Mäklare Alice Lang

Alice Lang

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Apertin Parkvillan 1, Apertin, Kils kommun

Apertin Parkvillan 1

Villa
Apertin, Kils kommun
Bjurfors Karlstad
3 750 000 kr
150 m²
7 rum
1 880 m² tomt

Bedårande 30-talsvilla i ett och ett halvt plan! Klassisk svensk lantlig idyll med vita husknutar och med en faluröd fasad i stående träpanel. En synnerligen charmig villa på populära Apertin. Det finns gott om plats för hela familjen! På entréplan finns en fungerande knastrande kamin. Detaljerna i villan är anmärkningsvärda så som vedspisen i köket, fantastiska golv och trivsam takhöjd. Här går du i samma fotspår som Carl von Linné gjorde. På 1700-talet spenderade Carl von Linné en hel del tid just i denna trivsamma och naturberikade miljö. På våning två har man därför bevarat hans minne och döpt sovrummen efter honom. Fastigheten erbjuder en dubbelcarport, möjlighet att göra kontor eller gästrum i förrådsdelen intill carporten (ca 70kvm biyta) och underbar utsikt över skog och läcker natur! Missa inte chansen att bo i ett lantligt område med omtyckt och exklusiv adress. Varmt välkommen till detta vackra område beläget i Kils kommun. Apertin är en underbar plats med närhet och tillgång till diverse aktiviteter som berikar vardagslivet. Intill villan finns ett naturreservat. Reservatet har till syfte att bevara och gynna ett välutvecklat bäckravinområde med naturskog, som domineras av ädellövträd. Denna charmiga 30talsvilla ligger intill den berömda herrgården Apertins Herrgård. Apertin ska ha uppkommit från en Munk som härstammade från Skottland. Området Apertin samt herrgården har anor från 1600-talet. Mellan Herrgården samt Parkvillan 1 finns en ljuvlig, typisk engelskpark. Apertin Parkvillan 1 är som inbäddad av vacker miljö, intill en dam, park och skog. Apertin erbjuder en exklusiv upplevelse och ger en trygg plats för dig som uppskattar att bo ombonat, i lugn och ro samt närhet till grannar som inte allt för långt bort. Apertin Hotell har god mat man kan boka bord på och promenera bort till för rikare smakupplevelser i vardagen. Harmoniskt hem med lyxen att kunna promenera bort till faciliteter man vanligtvis behöver åka intill en stad för att hitta. Missa inte chansen att förvärva ett unikt läge och hem! En kortare biltur bort finns dessutom Kils Golfklubb med padelbanor. Där finns även den prisbelönta golfrestaurangen som serverar fantastisk mat som Du avnjuter med Fryken i horisonten! Fortsättningsvis finns Frykstas egen slalombacke beläget - Frykstabacken! Uppe på toppen av backen finns längdåkningsspår på vintern och fantastiska vandrings -och löpslingor på sommaren. Det är cirka 5 km till Kils tätort som har tåg och buss-station. Det är fina cykelbanor från Apertin upp till samhället och till skolor för barn i alla åldrar. Avståndet till Karlstad är ca 2 mil och till Karlstad flygplats är det ca 1 mil. Kil har en stark identitet i idrotten så här finns en stor friidrottsanläggning, fotbollsarenor och ishockey rink. Sist men inte minst den stora STC- anläggningen. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Norra Klaragatan 9, Klara, Karlstads kommun
Norra Klaragatan 9, Klara, Karlstads kommun, bild 2
Norra Klaragatan 9, Klara, Karlstads kommun, bild 3

Norra Klaragatan 9

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
3 337 kr/mån
42 798 kr/m²

Har du letat efter det perfekta hemmet och dessutom med ekonomisk stabil förening? Bjurfors har nu en unik möjlighet att presentera ett hem utöver det vanliga! Centralt i Karlstad hittar vi området Klara som är populärt för sina exklusiva bostäder med både villakvarter samt flerfamiljshem med grönområden mellan fastigheterna och gemytligt café i hjärtat av området. Här bor man med livskvalitet i en ombonad sfär på omtyckta Klara. Bostaden ligger en halvtrappa upp och lägenheten erbjuder två badrum, anmärkningsvärd takhöjd, fiskbensparkett, nyrenoverat kök samt badrum och fungerande eldstad. Runt hörnet glittrar Klarälven och intill Klarälven finns natursköna promenadstråk. Bara ett stenkast bort finns Karlstad centrum. För dig som uppskattar de små detaljerna i livet finns en härlig frukostbuffé på andra sidan älven om Klara, Elit Stadshotell, eller varför inte ta ett avslappnande bad på Vana Spa och blicka ut över ditt nya hem! Det finns två tillhörande förråd ett vindsförråd och ett mindre förråd i källarplan. I bostadsrättsföreningen finns tillgång till tvättstuga, bastu samt en övernattningslägenhet som kan hyras av föreningsmedlemmar. Från Norra Klaragatan 9 når du restauranger, butiker och vacker natur ett stenkast bort. Minilivs i samma fastighet som bostaden, fina promenadstråk längs Klarälven och badmöjligheter om sommaren vid Teatern samt Sandgrundsudden. På gångavstånd finns bra kommunikations möjligheter från Stora torget. Välkommen att kontakta mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Horsensgatan 2, Rud, Karlstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Horsensgatan 2, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Horsensgatan 2, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Horsensgatan 2

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/8
4 421 kr/mån
20 714 kr/m²

Med högt och fritt läge presenteras nu 77 välplanerade kvadratmeter på populära Rud. Stor inglasad balkong i söderläge, helkaklat badrum och ett väl tilltaget kök är bara några få av alla fördelarna denna bostaden har att erbjuda. Dessutom en parkeringsplats som följer till bostadsrätten. Från markplan kan man åka hiss hela vägen upp till våning 6 där denna attraktiva bostaden finns. Lägenheten upplevs både ljus och öppen med fönster i två väderstreck. Ett extra plus är den inre reparationsfond som finns tillgänglig om 6055kr. Trivsam planlösning! De 77m² är fördelat på två väl tilltagna sovrum, allrum, ett kaklat badrum, stilrent kök och en stor inglasad balkong. Här bor du i en ekonomisk stabil förening om totalt 872 lägenheter. Lägenheten ligger med ett toppenläge i området med endast ett stenkast från Rud centrum med både mataffär, apotek, vårdcentral och busshållplats. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Herrhagsgatan 13B, Herrhagen, Karlstads kommun

Herrhagsgatan 13B

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 195 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 607 kr/mån
26 556 kr/m²

Välplanerad och luftig bostad med charmiga detaljer från byggnadens nybyggnadsår som var 1929! Genomgående vita väggar och ett läckert enstavslaminatgolv i mörk kulör. Mysig och unik planlösning som är lätt möblerat med matsalsbord, lagom stort kök, och ett trevligt vardagsrum i halv-öppen planlösning. Ett praktiskt samt stort sovrum. Trevligt upplägg på badrum där wc och kommod har en egen del och duschhörnan är som ett duschrum. På populära Herrhagen har man nu möjlighet att förvärva en charmig bostad med tidstypisk charm från 1929. Lägenheten har bevarats väl. Brf Järven 24 erbjuder gemensamma utrymmen som tvättstuga och parkering samt innegård. På Herrhagsgatan 13B bor man nära service och fina promenadstråk längst med natur, city och vatten. Det finns bra kommunikation ett stenkast bort via Karlstads stadsbussar. Varmt välkommen på visning!

Rud Höjden 107B, Rud Höjden, Hammarö kommun
 • Lör 9 dec kl 10:00
Rud Höjden 107B, Rud Höjden, Hammarö kommun, bild 2
Rud Höjden 107B, Rud Höjden, Hammarö kommun, bild 3

Rud Höjden 107B

Radhus
Rud Höjden, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
112,8 m²
5 rum
4 438 kr/mån
26 551 kr/m²

Här bor man med underbar utsikt över skog och natur samt med lättskött trädgård på baksidan! Parhuset har genomgående det klassiska parkettgolvet med tre stavar och målade väggar. Köket är i modernt stuk med vita luckor som ger radhuset ett lugn. Läget, tillvalen samt färgkombinationerna med miljön utvändigt ger en känsla av exklusivitet. Genomgående i hela nedervåningen är det vattenburen golvvärme. Det är ett välplanerat hem om 112,8 kvm boyta fördelat på två våningar och dessutom en stor trädgård med gott om gräsmatta. På entréplanet hittar vi vardagsrummet som har en halv-öppen planlösning mot köket. Entréplan erbjuder två härliga uteplatser en på framsidan och en på baksidan som löper i L-form runt parhuset i ett sydvästläge. På entréplan finner vi också det moderna köket med gott om arbetsyta samt vitvaror från Siemens. På övre planet finns det tre väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och ett allrum. Det finns två helkaklade badrum! Extra plus för bostaden är solläget samt carporten. Bostadsrättsförening och bostaden var färdigställd 2014. Föreningen är ansluten till Hammarö Stadsnäts fibernät för moderna medialösningar. Till bostaden hör en biluppställningsplats under carport. I anslutning till radhuset finns förråd som hör till bostaden. Trevligt läge på natursköna och attraktiva Rud Höjden med gångavstånd till Vänern med bad vid Brännäs och båtliv. All tänkbar samhällsservice på bekvämt avstånd! Gångavstånd till busshållplats. Det här är en bostad som ni absolut inte får missa. Vänligen kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kanikenäsbanken 10A, Inre hamn, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 10A

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 5/7
4 887 kr/mån
39 938 kr/m²

Läge, läge och läge! Här bor du med glittrande vatten under fötterna och två balkonger en inglasad balkong i sydöst och en balkong i väst. Bostaden erbjuder en modern planlösning och har ett trevligt ljusinsläpp. Här bor man med stora fönsterpartier i sydöstläge med en social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Harmoniska färgval i bostaden och två rymliga sovrum. Extra plus i kanten är att det finns två fräscha och helkaklade badrum! Missa inte denna möjlighet att förvärva en harmoniska trea! Det är de små detaljerna som är avgörande för att finna ro i vardagen. Här bor du precis invid Vänerns hamninlopp med promenadavstånd in till city. Inre Hamn är en växande samt underbar stadsdel. Inre Hamn erbjuder allt från livsmedelsbutiker, bagerier, restauranger samt underbar promenadstråk runt om i området. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Konduktörsgatan 4B, Viken, Karlstads kommun

Konduktörsgatan 4B

Lägenhet
Viken, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 550 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
2 816 kr/mån
32 979 kr/m²

Med ett av stadens mest attraktiva lägen invid Mariebergsviken! Bostad med stor inglasad balkong, bevarad fiskbensparkett i vardagsrum och marmorgolv i hallen. Stort vardagsrum i direkt anslutning till bostadens balkong. Lagom storlek på duschrum med tvättmaskin och ett klassiskt arbetskök. Till bostaden hör ett matförråd och ett lägenhetsförråd. Båda belägna i källarplan. Där hittar du också relaxrum med bastu, övernattningslägenhet och två tvättstugor. Föreningen är både populär och stabil! God ekonomi med en månadsavgift som inkluderar både Kabel-TV och bredband. Området erbjuder service i form av två matbutiker och restauranger. Du bor nära Marieberssviken och har fina promenadstråk längs vattnet runt Orrholmen samt Mariebergsskogen. Du når stan på ca 5 min, där du finner diverse olika butiker i gallerior och butiker på bland annat Drottninggatan. Åker du buss finns goda förbindelser, centralen ligger nära och parkeringsplatser finns invid bostaden. Välkommen hem!

 • Balkong
Knud Dahls gata 16, Jakobsberg, Karlstads kommun
Knud Dahls gata 16, Jakobsberg, Karlstads kommun, bild 2
Knud Dahls gata 16, Jakobsberg, Karlstads kommun, bild 3

Knud Dahls gata 16

Lägenhet
Jakobsberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
3 295 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/7
5 578 kr/mån
33 969 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till Knud Dahls gata 16 och till en bostad där livskvalitet ligger i fokus! Här bor ni i ett lugnt läge med träd och skog som närmaste granne i den första delen av Karlstads nya stadsdel Jakobsberg. En bostad utöver det vanliga! Här finner ni ett välplanerat hem med trivsamma sällskapsytor. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och i anslutning hittar vi en väl tilltagen inglasad balkong som ger ett härligt läge med utsikt över området samt över skogen. Modernt kök med snickerier i vitt med gott om förvaring. Rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt klädkammare. Helkaklat duschrum samt badrum i modernt snitt med egen tvättavdelning i det ena badrummet. Den nya stadsdelen Jakobsberg ska bli en stadsdel full av liv där det är enkelt och trivsamt att leva och bo. Det är nära till allt och stadsdelen är rik på mötesplatser med skiftande karaktärer. Det grönskande området där vatten alltid finns nära och inbjuder till lek och samvaro. Det finns flera torg, butiker och restauranger. Du kan spela golf, lägga till med båten, leka med barnen på lekplatser eller vara på idrottsplatsen på gamla landningsbanan. Bostadsrättsföreningen var färdigställd i november 2021. Bostadsrättsföreningen är är certifierad enligt miljöbyggnad silver och har bland annat installerat solceller på taket för egenproduktion av el. Föreningen är ansluten till Sappas fibernät för moderna medialösningar. Parkering med separat kö. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Edsgatevägen 73L, Edsgatan, Karlstads kommun

Edsgatevägen 73L

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
Pris saknas
109 m²
4 rum
vån 2/3
11 784 kr/mån

KÖPLÄGE! Här gäller anbudsförfarande med fri prövningsrätt. Här bor ni i en anrik och lantlig miljö, som omsorgsfullt renoverats med moderna och exklusiva materialval. Det är ett välplanerat hem med generöst tilltagna sällskapsytor. Lägenheten är genomgående i samma ljusa kulörer vilket ger ett harmoniskt och lantligt intryck. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och i anslutning ligger en härlig uteplats i söder. Intill uteplatsen finns härlig som förstärker den lantliga miljön. Bostaden ligger ca 7 km från Karlstad City. Edsgatan är ett område som Karlstad satsar stort på. Det är nära till sjön Alstern där det finns både bad och fiskemöjligheter. Klarälvsbanan finns nära till hands och tar dig enkelt med cykel till Karlstads centrum. I närheten finns också golfbana, vandringsleder, skolor, universitet samt matbutik. Bra kommunikationer via stadsbuss in till city. Ett hem som bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bogsprötsgatan 26, Inre hamn, Karlstads kommun

Bogsprötsgatan 26

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
1 450 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/10
3 813 kr/mån
32 955 kr/m²

Välkommen till Bogsprötsgatan 26, ett boende som är Svanenmärkt. Bo nytt och bekvämt med gångavstånd till centrala Karlstad. Lyxiga bostad med hög standard. Det finns även möjlighet att omvandla denna bostad från ett rum och kök till en minitvåa. Lägenheten erbjuder ett fullt utrustat kök, matsalsdel, allrum med en självklar sovdel samt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det både klädkammare och en inglasad balkong. Något utöver det vanliga för att vara en bostad med ett rum och kök. I Inre Hamn bor du granne med kanalen och med Karlstad city en kort promenad bort. Här har det nu byggts upp nya bostäder om ett till fyra rum och kök med härliga utblickar över stad och vatten. Nyfiken? Vänligen kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10