Mäklare Pontus Andersson

Pontus Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tumvägen 3, Sjörröd, Hässleholms kommun

Tumvägen 3

Villa
Sjörröd, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 895 000 kr
144 m²
5 rum
800 m² tomt

I lugna och natursköna kvarter ligger denna välplanerade enplansvilla. Välkommen till Tumvägen 3 – En välskött enplansvilla med rymliga sällskapsytor och härligt ljusinsläpp, beläget på ett lugnt kvarter i Sjörröd. Här bor man nära Finjasjön och naturen. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fler sovrum i olika storlekar, stort ljust badrum, WC samt tvättstuga. Det stora uterummet ger ett underbart ljusinsläpp till bostaden och en perfekt plats med öppningsbara skjutdörrar. Trädgården är välskött med möjlighet att sätta sin egna prägel på. Här har man en fastighet nära skog och sjö. Sjörröd är en lugn tätort vacker beläget vid Finjasjön. I Sjörröd bor man i vacker natur samtidigt som det få minuter att ta sig in till centrala Hässleholm. Barnfamiljer har nära till förskolor och skola. Fastigheten är besiktigad genom Anticimex! Varmt välkommen på visning!

Drottninggatan 143, Hässleholm, Hässleholms kommun
Drottninggatan 143, Hässleholm, Hässleholms kommun, bild 2
Drottninggatan 143, Hässleholm, Hässleholms kommun, bild 3

Drottninggatan 143

Lägenhet
Hässleholm, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 850 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 1/3
6 213 kr/mån
15 880 kr/m²

Vill du ta ETT STEG upp i ditt boende? Då erbjuder vi denna smakfullt renoverad lägenhet om 116 kvm fördelat på fem rum och kök. Välkommen till ett stilsäkert boende på populära Drottninggatan. På kort promenadavstånd från centrum finner du detta väl omhändertagna boende som är lätt att trivas i. Området kring Drottninggatan är det optimala området för dig som vill ha det bästa av allt, såväl som kommunikationer, skolor och även grönområden med härliga promenadstråk kring Almaån. I lägenheten har man renoverat med känsla och stil. Samtliga ytskikt är renoverade, däribland betong beklädda ytskikt i badrum. På hallgolvet löper klinkergolv och övriga golv är belagda med träliknande golv. Lägenheten är mycket yteffektiv med stort kök och vardagsrum. Denna sociala del rymmer gott om plats för både matsals del och soffdel och har dessutom stora fina fönster som ger härligt ljusinsläpp. Det moderna köket är mycket stilfullt och har rejäla praktiska arbetsytor. Lägenheten har fyra sovrum med god klädförvaring. Ta chansen att köpa denna mycket fina lägenhet på första plan. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

  • Premium
  • Balkong
Fiskekroken 6, Omanäs, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Fiskekroken 6, Omanäs, Hässleholms kommun, bild 2
Fiskekroken 6, Omanäs, Hässleholms kommun, bild 3

Fiskekroken 6

Villa
Omanäs, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
6 500 000 kr
146 + 39 m²
4 rum
861 m² tomt

Sjönära hus intill Finjasjön! Nu finns möjligheten att flytta in i ett smakfullt nyproducerat enplanshus med en totalyta om 146 kvm. Bostaden är välplanerad och erbjuder kök/vardagsrum med stora sociala ytor, 3 sovrum, badrum, wc, tvättstuga samt garage med gott om förvaring. Huset präglas av noggrant utvalda materialval. På golvet ligger det grålaserade ekgolvet vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in familj och vänner till festmåltider med den härliga utsikten. Härifrån har man även utgång till den stenbelagda altanen. Den höga takhöjden och de stora fönsterpartierna mot väster gör att vardagsrummet badar i härligt ljus och skapar en härlig rymd. Från fastigheten har man bara en kort promenad ner till båthamnen och från den når man även Hovdala strövområde där man kan följa Skåneleden och njuta av skog och natur. Hässleholms stadskärna ligger bara några minuter bort med bil och gör pendlingsavståndet ner till städerna i Skåne och upp i Småland. Huset kommer besiktigas och protokoll kommer finnas på plats vid visnings tillfället. Huset är uppfört av Franssons Bygg i Hästveda AB.

  • Premium
Pål Tuas väg 13, Väster, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Pål Tuas väg 13

Villa
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 995 000 kr
160 + 53 m²
6 rum
740 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett hus på lugn återvändsgatan. Huset uppfördes under 2006 och har moderniserats under 2020 med nya ytskikt och kök från 2020.

  • Plus
Vinkelvägen 25, Ljungdala, Hässleholms kommun

Vinkelvägen 25

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 500 000 kr
114 + 114 m²
5 rum
1 580 m² tomt

På lugnt och fint läge i populärt villakvarter finner vi denna rymliga familjevilla! En genomgående välskött och gedigen familjevilla med generösa ytor att anpassa efter behov. Tre rymliga sovrum med möjlighet till fler, fint vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. På entréplan finns både badrum och wc, köket är ett traditionellt serverings kök med matplats precis framför köket. Från köket når man även husets baksida som är stenbelagd. En trappa ner finner vi husets källare med stor gillestuga, två sovrum, förråd, badrum, tvättstuga och garage. En svårslagen och vacker trädgårdstomt där gräsytor blandas med vackra fruktträd. Beläget nära såväl skola, affärer och lokaltrafiken. Huset har nyligen nytt värmesystem i form av Fjärrvärme. Huset är besiktigats, kontakta mäklare för att ta del av protokollet. Hjärtligt välkomna på visning!

Högastensgatan 16, Ballingslöv, Hässleholms kommun

Högastensgatan 16

Villa
Ballingslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 395 000 kr
92 + 80 m²
5 rum
810 m² tomt

På högt läge i Ballingslöv finner man detta fina och välplanerade hus som har goda kommunikationer och ligger på en lugn gata med en härlig trädgård, terrass och uterum. Trädgården erbjuder många olika ställen att njuta på, varför inte en stund på terrassen eller i uterummet en härlig vårdag? Huset erbjuder tre bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Köket ligger rakt in från entrén i huset och har gott om plats för familjemiddagar med den stora familjen och de sociala ytorna är rymliga. Vardagsrummet är den naturliga samlingsplatsen och har härligt ljusinsläpp från de stora fönstrena. Från vardagsrummet når man även uterummet och baksidan av huset. Källaren är rymlig och har plats för hobbyrum och stor tvättstuga om så önskas. Kontakta mäklaren för mer info och boka en visningstid som passar er.

Järnvägsgatan 3, Tyringe, Hässleholms kommun
Järnvägsgatan 3, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Järnvägsgatan 3, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Järnvägsgatan 3

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
6 000 000 kr
237 m²
8 rum
2 242 m² tomt

Varmt välkommen till Järnvägsgatan 3 i Tyringe och denna fastighet vars storlek och rika historia gör den till något utöver det vanliga. Är du ute efter en bostad med både stor potential och personlighet är detta en chans du inte vill missa. Bostaden ligger på centralt läge i Tyringe med kort promenadavstånd till pendeltågstation och matbutik, Vackra strövområden, gott om service och flertalet förskolor gör området lätt att trivas i både till vardags och på fritiden. Huset byggdes som privatbostad åt handlare Anders Nilsson som var en viktig person i dåtidens Tyringe, och som stod bakom uppförandet av flera fastigheter på orten. Som så ofta är fallet med hus byggda runt förra sekelskiftet är byggåret helt enkelt satt till 1905 då första lagfart gjordes. 1928 omvandlades huset till ålderdomshem och hann fungera även som kyrkoherdebostad och pastorsexpedition de kommande åren. De senaste 25 åren har Villa Nybo återigen varit privatbostad och rymmer idag hela åtta rum och 237 kvadratmeter levnadsyta bakom den rappade gula fasaden. Interiört finns det alltså mycket utrymme att breda ut sig på och de många rummen disponerar du efter behov. Låt livet ta plats mot en fond av både klassiska och mer samtida material med det slottsromantiska som en röd tråd. Njut av den pampiga trappan till övervåningen, av välskötta parketter, stuckaturer och kakelugnar. Innanför portarna på husets framsida hälsar en pampig entréhall välkommen med ett shackrutigt golv i terrazzo som följer trappan upp till övervåningen. Flera sällskapsrum finns på denna våning, liksom ett rejält lantkök med moderna vitvaror som står snyggt till profilerade luckor och äldre charm. En trappa upp ligger sovrummen som med stora variationer i storlek kan användas efter behov. Idag används ett par rum som musikrum och påklädningsrum. Möjligheterna är stora, både för den stora familjen och för dig som vill ha dedikerade utrymmen för arbete eller hobbies. Varför inte generationsboende? Det största sovrummet rymmer både dubbelsäng och sittgrupp. Längst ner i huset finner du förutom en välutrustad tvättstuga också en vinkällare med plats att avnjuta sitt bestånd i gott sällskap. Omgiven av en mycket väl omhändertagen, parkliknande tomt med vacker kullersten finns här gott om plats för såväl lekande barn som parkerade bilar. I den stora trädgården ryms odlingsbäddar eller kanske ett växthus för dig med gröna fingrar. Här hittar du alltid en plats i solen, på gräsmattan eller i någon av husets skyddande vinklar. På baksidan av huset vetter den grönskande tomten mot en liten å och Carl E. Björks promenadstig. Ta tillfället i akt att bli en del av Tyringes historia, välkommen på visning!

  • Premium
Fredentorpsgatan 19, Fredentorp, Hässleholms kommun

Fredentorpsgatan 19

Villa
Fredentorp, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 695 000 kr
151 + 24 m²
5 rum
900 m² tomt

Välkomna till Fredentorpsgatan 19 på populära Vena. Här erbjuds en enplans villa fördelat på 151 kvm med inrett garge/gillestuga. Bostaden är lugnt belägen som sista huset på gatan och med dess tomt ger en trevlig trädgård. Bostadens yta disponeras med 5 rum och kök varav 4 sovrum samt många härliga sociala ytor. Ett rum är ombyggt och kan med enkla medel göras om till två sovrum igen om så önskas. Köket är öppet med rymliga ytor, vilket skapar ett naturligt hjärta för hemmet för både familjelivet som det sociala. Vidare finns större badrum med dusch, här finns även tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet ger plats åt större soffgrupp och matplats med upp mot 8-10 personer. Här kommer man även ut till det inglasade uterummet som är den perfekta platsen för umgänge. På husets baksida finns även ett trädäck som delvis är överbyggt med tak. Här finns det gott om plats för utemöblemang. Trädgården är lättskött med enklare gräsmatta. Huset är besiktigat och säljarna avser att teckna en säljansvarsförsäkring genom Anticimex. Kontakta mäklare för mer info.

Backgatan 1, Stattena, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr

Backgatan 1

Villa
Stattena, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 695 000 kr
133 + 121 m²
5 rum
1 519 m² tomt

Välkommen till detta enastående suterränghus som erbjuder ett trivsamt boende för dig och din familj med närhet in till stadskärnan. Gediget byggt och välskött hus beläget på återvändsgata. Med den här boyta och en omsorgsfullt genomtänkt planlösning är detta hem perfekt för familjer som värdesätter både rymd och funktion. Här kommer ni att trivas i de generösa ytorna som är fördelade på fyra plan och indelade i två stora vardagsrum, två-tre sovrum, två matplatser, två badrum, tvättstuga och kök. Huset omfamnas av en vacker och välskött tomt med en gräsmatta och vackra buskar och blommor på framsidan samt på baksidan. I trädgården finns även ett växthus med vinranka och goda druvor. Spabad i närhet till uterummet. Stenlagd uppfart framför entrén och till huset finns även ett fristående garage. Huset är besiktigat, ta kontakt med mäklaren för protokoll och visningstid.

  • Plus
Sagovägen 64, Ljungdala, Hässleholms kommun

Sagovägen 64

Radhus
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 795 000 kr
162 m²
7 rum
383 m² tomt

Kedjehus på områdets bästa hörntomt! Här erbjuds ett modernt och funktionellt kedjehus. Boendet är bekvämt och har alla de moderniteter du kan tänkas önska. Såväl in - som utvändigt är trivselfaktorn hög och solchanserna stora med i princip sol hela dagen och kvällen. Området har tre storlekar på husen och detta är ett A hus vilket betyder att det är ett av de största med sina 175,5 kvm. Till huset ingår även en parkeringsplatser och ett garage. På tomten har man ett förråd på 9 kvm till förvaring. Huset har även ett larm som man kan koppla till en larmcentral. Invändigt erbjuds ett familjeanpassat boende med komfortabel och flexibel planlösning som enkelt kan anpassas efter dina behov. Exempelvis kan fler sovrum inredas på ovanvåningen. På entréplan finns en välkomnande hall med inbyggnads garderober. Köket är från HTH och är modernt med en grå ton. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och matlagningsytor. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren som dessutom skänker en grönskande utsikt över trädgården. Rummet är generöst med plats för bekväma sällskapsytor. På entréplan finns dessutom det ena badrummet med wc, dusch, badkar och stor kommod samt högskåp. Huset har även en gästtoalett, Tvättstuga med allt man kan önska sig med tvätt, tork och torkskåp. Här ges även möjlighet att använda tvättstugan som groventré då man har två dörrar utifrån, en från entrésidan och en från baksidan. På ovanvåningen finner ni den mer privata delen. Direkt till vänster finns ett väl tilltaget sovrum. Utanför sovrummet finns ett stort allrum som lämpar sig bra till tv-rum med plats för större soffa. De andra två sovrummen ligger vägg i vägg med varandra och utanför dem finns ännu ett badrum. Även här finns en klädkammare. Gavelläget gör att bostaden skänks ljus från tre väderstreck! Välkommen till ett mysigt hus på fint läge!

  • Plus
Västerbogatan 5E, Fredentorp, Hässleholms kommun

Västerbogatan 5E

Lägenhet
Fredentorp, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
475 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 214 kr/mån
11 446 kr/m²

Nu finns denna rymliga etta på bra läge ut till försäljning, utmärkt som första bostad! Bostaden består av ett rymligt vardagsrum med plats för både säng, soffa och matbord. Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet, från vardagsrummet når man balkongen. Vidare finns ett rymligt badrum stambyte (2011). Hall med kläd förvaring till vänster om dörren och mindre garderob rakt fram. Kök med spis, fläkt, vask och kyl/frys. Allt är fördelat på ca 41.5 välplanerade kvadratmetrar som skapar en trivsam och luftig boendemiljö trots den mindre ytan. Från lägenheten når man centrum, tågstation, restauranger och affärer med en kort promenad. Kontakta mäklare för mer info och boka en visning!

  • Plus
  • Balkong
Trollslingan 24 E, Hassellunden, Hässleholms kommun

Trollslingan 24 E

Lägenhet
Hassellunden, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 756 kr/mån
18 500 kr/m²

Här bor du bekvämt i en modern bostad i den välskötta föreningen Brf BoKlok Hasseludden. Bostaden har två sovrum med bra förvaringsmöjligheter, stort badrum samt fräscht kök i anslutning till allrummet. Från allrummet tar du dig ut på den rymliga balkongen. Här ser du ut över Hassellunden som ligger på ett lugnt läge men har fortfarande närheten till stadskärnan. Dessutom finns motionsslingor, Finjasjön , skolor och golfbanan bara en kort bit därifrån.

  • Balkong
Domarevägen 12, Röinge, Hässleholms kommun

Domarevägen 12

Villa
Röinge, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 295 000 kr
128 m²
6 rum
813 m² tomt

På Domarevägen 12 presenteras nu en rymlig och välskött villa med plats för hela familjen. Huset uppfördes 2007 och erbjuder en hemtrevlig atmosfär med stora sociala ytor, tre sovrum med möjlighet till fyra, goda förvaringsmöjligheter och genomgående genomtänkta och stilrena materialval. Ljusa toner på både ytskikt och materialval i kombination med många fönster som skänker vackert ljusinsläpp bidrar till en bra grund för er som köpare att inreda och sätta er egen prägel på bostaden. Bostadens entréplan erbjuder en välkomnande och stor hall där ni omedelbart får en känsla av bostadens rymd. Ni möts av en delvis öppen och social planlösning mellan det välutrustade, sociala och mycket smakfulla köket och vardagsrummet vilket bjuder in till gemenskap med vänner och familj. Från vardagsrummet når man altanen och den härliga trädgården på husets baksida. På våningsplanet finns även ett rymligt sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och tvättstuga. Det övre planet består av två sovrum, ett allrum samt ett badrum utrustat med duschkabin. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i bostaden samt i garaget. Exteriört erbjuds en solig och härlig tomt placerad med ett fritt och fint läge i området. I anslutning till vardagsrummet nås en generös altan som sträcker sig runt stora delar av huset, i härligt läge med plats för loungemöblemang samt matgrupp. Här finns även ett växthus där ni kan odla tomater och annat gott. Den generösa tomten med plan och lättskött gräsmatta bjuder in till samvaro och barnens lek. Mycket grönska finns vilken ger en ombonad känsla. Ytterligare möjligheter till odling finns i odlingslådor och rabatter. Här bor ni omgivna av rogivande och vacker natur med fina promenadstigar i naturen samtidigt som ni har promenadavstånd till kommunikationer som erbjuder bra pendlingsmöjligheter mot såväl Malmö som Kristianstad. Ni bor även med gångavstånd Röinge skolan som bara ligger några hundra meter bort. Området är familjärt och grannarna är trevliga med flera barnfamiljer i området. Till centrum har man ca 5 min med bil. Huset är besiktigat genom Anticimex. Kontakta mäklare för att ta del av protokollet och mer info om fastigheten. För visningstider kontakta mäklaren!

Laxvägen 26, Sjörröd, Hässleholms kommun

Laxvägen 26

Tomt
Sjörröd, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 150 000 kr
707 m² tomt

Bjurfors har nu det stora nöjet att presentera en ledig tomt där du har en unik möjlighet att bygga ett eget stenhus. Här får du välja mellan två olika modeller på enplanshus som är framtagna av AChoice stenhus. AChoice låter dig påverka husets design, såväl utseende och planlösning som de inre tillvalen, helt efter egna preferenser och önskemål. Laxvägen i Sjörröd ligger alldeles intill Finjasjöns östra strand vilket bjuder på rekreation och fina vyer året om och närheten till centrum gör denna plats till ett omtyckt bostadsområde. Tomten som är 707 kvadratmeter och de föreslagna enplansvillorna är väl genomtänkta för att få ut det mesta av tomtens form och läge. Husstilarna har ett karaktäristiskt formspråk med målad putsfasad och stora fönster. En populär och tidlös stil som alltid känns inne. Boytan på de olika förslagen varierar mellan 114–153 kvadratmeter och har en generös takhöjd över standard på 2,7 meter som tillsammans med ljusflödet från fönstren bidrar till en härlig inre rymd. Här levereras kvalitet. Beprövade byggtekniska utföranden ger ditt hus låg miljöpåverkan och låg energianvändning. Huset byggs med totalentreprenad där ansvar för hela byggnaden ges till ett fast pris. I priset ingår originalval som i en neutral bas går fint ihop med husets design. För att addera ännu mer personlighet erbjuder AChoice stor flexibilitet där diverse tillval kan adderas för att du ska få ett alldeles unikt hus. I originalutförandet ingår golv av 3-stavs mattlackad ekparkett, klinker i hall och våtutrymmen, med behaglig vattenburen golvvärme som värmer upp huset. Ballingslöv levererar smakfull inredning till kök, badrum och förvaring. Kök och tvättrum kombineras med högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Förslag 1– L-form på 153 kvm Detta L-formade hus om fem rum och kök på 153 kvadrat är det största huset av planlösningarna. Fem rum och kök med en tydlig uppdelning mellan sociala ytor och privata sovrum. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning omgivet av fönster från tre väderstreck ger en trivsam inomhusmiljö för umgänge. Altanen ligger i husets vinkel i väst, vilket skapar en skyddad uteplats att njuta av. Det platta taket och de raka linjerna ger huset en minimalistisk och tidlös design. Entrésidan i nordost har en modern och asymmetrisk fönstersättning för ett stilfullt utseende och omväxlande ljusinsläpp. Trädgårdssidan tar tillvara på kvällssolens trivsamma sken med väl tilltagna fönsterpartier som släpper in massor av naturligt och hälsosamt ljus. Förslag 2 – Liten länga på 114 kvm Denna mindre planlösning med fem rum och kök på 114 kvadrat har ett sammanhållet inre. Med ett kombinerat allrum och matrum i husets mitt länkar det samman de fyra sovrummen belägna i gavlarna. Framsidan har mindre fönster in till kök och de praktiska ytorna, för att fokusera hela ljusintaget från sydvästra längsgående fasaden med fullhöjdsfönster som ger mycket ljusinsläpp och fin utsikt mot trädgården. Detta natursköna område har med åren gått från sommarstugeområde till tätort. Lövskog, badplatser och trivsamma promenadstigar längs vattnet ger ett härligt friluftsliv året om och närheten till centrum med behändig lokaltrafik gör detta till en attraktiv plats att bosätta sig på. Välkommen att boka in ett möte för ytterligare information!

Laxvägen 28, Sjörröd, Hässleholms kommun

Laxvägen 28

Tomt
Sjörröd, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 150 000 kr
738 m² tomt

Bjurfors har nu det stora nöjet att presentera en ledig tomt där du har en unik möjlighet att bygga ett eget stenhus. Här får du välja mellan tre olika modeller på enplanshus som är framtagna av AChoice stenhus. AChoice låter dig påverka husets design, såväl utseende och planlösning som de inre tillvalen, helt efter egna preferenser och önskemål. Laxvägen i Sjörröd ligger alldeles intill Finjasjöns östra strand vilket bjuder på rekreation och fina vyer året om och närheten till centrum gör denna plats till ett omtyckt bostadsområde. Tomten som är 738 kvadratmeter och de föreslagna enplansvillorna är väl genomtänkta för att få ut det mesta av tomtens form och läge. Husstilarna har ett karaktäristiskt formspråk med målad putsfasad och stora fönster. En populär och tidlös stil som alltid känns inne. Boytan på de olika förslagen varierar mellan 114–130 kvadratmeter och har en generös takhöjd över standard på 2,7 meter som tillsammans med ljusflödet från fönstren bidrar till en härlig inre rymd. Här levereras kvalitet. Beprövade byggtekniska utföranden ger ditt hus låg miljöpåverkan och låg energianvändning. Huset byggs med totalentreprenad där ansvar för hela byggnaden ges till ett fast pris. I priset ingår originalval som i en neutral bas går fint ihop med husets design. För att addera ännu mer personlighet erbjuder AChoice stor flexibilitet där diverse tillval kan adderas för att du ska få ett alldeles unikt hus. I originalutförandet ingår golv av 3-stavs mattlackad ekparkett, klinker i hall och våtutrymmen, med behaglig vattenburen golvvärme som värmer upp huset. Ballingslöv levererar smakfull inredning till kök, badrum och förvaring. Kök och tvättrum kombineras med högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Förslag 1 – Förskjutet hus på 130 kvm Hus med sluttande tak och en naturfärgad nyans på fasaden skapar en modern stil som alltid känns inne. Med sina 2,7 m i takhöjd får rymd och en känsla av tyngdlöshet ta plats. De stora fönstren i varierad storlek är placerade för att ge mycket ljusinsläpp till husets sociala ytor. Mot trädgården suddas gränsen ut mellan ute och inne, där trädgården och en framtida altan blir lättillgänglig. Terrass förskjutningen ger en fin och skyddad uteplats och skapar en tydlig uppdelning mellan rummens olika funktioner. Sex rum och kök fördelade över 130 kvadrat, boarea rymmer fyra sovrum med bra förvaring och två sällskapsytor. Förslag 2 –Liten länga på 114 kvm Denna mindre planlösning med fem rum och kök på 114 kvadrat har ett sammanhållet inre. Med ett kombinerat allrum och matrum i husets mitt länkar det samman de fyra sovrummen belägna i gavlarna. Framsidan har mindre fönster in till kök och de praktiska ytorna, för att fokusera hela ljusintaget från sydvästra längsgående fasaden med fullhöjdsfönster som ger mycket ljusinsläpp och fin utsikt mot trädgården. Förslag 3 – Mellanstor länga på 128 kvm Till sist men inte minst erbjuds detta mellanstora alternativ med fyra rum och kök på 128 kvadrat. Till skillnad från de övriga förslagen har detta hus ett mer klassiskt utförande med sadeltak och spröjsade fönster i en symmetrisk placering. Vardagsrum, matrum och kök flyter samman i en halvöppen planlösning som låter samtalen flöda mellan rumsgränserna. De tre sovrummen är belägna i husets södra del. En framtida uteplats på denna variant är placerad i vinkel runt husets nordvästra hörn vilket bjuder på sol större delen av dagen. Detta natursköna område har med åren gått från sommarst

Kantarellvägen 1, Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 1

Lägenhet
Täppet, Kristianstads kommun
Bjurfors Hässleholm
1 850 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
3 829 kr/mån
74 000 kr/m²

Hotellrummen är framtagna med design och funktion i varje detalj. Med varsam hand har färg, form och material valts ut för att gå i linje med den karaktäristiska natur som omger Åhus Seaside. Robusta material som trä och sten blandas med mjuka textiler i lugna, varma färger. Detta mysiga dubbelrum med harmonisk känsla, plats för fyra personer är lugnt beläget i hörnet på tredje våningen. Rummet erbjuder dubbelsäng med sänggavel av trä med matchande sängbord, ljusgrå bäddsoffa, fåtölj, skrivbord och Tv. Helkaklat badrum som är ljust och behagligt. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och toalett. Rummet har en stor balkong där man kan avnjuta morgonkaffet med utsikt över tallar och havet. Trappor leder ner till Spa-avdelning och stranden utan att man behöver gå genom receptionen. Hotellrummet är möblerad och möblerna ägs och underhålls av fastighetsbolaget. Att äga ett hotellrum eller en svit på Åhus Seaside innebär att du har ett tryggt och ekonomiskt gynnsamt semesterboende. När du själv inte är på plats hyrs ditt hotellrum ut via Åhus Seaside hotellverksamhet. Du får ta del av inkomsterna för uthyrningen, och får således avkastning på din investering bara genom att äga. Du har tillgång till ditt hotellrum för privat bruk under tio veckor varje år. Du bestämmer själv om du vill använda samtliga tio veckor. De veckor du själv vill tillbringa på Åhus Seaside bokas smidigt vid två tillfällen per år. Om du inte vill nyttja ditt rum lämnar du den till uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten. För visning och mer info kontakta mäklaren

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 16