Mäklare Anette Årcén

Anette Årcén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sven Johns väg 7A, Vinslöv, Hässleholms kommun

Sven Johns väg 7A

Lägenhet
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad

2 125 000 kr

108 m²

4 rum

7 109 kr/mån

19 676 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ny ägare av denna påkostade lägenhet med ljus interiör, bra förvaringsmöjligheter och egen parkering. Huset byggdes 2022 och lägenheten är inredd med tre sovrum, välplanerat kök från Ballingslöv med rostfria kyl och frys i fullhöjd, vinkyl, diskmaskin och bänkskiva i svart granit. Köket är i öppen planlösning med allrummet och blir hemmets hjärta där hela familjen kan samlas. Från köket och allrummet nås även den väl tilltagna balkongen under tak. Hemmets badrum är helkaklat i neutral färgskala och är inrett med toalett, handfat med kommod samt rymlig dubbeldusch med glasvägg. I badrummet finns även en separat del med egen tvättmaskin och torktumlare som underlättar i vardagen. Här bor du bekymmersfritt med ett stenkast från matbutiker, bank, apotek och med närhet till tågstation med goda pendlingsmöjligheter. I hela lägenheten finns genomgående klassisk trestavsparkett i ek och fönsterbänkar i vacker sten. Utöver förvaringsmöjligheterna i lägenheten finns ett separat förråd. Varmt välkommen att boka tid för en personlig visning!

  • Plus
  • Balkong
Sörby 1176, Vinslöv, Hässleholms kommun

Sörby 1176

Tomt
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad

950 000 kr

2 200 m² tomt

Endast 5 km från Vinslöv finns nu sällsynt tillfälle att förvärva en stor tomt i gemytliga Smålanden i Sörby där tankarna går raka vägen till Astrid Lindgrens klassiska saga om Bullerbyn. Via den slingrande grusvägen, omgiven av hästar, får, kor och fåglarnas sång finns denna charmiga tomt- omgiven av vackra stengärden och betande får precis intill. Ansökan om förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus och två komplementbyggnader är positivt från Hässleholms kommun och fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Vatten och avlopp löses genom enskilt avlopp och egen brunn. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Kanalgatan 19, Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun

Kanalgatan 19

Lägenhet
Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

2 095 000 kr

69 m²

2 rum

3 702 kr/mån

30 362 kr/m²

På andra våningen i nybyggda No12 välkomnas ni till denna trivsamma tvårummare med utsikt över kanalen, mot Östermalm samt stans kulturkvarter. Lägenheten är inredd med påkostade materialval med ljust kök från vedum, helkaklat badrum med dusch och separat del med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Kök och allrum är i öppen planlösning och de stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den härliga söderbalkongen med plats för ett mindre möblemang och . Utöver garderoberna i hallen finns två förråd i lägenheten samt en klädkammare som optimerar förvaringsmöjligheterna. Lägenheten nås behändigt via hissen från direkt markplan. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3