Mäklare Per Olofson

Per Olofson

Om mig

Per Olofson har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholmsområdet sedan 2006, och är verksam i Järfälla och Upplands-Bro. Nyfikenhet präglar Pers arbetssätt i kombination med djupa branschkunskaper, bred erfarenhet och goda säljinsikter. Per har arbetat med marknadsföring, kommunikation och ledarskap i olika chefsbefattningar, kunskaper som är till nytta för hans kunder idag. Med hans omfattande engagemang i varje affär och Bjurfors starka varumärke når Per resultat som skapar helnöjda kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tenorgränd 74, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Tenorgränd 74, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 2
Tenorgränd 74, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 3

Tenorgränd 74

Radhus
Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
3 995 000 kr
136 + 28 m²
6 rum
182 m² tomt

Tillsammans omgärdar de familjevänliga radhusen på Tenorgränd grön- och lekytorna som är spännande för de små men samtidigt trygga att leka på. Från gångvägen leder den stenlagda ytan fram till husets entré. På entrésidan finns även ett förråd och en dold yta under tak som kan användas för cykelparkering eller en skyddad uteplats. Innanför entrén finns den rymliga hallen och redan här möts man av den spännande arkitekturen och planlösningen som skapar rymd och karaktär i hela huset. Lite längre in i hallen leder en halvtrappa upp till mellanplanet med kök & matplats, badrum och två rum som kan disponeras som vardagsrum, matrum eller två sovrum. På mellanplanet finns även en större klädkammare. Fortsätter vi uppåt en halvtrappa så passeras ett rum som idag används som kontor. Husets arkitektur med tilltagen takhöjd och takfönster gör kontoret eller vad man nu vill använda det till ljust och rymligt. Ytterligare en halvtrappa upp finns det övre planets hall från vilken man når ett badrum och två sovrum. Från det ena sovrummet nås en rymlig klädkammare och i det andra finns en platsbyggd garderob. Om vi från entréhallen väljer att gå en halvtrappa ner finns souterrängplanet och den nedre hallen. Från hallen nås tvättstugan och det kombinerade pannrummet och hobbyrummet. Båda dessa rum må ligga i den inre delen av souterrängplanet. Men tack vare de oväntat tilltagna fönsterpartierna upplevs rummen ljusa och rymliga. I tvättstugan finns en dörr som leder in till två förrådsutrymmen med lägre takhöjd samtidigt som de ändå erbjuder gott om förvaring. I souterrängplanet finns även en toalett och det stora vardagsrummet med fönsterpartier i södervänt läge och utgång till tomten på baksidan med stenlagd terrass och gräsytor som omgärdas av staket. Vardagsrummet kan avdelas relativt enkelt så att ytterligare exempelvis sovrum erhålls. Till huset hör två parkeringsytor - en i garage i länga och en parkeringsplats utomhus. Huset har ägts och bebotts av en och samma ägare sedan 1976. Huset och tomten har fortlöpande underhållits och bl a har taket lagts om och fönster till stora delar bytts ut. Uppvärmningskällan har även den bytts ut till att vara en effektiv frånluftsvärmepump som dessutom är nyservad. Välkommen till Tenorgränd 74 hälsar Per Olofson, Bjurfors Fastighetsförmedling - tveka inte att kontakta mig om ni har frågor eller funderingar om huset.

  • Premium
Bodaängsvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun
Bodaängsvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Bodaängsvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Bodaängsvägen 13

Villa
Kallhäll, Järfälla kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
12 995 000 kr
275 + 200 m²
17 rum
1 308 m² tomt

Villa nybyggd 2015 med totalyta om 400 kvm och dessutom 75 kvm fristående hus. Hur är det möjligt? Jo, på Bodaängsvägen 13 finns möjligheten att förvärva denna välskötta fastighet med ett hus i två plan fördelat på ett entréplan och ett källarplan om 200 kvm vardera. Det finns dessutom ett separat hus om c:a 75 kvm som skapar ytterligare möjligheter. Den stenlagda infarten och de tilltagna parkeringsytorna framför de båda husen är rejält tilltagna och har plats för flertalet bilar och annat såsom båt och husbil m m. Tomten om dryga 1 300 kvm som nås av solen hela dagen har stora plana gräsytor som omgärdas av staket och bjuder in till lek och spring för de små samtidigt som den är trygg. Det stora huset är byggt 2015 och har fortlöpande underhållits av den nuvarande ägaren. Ytskikten har målats om och maskinparken har uppdaterats. Färg- och materialval är genomgående ljusa och moderna med vitmålade väggar, ekparkett och sobert renoverade badrum. Entréplanet kan disponeras som ett stort plan eller så kan det naturligt delas upp i två för bl a generationsboende. Källarplanet har två ingångar. Oavsett om huset används som ett enda stort hus eller delas upp för exempelvis generationsboende så finns det välutrustade badrum med tvättmaskiner samt torktumlare i alla delar av huset. Det fristående huset är även det nyuppfört och under 2014. Under 2023 har ytskiktsrenoverats med bl a nylagd ekparkett. Huset är liksom det stora huset i ett mycket gott skick med moderna ljusa färgval, genomgående ekparkett och genomgående helkaklade badrum i sobra toner. Det stora huset har en modern kombination av en effektiv luft-/vattenvärmepump och en mekanisk ventilation med återvinning (FTX). I det fristående huset som har sin egen uppvärmningskälla finns bl a en FTX. Tillsammans sörjer dessa effektiva uppvärmningskällor för lägre driftskostnader. Dessutom är fastigheten "skattebefriad" från fastighetsavgift under ytterligare två år då nybyggnadsåret är 2015. På promenadavstånd finns Järvafältet med härliga promenadstråk och natur. Det är ej heller långt till skolor och service i Kallhäll, Stäket och den obegränsade shoppingen vid Barkarbystaden. Välkommen till Bodaängsvägen 13 i Kallhälls Villastad hälsar Per Olofson, din mäklare i Järfälla & Upplands-Bro

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 2