Mäklare Milton Tumegård

Milton Tumegård

Om mig

Milton Tumegård är fastighetsmäklaren som verkligen kan sin lokala marknad, då han är uppvuxen på Gotland. Med en service- och försäljningsbakgrund är han van vid att möta människor med olika behov. Han är noggrann, är driven och tillgänglig för sina kunder – vilket gör att du får trygghet genom hela din bostadsaffär. Som före detta fotbollsspelare är han också en sann lagspelare som alltid gör sitt yttersta för att skapa en stark vi-känsla för att involvera kunden i allra högsta grad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västergarn Ammor 166, Västergarn, Gotlands kommun
  • Fre 10 maj kl 14:00
Västergarn Ammor 166, Västergarn, Gotlands kommun, bild 2
Västergarn Ammor 166, Västergarn, Gotlands kommun, bild 3

Västergarn Ammor 166

Villa
Västergarn, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
8 500 000 kr
177 m²
3 rum
1 835 m² tomt

Stig in i denna enastående och påkostade villa som bjuder in till ett liv fyllt av naturskönhet och lyxiga bekvämligheter i idylliska Västergarn. Med en unik placering vid ån, vars vatten slingrar sig ned mot det glittrande havet, är detta hemmet där drömmar blir till verklighet. Från den rymliga uteplatsen och terassen kan ni blicka mot ån ned mot havet och njuta av den mångfaldiga naturen som omger er. Med vidsträckt utsikt över de öppna ytorna bortom ån, där det finns ett rikt djurliv, får ni en daglig dos av lugn och harmoni. Övervåningen, som tack vare den utvändiga spiraltrappan kan nyttjas som ett separat boende om så önskas, har en fantastisk utsikt mot havet där ni skymtar de majestätiska Karlsöarna i fjärran. Detta hus som genomgått ombyggnation, erbjuder en modern och stilfull interiör som möter högsta standard. Det stora köket, komplett med vitvaror av hög kvalitét och elegant design, lockar till gastronomiska äventyr och härliga middagar. I det stora allrummet finns gott om plats för avkoppling och sociala samlingar, med möjlighet att enkelt omvandla till fler rum om så önskas pga sin väl tilltagna yta. De två stora öppningsbara glasdörrarna öppnar upp huset mot den stora gjutna uteplatsen i västerläge och skapar en perfekt plats för er att njuta av solen och de långa sommarkvällarna med vänner och familj. Bostaden är utrustad med dubbla helkaklade badrum, varav ett inrymmer bastu och duschrum på övre plan för ultimat avkoppling och välbefinnande. I Västergarn ligger mycket populära Hotell Stelor som har en fantastiskt trevlig restaurang med mycket bra rykte, känd för god mat och dryck. Är man badsugen och vill tillbringa en solig dag på en av Gotlands finaste badstränder så ligger Tofta strand nära till hands. Även här finns trevliga restauranger om man skulle bli sugen på en bit mat eller något gott att dricka. Tofta Beach House ligger alldeles på strandkanten och är mycket populärt och välbesökt under sommartid. Önskar ni få ett bra bord så rekommenderas däremot att boka i god tid, speciellt under högsäsong. Därtill finner ni Visby Golfklubb, som är rankad som en av Sveriges finaste golfbanor, alldeles i närheten. Vill ni spendera en dag i Visby så ligger det endast ca 20 minuter bort med bil. Denna fastighet är inte bara ett hem utan en livsstil – Här ges ni möjlighet att förena det bästa av två världar: natur och komfort. Välkommen att kontakta Milton eller Magnus vid frågor eller för att boka visning av denna fastighet nära havet i Västergarn!

  • Premium
S:t Hansgatan 25A, Visby innerstad, Gotlands kommun

S:t Hansgatan 25A

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
3 500 000 kr
79 m²
2 rum
vån 2/4
7 469 kr/mån
44 304 kr/m²

Välkommen till S:t Hansgatan 25A i hjärtat av charmiga Visby innerstad! Denna fantastiska lägenhet om två rum och kök erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och historisk charm. Stig in i det ljusa och luftiga köket som går i öppen planlösning mot vardagsrummet där stora vackra fönster översvämmar rummet med vackert naturligt ljus. Den öppna planlösningen skapar en trivsam atmosfär som är perfekt för både avkoppling och underhållning. Köket ger med sina moderna bekvämligheter och goda arbetsytor längs med bänkytan och köksön gott om utrymme för matlagning och mingel. Det rymliga sovrummet ger er återhämtning efter en lång dag och det helkaklade badrummet är modernt och komplett med alla bekvämligheter ni behöver såsom dusch, tvättställ i kommod, handdukstork, WC och arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare. Entrén erbjuder flertalet garderober för alla era saker och därtill finns även ett litet utrymme för en kontorsplats. För den som vill slippa bekymra sig för tunga lyft eller trappor finns en hiss som tar er upp till andra våningen. Innergården är en lugn oas mitt i stadens puls, med cykelställ, parkeringsplatser och flera sittplatser där ni kan njuta av soliga dagar eller koppla av med en god bok. Vill man hyra ut så har föreningen en liberal inställning till andrahandsuthyrning. Juridisk person kan godkännas efter samtyckte från styrelsen. Belägen mitt i Visbys historiska kärna har ni här allt ni behöver inom räckhåll, allt från charmiga kaféer och restauranger till pittoreska gator finns nära till hands att utforska. Trots att bostaden är belägen väldigt centralt så är läget väldigt lugnt och tyst. Missa inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Hiss
Västergarn Ammor 164, Västergarn, Gotlands kommun
  • Fre 10 maj kl 14:00
Västergarn Ammor 164, Västergarn, Gotlands kommun, bild 2
Västergarn Ammor 164, Västergarn, Gotlands kommun, bild 3

Västergarn Ammor 164

Villa
Västergarn, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 500 000 kr
200 m²
11 rum
1 523 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad och låt er omedelbart omfamnas av dess inbjudande atmosfär. Med två terasser erbjuds härlig utsikt där ni kan njuta av solen och den friska havsluften medan ni tar in den förtrollande omgivningen. Därtill finner ni den stenlagda uteplatsen, som går runt delar av huset och är strategiskt placerad i tre olika vädersträck. Vare sig det är en solig sommardag eller en lugn höstkväll, finns det alltid en perfekt plats att samlas och njuta av stunder tillsammans. Denna bostad är inte bara ett drömboende utan också en fantastisk möjlighet för den händige entreprenören. Med sin klassning som uthyrningsenhet är det en idealisk plats och möjlighet för att kunna bedriva till exempel Bed & Breakfast. Den natursköna omgivningen och närheten till havet lockar besökare från när och fjärran, vilket ger möjlighet till att bedriva verksamhet. Idag är byggnaden inredd med fem lägenheter men önskar man går det även att göra om till en privatbostad eller varför inte ett generationsboende för familjen. I Västergarn ligger mycket populära Hotell Stelor som har en fantastiskt trevlig restaurang med mycket bra rykte, känd för god mat och dryck. Är man badsugen och vill tillbringa en solig dag på en av Gotlands finaste badstränder så ligger Tofta strand nära till hands. Även här finns trevliga restauranger om man skulle bli sugen på en bit mat eller något gott att dricka. Tofta Beach House ligger alldeles på strandkanten och är mycket populärt och välbesökt under sommartid. Önskar ni få ett bra bord så rekommenderas däremot att boka i god tid, speciellt under högsäsong. Därtill finner ni Visby Golfklubb, som är rankad som en av Sveriges finaste golfbanor, alldeles i närheten. Vill ni spendera en dag i Visby så ligger det endast ca 20 minuter bort med bil. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad i Västergarn det bästa av två världar: en fridfull och avslappnad tillvaro för den som söker sin egna oas, samtidigt som den öppnar dörren för spännande affärsmöjligheter för den som drömmer om att vara värd för gäster från hela världen. Välkommen att kontakta Milton eller Magnus vid frågor eller för att boka visning.

  • Premium
Signalgatan 9B, Visby, Gotlands kommun

Signalgatan 9B

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 550 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 789 kr/mån
36 905 kr/m²

Här bor ni bekvämt i en stabil bostadsrättsförening med gångavstånd till livsmedelsbutiker, restauranger och service, härliga grönområden med bland annat Södra hällarnas naturreservat alldeles i närheten, samtidigt som ni smidigt kan ta er ned till havet. För den som letar boende under sin studietid är denna bostad perfekt belägen då ni kan ta er ned till Campus Gotland med cykel på bara cirka 10 minuter. Bostaden erbjuder en rymlig hall med god förvaring i flertalet garderober. Härifrån når ni både badrum, kök och vardags- / allrum. Badrummet är utrustat med duschkabin, WC och tvättställ. Den toppmatade tvättmaskinen som finns här är perfekt för vardagstvätten när ni inte bokar tvätt-tid i tvättstugan för de tillfällen ni behöver tvätta fler plagg på en och samma gång. Vardags- och allrummet som har ljusmålade väggar och fint golv är rymligt och ger plats för såväl säng som soffgrupp och mediamöbel. De stora fönstren och den franska balkongen i västerläge ger er ett härligt ljusinsläpp med vy ut över en välskött innergård. Köket som ligger i anslutning är även det rymligt och har gott om förvaring i både lådor och skåp. Här finns delad kyl och frys, spis och väl tilltagna arbetsytor. I köket finns även plats för ett matbord för 2-4 personer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning av denna rymliga, härliga och praktiska bostad med ett bra läge i en väldigt stabil bostadsrättsförening!

Gothem Odens väg 13, Åminne, Gotlands kommun

Gothem Odens väg 13

Fritidshus
Åminne, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 250 000 kr
55 m²
3 rum
1 848 m² tomt

Upptäck harmonin i denna charmiga sommarstuga, omgiven av en öppen naturtomt, bara ett stenkast från Åminnes härliga stränder. Enligt detaljplanen kan det finnas möjlighet till att bygga ut bostaden eller anlägga en attefallsbyggnad som ger er flexibilitet att skapa det utrymme ni alltid drömt om, oavsett om det är ett extra sovrum, ett konstnärsateljé, ett personligt hemmakontor eller en plats där familjen eller vännerna på besök kan få sin egna lite mer avskiljda boendedel. Då bostaden är belägen längre in på en återvändsgata så är det ingen genomfartstrafik vilket kan vara extra skönt för familjen med yngre barn. Närheten till havet gör att ni sommartid kan strosa ner till stranden för tidiga morgondopp eller avnjuta solnedgången till ljudet av vågorna på kvällen. Den omgivande naturen med stora skogar bidrar till härliga promenadstråk, och de fina stränderna ger er en härlig plats där ni kan koppla av under semestertider. Med restauranger, caféer och minigolf i närområdet får ni en komplett sommarupplevelse där ni har tillgång till service, samtidigt som ni befinner er långt ifrån stadsmyllret. Till Slite samhälle där ni finner flera livsmedelsbutiker, Systembolaget, idrottsanläggningar, bensinstation, restauranger och sommartid även strandbar tar det bara 10 minuter med bil. För den inbitne golfaren ligger Slite GK, som är en av de finare golfanläggningarna på Gotland, även den på bara cirka 10 minuters färd med bil från fastigheten. Ta chansen att förvärva er semesterbostad nära havet på Gotland, välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Eugeniagatan 13F, Länna, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Eugeniagatan 13F

Lägenhet
Länna, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 375 000 kr
72 m²
4 rum
vån 2,5/3
6 238 kr/mån
32 986 kr/m²

Upplev bekvämligheten i denna fina etagelägenhet om fyra rum och kök på eftertraktade Länna. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social yta där ni kan njuta av gemenskap och trivsel. Den ena uteplatsen som går i söderläge bjuder in till många härliga soltimmar och den andra uteplatsen som vetter åt norr är perfekt när ni vill njuta av morgonkaffet eller när ni önskar få skydd från solen eftermiddagstid. På övre plan finner ni tre sovrum och ett mindre allrum/kontor ovan trappen. Det stora sovrummet, som i dagsläget delats upp till två rum med en skiljevägg, kan smidigt anpassas efter era önskemål till ett enda stort sovrum. Badrummet som renoverats i slutet av 2023 erbjuder tvättpelare, golvvärme, hörndusch, tvättställ i kommod, belyst spegelskåp samt handdukstork. Här bor ni centralt med närhet till flertalet för- och grundskolor samt gymnasium, serviceutbud, livsmedelsbutiker och härliga grönområden. Till Östercentrum med alla dess butiker, restauranger och caféer tar ni er med cykel på knappt 10 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning eller andra frågor!

  • Balkong
  • Uteplats
Ängmansvägen 6H, Katthammarsvik, Gotlands kommun
  • Tor 9 maj

Ängmansvägen 6H

Lägenhet
Katthammarsvik, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 600 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
3 271 kr/mån
32 000 kr/m²

Välkommen till Gotlands vackra östkust! I hjärtat av pittoreska Katthammarsvik, där havet möter det gröna landskapet, välkomnar vi er till denna bostadsrätt i Solkatten. Denna lägenhet är en del av ett nyproducerat projekt som står redo att välkomna sina första boende redan under april månad. Med en perfekt kombination av modern design och klassisk gotländsk atmosfär erbjuder Solkatten en livsstil för er som söker både bekvämlighet och skönhet. Lägenheten har genomtänkta och välplanerade utrymmen som passar perfekt för både vardagsliv och underhållning. Det välutrustade köket förenklar matlagningen, medan vardagsrummet i den öppna planlösningen erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Njut av sommardagar på någon av de båda uteplatserna som vetter åt öster och åt väster, där ni kan ta till vara på såväl förmiddags- som eftermiddag- och kvällssol. Skulle stranden och havet locka kan ni istället ta en promenad eller cykeltur ner till havet. Här erbjuds goda intäktsmöjligheter då Östergarn är en av orterna på Gotland som är mest välbesökt under sommarmånaderna. Se detta som en möjlighet till att skapa ett billigt boende där uthyrningen ger er möjlighet till en bra boendekalkyl. Då föreningen har generösa uthyrningsregler med andrahandsuthyrning upp till 12 veckor per år utan godkännande från föreningens styrelse, kan en lägenhet med 4 bäddar ge ca 10.000 kr/vecka under högsäsong. Med närhet till lokala bekvämligheter och ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter på Gotland, är Solkatten den perfekta platsen att kalla hem. Oavsett om ni är ute efter ett permanent boende eller en semesterbostad, erbjuder denna lägenhet den ultimata kombinationen av stil, komfort och livskvalitet.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Stenkumlaväg 53F, Visby Söder, Gotlands kommun

Stenkumlaväg 53F

Lägenhet
Visby Söder, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 975 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
5 883 kr/mån
40 753 kr/m²

*NYTT PRIS* (Film av bostaden på knappen "Video") Denna bostadsrätt har en smakfull kombination av stil och bekvämlighet. Med sina tre rum och kök, en genomgående hög materialstandard samt vitvarupark signerad Miele, erbjuder detta hem en såväl exklusiv som praktisk boendemiljö. De två stenlagda uteplatserna som vetter åt öst och väst utgör förlängningar av vardagsrummet och blir en plats för avkoppling och umgänge. Härifrån kan ni följa solen under såväl förmiddag som eftermiddag och kväll. Den ena uteplatsen åt väster som har en insynsskyddande plantering framför har bygglov för att framåt i tiden glasa in om man önskar. Att bo i Brf Ordboken ger er tillgång till parkeringsgarage och en gemensam pool i en form av en "gated community" dit endast de boende har tillgång. Detta gör bostaden till något utöver det vanliga där ni kan trivas i flera år framöver. Samtidigt erbjuds närhet till såväl för- och grundskolor som livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalong belägen i samma hus, närhet till fina grönområden, busshållplats mindre än 100 meter från bostaden och mycket mer därtill. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8