Mäklare Carolina Dejus

Carolina Dejus

Om mig

Carolina har varit specialiserad på bostadsrätter i östra centrum sedan 2010. Det viktigaste för henne som fastighetsmäklare är att ha tydliga mål, överträffa förväntningar och alltid ha nöjda och trygga kunder. Carolina blir ofta kontaktad genom rekommendationer från tidigare affärer vilket hon såklart tycker är väldigt roligt. Med en positiv inställning, personligt engagemang och stor lyhördhet vill hon skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Birkagatan 18C, Örgryte, Göteborgs kommun

Birkagatan 18C

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
3 768 kr/mån
43 651 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas ni in till en häftig vindslägenhet med härligt ljusinsläpp och väldisponerade ytor. Här ges ljuset gott om spelrum tack vare det höga läget och flera fönster i olika väderstreck. Köket och vardagsrummet öppnar upp bostaden i en social planlösning där köket är praktiskt utformat med gott om arbetsyta. Här finns en given matplats för många middagsgäster. I det stora vardagsrummet består kortsidan av ett ståtligt fönsterparti i söderläge med utsikt över 40-talshusen på Birkagatan. Detta rum är otroligt lättmöblerat och erbjuder plats för den stora soffgruppen. Bostadens sovrum är ostört placerat och innehar en rymlig klädkammare. Det finns även ett fräscht badrum med tvättmöjligheter. Till bostaden hör två rymliga förråd. Birkagatan är belägen i ett lugnt och populärt område med närhet till natur och stadens centrum. I närheten finns Härlanda Tjärn, Delsjön och Skatås, vilket ger möjlighet till olika fritidsaktiviteter året runt. Tempo, en närbutik på Delsjövägen, ligger bara några minuter bort från Birkagatan. Dessutom finns en spårvagnshållplats runt husknuten som trafikeras av linje 5, som tar dig snabbt till Korsvägen och stadens centrum. Välkommen till naturnära Birkagatan 18C!

Smörslottsgatan 20, Björkekärr, Göteborgs kommun
Smörslottsgatan 20, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Smörslottsgatan 20, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Smörslottsgatan 20

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 190 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/8
4 410 kr/mån
49 881 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga fyra, belägen på våning fyra. Lägenheten blev färdigbyggd under 2020 vilket gör att allt är från detta årtal. Här finner man ett stort ljusinsläpp tack vare bostadens gavelläge och generösa fönsterpartier i tre väderstreck. Bostaden är mycket välplanerad med kök och vardagsrum som möts i en öppen planlösning vilket lämpar sig utmärkt för sociala tillställningar. Stilsäkert kök från Marbodal med all maskinell utrustning man kan önska. I det största sovrummet finner man en fransk balkong och goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. I de andra sovrummen ryms både säng och skrivbord. Badrummet har hög komfort och stilrena färg- och materialval. Här finns tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och förvaring som är byggd både mellan och ovanför. Välkomna till ett hem att trivas i! Flexibelt tillträde och säljarna kan ha möjlighet med snabb utflytt. I Brf Smörslottet finns också en gemensam terrass mellan de två byggnaderna, perfekt för grillkvällar i kvällssolen. Ett mycket härligt boende i lugna och natursköna Björkekärr med närhet till ett gott serviceutbud som matbutik, restaurang, konditori, vårdcentral och apotek. Från Smörslottsgatan går buss 17 som tar er ner till centrala Göteborg och över gatan nås Östra Sjukhuset där spårvagn 1 och 5 trafikerar. Gångavstånd till Härlanda Tjärn med natursköna strövområden, motionsspår samt badplats som ger möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter året om.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2