Mäklare Hassan Ghadban

Hassan Ghadban

Om mig

Transparens och ärlighet är viktiga ledord för mig och jag är mån om att alltid hitta den individuellt bästa lösningen för just dig och din bostadsaffär. För mig är det oerhört viktigt att du som kund känner trygghet och säkerhet i samarbetet med mig som mäklare. Mitt mål är att bli ditt bollplank i alla bostadsrelaterade frågor, nu som i framtiden. För det fall du söker en mycket driven och ansvarstagande mäklare som ser lösningar på alla situationer, är du varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vattentornsgatan 104, Hammarkullen, Göteborgs kommun

Vattentornsgatan 104

Radhus
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 695 000 kr
121 m²
4 rum
165 m² tomt

Friköpt radhus med naturen som granne! Varmt välkomna till Vattentornsgatan 104 som renoverats upp under 2023. I detta boende på två plan fördelat på 121kvm finner ni stora sällskapsytor i det stora vardagsrummet från fönsterpartierna. Vardagsrummet leder vidare till bostadens uteplats i sydöstläge. Bostaden har under det senaste året gjort stora renoveringar för att optimera bostadskänslan och helhetsupplevelsen, från golv till taket. Köket har även här rustats upp under 2023. Vid önskemål går det även att få till ett sovrum på entreplan, genom att sätta upp en vägg mellan vardagsrum och matplatsen vid en närmare titt på planlösningen. Vid entren finner du även ett uteförråd med bra förvaringsmöjligheter.

Måns bryntessonsgatan 23B, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Måns bryntessonsgatan 23B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 795 kr/mån
35 196 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma tvåa med i Gamlestaden som befinner sig på ett bekvämt avstånd från både natur och stadsliv. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med plats för matsalsbord som förlängs med en inglasad balkong där årets alla dagar gärna spenderas. Fint ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck och badrummet har även det ett fönster för naturligt ljusinsläpp. Här bor ni med närhet till goda kommunikationer, matbutiker, vård och omsorg samt träningsanläggningar. Gamlestaden är Göteborgs äldsta stadsdel och har en härlig, gammaldags atmosfär med fastigheter som är uppförda vid förra sekelskiftet blandat med modern bebyggelse. Här bor ni endast med några minuters promenadavstånd till kommunikationer som tar er in till Centralstationen och Drottningtorget på under 10 minuter. I Gamlestaden finns ett nybyggt resecentrum som erbjuder bl.a. bibliotek, Pressbyrån och Subway. Matbutik, apotek samt vårdcentral nås inom ett par minuters promenad. Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde med Prioritet Serneke Arena (bl.a. Nordic Wellness och skidåkning), beachcenter och Kviberg arena. Ett populärt nytillskott till Gamlestaden är Wine Mechanics som ligger i Gamlestadens slakthusområde och erbjuder egen vintillverkning, vinbar och restaurang.

  • Plus
  • Balkong
Lars kaggsgatan 47B, Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun
Lars kaggsgatan 47B, Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun, bild 2
Lars kaggsgatan 47B, Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun, bild 3

Lars kaggsgatan 47B

Lägenhet
Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
3 058 kr/mån
48 429 kr/m²

Välkommen till våning två och denna utmärkta enrummare med genomgående planlösning och stort allrum. Hela bostaden har renoverats upp under 2021, såsom kök och badrum och är i ett exemplariskt skick. Bostaden ligger endast ett stenkast från ypperlig kommunikation via spårvagn (linje 6, 7 och 11) och buss (519). På tio minuter nås Redbergsplatsen och på 9 minuter nås centralstationen. I närheten finns flertal livsmedelsbutiker såsom Willys, Lidl samt Coop. Gamlestaden är Göteborgs äldsta stadsdel och har en härlig, gammaldags atmosfär med fastigheter som är uppförda vid förra sekelskiftet blandat med modern bebyggelse. Här bor ni endast med några minuters promenadavstånd till kommunikationer som tar er in till city på mindre än 10 minuter. Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde med Prioritet Serneke Arena (bl.a. Nordic Wellness och skidåkning), beachcenter och Kviberg arena. I närområdet finns även Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton. Ett populärt nytillskott är Wine Mechanics som ligger i Gamlestadens slakthusområde och erbjuder egen vintillverkning, vinbar och restaurang!

  • Premium
Mirandagatan 7, Bergsjön, Göteborgs kommun

Mirandagatan 7

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 995 000 kr
119 m²
5 rum
6 345 kr/mån
25 168 kr/m²

Nu finns det möjlighet att köpa ett välhållet BR-radhus! Entréplan har skapats med fokus på det sociala med inbjudande kök och vardagsrum samt utgång till en uteplats med altan i soligt läge i fritt läge utan insyn mot grönskan medan övre plan rymmer det privata delarna med fyra sovrum och ett badrum. Huset har två stora badrum, ett på vardera plan, varav det på entréplan har en praktisk tvättavdelning. Inredningsstilen är klassisk och har ledorden; nordiskt, rent och ljust. De vitmålade väggarna är genomgående i alla rum, precis som det vitpigmenterade askgolvet medan badrummen har varmgrå klinker. Utanför den privata uteplatsen ligger den gemensamma innergården med parkmiljö som har stora ytor för lek och umgänge. Bergsjö Hage är en del av framtidens Bergsjön och ett nytt radhusområde som växer fram med ett naturnära med centralt läge. Här bor man med promenadavstånd till Kosmosgatans förskola och några minuters promenad till skola samt åtta minuter till Bergsjöns badplats med vacker omgivande natur. Bra kommunikationer med både spårvagn och buss som tar ca 20 minuter in till centrala Göteborg och kort avstånd med bil till köpcentrumet Allum.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Fanjunkaregatan 2G, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Fanjunkaregatan 2G

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 790 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 329 kr/mån
31 964 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkomna till vån 3/3 och till denna generösa tvåa med solig balkong. Här erbjuds väl tilltagna rum, fönster i tre väderstreck och en grönskande utsikt. Stort kök med gott om förvaringsmöjligheter bakom de vita skåpluckorna samt plats för matbord. Vardagsrummet inrymmer soffgrupp samt skrivbord och tv-möbel. Balkongen förlänger rummet under sommartid och blir en härlig plats att hänga på. Sovrummet ger plats åt en dubbelsäng med sängbord, här finns även en klädkammare samt två garderober. Helkaklat badrum med vädringsfönster och en toppmatad tvättmaskin. Gamlestaden är Göteborgs äldsta stadsdel och har en härlig, gammaldags atmosfär med fastigheter som är uppförda vid förra sekelskiftet blandat med modern bebyggelse. Här bor ni endast med några minuters promenadavstånd till kommunikationer som tar er in till city på mindre än 10 minuter. Gamlestadens nya resecentrum erbjuder bibliotek och restauranger, exempelvis nyöppnade och omtyckta Sushi Hyaku. Vid kyrkogården och upp till Bunkeberget erbjuds trevliga promenadslingor och utsiktsplatser. Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde med Prioritet Serneke Arena (bl.a. Nordic Wellness och skidåkning), beachcenter och Kviberg arena. I SKF:s lokaler planeras en shoppinggalleria med butiker, saluhall och restauranger. I området nås även ett nybyggt Fitness 24/7 och Lidl. Ett annat populärt nytillskott till stadsdelen är Wine Mechanics som ligger i Gamlestadens slakthusområde och erbjuder egen vintillverkning, vinbar och restaurang!

  • Balkong
Batterigatan 11B, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Batterigatan 11B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 795 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
3 306 kr/mån
48 514 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Rymlig, renoverad etta i Gamlestaden en halvtrappa upp med utsikt över baksidans lummiga grönområde. En kort promenad från lägenheten nås Gamlestadens torg med butiker och goda kommunikationer in till stan. Lägenheten har varsamt renoverats till toppskick. De gamla orginalgolven har slipats upp och lackats och väggarna har fått en helt ny känsla och ljusats upp så att den rejäla takhöjden framhävs. Lägenheten består av en bra hall med gott om förvaring i de vackra 40-tals garderoberna. Det stora rummet har plats för dels vardagsrumsdel men också sovplats där man enkelt kan sätta upp en vägg för att få en separat alkov. Köket är renoverat i tilltalande sobra färger. Badrummet har dusch samt en toppmatad tvättmaskin för att förenkla vardagsbestyren - bra tvättstuga samt ett större förråd nås i källaren via trappuppgången. Varmt välkommen att anmäla er till någon av visningarna eller kontakta mäklare Hassan Ghadban vid frågor.

Visar alla 6