Mäklare Alice Lang

Alice Lang

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Horsensgatan 28, Rud, Karlstads kommun

Horsensgatan 28

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
795 000 kr
48 m²
1 rum
vån 8/8
2 873 kr/mån
16 563 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a, högst upp i huset på 8 våningen. Kvadratsmart bostad med optimalt planerade ytor. Dess planlösning ger möjlighet att omvandla den till en tvåa vid behov om man önskar ett separat sovrum. Med smarta förvaringslösningar, multifunktionella möbler och en genomtänkt planlösning kan du enkelt skapa ett extra sovrum eller arbetsplats när behovet uppstår. Lägenheten erbjuder en rymlig inglasad balkong som är fri från insyn, helkaklat badrum samt ett ljust och fräscht kök. I närheten av lägenheten finns många bekvämligheter såsom närhet till mataffärer, apotek, busshållplats utanför dörren direkt till Universitet. Dessutom nära natur och fina skogsområden. På Rud bor du i en mycket välskött och trivsam förening med bra ekonomi! Hiss från markplan! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Toverud 120, Rud, Hammarö kommun

Toverud 120

Radhus
Rud, Hammarö kommun
Bjurfors Karlstad
2 495 000 kr
112,8 m²
4 rum
5 725 kr/mån
22 119 kr/m²

Här bor man med underbar utsikt över ängar och natur samt ett stenkast från Vänern. Parhuset erbjuder en lättskött trädgård på baksidan. Bostaden har genomgående ett klassiskt golv och målade väggar. Köket är i modernt stuk med vita luckor som ger radhuset ett lugn. Läget, tillvalen samt färgkombinationerna med miljön utvändigt ger en känsla av harmoni. Genomgående i hela nedervåningen är det vattenburen golvvärme. Det är ett välplanerat hem om ca 113 kvm boyta fördelat på två våningar och dessutom en trädgård med gräsmatta. På entréplanet hittar vi vardagsrummet som har en halv-öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummets fönsterparti speglas den vackra utsikten över ängar och resten av kvarteret. Entréplan erbjuder två härliga uteplatser en på framsidan och en på baksidan som ligger i söderläge. På övre planet finns det tre sovrum och ett allrum. Det finns två helkaklade badrum! Extra plus för bostaden är solläget samt carporten. På Toverud 120 bor du lantligt och barnvänligt till i en modern tappning med ca 8 min med bil till skola, 15 min till mataffär och restauranger vid Nolgård. Busshållsplats finns vid den stora vägen, buss 911 går från Rud, via Bärstadsskolan till Nolgård (Jonsbol bytespunkt). Fina naturområden utanför dörren. Varför inte ha Kilenegården som utflyktsmål? Från bostaden har du gångavstånd till Vänern. En ny småbåtshamn med ca 80 platser förbereds i närområdet på Rud. Tomten ligger i ett härligt söderläge med en underbar altan med plats för både matgrupp och loungegrupp, det finns härliga odlingslådor i ena hörnet om tomten. Här finns det plats för umgänge i både stort och litet sällskap! Hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Skogsvägen 38C, Centrum, Kils kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 6 maj kl 17:00

Skogsvägen 38C

Lägenhet
Centrum, Kils kommun
Bjurfors Karlstad
560 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
4 877 kr/mån
8 235 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade trea i centrala Kil. Bostaden har ett trevligt och modernt kök med gott om plats för ett matbord. Stor, inglasad balkong i vardagsrummet. De större ytorna skapar ett inbjudande och socialt hem. Rymligt badrum utrustat med kommod, duschhörna samt wc. Sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Arbetsrummet är också härligt med fönster med ljusinsläpp. Här bor man i ett hemtrevligt område beläget i Kils kommun. Kil är en underbar plats med närhet och tillgång till diverse aktiviteter som berikar vardagslivet. Bara en cykeltur bort finns Kils tennisklubb, samt en hundrastgård. Bostadsrätten ligger dessutom med bra avstånd från livsmedelsbutiker, skola, förskola, vårdcentral samt kils tågstation som tar dig både till Göteborg samt centrala Karlstad. Smidigt med ett tacksamt pendelavstånd. Fastigheten har nära avstånd till Kil centrum som erbjuder allt ifrån pizzerior till Systembolaget. Kils utbud är generöst med tanke på storleken. Vid den vackra sjön Fryksta finns dessutom den prisbelönta golfrestaurangen som serverar fantastisk mat som Du avnjuter med Fryken i horisonten! Fortsättningsvis finns Frykstas egen slalombacke beläget - Frykstabacken! Perfekt för dig som värdesätter att ha närhet till aktiviteter. Avståndet till Karlstad är ca 2 mil och till Karlstad flygplats är det ca 1 mil. Kil har en stark identitet i idrotten så här finns en stor friidrottsanläggning, fotbollsarenor och ishockey rink. Sist men inte minst den stora STC- anläggningen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ulvsbyn 320, Ulvsbyn, Karlstads kommun

Ulvsbyn 320

Villa
Ulvsbyn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 995 000 kr
82 + 82 m²
5 rum
2 487 m² tomt

Vi har nu äran att presentera ett välskött samt kvadratsmart hus i lantlig miljö med närhet till Karlstads centrum! Villan erbjuder en klassisk stil med alla förutsättningar för att stormtrivas. Trädgården är om 2 487kvm och har idag en fullstor Volleybollplan, en stor altan med både inglasad del samt ett trädäck i fritt läge. Sovrummen är rymliga och det finns en naturlig uppdelning av huset. På entréplan finns en naturlig samlingsplats för sociala sammanhang. I den delen av villan ligger kök och vardagsrum i en halv-öppen planlösning. Köket är i vitasnickerier och sätter trenden för resten av villan. Det finns fönsterpartier i tre olika väderstreck. Från köket kan man nå bostadens altan. Entréplan är en halvtrappa upp vilket skapar harmoni, ljus och rymd då utsikten blir mer exklusiv med den gröna skogen som tavla. Till höger om entrén finns två rymliga sovrum samt duschrum. En trappa ned finns ett allrum, ett sovrum, en tvättstuga samt ett badrum med dusch. Allrummet är uppdelat med en sovrumsdel samt en vardagsrumsdel. Varmt välkommen till ett naturskönt boende med utsikt över de vackra ängarna! Enbart ett par minuters promenad bort hittar vi härliga skogsområden med fina promenadstråk. En fantastiskt fin skog att röra sig i, väldigt populär bland boende på Ulvsbyn. Nära bra kommunikation. Några minuter bort med bil når man Välsviken för all tänkbar service. Det finns även en ICA Nära butik. Lämna din intresseanmälan för att få veta mer om projektet och om processen eller boka ett möte med ansvarig mäklare.

Norra Kyrkogatan 6E, Centrum, Karlstads kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Norra Kyrkogatan 6E, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Norra Kyrkogatan 6E, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Norra Kyrkogatan 6E

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 563 kr/mån
41 415 kr/m²

Här bor ni i ett lugnt och samtidigt centralt läge med en fantastisk utsikt över Karlstads takåsar och citypulsen alldeles runt knuten. Bostaden finner du i hjärtat av Tingvallastaden, med city samt härliga promenadstråk runt hörnet. Välkommen till ett välplanerat hem med trevliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I anslutning finner vi den stora balkong västerläge där eftermiddags och kvällssolen kan avnjutas. Modernt kök med snickerier i vitt och vitvaror från Bosch. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Väl tilltaget sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Bostaden är genomgående inredd i ljusa färger som kompletteras med moderna vitvaror och detaljer. Bostadsrättsförening från 2019 där allt känns fräscht och lyxigt. Föreningen är ansluten till Sappas fibernät för moderna medialösningar samt har tillgång till garage. I föreningen finns även en gemensam relax med bastu och gym. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd. Inbjudande och välskött utemiljö på föreningens innergård. Trevliga promenadstråk längs med Klarälven och grönområden alldeles i närheten. I Tingvallastaden finner ni gott om service på nära avstånd såsom matbutik, restauranger, frisör och vårdcentral. Bara några minuters promenad till Karlstad centrum. Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tingvallagatan 5A, Tingvallastaden, Karlstads kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00

Tingvallagatan 5A

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
2 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 801 kr/mån
36 754 kr/m²

Gör valet av ditt nya hem lätt. Här bor man med tilltalande takhöjd, och bra läge i en charmig citytvåa! På golvet ligger ett läckert fiskbensparkettgolv och ett ny renoverat badrum. Eldstad finns för extra detalj och mysfaktor. Vardagsrummet är bostadens hjärta! Ett rymligt rum med gott om plats för stor soffhörna för socialasammanhang, matsalsbord, skrivbord eller varför inte ett keyboard. Underbar eldstad. Luftigt sovrum med bra förvaring. Trevligt kök med plats för matsalsbord. Badrummet är helkaklat och nyrenoverat under 2023. Gemensam trädgård finns runt hörnet där man kan njuta av härliga sommardagar och kvällar. Ståtligt trapphus med trapp i sten. Härligt ombonat hem med ingång från innergården. Trots att man bor nästan mitt i Karlstads stadskärna finns ett härligt lugn i bostaden. Bra och välskött förening. På Tingvallagatan 5c bor du i ett lugnt och grönskande område med citypulsen runt hörnet. Närhet till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, grönområden, kommunikation och restauranger. Välkommen hem!

  • Plus
Ölmegatan 9B, Kvarnberget, Karlstads kommun

Ölmegatan 9B

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
950 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
1 825 kr/mån
33 929 kr/m²

Perfekt för dig som letar efter din första bostad eller som är student! Ljus bostad med härligt ljusinsläpp och ljusa väggar med en fantastisk lummig vy. Varmt välkommen till en kvadratsmart etta med allt du behöver. Bostaden erbjuder ett pentry med vita skåpsluckor och svarta detaljer. Det finns dessutom ett fönster för praktiskt ljusinsläpp i köket. Det finns även charmiga detaljer såsom läckra fönsterbrädor och inbyggda garderober med tidstypiska nycklar för att framhäva åldern av byggnaden. Färgvalen är moderna och bostaden andas harmoni. Helkaklat badrum! En usp för den här lägenhet är den låga månadsavgift föreningen erbjuder, dessutom finns en inrereparationsfond som följer bostadsrätten. Här bor ni i ett lugnt och omtyckt område endast ett stenkast ifrån Centralsjukhuset i Karlstad. Riktigt bra bussförbindelser samt gångavstånd till centrala Karlstad. I området finns även Mariebergsskogen där det finns härliga promenadstråk, bad och grill möjligheter. Till lägenheten följer lägenhetsförråd. Varmt välkommen på visning!

Hadar Grudes gata 2, Inre hamn, Karlstads kommun
Hadar Grudes gata 2, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Hadar Grudes gata 2, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Hadar Grudes gata 2

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
Pris saknas
51 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 896 kr/mån

Låt oss presentera en av Karlstads mest eftertraktade tvårummare med utsikt över Pråmkanalen från balkongen samt lägenheten. Ett svårslaget läge! Njut av din morgonkaffe i solens varma strålar på den lyxigt stora balkongen. Öppen social planlösning där man skärmat av sovalkoven mot vardagsrummet. Bostaden har en praktisk och stor klädkammare i hallen och ett stort badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Härligt att tvätta hemma! Alla fönster vetter mot Pråmkanalen med magnifik utsikt. Balkongen, som du finner med utgång från vardagsrum, är rymlig och en given plats under alla årets sommartimmar. I den här stadsdelen bor man nära till service, trevliga restauranger och barer. Det är nära till city och trevliga promenadstråk. Härifrån finns det god kommunikation via buss. På sommaren kan man njuta av de mysiga båtbussarna som flyter runt i hamnen. Här har man närhet till vatten och bor i en av Karlstads nyare stadsdel. Ca 8 min promenad till och från centralstationen. Trevlig förening. Det finns tillhörande förråd samt parkeringsplats. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrhagsgatan 2, Herrhagen, Karlstads kommun

Herrhagsgatan 2

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
995 000 kr
34 m²
2 rum
vån -1/3
2 250 kr/mån
29 265 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och nyrenoverade tvåa som ligger belägen på Herrhagen. Här bor man i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når man bostadens uteplats i soligt läge. Lägenheten har stora fönsterpartier längst med vardagsrummet. Ljus och vacker bostad. Gråa snickerier i köket och genomgående i bostaden är det vitmålade väggar. På golvet ligger ett ljust och smakfullt parkettgolv. Inom de här väggarna andas harmoni. På innergården finns dessutom en underbar trädgård som tillhör bostadsrättsföreningen. Det är ett stilrent hem och har alla förutsättningar för att man ska stormtrivas! På populära Herrhagen har man nu möjlighet att förvärva en nyrenoverad bostad om 34 kvm. Brf Trädgården i Herrhagen erbjuder gemensamma utrymmen som tvättstuga och en underbar trädgård som innergård. Det finns ett tillhörande förråd. På Herrhagsgatan 2 bor man nära service och fina promenadstråk längst med natur, city och vatten. Det finns bra kommunikation ett stenkast bort via Karlstads stadsbussar. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Herrhagsgatan 15A, Herrhagen, Karlstads kommun

Herrhagsgatan 15A

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
Pris saknas
52 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 264 kr/mån

Vi hälsar er varmt välkomna till en väldisponerad och genomgående fräsch och modern bostad på Herrhagsgatan 15a! Här bor man i ett lugnt läge, i ett av dom karaktäristiska husen på det populära området Herrhagen med bekvämt avstånd till centrum. Bostaden ligger två trappor upp och har en fantastisk balkong i västerläge. Fantastisk utsikt över Herrhagens charmigaste gata med färgstarka träfasader. Bostaden är lätt att inreda och erbjuder en hel del sätt att möblera. I annonsen kan man följa olika sätt att inreda på. Nu finns din möjlighet att få det precis sådär som du vill ha det! Det perfekta hemmet för dig som trivs med miljöbyte, genom att möblera om så upplevs det som ett annat hem. Varmt välkommen på visning! Här finner ni ett välplanerat hem om två rum med trivsamma sällskapsytor. Det rymliga vardagsrummet har plats för både matbord och soffgrupp eller soffa och säng och har fönster mot innergården. Från vardagsrummet når vi också den härliga balkongen i västerläge där man kan njuta av eftermiddags-och kvällssolen. Helkaklat badrum i modern stil. Ljus och välkomnande hall med läckra tapeter. Trivsamt kök med snickerier i vitt och fönster ovanför arbetsbänken. Innanför köket finns en alkov/sovrum som har flera anvädningsmöjligheter. Bekvämt läge gångavstånd från Karlstad centrum med all dess service. Närhet till matbutik, kommunikationer, restaurang samt härliga promenadstråk. Välskött bostadsrättsförening i populärt läge. Föreningens fastighet är ansluten till Karlstad Stadsnät och kabel-TV via Sappa ingår i månadsavgiften. I föreningen finns också p-plats med separat kö. Till lägenheten följer vindsförråd.

  • Balkong
Knud Dahls gata 20, Jakobsberg, Karlstads kommun

Knud Dahls gata 20

Lägenhet
Jakobsberg, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
Pris saknas
79 m²
3 rum
vån 6/6
6 721 kr/mån

Varmt välkommen till Knud Dahls gata 20, som erbjuder hög livskvalitet och en bostad i toppklass. Här bor ni på en lugn plats med skogen som närmsta granne, belägen i den andra delen av Karlstads nya stadsdel Jakobsberg. En bostad utöver det vanliga. Penthousevåning med ljusa och välplanerade sällskapsytor, en öppen planlösning mellan köket och vardagsrum. Kamin som värmen under vinterhalvåret, unikt för några bostäder i föreningen. I direkt anslutning till kök och vardagsrum finner ni den väl tilltagna terrassen om ca 45 kvm, njut av solen och möblera med både loungegrupp och matbord. Gavellägenhet med ett ljuvligt ljusinsläpp och fönster i hela tre väderstreck. Modernt kök med mycket god förvaring samt arbetsytor. Två sovrum, både med garderober. Helkaklat badrum med takdusch och egen tvättavdelning. Jakobsberg är en ny stadsdel som utlovar en hög livskvalitet, genom enkelt och bekvämt boende. Det finns gott om mötesplatser med varierande karaktär, och grönskande områden med närhet till vatten som inbjuder till lek och samvaro. Det finns också möjligheter att spela golf, lägga till med båten, leka på lekplatser eller besöka idrottsplatser på gamla landningsbanan. Dessutom är du bara en kort promenad från Karlstad centralsjukhus, Sommarro golfbana, elljusspår i Jakobsbergskogen samt Mariebergsskogen. Bostadsrättsföreningen här blev färdigställd under Q1 2023 och är certifierad enligt miljöbyggnad silver, med solceller på taket för egen elproduktion. Föreningen är också ansluten till Sappas fibernät för moderna medialösningar. Parkeringen är separat och det finns ett lägenhetsförråd som följer med lägenheten. Varmt välkommen att besöka den på en visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hjortronliden 6, Granhult, Karlstads kommun

Hjortronliden 6

Villa
Granhult, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
Pris saknas
138 + 27 m²
4 rum
1 096 m² tomt

Vill du bo i en enplansvilla med pool, sol hela dagen och dessutom på ett barnvänligt område? Vi har nu fått äran att förmedla denna bedårande villa med en trädgård som påminner om stilen som finns runt medelhavet. Lättskött trädgård på en rymlig tomt! Smakfull bostad med röda husknutar och en vit fasad i stående träpanel. En charmig enplansvilla med gott om plats för hela familjen. Det finns saltvattenspool och en utedusch med både varm-och kallvatten. I detta hem kan du följa solens varma strålar då det finns olika sittgrupper runt om hela trädgården, pricken över i:et är att det inte finns insyn till någon av grupperna. Missa inte chansen att bo mitt i ett hemtrevligt område utan insyn! Fastigheten erbjuder ett garage, gott om förvaring och tre rymliga sovrum! Planlösningen ger ett luftigt intryck då det är gott om ljusinsläpp genom de stora fönsterpartier som finns. Sovrummen är som sagt väl tilltagna och i dags läget är de minimalistiskt inredda, perfekt för dig som vill sätta sin egen prägel. Köket är nyrenoverat sedan 2017. Villan är välskött och har genomgått löpande renoveringar sedan det byggdes 2001, allt för att maximera bostaden till dess fulla potential. Det finns två badrum. Extra plus för villan är bastun och det stora duschrummet in till bastun. Granhult är ett välskött kvarter med många olika trädgårdar och husfasader, inget hus är det andra likt, vilket gör området unikt. Därför hälsar vi dig som uppskattar unika och välskötta villor ett extra välkommen till detta barnvänliga och omtyckta område beläget i Karlstads kommun. Ett underbart område med närhet och tillgång till diverse aktiviteter som berikar vardagslivet. I omkring området finns Pirat minigolf, härliga promenadstråk, lekplatser, skolor samt förskolor, Universitet, bra stads-kommunikation, E18 runt hörnet och handelsområdet Välsviken en kort biltur bort. Det är cirka 6 km till Karlstad centrum som har tåg och buss-station och härliga restauranger, och butiker. Det är fina cykelbanor från Granhult och till skolor för barn i alla åldrar. Kontakta mäklaren för visning!

Sveagatan 12, Herrhagen, Karlstads kommun

Sveagatan 12

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
Pris saknas
35 m²
1.5 rum
vån 2/5
2 478 kr/mån

Vi hälsar er varmt välkomna till Sveagatan 12 på det populära bostadsområdet Herrhagen! Här bor ni i en snygg bostad enbart en kort promenad från city. Bostaden har en bra planering och är genomgående ljus. Kök med släta snickerier i en gråton. Köket är med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Det finns plats för både soff-och matgrupp. Genomgående målade väggar i hela bostaden som gör sig bra mot det klassiska golvet. Takhöjden är magisk och ger bostadens 35kvm mer luft och känsla av rymd. Sovdelen finns bakom köket. I sovrummet finns flera garderober plats för skrivbord eller sminkbord samt säng. Helkaklat duschrum med snygga detaljer. Dom höga fönstren i lägenheten ger ett fantastiskt ljus in i bostaden. Välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Trevlig innergård hör till föreningen med en gemensam uteplats med grilImöjligheter. I anslutning till bostaden finns välskötta grönområden, matbutik, restauranger och nöjen. Föreningen är ansluten till Telias fibernät för smidiga medialösningar. Till lägenheten följer lägenhetsförråd. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Edsgatevägen 73L, Edsgatan, Karlstads kommun

Edsgatevägen 73L

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
Pris saknas
109 m²
4 rum
vån 2/3
11 784 kr/mån

KÖPLÄGE! Här gäller anbudsförfarande med fri prövningsrätt. Här bor ni i en anrik och lantlig miljö, som omsorgsfullt renoverats med moderna och exklusiva materialval. Det är ett välplanerat hem med generöst tilltagna sällskapsytor. Lägenheten är genomgående i samma ljusa kulörer vilket ger ett harmoniskt och lantligt intryck. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och i anslutning ligger en härlig uteplats i söder. Intill uteplatsen finns härlig som förstärker den lantliga miljön. Bostaden ligger ca 7 km från Karlstad City. Edsgatan är ett område som Karlstad satsar stort på. Det är nära till sjön Alstern där det finns både bad och fiskemöjligheter. Klarälvsbanan finns nära till hands och tar dig enkelt med cykel till Karlstads centrum. I närheten finns också golfbana, vandringsleder, skolor, universitet samt matbutik. Bra kommunikationer via stadsbuss in till city. Ett hem som bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Grava-Rud 535, Grava, Karlstads kommun

Grava-Rud 535

Tomt
Grava, Karlstads kommun
Bjurfors Karlstad
950 000 kr
1 803 m² tomt

Med ett högt läge, erbjuds nu en naturtomt med förhandsbesked för enplansvilla med garage! Underlag för arkitektritat enplanshus från Studio-Ark finns, se illustrationsbilder för förslag på byggnation. Förhandsbesked finns för enbostadshus och komplementbyggnad på fastigheten Grava-Rud 1:109. Byggnadsarbetena får inte påbörjas innan bygglov beviljats och startbesked lämnats. Köparen bekostar lösning för enskilt Vatten och avlopp samt elanslutningsavgift. Aktuell plats med adress Grava-Rud 535 är belägen utanför detaljplan och områdesbestämmelser. El finns i gatan/ tomt 1. Säljarna har tagit hjälp av Studio-ark som ritat upp villa med garage om 6 rok och ritningarna kan, efter överenskommelse, övertas. Plan finns för fler tomter i området. För mer information, vänligen kontakta Karlstads kommun. Ett område med vacker natur endast 15 min från Karlstads stadspuls. En plats för dig som vill kombinera lugn i vardags men ändå behålla närheten till stan. Varmt välkommen för tomtvisning. Ring mäklaren om mer information önskas.

Visar alla 15