Mäklare Axel Rosendahl

Axel Rosendahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Munkebäcksgatan 47C, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Munkebäcksgatan 47C, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Munkebäcksgatan 47C, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Munkebäcksgatan 47C

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 850 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
3 481 kr/mån
54 808 kr/m²

Bjurfors Century presenterar ett mysigt hem där äldre inslag på ett smakfullt sätt sammanflätas med en moderna materialval. Utmärkt skick, bär en stilren färgpalett som enhetligt genomsyrar hela bostaden. Vardagsrummets generösa storlek tillåter bekväm placering av både soffgrupp och matplats samt en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaring. Det angenäma sovrummet är vackert beläget med utsikt mot en frodig trädgård, vilket skapar en perfekt miljö för att koppla av. Tidsenliga detaljer från 1930-talet smälter samman med moderna, stilrena nyanser och noga utvalda materialval. Den underbara uteplatsen blir en naturlig plats för umgänge och avkoppling, där sociala stunder naturligt samlas i en trevlig utomhusmiljö. I det idylliska Kålltorp smälter mindre bostadsrättsföreningar samman med pittoreska villakvarter. Här erbjuds en mångfald av aktiviteter, från lummiga grönområden vid Delsjön för bad och friluftsliv till närheten till Skatås motionscentrum, med fotbolls- och volleybollplaner samt motionsslingor. Kommunikationen är smidig och tar dig till centrum på blott 15 minuter. Runt hörnet från boendet finner du Munkebäckstorg, där bekvämligheter som ICA Kvantum, en fruktbutik, bageri och mer som bidrar till en trivsam vardagsmiljö. Här uppnår du en perfekt balans mellan lugn, närhet till naturen och ett charmigt boende.

  • Premium
  • Uteplats
Ostgatan 4, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 18:30
Ostgatan 4, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ostgatan 4, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ostgatan 4

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 850 000 kr
44 m²
2 rum
vån 6/9
3 806 kr/mån
42 045 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvåa belägen på våning 6. Här möts du av en rymlig och modern design med öppna ytor som smidigt förenar kök och vardagsrum. Den luftiga planlösningen är perfekt för att njuta av både avslappnade hemmakvällar och även sociala tillställningar. Genom de breda fönsterpartierna flödar härligt naturligt ljus in i bostaden. Här finns utrymme för både säng och olika förvaringsmöbler, med extra förvaringsutrymme i den rymliga klädkammaren i hallen. Det helkaklade badrummet, i vackra nyanser, nås smidigt från hallen. I växande Kallebäck bor ni med närhet till stadens kärna och stora naturområden. I närheten finns Delsjöområdet med mycket aktivitet. Här finns elljusspår, frisbeegolf, utegym, badplatser och golf. Perfekt för den som trivs i naturen. I området finns närservice i form av matbutik, pizzeria och frisör. Goda kommunikationer till centrala Göteborg, med buss 18 nås knytpunkten Korsvägen på 10 minuter och buss 86 tar dig till Frölunda torg. Kallebäck växer och nu sker ett nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende vilket kommer tillföra mycket till stadsdelen!

  • Premium
  • Hiss
Ahrenbergsgatan 9B, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ahrenbergsgatan 9B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 990 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 812 kr/mån
39 020 kr/m²

Välkomna till Ahrenbergsgatan! Denna lägenhet är omsorgsfullt planerad för att maximera utrymmet och skapa en trivsam atmosfär. Med öppna ytor och smart förvaring är det en plats där både funktion och stil sammanflätas. När du kliver in möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Stora fönster släpper in generösa mängder naturligt ljus från både öst och väst, vilket ger en härlig känsla av rymd och livfullhet. Oavsett om det är morgonens första solstrålar eller kvällssolen som smyger in, är du omgiven av ett välkomnande ljus som lyfter hela bostaden. Här bor ni nära naturen med Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöarna som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter året runt inom gång/cykelavstånd. Mycket goda kommunikationer med cykelvägar in mot city och någon minuts gångavstånd till både Munkebäckstorgets spårvagns- och busshållplatser. Flertalet skolor och förskolor ligger i närområdet. En kort promenad till Munkebäckstorgets generösa serviceutbud och närhet även till ICA Kvantum, systembolag, bensinstation och Sats. Flera populära restauranger i området. Direkt närhet till tågstationen där ni bland annat kan ta pendeln till Alingsås eller ta er till Göteborgs Station på ca 5 min.

Visar alla 3