. Lägenheten har många charmiga detaljer bevarade såsom bland annat dragspelsdörrar och viss köksinredning och ger nu möjligheten för nya ägare att omforma till sin egna drömlägenhet. Här bor man i en gavellägenhet vilket innebär extra ljusinsläpp från fönster på tre sidor, något som skapar en ljus och luftig atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en bekväm soffgrupp. Härifrån har du utgång till en stor inglasad balkong i västerläge perfekt för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Köket är praktiskt utformat med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Det finns även plats för ett matbord. De två sovrummen är välplanerade med plats för säng och förvaring i garderoberna, och båda har stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Badrummet är fräscht och funktionellt utrustat med dusch, handfat och wc. På populära Gröna Torg bor man med gångavstånd till tågstationen, centrum och hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar.

  • Balkong
Knopvägen 1L, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Knopvägen 1L

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
2 895 000 kr
103,2 m²
4 rum
vån 1/6
5 501 kr/mån
28 052 kr/m²

Denna fyrarummare med hörnläge på markplan är en pärla som erbjuder både stil och komfort. Belägen i den första etappen av Eslövs Terrasser, en ny bostadsserie där etapp 1 nyligen stått klar och lägenheten är nu inflyttningsklar, är denna lägenhet en del av en modern och välskött bostadsmiljö mitt i centrala Eslöv. Med sina fina materialval och öppna planlösning utstrålar denna lägenhet en känsla av elegans och hemtrevnad. Här möts du av generösa sociala ytor, perfekta för umgänge och avkoppling. Kök och vardagsrum smälter samman till en enhetlig och inbjudande yta, med den tillhörande uteplatsen i härligt västläge som förlänger det bekväma boendet till utomhusmiljön. Eslövs Terrasser är mer än bara en bostadsutveckling; det är en sammanflätning av moderna bekvämligheter och traditionell charm. De varierande höjderna på husen och de stora träklädda balkongerna ger området en karaktär som harmonierar vackert med stadens omgivning. Varje hus pryds av en gemensam takterrass, komplett med generösa uteplatser och grönskande växtlighet, vilket erbjuder invånarna en unik möjlighet till avkoppling och gemenskap. Den praktiska indelningen av lägenheten är ett genomgående tema, med stora sociala ytor som smidigt flödar samman med de privata utrymmena. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och de breda glasdörrarna suddar ut gränsen mellan inne och ute, vilket skapar en enhetlig och harmonisk boendemiljö. Här bor de boende centralt men samtidigt i ett lugnt och inte minst trivsamt område. Här ligger tågstationen och centrum ett stenkast bort med hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av stil, komfort och läge för den som söker det bästa av stadsliv och avkoppling. Välkommen på visning! INGÅNG mittemot Erikshjälpen Second Hand

  • Uteplats
  • Hiss
Ringvägen 14, Marieholm, Eslövs kommun
  • Budgivning pågår

Ringvägen 14

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
1 995 000 kr
204 + 78 m²
5 rum
1 036 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 14 och denna rymliga enplansvilla med källare. Genomgående generösa ytor skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för en växande familj. Vardagsrummet är stort nog för att rymma en stor soffa, vilket gör det till en idealisk plats för familjen att samlas och koppla av. Dessutom bidrar stora fönster till att släppa in massor av naturligt ljus. Från vardagsrummet finns utgång till uterummet och trädgård. Köket är rymligt med bra plats för matlagning och öppen planlösning mot matplats och utgång till uteplatsen på framsida, vilket gör det perfekt för familjemiddagar. Sovrummen är också rymliga och erbjuder gott om utrymme för personlig prägel. Kaklat badrum med badkar - perfekt för avkopplande bad efter en lång dag. Utomhus väntar en förtjusande uppvuxen och grönskande trädgård med många härliga platser att avnjuta av solen ifrån. Passar utmärkt för barnens lek och spel. Dessutom finns det gamla poolrummet som erbjuder extra lagringsutrymme samt garage, detta rum används i dagsläget enbart som förvaring. Här bor man med närheten till flera trevliga promenadstråk, gångavstånd till förskolor, skolor och pendelstation. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar. Välkommen på visning

  • Energieffektiv
Vångavägen 36, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Vångavägen 36

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Eslöv
1 495 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 4/6
5 159 kr/mån
22 481 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade och trevliga trea med kvadratsmart planlösning, goda förvaringsmöjligheter och påkostade materialval. Belägen på centrumnära och populära Vångavägen. Här erbjuds det en ljus bostad i genomgående fint skick som sträcker sig över 66,5 kvm. Lägenheten fördelar sig över en välkomnande och rymlig hall, stort vardagsrum med plats för soffa och matbord. Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkong i västerläge, perfekt för avkoppling och förlänger bostaden långt in på hösten. Två sovrum i bra storlek som erbjuder tillräckligt med utrymme för större säng och förvaring i de inbyggda garderoberna. Ett välutrustat renoverat kök med bra arbetsytor och plats för matgrupp samt smakfullt nyrenoverat badrum. Breda fönsterpartier släpper in mängder med ljus över de inbjudande sällskapsytorna och bidrar till en härlig atmosfär. Från Punkthusen är det gångavstånd till tågstationen, trevliga grönområden, lekplats, matbutik, centrum och hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Härifrån finns goda kommunikationsmöjligheter mot Lund, Malmö och Helsingborg för den som pendlar. Bekvämt boende med hiss från markplan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information samt intresseanmälan.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13