Mäklare Gustav Sandén

Gustav Sandén

Om mig

Gustav Sandén är en välrenommerad mäklare med lång erfarenhet av att förmedla exceptionella bostäder. Med åren har han byggt upp ett gediget kontaktnät av såväl privatkunder som företag. Med sin proaktivitet, personliga engagemang och kunskap inom branschen, kommer Gustav att säkerställa att ni får en lyckad bostadsaffär, oavsett om ni säljer eller köper. Utmärkelser som ”Årets prestation” och flertalet varma rekommendationer är kvitto på Gustavs väl utförda arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gisselstadsvägen 21, Ljungby, Falkenbergs kommun
  • Tis 18 jun kl 17:30
Gisselstadsvägen 21, Ljungby, Falkenbergs kommun, bild 2
Gisselstadsvägen 21, Ljungby, Falkenbergs kommun, bild 3

Gisselstadsvägen 21

Villa
Ljungby, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
3 495 000 kr
235 + 55 m²
8 rum
2 545 m² tomt

Upptäck denna drömvilla i Ljungby, endast 15 minuter från Falkenberg. Denna charmiga villa strålar och är perfekt belägen med en underbar lantlig utsikt på en generös tomt, utrustad med hiss för maximal bekvämlighet. Med en boyta på cirka 235 kvm erbjuder villan 8 rum och kök. Den separata byggnaden inkluderar garage, hobbyrum och gästrum. Den friköpta tomten om hela 2545 kvm är vackert anlagd och barnvänlig. Entréplanet välkomnar dig med en hall, badrum med dusch, ett charmigt kök med vedspis, matplats, en härlig matsal, vardagsrum, ett uterum, tvättstuga och groventré. Övre planet erbjuder en hall, 5 sovrum samt ett stort och lyxigt badrum med badkar. Här i området avgår/ankommer både skolbussar samt direktbussar morgon till kväll, busshållsplatsen nås på ca 5 min promenad. I Ljungby finns Ljungbyskolan (F-6), Ljungby förskola samt fritidshem. Närhet till bad i Ljungsjön. Denna unika fastighet har genomgått noggrant planerade renoveringar och tillbyggnader under årens lopp. Ett tillfälle att äga ett hem där varje detalj visar kärlek och omsorg. Här väntar ett hus som imponerar. Välkomna på visning!

  • Premium
Tegelbruksvägen 3, Herting, Falkenbergs kommun
  • Budgivning pågår
Tegelbruksvägen 3, Herting, Falkenbergs kommun, bild 2
Tegelbruksvägen 3, Herting, Falkenbergs kommun, bild 3

Tegelbruksvägen 3

Villa
Herting, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
10 000 000 kr
232 + 163 m²
8 rum
1 280 m² tomt

Via glasdörrarna kan gästerna mingla ut i kvällssolen med sina glas. Den parkliknande trädgården sträcker ut sina kortklippa gräsytor – det ser nästan ut som om de fortsätter ända fram till vattnet. Hela den skyddade platsen känns innesluten i grönska, blomdoft och fågelsång. Flaggstångens vimpel vajar knappt i den stilla junikvällen och trappor leder ner till de stensatta trädgårdsgångarna. Under höga bågar med vildvin kan gästerna strosa ner mot vattnet och 25 meter nedanför tomtgränsen gungar båtarna i den ljumma kvällsbrisen. Den tidlöst vackra 30-talsvillan tronar bortom kortklippta gräsytor, kantade av låga murar, stenläggningar och en damm. Den säckskurade tegelfasaden med symmetrisk fönstersättning är stram under det svagt sluttande taket. Den pampiga entrén är flankerad av stiltrogna kolonner och en tidstypisk stenfris sitter överst. Husets ritades, byggdes och beboddes av stadens stora arkitekt och byggmästare Carl Landsten. Det snålades således varken med konstruktion, äkta material eller förstklassigt hantverk. Villan om 232 kvm ligger sällsynt centralt, men också privat, bara några minuters promenad från Rådhustorget eller Skrea strand. Just här gör ån en vid sväng under Tullbron och liknar nästan en liten sjö. Från vattenlinjen nedanför tomten kan du lägga i kajaken eller SUP:en, egen båtplats kan sökas hos Falkenbergs båtsällskap. Utsikten från villans stora glaspartier och terrasser är helt fri och västläget ger både kvällssol och röda solnedgångshimlar över staden på andra sidan floden. Interiören präglas av stora och mycket ljusa rumsvolymer över de två planen. Till detta kommer en provkarta på 30-talets tidlöst vackra originaldetaljer. Här finns detaljskurna listverk, stiliserade spegeldörrar, skjutbara pardörrar, fiskbensparketter, höga fotlister, eldstäder med handhuggen sten, svart smidesdekor, stora fönsterpartier, elementskydd, fönsterbänkar i natursten, sparsmakad stuckatur, hamrat glas, synliga takbjälkar, nyslipade plankgolv, klädkammare mm. Till detta kommer ett nyskapat, sobert badrum samt stort kök med tidlöst formren inredning i ek och rostfritt. Åttarumsvillan har upp till tre sovrum, flera inre hallar, ett badrum, stora sällskapsytor på två plan, charmig loggia, serveringsrum, två matsalar, gäst-wc, stor terrass, takterrass, två gästrum i källaren, flera förrådsrum, vinkällare, dubbelgarage mm. Det lika centrala som privata läget vid Ätrans vatten, tillhör sedan urminnes tider, stadens i särklass mest åtråvärda.

  • Premium
Gunnarp 404, Gunnarp, Falkenbergs kommun
  • Budgivning pågår
Gunnarp 404, Gunnarp, Falkenbergs kommun, bild 2
Gunnarp 404, Gunnarp, Falkenbergs kommun, bild 3

Gunnarp 404

Villa
Gunnarp, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 995 000 kr
240 + 138 m²
9 rum
8 301 m² tomt

Unik möjlighet att äga en charmig fastighet med en fantastisk fantastisk tomt utmed Ätran, perfekt för den stora familjen eller som potenitiellt B&B omgivet av naturskön grönska. Här har du din egen lilla oas med mark som sträcker sig längs Ätran. Detta är den perfekta platsen för dig som drömmer om en fridfull tillvaro med närheten till naturen. Nervid vattnet finns även en liten stuga, perfekt ställe för en sommargrillning i trevligt sällskap. Här avnjuter du bäst de fina sommarkvällarna invid det strömmande vattnet med utsikt över omgivningen. På fastigheten finns även ett fristående garage. Denna charmiga fastighet byggdes ursprungligen 1866 och utökades 1909, för att senare renoveras 1980. Från början var detta en skola som senare kom att användas som banklokal, en fastighet med många möjliga användningsområden. Med dess unika historia är detta ett hem med en särskild karaktär. Här finns flera ingångar och avdelningar som gör att detta hem kan användas både som bostad och för olika verksamheter såsom exempelvis kontor eller ateljé. Här har du en gyllene möjlighet att äga en fastighet som låter dig leva i harmoni med naturen, samtidigt som du har bekvämligheten av närhet till service, affärer, bank och en mängd fritidsaktiviteter som erbjuds i det livfulla Ätran-området. Detta hem ger dig chansen att leva unikt på en plats där kreativiteten får utrymme att blomstra. Välkommen hem till en fridfull och naturskön tillvaro som du kommer att älska!

  • Premium
Källstorp 1:127, Skrea, Falkenbergs kommun

Källstorp 1:127

Tomt
Skrea, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 295 000 kr
1 576 m² tomt

Här erbjuds en sällsynt chans att förverkliga din dröm om ett eget hem på en generös, friköpt tomt om 1576 kvm. Denna pärla ligger i naturskönt och familjevänligt område och här finns allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Infart från Skreavägen. Här har du naturen alldeles runt hörnet med skogsstråk, motionsslingor och lekplatser. För golfentusiasten finns en golfbana med restaurang inom räckhåll. Dessutom finns en vårdcentral inom bekvämt avstånd och med närhet till busshållplatsen har du enkel tillgång till både Falkenberg centrum och Halmstad. Tomten ger känslan av att bo på landet men i ett tätbebyggt område och nära till allt. Falkenbergs centrum med sina restauranger och shoppingmöjligheter finnas bara en kort cykeltur bort. Ge dig själv den bästa starten på ditt nya liv i Skrea och låt din dröm bli verklighet! För information om kostnader för anslutning av vatten/avlopp kontakta VIVAB. För information om kostnader för anslutning till elnätet kontakta Falkenbergs Energi. Fastigheten är för närvarande samintecknad med Falkenberg Källstorp 1:21 men kommer vid övertagandet av ny ägare vara gravationsfri /ointecknad, detta kommer ske genom så kallad relaxation. Visning Fastigheten kan undersökas på egen hand, dock skall hänsyn visas till grannar, djur, natur och liknande. Givetvis går det även bra att kontakta ansvarig mäklaren för enskild visning.

Visar alla 4