Mäklare Amanda Öst

Amanda Öst

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olof Rudbecksgatan 15, Johanneberg, Göteborgs kommun

Olof Rudbecksgatan 15

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
3 582 kr/mån
58 654 kr/m²

Inom finns kort möjlighet att flytta in i denna hemtrevliga funkistvåa med flertalet omtyckta kvaliteter! Lägenheten är välplanerad, här har man tagit tillvara på varje kvadratmeter. Genom dess planlösning så skapas goda möjligheter för socialt umgänge såväl inomhus som ute på den härliga balkongen. Genom fönster i flera väderstreck och den tidstypiska takhöjden fylls lägenheten med en känsla av rymd. Dessutom återfinns vackra detaljer så som fönsterbänkar i sten och charmigt brädgolv. Den trivsamma balkongen nås från vardagsrummet och ger plats för cafébord och stolar. Vidare har lägenheten ett rymligt vardagsrum som ger plats för möblemang med såväl soffmöbel som ett matbord för flera sittande gäster. Köket är charmigt med goda förvaringsmöjligheter och en matplats intill fönstret, här kan man njuta av det fria läget och den fina utsikten. Sovrummet bjuder även det på den trivsamma vyn över närområdet och ger plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaring. Föreningen har en gemensam uteplats med möbler, grill samt odlingsplats som är mycket omtyckt av föreningens medlemmar. Här kan man njuta av sommarkvällarna med fin utsikt mot Liseberg och närområdet. Det är inte svårt att förstå att Johanneberg har blivit ett så omtyckt område med sitt centrala men samtidigt lugna läge, omgivet av härliga grönområden samt ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Här bor ni i en grön och rogivande stadsdel med kort promenadavstånd från stadspulsen med närhet till Chalmers, Korsvägen, Götaplatsen och Avenyn med dess stora utbud av restauranger, nöjen och kommunikationer. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Fridkullagatan 17F, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Fridkullagatan 17F, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Fridkullagatan 17F, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Fridkullagatan 17F

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 750 000 kr
54,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 569 kr/mån
50 459 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade bostad om 54,5 kvadratmeter som andas sann funkiskärlek! Här bor du med ett insynsskyddat läge och grönskande omgivningar precis utanför. Det räcker att ta ett kliv in för att känna det härliga känslan som infinner sig här. Bostaden bjuder på flera charmfulla och tidstypiska detaljer, vad sägs om ett kök i original utförande, vackra trägolv, tidstypisk takhöjd och fönsterbänkar i sten. Tack vare genomgångsläget så fylls lägenheten med ett fint och naturligt ljus och utanför sovrum - och vardagsrumsfönstren breder den lummiga grönskan ut sig. Ni stiger in i en rymlig hall med plats för avhängning av skor och ytterkläder, hallen ger en god överblick över bostadens rum. I anslutning finns ett utrymme som kan användas så väl som walk-in-closet, arbetsrum eller t.om litet barnrum/gästrum”, helt efter era önskemål. Från hallen nås ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, sovrummet vetter mot den lugna lummiga baksidan för en lugn och god natts sömn. Köket är otroligt trivsamt med snickerier som tar dig tillbaka till 40-talet, här återfinns snedställda retroluckor. Här erbjuds gott om arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter, dessutom plats för ett middagsbord för flera sittande gäster intill fönstret. Vardagsrummet är lättmöblerat och kan med enkelhet möbleras med soffgrupp, matplats och andra möblemang efter önskemål. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong som vetter mot sydväst och dessutom belägen i ett fritt läge med utsikt över grönska, här kan sköna sommareftermiddagar avnjutas. Bostaden är belägen i ett charmigt funkishus i Johanneberg som är en mycket trivsam stadsdel. Här bor man i ett bekvämt, centralt och samtidigt lugnt läge där både grönska och cityliv finns på nära avstånd, närhet till Chalmers och övriga högskolor, restauranger, Avenyns rika nöjesutbud och matbutiker. Ypperliga kommunikationsmöjligheter erbjuds direkt utanför porten och från Korsvägen nås alla delar av stan via kollektivtrafiken. Det finns många fina grönområden i närheten och det är kort gångavstånd till Carlanderska parken, Näckrosdammen och Mossen. Varmt välkommen att visa ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Björkuddsgatan 3, Johanneberg, Göteborgs kommun

Björkuddsgatan 3

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
5 795 000 kr
120 + 20 m²
6 rum
vån 1/3
5 904 kr/mån
48 292 kr/m²

Ta chansen att flytta in i en trivsam och unik lägenhet belägen i Johanneberg / Övre Krokslätts lummiga villakvarter. En smakfullt renoverad lägenhet med tidstypiska detaljer såsom vacker fiskbensparkett och modernistisk design med fönster i olika väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Som om inte detta vore nog finns även mycket förvaring samt goda sociala ytor såväl inomhus som utomhus. Från matsalen nås en otrolig altan på drygt 30 kvm där man kan njuta av solens strålar under en stor del av dagen. Utöver detta finns även en gemensam trädgård som delas med grannarna, där det finns både fruktträd och odlingsmöjligheter! Lägenhetens 120 kvadratmetrar på entréplan fördelar sig över möblerbar hall, praktiskt kök, stort vardagsrum, matsal, tre sovrum, och två helkaklade badrum med golvvärme. I källaren finns en nyrenoverad del på ca 20 kvadratmeter (biarea) med egen ingång som fördelas över en rymlig hall, ett rum med köksdel samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Perfekt för tonårsbarnet eller för uthyrning om man inte behöver hela ytan själv! Om ni längtar efter att bo i ett lugnt och mysigt villakvarter med både grönska, stillhet och närhet till storstadspulsen är detta helt rätt lägenhet för er, varmt välkomna att visa ert intresse redan idag!

  • Uteplats
Borraregatan 1, Johanneberg, Göteborgs kommun

Borraregatan 1

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 980 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/6
3 823 kr/mån
59 286 kr/m²

Likt en oas mitt i staden ligger Borraregatan, ett rofyllt läge omgivet av idylliska villakvarter, med bekvämt gångavstånd till det mesta innerstaden har att erbjuda. Här erbjuds denna stilfulla trea som nyproducerades 2014 i modern design med kvaliteter utöver det vanliga. Här erbjuds ett fullutrustat kök med en stor köksö som är en dröm för den matlagningsintresserade, två bra sovrum och gott om praktisk förvaring, ett rymligt badrum med separat tvättavdelning. Lägg därtill den generösa uteplatsen där ni kan njuta av skön kvällssol och ni förstår att detta är ett hem som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Förutom detta så ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med mycket god ekonomi som erbjuder något för alla. Här finns det både garage, gästlägenhet, gym, tvättstuga samt två cykel- och tre barnvagnsrum. Fastigheten är dessutom funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och även ned till garaget. Utanför fastigheten erbjuds det bra kommunikationsmöjligheter där tre busslinjer tar dig in till city på bara ett par minuter. Det erbjuds bilpool ett stenkast från huset och man har även Styr och Ställ parkering alldeles runt husknuten. Inom kort promenadavstånd nås Götaplatsen, Avenyn, Evenemangsstråket och knutpunkten Korsvägen. I området finns det välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, caféer, bageri och restauranger. Alldeles utanför lägenheten nås Mossens naturområde med elbelyst motionsslinga samt friskvårdsanläggningen Fysiken. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Uteplats
  • Hiss
Spaldingsgatan 3, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 13:45
Spaldingsgatan 3, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Spaldingsgatan 3, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Spaldingsgatan 3

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 750 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
4 039 kr/mån
50 926 kr/m²

Med ett centralt och lugnt läge på attraktiva Spaldingsgatan finner ni detta ljuvliga hem som präglas av bevarad 30-talscharm. Här erbjuds ett generöst kök och tack vare den öppna planlösningen med vardagsrummet skapas goda sociala ytor. Här kan man tillaga kvällens middag samtidigt som man umgås med sina gäster. Självklart finns god plats för både en soffmöbel samt ett matbord för flera sittande gäster. Härifrån nås den härliga balkongen där man gärna dricker sin förmiddags kopp med kaffe. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Hallen erbjuder avhängningsmöjligheter och från hallen nås även badrummet. Det är inte svårt att förstå varför Johanneberg har blivit så omtyckt med sitt centrala men samtidigt lugna läge, omgivet av härliga grönområden samt ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Här bor ni i en grön och rogivande stadsdel med promenadavstånd till Götaplatsen och Avenyn med dess stora utbud av restauranger, butiker och övriga nöjen. Runt husknuten har man tillgång till all tänkbar service, skolor, förskolor samt mycket goda kommunikationer via kollektivtrafik. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5