Mäklare Drilon Hajdari

Drilon Hajdari

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ligustervägen 7, Tollarp, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 11:30
Ligustervägen 7, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 2
Ligustervägen 7, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 3

Ligustervägen 7

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 485 000 kr
103 + 28 m²
4 rum
778 m² tomt

Välkommen till denna unika villa renoverad till perfektion på attraktivt läge i Tollarp. Med en otrolig förvandling sedan 2021 har huset förvandlats till ett verkligt mästerverk av renovering. Här har varje detalj noggrant planerats och genomförts för att skapa ett boende utöver det vanliga. Huset välkomnar dig med luftiga och ljusa ytor, tack vare de höga taken och den smarta planlösningen. De generösa rummen ger gott om plats för både umgänge och avkoppling. Här finns två-tre sovrum, två lyxiga badrum, stort vardagsrum i öppen planlösning med kök från IKEA. Låg drift genom ny luft/vatten-värmepump samt kamin. Den stora och lummiga tomten erbjuder en härlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar tillsammans med familj och vänner. Dessutom finns det gott om utrymme för barnen att leka och utforska i den barnvänliga omgivningen. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska hem på plats och låt dig inspireras av dess unika charm och stilrena design.

  • Premium
Fredrika Bremers väg 27, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
  • Borttagen före visning
Fredrika Bremers väg 27, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun, bild 2
Fredrika Bremers väg 27, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun, bild 3

Fredrika Bremers väg 27

Villa
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 695 000 kr
100 m²
4 rum
1 132 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Kviinge 2029, Hanaskog, Östra Göinge kommun
Kviinge 2029, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 2
Kviinge 2029, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 3

Kviinge 2029

Villa
Hanaskog, Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
3 495 000 kr
199 m²
6 rum
2 840 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Ängsbacken Eksjöhus – ett helt nytt drömhus som erbjuder enastående boendekvalitet! Denna stora och välplanerade friliggande villa är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa 199 kvadratmeter har du gott om utrymme att skapa din drömlivsstil här. Steg in i detta ljust och luftiga hem och upplev den påkostade känslan som genomsyrar varje hörn. Här har inga detaljer sparats på – allt är av högsta kvalitet. De moderna och stilrena materialvalen ger en exklusiv touch som kommer göra dig stolt över ditt nya boende. Inne i bostaden möts du av en öppen planlösning som ger dig en överblick av flera rum. Det ljusa och luftiga köket, hemmets hjärta, bjuder in till trivsamma stunder med generösa ytor och stort ljusinsläpp. Här kan du umgås och laga mat samtidigt. På övervåningen möts du av ett gemensamt allrum med stora takfönster, perfekt för avkoppling och lek. Dessutom finns tre rymliga sovrum och ett ljust och väl tilltaget badrum. Denna nybyggda friliggande villa är belägen i Hanaskog och erbjuder både modern utrustning och en naturnära omgivning. Här får du verkligen det bästa av två världar - ett lyxigt boende och möjligheten att koppla av i den vackra naturen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden!

  • Premium
Östra Boulevarden 19A, Söder, Kristianstads kommun

Östra Boulevarden 19A

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 750 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 651 kr/mån
21 472 kr/m²

Centralt beläget i hjärtat av Kristianstad finner du denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet på första våningen. Med en yta på 81,5 kvadratmeter och högt i tak erbjuder denna bostad gott om utrymme för att trivas i. Lägenheten imponerar med sin smarta planlösning som ger dig ett separat vardagsrum och kök, perfekt för både avkoppling och sociala tillfällen. Här finns gott om plats för att umgås med familj och vänner eller njuta av lugna stunder för dig själv. De två separata sovrummen är väl tilltagna och erbjuder utrymme för både avkoppling och kreativt arbete. Det höga taket ger ett extra dimensionellt inslag och ger en känsla av rymd som gör att du kan andas ut. Lägenheten ligger i ett väl underhållet flervåningshus med totalt fyra våningar, vilket ger dig en trygg och bekväm boendemiljö. Här bor du med närhet till allt du behöver, med shopping, restauranger och parker bara en kort promenad bort. En extra bonus är den härliga uteplatsen där du kan njuta av soliga dagar och kvällar utomhus. Perfekt för grillkvällar eller bara för att koppla av och njuta av frisk luft. Varmt välkommen till Östra Boulevarden 19A - en bostad som erbjuder den perfekta kombinationen av centralt läge, stor yta och högt i tak. Låt detta bli ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
Kanalgatan 19, Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun

Kanalgatan 19

Lägenhet
Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 600 000 kr
68 m²
2 rum
vån 12/12
4 161 kr/mån
38 235 kr/m²

I No.12 och på tolfte våningen bor du komfortabelt i en nyproducerad lägenhet med Kristianstad citys bekvämligheter runt husknuten. I närheten av boendet nås stadens kulturkvarter, butiker, restauranger, skolor, Kristianstads vackra teater och Kristianstads Arena. Kommunikationer via buss och tåg finns inom kort avstånd med. Via hissen från direkt markplan nås lägenheten helt utan trösklar. Innanför entrédörren välkomnar en ljus hall med ett härligt ljusinsläpp från fönsterna rakt framför dig. I hallen finns garderober direkt till höger med plats för ytterkläder. Vidare nås ett välplanerat kök med inredning från Vedum i en ljusgrå kulör. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, kombinerad kyl och frys, inbyggd ugn och micro samt integrerad diskmaskin. Köket är i öppen planlösning med intilliggande vardagsrum som rymmer både soffa och matbordsmöblemang. Från vardagsrummet finns utgång till ett inglasad balkong med morgon- och förmiddagssol. Sovrummet är rymligt och ger plats för dubbelsäng. Sovrummet är utrustat med en rymlig klädkammare med bra utrymme för förvaring. Hemmets badrum är helkaklat i grått och vitt vilket ger en fin bas att sätta sin egen prägel med handdukar och eventuell badrumsmatta. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, dusch med infällbara glasdörrar och separat yta för klädvård. Längs med ena kortsidan finns tvättmaskin, torktumlare med bänkskiva samt överskåp för extra förvaring. Genom hela lägenheten löper ett vackert parkettgolv i vitpigmenterad ek. Utöver detta finns ett förråd till lägenheten som kan användas som kontor och en trappa upp finns föreningens gemensamma takterrass med oslagbar utsikt. Takterrassen går att boka och är utrustad med bord och sittplatser vilket möjliggör trevliga dagar med nära och kära. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Näsbychaussén 52A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Näsbychaussén 52A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Näsbychaussén 52A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Näsbychaussén 52A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
850 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 756 kr/mån
10 692 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade och inbjudande hörnlägenhet vars charm inte går att ta miste på. Lägenheten erbjuder en rymlig entré med gott om förvaringsmöjligheter, härifrån nås det stora och behagliga vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer man enkelt vidare till den underbara balkongen med många härliga soltimmar och härlig utsikt över trädgården med stor gräsmatta och en trevlig uteplats. I det charmiga köket finns tidstypiska detaljer bevarade och gott om plats ges till ett matbord. Vidare finns det två rofyllda sovrum och ett helkaklat badrum som nås från entrén. På Näsbychaussén 52A bor du i en trivsam pärla med närhet till affärer, skolor och goda bussförbindelser som tar dig vidare mot centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stallgatan 5B, Söder, Kristianstads kommun

Stallgatan 5B

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 495 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2
3 418 kr/mån
22 824 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade, trivsamma och trendiga bostad med låg månadsavgift på omtyckta Söder. Här erbjuds ett inbjudande hem med optimal planlösning, luftiga ytor och ljusa färgval. Lägenhetens hjärta är det väl tilltagna vardagsrummet med gott om plats för soffa och matsalsmöblemang. Härifrån nås även den härliga balkongen. Föreningen är skuldfri och avgifterna befinner sig på låg nivå. På Söder bor du på ett utmärkt läge med närhet till stan, mataffär, kommunikationer och natursköna strövområden. Varmt välkommen till ett inflyttningsklart boende!

  • Plus
  • Balkong
Näsbychaussén 58B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 58B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 050 000 kr
71,4 m²
3 rum
vån 3/3
3 480 kr/mån
14 706 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smakfulla trea med öppna och välplanerade ytor. Bostaden har renoverats under senare år och erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i praktisk skjutdörrsgarderob. På golvet ligger snygg ekparkett som löper vidare in i bostaden och omger hemmet med en exklusiv känsla. Det ljusa och stilrena köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Uttag för micro finns snyggt dolt i köksskåpet bredvid kylskåpet. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och bänkyta. På golvet ligger ett mörkt klinkergolv och väggarna är vitmålade. Framför fönstret finns plats för ett matbord. Till vänster om hallen finner vi det väl tilltagna vardagsrummet med högt i tak och stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffmöblemang, tv-hörna och ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Härifrån nås även utgången till den ljuvliga och inglasade balkongen med utsikt över föreningens grönområde. Balkongen rymmer en härlig loungesoffa att koppla av i. Bostadens två sovrum är rofyllt placerade till höger om entrén. Båda sovrummen har gott om plats för dubbelsäng och garderobsmöjligheter. Rakt fram från entrén når vi det rymliga och helkaklade badrummet utrustat med dusch, toalett och kommod. Välkommen till ett modernt och trivsamt boende att flytta rakt in i! Här bor du i en stabil förening på centralt och bekvämt läge nära kommunikation, affär och skola.

  • Balkong
Folketshusvägen 9A, Fjälkinge, Kristianstads kommun

Folketshusvägen 9A

Lägenhet
Fjälkinge, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
4 099 kr/mån
16 103 kr/m²

Nu finns denna fina trerummare till försäljning på härligt läge i Fjälkinge.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 9