Bjurfors Falkenberg

Bjurfors Falkenberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Olofsbo 224, Olofsbo, Falkenbergs kommun
  • Ons 1 maj kl 15:00
Olofsbo 224, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 2
Olofsbo 224, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 3

Olofsbo 224

Villa
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
9 000 000 kr
486 + 124 m²
16 rum
2 610 m² tomt

Charmig Hallandslänga från 1860 med B&B och separat lägenhet. Hemmet kombinerar historisk charm med moderna bekvämligheter. Köket är hjärtat av huset och det stora sovrummet är en personlig reträtt med unik karaktär. Utöver boningshuset finns en välrenommerad Bed & Breakfast i en ombyggd Hallandsgård. Fyra bekväma rum, varav ett med jacuzzi, skapar en avslappnad atmosfär. Gemensamma utrymmen och kök ger social samvaro och en separat lägenhet erbjuder privatliv och passar perfekt för långtidsuthyrning. Gården har även restaurangdel, snickarbod/verkstad, syateljé och andra kreativa utrymmen. Strategiskt beläget på kustvägen mellan Falkenberg och Glommen, nära havsbad och cykelleden Kattegattleden. En unik möjlighet för boende och företagande. Välkommen på visning!

  • Premium
Åkervägen 3, Centrum, Falkenbergs kommun
Åkervägen 3, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Åkervägen 3, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Åkervägen 3

Villa
Centrum, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
4 895 000 kr
116 + 141 m²
5 rum
898 m² tomt

En oas med gångavstånd till stadens begivenheter. Villan har genomgått omfattande renoveringar samt har en spännande planlösning med öppna och sociala ytor med stilsäkra material val. Här finns detaljer som gör det extra hemtrevligt och förhöjer känslan av trivsel. Vad sägs om två braskaminer, dressingroom, inbyggt högtalarsystem, spa bad och ångdusch för att nämna några detaljer. Köket, matplatsen och terrassen bildar tillsammans härliga sällskapsytor - här finns gott om plats för både familj och vänner. Efter träningspasset eller en dag på jobbet kopplar man gärna av i spa badet för att sedan mysa framför brasan. Vill gästerna inte åka hem, kan de övernatta i gäststugan som har egen toalett och dusch. Trädgården är välanlagd och lättskött. Den erbjuder ett stort trädäck där man kan njuta av solens strålar från morgon till kväll, skulle det börja regna flyttar man in i det ombonade växthuset. Som pricken över i:et finns ett hobbyrum i källaren där man kan spela biljard och en "man-cave" som en lyxig detalj i vardagen (när man vill ha lite egentid). Området är lugnt och trivsamt, med närhet till skola. I närområdet ligger Falkenbergs city där de finns flera lokala restauranger som tex Lilla Napoli som är väldigt välkänt och några minuters bilresa bort når man järnvägsstationen och E6:an.

  • Premium
Sörbackavägen 5, Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Sörbackavägen 5, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 2
Sörbackavägen 5, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 3

Sörbackavägen 5

Villa
Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
4 995 000 kr
340 + 48 m²
9 rum
892 m² tomt

Detta rymliga hem är som skräddarsytt för familjer och entreprenörer. Med 5 sovrum och generösa sällskapsytor finns det gott om utrymme för familjen att växa och trivas. Bostaden är designad för komfort och funktionalitet och ljuset flödar in genom stora fönsterpartier som ger en öppen samt inbjudande atmosfär. Umgängesytorna är väl tilltagna och bjuder in till trevliga stunder tillsammans med vänner och familj. Den värmande kaminen blir en naturlig samlingspunkt under vintermånaderna. Trots bostadens yta om 340 kvm har det energiklass C. Trädgården erbjuder utrymme för lek och avkoppling, den inbjudande terrassen är den perfekta platsen för grillkvällar och uterummet är en pärla där du kan njuta av regniga sommarkvällar tillsammans med trevligt umgänge. Dessutom är läget idealiskt med närhet till service, skolor, tågstationen, Falkenbergs city, naturen och allt du behöver i vardagen. Välkommen till Sörbackavägen 5 i Falkenberg, den perfekta platsen för familjer! Denna bostad är strategiskt belägen med närhet till den nya skolan för årskurs 0-9, här finner ni en harmonisk och välkomnande miljö, perfekt för en aktiv livsstil och samtidigt nära till allt som Falkenberg har att erbjuda. Låt denna adress bli din familjs nya hem och upplev det bästa av både bekvämlighet och samhörighet. Välkommen till Sörbackavägen 5!

  • Premium
Ljungmarksvägen 20B, Näset, Falkenbergs kommun
  • Idag kl 17:00
Ljungmarksvägen 20B, Näset, Falkenbergs kommun, bild 2
Ljungmarksvägen 20B, Näset, Falkenbergs kommun, bild 3

Ljungmarksvägen 20B

Lägenhet
Näset, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
2 700 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
6 228 kr/mån
29 032 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk bostadsrätt med bästa hörnläge och fri havsutsikt från den soliga terrassen samt vardagsrummet. Lägenheten har en social planlösning och bjuder på ett härligt ljusinsläpp med utsikt över havet samt landskapet. Bostadsrätten är modern med tidlösa materialval som präglas av god standard med en bostadsrätts bekvämligheter. Bostadsrätten ligger bokstavligen i ”öppna landskap, nära havet”. Faktum är att Ulf Lundell fick idén till sin mest kända låt under en bilresa här i Halland. De vågor som du ser glittra, cirka 300 meter ner, slår dessutom mot en av landets mest kända stränder. Den två kilometer långa Skrea strand är omfamnad av höga sanddyner och var redan på 1910-talet en av de populäraste badplatserna i Sverige. Mot havet har man stora glaspartier, som ger ett fint ljusinsläpp och bjuder på en ständig utsikt. Trots det fria läget här vid ängarna känns såväl interiören som utemiljöns stora terrass både skyddat och privat. Utöver sällskapsytornas öppna planlösning med enastående ljus och havsutsikt, finns en sovavdelning med tre sovrum samt badrum. Läget kräver ingen djupare presentation, med bara ett par minuter ner till strandkantens kvällssol eller in till folklivet i den lilla mysiga sommarstaden.

  • Premium
  • Balkong
Kärrets väg 11A, Arvidstorp, Falkenbergs kommun

Kärrets väg 11A

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 593 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till Kärrets väg 11A och denna ljusa och rymliga lägenhet belägen på härligt markplan i populär förening. Här vävs smakfulla materialval samman med eleganta färgval. Ett hem att flytta rakt in i! Stig in i den väl tilltagna hallen där du möts av ljus och rymd. Via hallen nås bostadens samtliga rum. Den genomgående planlösningen och stora fönsterpartierna fyller bostaden underbart naturligt ljus. I vardagsrummet finns gott om plats för större mat- och soffgrupp att samlas kring. Härifrån tar du dig även ut till den härliga altanen i underbart västerläge. Det helt nya köket från EPOQ erbjuder smakfulla material- och maskinval, allt för att laga goda middagar i gott sällskap. Bostadens badrum är även det nyrenoverat. Här möts du av ett helkaklat badrum i smakfull modern tappning med praktisk förvaring i kommod och badrumsskåp. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Nygatan 26, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Fre 3 maj kl 16:00
Nygatan 26, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Nygatan 26, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Nygatan 26

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 657 kr/mån
30 116 kr/m²

Stig in genom säkerhetsdörren högst upp i huset, här möts du av en rymlig hall med slitstarkt klinkergolv. Hallen erbjuder generöst med förvaring i en praktisk klädkammare och de de fasta garderoberna ger gott om plats för säsongens alla kläder. Här blir ordning och reda en naturlig del av din vardag. Vidare från hallen nås det ljusa och öppna vardagsrummet. Här binds de vita väggarna smakfullt ihop med det ljusa golvet och skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. Här finner du även den praktiska sovalkoven som ger utmärkt plats för en bekväm natts sömn utan att kompromissa med din öppna planlösning. När du vill njuta av ute inomhus kan du stiga ut på den generöst tilltagna inglasade balkongen, en förlängning av ditt vardagsrum där du kan njuta av mysiga kvällar året om. Bostadens kök är en sann pärla med sitt moderna och funktionella parallelkök. Köksluckorna i elegant vitt ger en känsla av tidlös elegans, och klinkergolvet är både stilfullt och lätt att underhålla. Väggarna pryds av vacker pärlspont som ger en extra touch av charm till detta praktiska kök. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sommarlustvägen 51, Stafsinge Strand, Falkenbergs kommun
  • Budgivning pågår
Sommarlustvägen 51, Stafsinge Strand, Falkenbergs kommun, bild 2
Sommarlustvägen 51, Stafsinge Strand, Falkenbergs kommun, bild 3

Sommarlustvägen 51

Fritidshus
Stafsinge Strand, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
2 500 000 kr
36 + 3 m²
3 rum
86 m² tomt

Du möts av ljudet från vågornas brus och doften av tång. Välkommen till ditt sommarboende på en efterfrågad adress. Stugan har en yteffektiv planlösning och ett sovloft som erbjuder sängplatser till familjen och gästerna. Med sitt soliga söderläge kan du njuta av långa eftermiddagar och solnedgångar på altanen som har plats för matgruppen, grillen och loungemöblerna. Tänk dig att avsluta dagen med ett glas vin medan solen går ner över havet i fjärran. Men även när vädergudarna inte är på din sida, har du en äss i rockärmen – uterummet. Här kan du fortfarande njuta ledigheten medan du håller dig bekvämt torr. Regniga dagar blir tillfällen att ägna dig åt läsning, reflektion eller att bara låta tankarna vandra fritt.

  • Premium
Lyngen Kjellsens 202, Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun
Lyngen Kjellsens 202, Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 2
Lyngen Kjellsens 202, Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 3

Lyngen Kjellsens 202

Villa
Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
9 800 000 kr
300 m²
6 rum
2 443 m² tomt

Kattegatts vågor slår mot stranden några hundra meter, bortom de obebyggda strandängarna. Den långa mangårdsbyggnaden reser sitt branta halmtak över traditionella bräd- och putsfasader med småspröjsade fönster. På andra sidan vänder sig de två hopbyggda vinkelbyggnaderna sina stora glaspartier mot den fria panoramautsikten. Glasdörrarna står på gavel ut mot sommarkvällens ljud och dofter och över de nästintill enorma sällskapsytornas vackra trägolv är det öppet upp till det skyhöga sadeltaket. En stilla sommarkväll är atmosfären ute på villans stora, stenlagda patio oerhört speciell. Den skyddade uteplatsen i byggnadernas vinkel ligger vidöppen mot havet, omfamnad av grönska och stora gräsytor. Blicken färdas fritt mot horisonten där solen sakta går ner – inget mer än strandängar och en och annan låg stenmur finns mellan dig och havet. Den stora villan om 300 kvm, vars mangårdsbyggnad är från tidigt 1800-tal, byggdes ut och om 2011. Då förenades de två vinkelbyggnaderna och i den gamla ladugårdsbyggnaden skapades bland annat de spektakulära sällskapsytorna om 96 kvm med öppet upp till nock. Här, precis som i det stora köket i öppen planlösning med matsal, öppnar sig havsutsikten via stora glaspartier. Interiören präglas av stora och ljusa rumsvolymer, rena naturmaterial och en given transparens mot de pastorala omgivningarna. Villan har upp till fyra sovrum, tre sobra badrum, flera inre hallar, rustikt kök, stor matsal, öppen spis, kamin, spa-avdelning med bubbelbad, tvättstuga, skyddade uteplatser, lummig trädgård, stor uppfart, förrådsbyggnad mm. Området är känt för sitt rika fågelliv och långa, orörda stränder – särskilt uppskattade av vind- och kitesurfare. Efter dryga tio minuter kan du parkera i centrala Falkenberg.

  • Premium
Spireastigen 30, Kristineslätt, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Spireastigen 30, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 2
Spireastigen 30, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 3

Spireastigen 30

Lägenhet
Kristineslätt, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 514 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Spireastigen 30! Här finner du en underbar markplanslägenhet som erbjuder både moderna inslag och bekvämligheter. Med sina kvadratsmarta ytor och genomtänkta layout, är detta ett hem att trivas i. Stig in i den välplanerade hallen med gott om plats för avhägning av jackor och skor. Den anslutande klädkammaren ger inte bara praktiskt förvaringsutrymme utan också en elegant lösning för att hålla hallen fri från eventuell röra.. Ett välplanerat och stort badrum med stilren och modern design ansluter till hallen, här finns egen tvättmaskin och torktumlare som en praktisk bonus. Hemmets hjärta är den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Det generösa utrymmet strålar av ljus från tre håll och skapar en inbjudande atmosfär som är perfekt för både vardagsliv och underhållning. Här kan du enkelt umgås med dina nära och kära, samtidigt som du tillagar läckra måltider i det moderna köket. Den öppna planlösningen ger även en känsla av rymd och rörelsefrihet, vilket skapar en trivsam atmosfär. Läget på markplan ger dig även en vacker uteplats som nås från köket, där du kan njuta av frisk luft och gröna vyer direkt från ditt hem. I hemmets sovrum möts du av ett lugnande ljusinsläpp, gott om plats för dubbelsäng och extra förvaring om så önskas. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Spireastigen 17, Kristineslätt, Falkenbergs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Spireastigen 17, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 2
Spireastigen 17, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 3

Spireastigen 17

Lägenhet
Kristineslätt, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 398 kr/mån
27 708 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på populära Spireastigen! Här finner du en underbar trerumslägenhet som erbjuder både moderna inslag och bekvämlighet. Med sina kvadratsmarta ytor och genomtänkta layout är detta ett hem att trivas i. Stig in i den välplanerade hallen och blicka in över det ljusa hemmet. Här finns gott om plats för avhängning av jackor och skor. Ett välplanerat badrum med stilren och modern design som nås från hallen, här finns egen tvättmaskin och torktumlare som en praktisk bonus. Intill hallen finner du även en separat klädkammare, som inte bara erbjuder extra förvaringsutrymme utan också en elegant lösning för extra förvaring. Hemmets hjärta är den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Det generösa utrymmet strålar av ljus från de stora fönstren och skapar en inbjudande atmosfär som är perfekt för både vardagsliv och umgänge med familj och vänner. Här kan du enkelt umgås med dina nära och kära, samtidigt som du tillagar läckra måltider i det moderna köket. Den öppna planlösningen ger även en känsla av rymd och rörelsefrihet, vilket skapar en trivsam atmosfär. Den stora balkongen som nås från vardagsrummet är ett stort plus, här njuter du av frisk luft och vyer över området från ditt hem. En härlig bonus är loftgången som även den med fördel kan nyttjas som en balkong. Här njuter du på eftermiddagen av solig utsikt över Kristineslätts grönskande grönområden. I hemmets två sovrum möts du av ett lugnande ljusinsläpp och gott om plats för säng och ytterligare möblemang om så önskas. Dina kläder och andra textilier ryms med enkelhet i de inbyggda garderoberna. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sommarvägen 101B, Skrea strand, Falkenbergs kommun
  • Ons 1 maj kl 13:00
Sommarvägen 101B, Skrea strand, Falkenbergs kommun, bild 2
Sommarvägen 101B, Skrea strand, Falkenbergs kommun, bild 3

Sommarvägen 101B

Villa
Skrea strand, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
10 000 000 kr
104 m²
4 rum
614 m² tomt

Det röda huset med stråtak och låga driftkostnader ligger omfamnat av strandängar och sanddynor. Vågorna slår mot stranden drygt 200 meter bort. Utsikten över ängar och hav är ständigt närvarande och det finns ingenting mellan dig havet. Under apelsinhimlen breder den fria horisonten ut sig en varm sommarkväll när man kopplar av till vågornas brus på den privata baksidan. Det vackra huset stod klart 2014, här möter gammeldags charm, dagens moderna lösningar och bekvämligheter. Interiören präglas av massivt ljus och ljusa ytor som ligger öppna ut mot strandängarna. Via småspröjsade glaspartier är utemiljön ständigt närvarande. Husets ton är tidlöst ljus och ren med flera nyskapade ytor i tidstrogen stil. Här finns två nyskapade badrum, upp till tre sovrum, vardagsrum, sovloft, en värmande kamin och luftig sällskapsyta. Utsikten från altanen på baksidan är lika fri som bedövande vacker och gästerna kan mingla ut på terrassen, belagd med gatsten, med sina glas – de båda ytorna blir ett. När solen har gått ner och stjärnorna tänds glittrar ljusen längs kustlinjen mot Falkenberg. En tropisk natt härute känns det som om du satt vid medelhavet; med doften av blommande sommarnatt, ljudet från strandlivet och av stilla vågor drygt 200 meter bort. Det extraordinära läget i kanten till strandängarna, några kilometer från Falkenbergs centrum, behöver troligtvis ingen djupare presentation.

  • Premium
Klädesvägen 2A, Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Klädesvägen 2A, Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun, bild 2
Klädesvägen 2A, Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun, bild 3

Klädesvägen 2A

Lägenhet
Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 550 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/2
3 210 kr/mån
31 633 kr/m²

Varmt välkommen till Klädesvägen 2A och denna härliga markplanslägenhet! En bostad att längta hem till med fantastisk boendemiljö och härlig uteplats i sydväst-läge som ger dig soliga dagar och ljumma kvällar att njuta av. Här har du som boende även rätt att nyttja den stora gräsytan som löper utanför lägenheten. Det perfekta stället för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Inne i lägenheten möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket är rymligt och utformat med omsorg, med gott om arbetsytor för matlagningsentusiasten. Här kan du enkelt släppa loss kreativiteten och laga fantastiska måltider för dina nära och kära. Vardagsrummet är generöst tilltaget med gott om plats för såväl mediamöbel som bekväm soffa att koppla av i och ett elegant matbord där du kan bjuda in till härliga middagar. Lägenhetens stora sovrum har inbyggda garderober som erbjuder dig gott om utrymme för alla dina kläder och tillbehör. Här kan du skapa din egen fristad för avkoppling och återhämtning. Hallen är rymlig och smart planerad med generösa garderober som ger dig gott om förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor – inget behöver vara i vägen för ditt drömliv. Badrummet är stilrent och funktionellt, med grått klinkergolv och vackra vita kaklade väggar. Här finner du bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, vilket gör tvätten till en enkel och smidig uppgift. Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Uteplats
Gunnarp 404, Gunnarp, Falkenbergs kommun
  • Budgivning pågår
Gunnarp 404, Gunnarp, Falkenbergs kommun, bild 2
Gunnarp 404, Gunnarp, Falkenbergs kommun, bild 3

Gunnarp 404

Villa
Gunnarp, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 995 000 kr
240 + 138 m²
9 rum
8 301 m² tomt

Unik möjlighet att äga en charmig fastighet med en fantastisk fantastisk tomt utmed Ätran, perfekt för den stora familjen eller som potenitiellt B&B omgivet av naturskön grönska. Här har du din egen lilla oas med mark som sträcker sig längs Ätran. Detta är den perfekta platsen för dig som drömmer om en fridfull tillvaro med närheten till naturen. Nervid vattnet finns även en liten stuga, perfekt ställe för en sommargrillning i trevligt sällskap. Här avnjuter du bäst de fina sommarkvällarna invid det strömmande vattnet med utsikt över omgivningen. På fastigheten finns även ett fristående garage. Denna charmiga fastighet byggdes ursprungligen 1866 och utökades 1909, för att senare renoveras 1980. Från början var detta en skola som senare kom att användas som banklokal, en fastighet med många möjliga användningsområden. Med dess unika historia är detta ett hem med en särskild karaktär. Här finns flera ingångar och avdelningar som gör att detta hem kan användas både som bostad och för olika verksamheter såsom exempelvis kontor eller ateljé. Här har du en gyllene möjlighet att äga en fastighet som låter dig leva i harmoni med naturen, samtidigt som du har bekvämligheten av närhet till service, affärer, bank och en mängd fritidsaktiviteter som erbjuds i det livfulla Ätran-området. Detta hem ger dig chansen att leva unikt på en plats där kreativiteten får utrymme att blomstra. Välkommen hem till en fridfull och naturskön tillvaro som du kommer att älska!

  • Premium
Lundens väg 3, Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun
Lundens väg 3, Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 2
Lundens väg 3, Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 3

Lundens väg 3

Fritidshus
Stranninge, Glommen, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
4 500 000 kr
70 m²
4 rum
1 025 m² tomt

En arkitektritad sommardröm som kombinerar havsutsikt, med närhet till salta dopp och strandängar med en stor härlig lummig baksida. Baksidan ger känslan av en lugn lummig skogsglänta och bjuder på både en stor terrass i tre väderstreck samt en rejäl gräsmatta för spel och lekar. Stugan har en social planlösning med en härligt öppen känsla i de gemensamma delarna, samtidigt som det finns fyra sovrum (varav ett sovloft). Den rymliga och öppna sociala delen med tak öppet upp i nock, har både stora fönster ut mot havet och mot den lummig baksidan. Här erbjuds både matplats och vardagsrum för familj och vänner. En plats med möjligheten att samlas, äta och umgås med en fin havsutsikt - kan vara en dröm för många människor, särskilt de som älskar naturen och havet. Detta kan vara en perfekt plats för att skapa minnen och njuta av underbara stunder tillsammans med nära & kära. Här finns också en fungerande öppen spis som definitivt är en bekväm och attraktiv funktion för de som värdesätter både praktisk värme och estetisk charm i sitt hem. Kombinationen av havsutsikt och en öppen spis gör det möjligt att njuta av olika aspekter av naturens skönhet under kalla och regniga väderförhållanden. De stora terrasserna i söder och väster erbjuder flertalet platser med såväl havsutsikt och sol som lä under blåsiga dagar. Den stora lummiga trädgården erbjuder plats för både lek och avslappning. Spela fotboll, träna golf, rigga en kub-plan, klättra i träd eller dansa runt midsommarstången. Det finns också gott om plats för ett eventuellt gästhus för att rymma ännu fler vänner. Inom kort promenadavstånd finns fina bad i form av både Petters brygga med hopptorn, badstege, toalett och krabbfiske (där familjens rekord ligger på över 300 krabbor på en dag) och Rosendals fina sandstrand. De större stränderna som Skrea, Apelviken, Olofsbo, etc nås enkelt med bil inom 10-20 min. Närmsta minilivs finns på gång-/cykelavstånd i Rosendal. I närheten finns även Thuressons gårds-/köttbutik, Glommen med livsmedelsbutik, pizzeria och fiskhamn som nås enkelt med cykel. Golf och padel finns också i närheten.

  • Premium
Laxöringen 1081, Skrea strand, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Laxöringen 1081

Fritidshus
Skrea strand, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
895 000 kr
18 m²
1 rum

Välkommen till din drömbadstuga bara ett stenkast från Skrea Strand! Denna mysiga pärla på ca 18 kvm bjuder in till en fantastisk sommarupplevelse. Här behöver du bara ta på dig badtofflorna och promenera ner till den underbara sandstranden, där varma sommardagar förvandlas till oförglömliga stunder. Efter solnedgången väntar en trivsam stuga där du kan avnjuta en god middag under stjärnklar himmel. Stugan erbjuder ett rymligt rum med laminatgolv och plats för matbord, en bekväm bäddsoffa och en praktisk våningssäng för sköna sovstunder. Bra att det finns hela fyra sängplatser. Köksutrustningen är fräsch med sina vita köksluckor, kokplattor, mini-ugn och kombinerad kyl och frys. En praktisk garderob står också till ditt förfogande för smidig förvaring. Möbler och lösöre ingår i köpet, allt för att göra det smidigt för dig att börja njuta av ditt nya semesterboende så fort som möjligt. Servicebyggnaden ligger inom bekvämt avstånd och du har promenadavstånd till både mataffär och restauranger. Med cykel tar du dig enkelt runt i området och utforskar allt det vackra som Falkenberg har att erbjuda. Marken är friköpt och ägs av Södra Skrea Strands stugägarförening som är en ekonomisk förening. De äger och förvaltar de tre sydligaste kvarteren på Skrea strand i Falkenberg. Kvarterens namn är Laxöringen, Knoten och Båtsmannen. Njut av den svenska sommaren med salta bad, rolig minigolf, förfriskande glass och en härlig matkultur med många restauranger att utforska. Missa inte chansen att äga denna drömstuga och skapa minnen för livet!

  • Plus
Gisselstadsvägen 21, Ljungby, Falkenbergs kommun
Gisselstadsvägen 21, Ljungby, Falkenbergs kommun, bild 2
Gisselstadsvägen 21, Ljungby, Falkenbergs kommun, bild 3

Gisselstadsvägen 21

Villa
Ljungby, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
3 895 000 kr
235 + 55 m²
8 rum
2 545 m² tomt

Upptäck denna drömvilla i Ljungby, endast 15 minuter från Falkenberg. Denna charmiga villa strålar av snickarglädje och är perfekt belägen med en underbar lantlig utsikt på en generös tomt, utrustad med hiss för maximal bekvämlighet. Med en boyta på cirka 235 kvm erbjuder villan 8 rum och kök. Den separata byggnaden inkluderar garage, hobbyrum och gästrum. Den friköpta tomten om hela 2545 kvm är vackert anlagd och barnvänlig. Entréplanet välkomnar dig med en hall, badrum med dusch, ett charmigt kök med vedspis, matplats, en härlig matsal, vardagsrum, ett uterum, tvättstuga och groventré. Övre planet erbjuder en hall, 5 sovrum samt ett stort och lyxigt badrum med badkar. Här i området avgår/ankommer både skolbussar samt direktbussar morgon till kväll, busshållsplatsen nås på ca 5 min promenad. I Ljungby finns Ljungbyskolan (F-6), Ljungby förskola samt fritidshem. Närhet till bad i Ljungsjön. Denna unika fastighet har genomgått noggrant planerade renoveringar och tillbyggnader under årens lopp. Ett tillfälle att äga ett hem där varje detalj visar kärlek och omsorg. Här väntar ett hus som imponerar. Välkomna på visning!

  • Premium
Mäster Nils Väg 18, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 1 maj kl 14:30

Mäster Nils Väg 18

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
4 221 kr/mån
11 180 kr/m²

Välkommen till Mäster Nils väg 18 och denna trivsamma bostad med egen entré med altan på markplan. Här erbjuds genomgående väldisponerad planlösning med öppna sällskapsytor och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Den härliga balkongen i söderläge blir pricken över i:et. Här njuter man gärna av härliga sommardagar i gott sällskap med familj och vänner. I Brf Kärralyckan bor du i lugnt och familjärt område med välskötta omgivningar. Lägenheten är perfekt belägen med fri utsikt över föreningens gemensamma ytor från den insynsskyddade balkongen, här kan du spela boule med vänner och grannar. I närområdet finns skola och förskola, fotbollsplaner och lekplatser. Här finns även goda allmänna kommunikationer och cykelvägar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Glumstensvägen 19A, Glommen, Falkenbergs kommun

Glumstensvägen 19A

Villa
Glommen, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
6 500 000 kr
118 m²
5 rum
960 m² tomt

Det finns få saker som kan få pulsen att sjunka lika mycket som havsbrisen, småfåglarnas kvitter, vågornas rullningar och utsikten mot en obruten horisont. Framför dig en obruten horisont, vågorna slår mot strandlinjen ca 150 m bort, en ensam kajak glider förbi därute - ingenting finns mellan dig och havet. Invändigt bjuder huset på en kombination av skärgårdskänsla och en elegant atmosfär i new england stil, med noggrant utvalda detaljer och hög kvalitet i varje hörn. Den ljusa och luftiga vinterträdgården blir en perfekt plats för avkoppling och för att njuta av havets skiftningar året runt. Det rymliga och ljusa vardagsrummet inbjuder till mysiga stunder framför den värmande braskaminen. Och vad sägs om att vakna upp till en enastående havsutsikt från sovrummet en trappa upp? Här får du verkligen möjligheten att börja varje dag på bästa möjliga sätt. Den imponerande takterrassen ger dig en panoramautsikt över det glittrande havet, stranden och de omgivande strandlandskapet. Här kan du njuta av solnedgångar, umgås med vänner och familj eller bara koppla av i lugn och ro. Förutom huvudhuset finns också ett intilliggande gårdshus som kan användas som en perfekt plats för dina gäster eller kanske som ett eget kontor. Gårdshuset erbjuder ett mindre kök och en toalett med dusch, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet. Detta är bostaden för dig som vill ha en tillvaro vid havet med livskvalitet och avkoppling, året runt eller på fritiden. Inredningen och utformningen är diskret och stilren, trädgården lättskött och det finns gott om plats på den privata parkeringen. Detta är verkligen ett tillfälle att förvärva en pärla vid kusten. Missa inte chansen att bo i detta vackra hem med sin magnifika havsutsikt och närheten till stranden.

  • Plus
Brattens väg 4B, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Brattens väg 4B

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 150 000 kr
46 m²
1 rum
vån -1/3
3 653 kr/mån
25 000 kr/m²

Stig in i denna ljusa och öppna etta belägen på härligt markplan i populär förening. Stig in i hallen och möts av ljus och rymd. I hallen finns gott om förvaring i bostadens inbyggda skjutdörrsgarderober. Via hallen nås bostadens öppna och luftiga allrum, här finns det gott om plats för mat- och soffgrupp samt större säng för den som önskar. I det smakfullt renoverade köket finns allt som efterfrågas för att laga goda middagar i gott sällskap. Bostadens badrum är helkaklat och upplevs lyxigt med stilfulla och moderna färg- och materialval och värmande golvvärme.

  • Plus
  • Uteplats
Bacchus väg 4, Skrea strand, Falkenbergs kommun

Bacchus väg 4

Lägenhet
Skrea strand, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
4 395 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/7
5 783 kr/mån
45 309 kr/m²

Välkomna till Bacchus väg 4. På våning tre av sju ligger denna trivsamma fyra om hela 97 kvm där en väl genomtänkt planlösning ger dig en smått magisk utsikt över havet från alla rum. De öppna ytorna låter ett vackert ljus strömma genom bostaden samtidigt som den smarta planlösningen ger en tydlig uppdelning i social och privat sfär. Du startar dagen med morgonljuset som letar sig in sovrummet och avslutar den i kvällssolen på den inglasade balkongen blickande ut över Kattegatt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till matlagning och sociala sammankomster i gott sällskap medan du blickar ut genom de stora fönstren mot havet. Härifrån nås även den inglasade balkongen. En ljus och enhetlig färgsättning på välskötta ytskikt gör att du kan flytta rakt in och låta livet på Skrea Strand ta sin början. På gångavstånd har du småbåtshamn och bad samt områdets restauranger och glasscaféer. Med busshållplats ett stenkast från bostaden når du centrala Falkenberg på några minuter och cyklar dit lika fort. Området har blivit känt för sitt spännande läge där du bor omgiven av vatten och parkmiljö. Föreningens välskötta gemensamhetsutrymmen är de boendes egen oas med trevlig takterrass och festlokal att njuta av. Fastigheten stod klar 2019 och är miljömärkt. I källaren finns stort cykelrum och övernattningslägenhet. I fastigheten intill ligger stort parkeringsgarage med tillgång till elbilsladdare. Varmt välkomna att kontakta mig för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Brunnsäpplevägen 7, Skrea, Falkenbergs kommun

Brunnsäpplevägen 7

Radhus
Skrea, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
5 100 000 kr
138 m²
5 rum
391 m² tomt

Projektet i Skrea genomsyras av miljövänliga material och en modern arkitektur där inspiration tagits från klassiska trähus. Materialvalen är av hög standard där väggar i KL-träskivor är ett "steg upp" och ger en känsla av massivt trä, ett vackert alternativ till playwood. Vilket skapar ett modernt boende med alla kvaliteter som efterfrågas för ett bekvämt hem. Social och öppen planlösning med två badrum och möjlighet till fyra sovrum samt möjlighet till skräddasydd inredning är några av kvaliteterna som finns i husen. Golv i massivt trä och slipad betong ger husen en skön karaktär. Utöver det ges tomter med stora träbelagda uteplatser vilket ger utrymme för både aktiviteter och avkoppling. Planerat inflyttningsdatum är första kvartalet 2024

  • Plus
  • Nyproduktion

Visar alla 21