Mäklare Anders Malmberg

Anders Malmberg

Om mig

Anders har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1995. Med många års erfarenhet och hundratals förmedlade bostäder är han din självklara partner i din bostadsaffär. Anders är uppvuxen i Härryda kommun och erhåller ett gediget kontaktnät tillika stor lokalkännedom. Med sitt starka driv och höga servicenivå ser han till att både säljare och köpare är nöjda med affären och återkommer när det dags att ge sig ut på bostadsmarknaden igen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandstensvägen 1, Mölnlycke-Djupedalsäng, Härryda kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 17:00

Sandstensvägen 1

Villa
Mölnlycke-Djupedalsäng, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
6 250 000 kr
197 + 48 m²
8 rum
700 m² tomt

Här erbjuds en totalyta om 197 kvm genom en välplanerad planlösning över två plan plus garage. Attraktivt läge i lugn omgivning med uteplats och balkong i utmärkt väderstreck. Här finns 4 sovrum. Sällskapsrum och badrum i båda våningsplanen. Bastu, hobbyrum, klädkammare och gott om förvaringsutrymmen. I sällskapsrummet på nedervåningen finns en ny, större braskamin. Till bostaden hör garage och p-plats i direkt anslutning. Här bor ni i en praktisk miljö med gott om utrymmen. Djupedalsäng är lugnt och barnvänligt. Här bor man med närhet till angränsande till grönområde, pulkaåkning i Lejonbacken och med cykelavstånd till bad i Finnsjön. Här kombineras det bästa av två världar anslutning till en skön och trivsam natur samtidigt som du har all nödvändig service i Mölnlycke centrum med flera matbutiker, apotek, optiker, systembolag, restauranger, blomsteraffär, fik och numera även ett surdegsbageri och ett mycket fint kulturhus med bio. Skola och förskola finns också alldeles i närheten.

  • Plus
Sandsjövägen, Härryda-Sandsjön, Härryda kommun

Sandsjövägen

Tomt
Härryda-Sandsjön, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
2 500 000 kr
2 119 m² tomt

Nu finns möjlighet för dig att bygga just det hus du vill ha på en tomt i Skårtorp med fint solläge nära badsjö och vacker natur. Tomten är 2.119 kvm stor. Det byggs även på granntomterna där mycket generös byggarea till huset tillåtits plus garage. Eftersom tomtstorleken är väl tilltagen finns möjlighet till fler byggnader, stor altan och pool. Avlopp kommer att delas med ett par grannfastigheter. Fastigheten ingår i en samfällighetsförening som sköter vägunderhåll och snöskottning. Årlig kostnad tillkommer. Tomten är knuten till Varbergshus och här får du vara med att utforma ditt eget hus. Exemplet i annonsen heter Strandlyckan. Varbergshus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Att Varbergshus är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus. För mer information om byggnationen kontakta Lena Lundmark på Varbergshus 031-334 15 81, [email protected] Närområdet är idylliskt med promenadstigar, svamp och bär i urskogen. Det är nära till gemensam badplats i Hornasjön. Även Sandsjön finns på gångavstånd. Närmsta förskola är Skårtorps förskola. I Härrydaskolan går man från förskoleklass till årskurs 6. Precis vid Skårtorpsvägens början finns busshållsplats. Nr 611 tar dig till Korsvägen via Landvetter centrum på 30 minuter. Med bil tar det ca 20 minuter. Det är även smidigt att ta sig till Landvetter flygplats och Borås.

  • Plus
Sandsjövägen, Härryda-Sandsjön, Härryda kommun

Sandsjövägen

Villa
Härryda-Sandsjön, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
2 200 000 kr
1 449 m² tomt

Nu finns möjlighet för dig att bygga just det hus du vill ha på en tomt i Skårtorp med fint solläge nära badsjö och vacker natur. Tomten är 1449 kvm. Det byggs även på granntomterna där mycket generös byggarea till huset tillåtits plus garage. Eftersom tomtstorleken är väl tilltagen finns möjlighet till fler byggnader, stor altan och pool. Avlopp kommer att delas med ett par grannfastigheter. Fastigheten ingår i en samfällighetsförening som sköter vägunderhåll och snöskottning. Årlig kostnad tillkommer. Obs! Utgångspriset gäller tomten. Hus tillkommer. Husförslaget i annonsen är endast ett exempel. Man kan välja valfritt Varbergshus. För mer information kontakta Lena Lundmark, Varbergshus. 031-334 15 81. Närområdet är idylliskt med promenadstigar, svamp och bär i urskogen. Det är nära till gemensam badplats i Hornasjön. Även Sandsjön finns på gångavstånd. Närmsta förskola är Skårtorps förskola. Härrydaskolan finns i närheten från förskoleklass till årskurs 6. Precis vid Skårtorpsvägens början finns busshållsplats. Nr 611 tar dig till Korsvägen via Landvetter centrum på 30 minuter. Med bil tar det ca 20 minuter. Det är även smidigt att ta sig till Landvetter flygplats och Borås.

Sandsjövägen 2B, Härryda-Sandsjön, Härryda kommun

Sandsjövägen 2B

Tomt
Härryda-Sandsjön, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
2 200 000 kr
1 594 m² tomt

Nu finns möjlighet för dig att bygga just det hus du vill ha på en tomt i Skårtorp med fint solläge nära badsjö och vacker natur. Tomten är 1594 kvm. Det byggs även på granntomterna där mycket generös byggarea till huset tillåtits plus garage. Eftersom tomtstorleken är väl tilltagen finns möjlighet till fler byggnader, stor altan och pool. Avlopp kommer att delas med ett par grannfastigheter. Fastigheten ingår i en samfällighetsförening som sköter vägunderhåll och snöskottning. Årlig kostnad tillkommer. Obs! Utgångspriset gäller tomten. Hus tillkommer. Husförslaget i annonsen är endast ett exempel. Man kan välja valfritt Varbergshus. För mer information kontakta Lena Lundmark, Varbergshus. 031-334 15 81. Närområdet är idylliskt med promenadstigar, svamp och bär i urskogen. Det är nära till gemensam badplats i Hornasjön. Även Sandsjön finns på gångavstånd. Närmsta förskola är Skårtorps förskola. Härrydaskolan finns i närheten från förskoleklass till årskurs 6. Precis vid Skårtorpsvägens början finns busshållsplats. Nr 611 tar dig till Korsvägen via Landvetter centrum på 30 minuter. Med bil tar det ca 20 minuter. Det är även smidigt att ta sig till Landvetter flygplats och Borås.

Visar alla 4