Mäklare Tim Svensson

Tim Svensson

Om mig

Tim arbetar målinriktat och har ett stort engagemang. Sedan han började på Bjurfors 2019 har han arbetat för att överträffa sina kunders förväntningar och skapa lyckade bostadsaffärer för alla parter. Tim är född och uppvuxen i Falkenberg och har god lokalkännedom. Han är en lyhörd mäklare som alltid strävar efter att göra det där "lilla extra" för sina kunder."

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kärrets väg 11A, Arvidstorp, Falkenbergs kommun

Kärrets väg 11A

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 593 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till Kärrets väg 11A och denna ljusa och rymliga lägenhet belägen på härligt markplan i populär förening. Här vävs smakfulla materialval samman med eleganta färgval. Ett hem att flytta rakt in i! Stig in i den väl tilltagna hallen där du möts av ljus och rymd. Via hallen nås bostadens samtliga rum. Den genomgående planlösningen och stora fönsterpartierna fyller bostaden underbart naturligt ljus. I vardagsrummet finns gott om plats för större mat- och soffgrupp att samlas kring. Härifrån tar du dig även ut till den härliga altanen i underbart västerläge. Det helt nya köket från EPOQ erbjuder smakfulla material- och maskinval, allt för att laga goda middagar i gott sällskap. Bostadens badrum är även det nyrenoverat. Här möts du av ett helkaklat badrum i smakfull modern tappning med praktisk förvaring i kommod och badrumsskåp. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Nygatan 26, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Fre 3 maj kl 16:00
Nygatan 26, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Nygatan 26, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Nygatan 26

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 657 kr/mån
30 116 kr/m²

Stig in genom säkerhetsdörren högst upp i huset, här möts du av en rymlig hall med slitstarkt klinkergolv. Hallen erbjuder generöst med förvaring i en praktisk klädkammare och de de fasta garderoberna ger gott om plats för säsongens alla kläder. Här blir ordning och reda en naturlig del av din vardag. Vidare från hallen nås det ljusa och öppna vardagsrummet. Här binds de vita väggarna smakfullt ihop med det ljusa golvet och skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. Här finner du även den praktiska sovalkoven som ger utmärkt plats för en bekväm natts sömn utan att kompromissa med din öppna planlösning. När du vill njuta av ute inomhus kan du stiga ut på den generöst tilltagna inglasade balkongen, en förlängning av ditt vardagsrum där du kan njuta av mysiga kvällar året om. Bostadens kök är en sann pärla med sitt moderna och funktionella parallelkök. Köksluckorna i elegant vitt ger en känsla av tidlös elegans, och klinkergolvet är både stilfullt och lätt att underhålla. Väggarna pryds av vacker pärlspont som ger en extra touch av charm till detta praktiska kök. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Spireastigen 30, Kristineslätt, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Spireastigen 30, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 2
Spireastigen 30, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 3

Spireastigen 30

Lägenhet
Kristineslätt, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 514 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Spireastigen 30! Här finner du en underbar markplanslägenhet som erbjuder både moderna inslag och bekvämligheter. Med sina kvadratsmarta ytor och genomtänkta layout, är detta ett hem att trivas i. Stig in i den välplanerade hallen med gott om plats för avhägning av jackor och skor. Den anslutande klädkammaren ger inte bara praktiskt förvaringsutrymme utan också en elegant lösning för att hålla hallen fri från eventuell röra.. Ett välplanerat och stort badrum med stilren och modern design ansluter till hallen, här finns egen tvättmaskin och torktumlare som en praktisk bonus. Hemmets hjärta är den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Det generösa utrymmet strålar av ljus från tre håll och skapar en inbjudande atmosfär som är perfekt för både vardagsliv och underhållning. Här kan du enkelt umgås med dina nära och kära, samtidigt som du tillagar läckra måltider i det moderna köket. Den öppna planlösningen ger även en känsla av rymd och rörelsefrihet, vilket skapar en trivsam atmosfär. Läget på markplan ger dig även en vacker uteplats som nås från köket, där du kan njuta av frisk luft och gröna vyer direkt från ditt hem. I hemmets sovrum möts du av ett lugnande ljusinsläpp, gott om plats för dubbelsäng och extra förvaring om så önskas. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Spireastigen 17, Kristineslätt, Falkenbergs kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30
Spireastigen 17, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 2
Spireastigen 17, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 3

Spireastigen 17

Lägenhet
Kristineslätt, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 398 kr/mån
27 708 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på populära Spireastigen! Här finner du en underbar trerumslägenhet som erbjuder både moderna inslag och bekvämlighet. Med sina kvadratsmarta ytor och genomtänkta layout är detta ett hem att trivas i. Stig in i den välplanerade hallen och blicka in över det ljusa hemmet. Här finns gott om plats för avhängning av jackor och skor. Ett välplanerat badrum med stilren och modern design som nås från hallen, här finns egen tvättmaskin och torktumlare som en praktisk bonus. Intill hallen finner du även en separat klädkammare, som inte bara erbjuder extra förvaringsutrymme utan också en elegant lösning för extra förvaring. Hemmets hjärta är den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Det generösa utrymmet strålar av ljus från de stora fönstren och skapar en inbjudande atmosfär som är perfekt för både vardagsliv och umgänge med familj och vänner. Här kan du enkelt umgås med dina nära och kära, samtidigt som du tillagar läckra måltider i det moderna köket. Den öppna planlösningen ger även en känsla av rymd och rörelsefrihet, vilket skapar en trivsam atmosfär. Den stora balkongen som nås från vardagsrummet är ett stort plus, här njuter du av frisk luft och vyer över området från ditt hem. En härlig bonus är loftgången som även den med fördel kan nyttjas som en balkong. Här njuter du på eftermiddagen av solig utsikt över Kristineslätts grönskande grönområden. I hemmets två sovrum möts du av ett lugnande ljusinsläpp och gott om plats för säng och ytterligare möblemang om så önskas. Dina kläder och andra textilier ryms med enkelhet i de inbyggda garderoberna. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Klädesvägen 2A, Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Klädesvägen 2A, Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun, bild 2
Klädesvägen 2A, Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun, bild 3

Klädesvägen 2A

Lägenhet
Skrea Brunekulle, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 550 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/2
3 210 kr/mån
31 633 kr/m²

Varmt välkommen till Klädesvägen 2A och denna härliga markplanslägenhet! En bostad att längta hem till med fantastisk boendemiljö och härlig uteplats i sydväst-läge som ger dig soliga dagar och ljumma kvällar att njuta av. Här har du som boende även rätt att nyttja den stora gräsytan som löper utanför lägenheten. Det perfekta stället för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Inne i lägenheten möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket är rymligt och utformat med omsorg, med gott om arbetsytor för matlagningsentusiasten. Här kan du enkelt släppa loss kreativiteten och laga fantastiska måltider för dina nära och kära. Vardagsrummet är generöst tilltaget med gott om plats för såväl mediamöbel som bekväm soffa att koppla av i och ett elegant matbord där du kan bjuda in till härliga middagar. Lägenhetens stora sovrum har inbyggda garderober som erbjuder dig gott om utrymme för alla dina kläder och tillbehör. Här kan du skapa din egen fristad för avkoppling och återhämtning. Hallen är rymlig och smart planerad med generösa garderober som ger dig gott om förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor – inget behöver vara i vägen för ditt drömliv. Badrummet är stilrent och funktionellt, med grått klinkergolv och vackra vita kaklade väggar. Här finner du bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, vilket gör tvätten till en enkel och smidig uppgift. Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Uteplats
Mäster Nils Väg 18, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 1 maj kl 14:30

Mäster Nils Väg 18

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
4 221 kr/mån
11 180 kr/m²

Välkommen till Mäster Nils väg 18 och denna trivsamma bostad med egen entré med altan på markplan. Här erbjuds genomgående väldisponerad planlösning med öppna sällskapsytor och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Den härliga balkongen i söderläge blir pricken över i:et. Här njuter man gärna av härliga sommardagar i gott sällskap med familj och vänner. I Brf Kärralyckan bor du i lugnt och familjärt område med välskötta omgivningar. Lägenheten är perfekt belägen med fri utsikt över föreningens gemensamma ytor från den insynsskyddade balkongen, här kan du spela boule med vänner och grannar. I närområdet finns skola och förskola, fotbollsplaner och lekplatser. Här finns även goda allmänna kommunikationer och cykelvägar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Brattens väg 4B, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Brattens väg 4B

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
1 150 000 kr
46 m²
1 rum
vån -1/3
3 653 kr/mån
25 000 kr/m²

Stig in i denna ljusa och öppna etta belägen på härligt markplan i populär förening. Stig in i hallen och möts av ljus och rymd. I hallen finns gott om förvaring i bostadens inbyggda skjutdörrsgarderober. Via hallen nås bostadens öppna och luftiga allrum, här finns det gott om plats för mat- och soffgrupp samt större säng för den som önskar. I det smakfullt renoverade köket finns allt som efterfrågas för att laga goda middagar i gott sällskap. Bostadens badrum är helkaklat och upplevs lyxigt med stilfulla och moderna färg- och materialval och värmande golvvärme.

  • Plus
  • Uteplats
Bacchus väg 4, Skrea strand, Falkenbergs kommun

Bacchus väg 4

Lägenhet
Skrea strand, Falkenbergs kommun
Bjurfors Falkenberg
4 395 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/7
5 783 kr/mån
45 309 kr/m²

Välkomna till Bacchus väg 4. På våning tre av sju ligger denna trivsamma fyra om hela 97 kvm där en väl genomtänkt planlösning ger dig en smått magisk utsikt över havet från alla rum. De öppna ytorna låter ett vackert ljus strömma genom bostaden samtidigt som den smarta planlösningen ger en tydlig uppdelning i social och privat sfär. Du startar dagen med morgonljuset som letar sig in sovrummet och avslutar den i kvällssolen på den inglasade balkongen blickande ut över Kattegatt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till matlagning och sociala sammankomster i gott sällskap medan du blickar ut genom de stora fönstren mot havet. Härifrån nås även den inglasade balkongen. En ljus och enhetlig färgsättning på välskötta ytskikt gör att du kan flytta rakt in och låta livet på Skrea Strand ta sin början. På gångavstånd har du småbåtshamn och bad samt områdets restauranger och glasscaféer. Med busshållplats ett stenkast från bostaden når du centrala Falkenberg på några minuter och cyklar dit lika fort. Området har blivit känt för sitt spännande läge där du bor omgiven av vatten och parkmiljö. Föreningens välskötta gemensamhetsutrymmen är de boendes egen oas med trevlig takterrass och festlokal att njuta av. Fastigheten stod klar 2019 och är miljömärkt. I källaren finns stort cykelrum och övernattningslägenhet. I fastigheten intill ligger stort parkeringsgarage med tillgång till elbilsladdare. Varmt välkomna att kontakta mig för visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8