Bjurfors Kristianstad

Bjurfors Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ligustervägen 7, Tollarp, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 11:30
Ligustervägen 7, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 2
Ligustervägen 7, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 3

Ligustervägen 7

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 485 000 kr
103 + 28 m²
4 rum
778 m² tomt

Välkommen till denna unika villa renoverad till perfektion på attraktivt läge i Tollarp. Med en otrolig förvandling sedan 2021 har huset förvandlats till ett verkligt mästerverk av renovering. Här har varje detalj noggrant planerats och genomförts för att skapa ett boende utöver det vanliga. Huset välkomnar dig med luftiga och ljusa ytor, tack vare de höga taken och den smarta planlösningen. De generösa rummen ger gott om plats för både umgänge och avkoppling. Här finns två-tre sovrum, två lyxiga badrum, stort vardagsrum i öppen planlösning med kök från IKEA. Låg drift genom ny luft/vatten-värmepump samt kamin. Den stora och lummiga tomten erbjuder en härlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar tillsammans med familj och vänner. Dessutom finns det gott om utrymme för barnen att leka och utforska i den barnvänliga omgivningen. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska hem på plats och låt dig inspireras av dess unika charm och stilrena design.

  • Premium
Fredrika Bremers väg 27, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
  • Borttagen före visning
Fredrika Bremers väg 27, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun, bild 2
Fredrika Bremers väg 27, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun, bild 3

Fredrika Bremers väg 27

Villa
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 695 000 kr
100 m²
4 rum
1 132 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun, bild 2
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun, bild 3

Vittskövle torg 6

Villa
Vittskövle, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
6 500 000 kr
520 + 150 m²
9 rum
1 831 m² tomt

Rum för rekreation. Salar för fest. Galleri. Affär. Bibliotek. Yogaretreat. Uthyrningsdel. Här behöver du inte välja - i den gamla byskolan i Vittskövle finns det utrymme för det mesta. De 520 kvadratmeterna uppfördes 1849 och har sedan dess låtits åldras med värdighet. Skolan är i dagsläget indelad två bostadsdelar, en större bostadsdel och en något mindre. Båda har egna entréer, badrum och kök men kan enkelt slås ihop. Skolan har nyligen fått taket omlagt, man har helt låtit restaurera de ursprungliga fönstrena och även blivit med solcellsanläggning. Det är bara att flytta in, börja bo och njuta. Fastigheten visas under påskhelgen! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning och ytterligare information.

  • Premium
Erik Menveds Väg 5, Vä, Kristianstads kommun
  • Borttagen före visning

Erik Menveds Väg 5

Radhus
Vä, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 845 000 kr
140 m²
4 rum
6 110 kr/mån
13 179 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hörnvägen 7, Kulltorp, Kristianstads kommun
  • Mån 29 jul

Hörnvägen 7

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
3 650 000 kr
142 + 50 m²
5 rum
747 m² tomt

Nytt lägre pris! Nu finns möjligheten att bli ägare till ett tillbyggt och smakfullt drömhem på Kulltorp, med en baksida där solen skiner större delen av dagen. Ett hem där modern komfort är i perfekt balans med traditionell karaktär. Välkommen på visning söndagen den 14 Juli!

  • Plus
Fästevägen 40, Maglehem, Kristianstads kommun
Fästevägen 40, Maglehem, Kristianstads kommun, bild 2
Fästevägen 40, Maglehem, Kristianstads kommun, bild 3

Fästevägen 40

Villa
Maglehem, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
9 950 000 kr
180 + 20 m²
6 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till ett unik och imponerande fastighet i Maglehem, längst ner på Fästevägen. Här erbjuds en vacker och helrenoverad korsvirkesgård med vasstak och ca 1.4 ha tillhörande mark. Här bor du omsluten av naturen, med djur och natur utanför dörren och på promenadavstånd till Hanöbuktens vita stränder. Välkommen på visning!

  • Premium
Stallgatan 5B, Söder, Kristianstads kommun

Stallgatan 5B

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 195 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 368 kr/mån
18 244 kr/m²

Välplanerad och trivsam tvåa med låg månadsavgift i skuldfri förening. Lägenhet med ljusa och rymliga ytor och perfekt planlösning. Rummen har ljusa färgval och fräscha ytskikt. Lägenhetens hjärta är det väl tilltagna vardagsrummet med gott om plats för både soffa och matsalsmöblemang. Härifrån nås även den härliga balkongen där man mer än gärna njuter av eftermiddagssolen. Utöver vardagsrum finns sovrum, kök med matplats, badrum, klädkammare och ett genomgångsrum som passar perfekt till kontor eller matplats. På Söder bor du på utmärkt läge med närhet till både stan och natursköna strövområden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kviinge 2029, Hanaskog, Östra Göinge kommun
Kviinge 2029, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 2
Kviinge 2029, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 3

Kviinge 2029

Villa
Hanaskog, Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
3 495 000 kr
199 m²
6 rum
2 840 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Ängsbacken Eksjöhus – ett helt nytt drömhus som erbjuder enastående boendekvalitet! Denna stora och välplanerade friliggande villa är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa 199 kvadratmeter har du gott om utrymme att skapa din drömlivsstil här. Steg in i detta ljust och luftiga hem och upplev den påkostade känslan som genomsyrar varje hörn. Här har inga detaljer sparats på – allt är av högsta kvalitet. De moderna och stilrena materialvalen ger en exklusiv touch som kommer göra dig stolt över ditt nya boende. Inne i bostaden möts du av en öppen planlösning som ger dig en överblick av flera rum. Det ljusa och luftiga köket, hemmets hjärta, bjuder in till trivsamma stunder med generösa ytor och stort ljusinsläpp. Här kan du umgås och laga mat samtidigt. På övervåningen möts du av ett gemensamt allrum med stora takfönster, perfekt för avkoppling och lek. Dessutom finns tre rymliga sovrum och ett ljust och väl tilltaget badrum. Denna nybyggda friliggande villa är belägen i Hanaskog och erbjuder både modern utrustning och en naturnära omgivning. Här får du verkligen det bästa av två världar - ett lyxigt boende och möjligheten att koppla av i den vackra naturen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden!

  • Premium
Vebäcksvägen 31, Huaröd, Kristianstads kommun
  • Idag

Vebäcksvägen 31

Fritidshus
Huaröd, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 495 000 kr
107 + 60 m²
5 rum
2 068 m² tomt

Nyrenoverat hus med stor lummig tomt i härliga omgivningar strax utanför Huaröd. Huset passar lika bra som fritidshus som för den som vill bo med landet in på knuten. Huset har de senaste åren genomgått en omfattande renovering och har bland annat ny fasad, nya fönster, nytt kök, nytt badrum och nya ytskikt. På entréplan finns vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovrum och badrum. På övre plan finns ett stort allrum och två sovrum. I källaren finns gott om förvaringsmöjligheter. Vidbyggt huset finns ett stort härligt trädäck med pergola. På tomten finns ett charmigt uthus. På finns också gott om plats för uteplatser och parkeringsmöjligheter.

  • Plus
Sandgatan 22, Vinslöv, Hässleholms kommun

Sandgatan 22

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad
1 795 000 kr
111 + 78 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Inflyttningsklar och välskött villa med låga driftskostnader. Villan ligger på bra och lugnt läge i Vinslöv. På entréplan finns vardagsrum med kamin, kök med matplats, matrum och toalett. På övre plan finns två sovrum och en toalett. I källaren finns ett sovrum, badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Vidbyggt huset finns ett trevligt uterum och på tomten finns ett mindre garage. I trädgården finns stor uppfart, stort trädäck och gräsmatta. Huset är förbesiktigat av Anticimex. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information och för att boka en visning!

Östra Boulevarden 19A, Söder, Kristianstads kommun

Östra Boulevarden 19A

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 750 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 651 kr/mån
21 472 kr/m²

Centralt beläget i hjärtat av Kristianstad finner du denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet på första våningen. Med en yta på 81,5 kvadratmeter och högt i tak erbjuder denna bostad gott om utrymme för att trivas i. Lägenheten imponerar med sin smarta planlösning som ger dig ett separat vardagsrum och kök, perfekt för både avkoppling och sociala tillfällen. Här finns gott om plats för att umgås med familj och vänner eller njuta av lugna stunder för dig själv. De två separata sovrummen är väl tilltagna och erbjuder utrymme för både avkoppling och kreativt arbete. Det höga taket ger ett extra dimensionellt inslag och ger en känsla av rymd som gör att du kan andas ut. Lägenheten ligger i ett väl underhållet flervåningshus med totalt fyra våningar, vilket ger dig en trygg och bekväm boendemiljö. Här bor du med närhet till allt du behöver, med shopping, restauranger och parker bara en kort promenad bort. En extra bonus är den härliga uteplatsen där du kan njuta av soliga dagar och kvällar utomhus. Perfekt för grillkvällar eller bara för att koppla av och njuta av frisk luft. Varmt välkommen till Östra Boulevarden 19A - en bostad som erbjuder den perfekta kombinationen av centralt läge, stor yta och högt i tak. Låt detta bli ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
Röetvedsvägen 181, Röetved, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Röetvedsvägen 181

Villa
Röetved, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 350 000 kr
130 + 80 m²
5 rum
1 340 m² tomt

Välkommen till villa Bergåsa i Röetved och snapphanebygdens vackra natur. Här bor du mitt ibland de stora lövskogarna och med närhet till sjö och bad som är perfekt för vandring, cykling, fiske och rekreation. Villan, som kombinerar Jugend och klassicism har även en liten arbetsbod för trädgårdsredskap och en gäststuga. På tomten finns ett stort valnötsträd, äpple- och körsbärs-träd och ett litet växthus. Välkommen till lantlig idyll och möjligheten att skapa ett trivsamt boende strax utanför Kristianstad. Välkommen på visning!

Kanalgatan 19, Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun

Kanalgatan 19

Lägenhet
Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 600 000 kr
68 m²
2 rum
vån 12/12
4 161 kr/mån
38 235 kr/m²

I No.12 och på tolfte våningen bor du komfortabelt i en nyproducerad lägenhet med Kristianstad citys bekvämligheter runt husknuten. I närheten av boendet nås stadens kulturkvarter, butiker, restauranger, skolor, Kristianstads vackra teater och Kristianstads Arena. Kommunikationer via buss och tåg finns inom kort avstånd med. Via hissen från direkt markplan nås lägenheten helt utan trösklar. Innanför entrédörren välkomnar en ljus hall med ett härligt ljusinsläpp från fönsterna rakt framför dig. I hallen finns garderober direkt till höger med plats för ytterkläder. Vidare nås ett välplanerat kök med inredning från Vedum i en ljusgrå kulör. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, kombinerad kyl och frys, inbyggd ugn och micro samt integrerad diskmaskin. Köket är i öppen planlösning med intilliggande vardagsrum som rymmer både soffa och matbordsmöblemang. Från vardagsrummet finns utgång till ett inglasad balkong med morgon- och förmiddagssol. Sovrummet är rymligt och ger plats för dubbelsäng. Sovrummet är utrustat med en rymlig klädkammare med bra utrymme för förvaring. Hemmets badrum är helkaklat i grått och vitt vilket ger en fin bas att sätta sin egen prägel med handdukar och eventuell badrumsmatta. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, dusch med infällbara glasdörrar och separat yta för klädvård. Längs med ena kortsidan finns tvättmaskin, torktumlare med bänkskiva samt överskåp för extra förvaring. Genom hela lägenheten löper ett vackert parkettgolv i vitpigmenterad ek. Utöver detta finns ett förråd till lägenheten som kan användas som kontor och en trappa upp finns föreningens gemensamma takterrass med oslagbar utsikt. Takterrassen går att boka och är utrustad med bord och sittplatser vilket möjliggör trevliga dagar med nära och kära. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norregårdsvägen 1, Immeln, Östra Göinge kommun
  • Lör 3 aug

Norregårdsvägen 1

Villa
Immeln, Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
2 195 000 kr
106 m²
3 rum
1 540 m² tomt

Varmt välkomna att förvärva denna charmiga villa med sjöutsikt i härliga Immeln. Närheten till naturen märks av direkt på morgonen när man kan vakna upp till ett lugn samt mysigt fågelkvitter. Området erbjuder möjligheter för motion då det finns skogsstigar för löpning och mysiga promenader. På morgonen kan frukosten avnjutas på trädäcket för att sedan gå ner och ta ett morgondopp eller enkelt hyra en kanot för att paddla ut till någon av de närliggande öarna. Bostaden erbjuder avskildhet samtidigt som de grannar som finns skapar en lugn gemenskap. Bostadens ljusinsläpp kommer från flera olika väderstreck och möter de ljusa väggarna som skapar en fräsch och modern känsla. Entréplanet har en öppen planlösning vilket skapar en rymd. Utöver detta erbjuder bostaden 2 sovrum, vardagsrum, allrum och badrum. Huset är förbesiktigat av Enspecta och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Tredalagatan 11C, Östermalm, Kristianstads kommun

Tredalagatan 11C

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 250 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 281 kr/mån
19 084 kr/m²

Ljus, charmig och välplanerad tvårumslägenhet med låg månadsavgift. Hörnlägenheten ligger på första våningen i välskötta föreningen Manilla mitt på Östermalm. Lägenheten har rymlig entréhall, kök med plats för matbord, ljust och lättmöblerat vardagsrum, härlig balkong, stort sovrum och fräscht badrum med kakel och klinker. Hela lägenheten är i fint skick med smakfullt utvalda material och genomtänkta lösningar. Populära och välskötta föreningen Manilla ligger mitt på Östermalm. Välkommen på visning!

  • Balkong
Västra Storgatan 54, Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun
Västra Storgatan 54, Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun, bild 2
Västra Storgatan 54, Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun, bild 3

Västra Storgatan 54

Lägenhet
Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
4 500 000 kr
226 m²
7 rum
vån 2/3
11 078 kr/mån
19 912 kr/m²

Stor, lyxig och exklusivt renoverad våning om 226 m² på absolut bästa cityläge mitt i Kristianstad. Lägenheten är en av Kristianstads största och har helt nyligen helrenoverats med moderna, lyxiga och smakfulla materialval. Här erbjuds tidstypisk charm, stora rum och balkong. Interiören har alla de rätta attributen - högt i tak, stuckaturer, spegeldörrar, fiskbensparkett mm. vilket ger lägenheten en fantastisk atmosfär och charm. Lägenheten har flera stora rum i fil ut mot gatan, tre till fyra sovrum, snyggt kök med modern inredning, två fullutrustade och lyxiga badrum, två toaletter, en charmig serveringsgång och pigentré. Lägenhetens härliga balkong vetter in mot gården. Lägenheten säljs för fast pris 4 500 000 kronor. Välkommen på en personlig visning av en av Kristianstads finaste lägenheter.

  • Premium
  • Balkong
Näsbychaussén 52A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Näsbychaussén 52A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Näsbychaussén 52A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Näsbychaussén 52A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
850 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 756 kr/mån
10 692 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade och inbjudande hörnlägenhet vars charm inte går att ta miste på. Lägenheten erbjuder en rymlig entré med gott om förvaringsmöjligheter, härifrån nås det stora och behagliga vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer man enkelt vidare till den underbara balkongen med många härliga soltimmar och härlig utsikt över trädgården med stor gräsmatta och en trevlig uteplats. I det charmiga köket finns tidstypiska detaljer bevarade och gott om plats ges till ett matbord. Vidare finns det två rofyllda sovrum och ett helkaklat badrum som nås från entrén. På Näsbychaussén 52A bor du i en trivsam pärla med närhet till affärer, skolor och goda bussförbindelser som tar dig vidare mot centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Filadelfiavägen 5, Everöd, Kristianstads kommun

Filadelfiavägen 5

Villa
Everöd, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 495 000 kr
111 m²
3 rum
1 340 m² tomt

Charmigt hus i Everöd med uterum, garage, två uthus och stor lummig tomt. Invändigt har huset rymligt vardagsrum i vinkel, modernt kök, badrum, farstu och två sovrum. Vidbyggt huset finns ett inglasat uterum. Den stora tomten har lummiga gräsytor, planteringar och flera uteplatser. På tomten finns utöver bostadshuset ett uthus, ett nyare garage, en äldre garagebyggnad och ett växthus. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Välkommen på visning!

Syster Karins väg 36, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun

Syster Karins väg 36

Tomt
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
795 000 kr
5 600 m² tomt

Stor tomt längs med Syster Karins väg i Gringelstad. Tomten ligger med ett fint, lantligt läge endast 15 minuter från Kristianstad och med goda bussförbindelser på nära håll. Förhandsbesked för villa och garage finns! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Libbstickevägen 17, Täppet, Kristianstads kommun

Libbstickevägen 17

Villa
Täppet, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
6 995 000 kr
194 m²
7 rum
1 202 m² tomt

Entréplan har kök, matplats och vardagsrum med öppen planlösning, sovrum, badrum, gästtoalett och tvättstuga med groventré. På övre plan finns fyra sovrum, ett rymligt allrum och ett badrum. Den trevliga tomten har stort trädäck med optimalt solläge, uppfart med singel, häckar och en fin gräsmatta. Framför huset finns en stor uppfart med carport och förråd och plats för flera bilar. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information och för att boka en visning.

Libbstickevägen 9, Täppet, Kristianstads kommun

Libbstickevägen 9

Villa
Täppet, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
7 395 000 kr
162 m²
6 rum
1 076 m² tomt

Nybyggd, rymlig och välplanerat stenhus för hela familjen. Villan är byggd i modern, dansk stil och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Huset har mycket låga driftskostnader och energiklass A. Det påkostade huset är byggt i lättbetong. Huset är klätt i snyggt tegel, har tak i tegel och alla plåtdetaljer i zink. Fönster och ytterdörrar är från Velfac. Invändigt har hela huset klinkergolv med stora plattor. Integrerat i innertaket finns akustikdämpning. Interiören har stort rymligt vardagsrum i öppen planlösning med kök, allrum, fyra sovrum, två badrum och tvättstuga. Alla ytskikt och materialval är moderna och av hög klass. Tomten ligger på en återvändsgata som vetter mot ett grönområde och har en fin uteplats med trädäck i söderläge. Fastigheten är undantagen kommunal fastighetsavgift fram till 2035. Huset är i perfekt skick och förbesiktigat av Anticimex. Säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller för att boka en visning.

  • Energieffektiv
Handbollsgatan 5, Öllsjö, Kristianstads kommun

Handbollsgatan 5

Villa
Öllsjö, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 295 000 kr
161 + 29 m²
7 rum
975 m² tomt

Välskött och rymlig familjevilla villa med trevlig tomt och härligt läge på lugn återvändsgata i Öllsjö. På entréplan finns inbjudande entréhall, rymligt vardagsrum, stort kök med matplats, två sovrum, badrum, tvättstuga, groventré och gästtoalett. På övre plan finns ett ljust allrum, tre bra sovrum, en klädkammare och ett badrum. Vidbyggt huset finns ett garage med förråd och ett trevligt uterum. I trädgården på baksidan av huset finns ett trädäck och en stor gräsmatta. Trädgården vetter mot ett grönområde. Framför huset leder en stensatt uppfart till garaget. Huset är förbesiktigat av Anticimex.

Stallgatan 5B, Söder, Kristianstads kommun

Stallgatan 5B

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 495 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2
3 418 kr/mån
22 824 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade, trivsamma och trendiga bostad med låg månadsavgift på omtyckta Söder. Här erbjuds ett inbjudande hem med optimal planlösning, luftiga ytor och ljusa färgval. Lägenhetens hjärta är det väl tilltagna vardagsrummet med gott om plats för soffa och matsalsmöblemang. Härifrån nås även den härliga balkongen. Föreningen är skuldfri och avgifterna befinner sig på låg nivå. På Söder bor du på ett utmärkt läge med närhet till stan, mataffär, kommunikationer och natursköna strövområden. Varmt välkommen till ett inflyttningsklart boende!

  • Plus
  • Balkong
Lövens väg 12, Österslöv, Kristianstads kommun

Lövens väg 12

Villa
Österslöv, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 150 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
558 m² tomt

Välplanerad enplansvilla med källare i Österslöv. Interiören på entréplan består av nyrenoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum, tre sovrum, badrum, tvättstuga och gästtoalett. I källaren finns en gillestuga och tre stora förrådsrum. På baksidan av huset, i den insynsskyddade trädgården, finns ett stort nybyggt trädäck där det finns gott om plats för loungesoffa, matbord och solstolar. Här kan du njuta av solen och ljumma sommarkvällar. Det stora trädet framför trädäcket erbjuder både skugga över matplatsen och fungerar även som insynsskydd. Vidbyggt huset finns ett garage. Villan ligger på en trevlig tomt, väldigt nära Råbelövssjön där det finns möjlighet till bad och vattensport. Småbåtshamnen ligger ett stenkast bort och erbjuder uthyrning av båtplatser. Österslöv ligger norr om Kristianstad i vackra omgivningar ca. 10 minuters bilfärd från centrum. I Österslöv finns förskola och skola, årskurserna 0-3 (ska byggas ut till årskurs 0-6). Två värmepumpar gör huset energieffektivt. Huset är förbesiktigat och säljaren kommer att teckna en dold fel-försäkring.

Breanäs 3029, Immeln, Östra Göinge kommun

Breanäs 3029

Villa
Immeln, Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
3 495 000 kr
148 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Det nybyggda huset ligger ett stenkast från Immeln i populära Breanäs. Ett fantastiskt tillfälle för den som vill bo eller ha ett fritidshus Immelns och som vill bo eller tillbringa sin fritid i lugna härliga omgivningar med bad, fiske, kanotpaddling och skridskoåkning. Det nyligen om- och tillbyggda huset framstår som ett nybygge. Huset är byggd i modern stil med spännande lösningar och arkitektur. Läget, utformningen och de låga driftskostnaderna gör att huset passar lika bra som fritidshus som för åretruntboende. Huset har entréplan med stort öppet vardagsrum med kök, TV-rum, två sovrum, tvättstuga och ett rum tänkt som badrum. Från vardagsrummet finns en utgång till en altan. På övre plan finns allrum med utsikt och utgång till en balkong, ett sovrum, walk in closet och badrum. Under större delen av huset finns en källare. Den stora tomten gränsar till skogen och har ett härligt läge med fin utsikt. Breanäs ligger vid Immelns västra strand i nordöstra Skånes skog- och sjönatur, en halvtimmes bilfärd från Kristianstad och mindre än två timmar från Öresundsbron. Runt sjön Immeln finns fina strövområde med vandringsleder. I Breanäs finns bland annat badplats, båtbrygga och båtramp. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information och för att boka en visning.

Visar 1 - 25 av 33