Mäklare Jesper Elg

Jesper Elg

Om mig

Jesper arbetar som fastighetsmäklare i Kristianstad sedan 2015 och har en lång bakgrund inom marknadsföring. Jesper förmedlar både villor och bostadsrätter och kommer med stort personligt engagemang arbeta för att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa affär. Jesper drivs av ledorden trygghet, lojalitet och vänlighet och har alltid ambitionen att skapa mervärde genom hela försäljningsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun, bild 2
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun, bild 3

Vittskövle torg 6

Villa
Vittskövle, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
6 500 000 kr
520 + 150 m²
9 rum
1 831 m² tomt

Rum för rekreation. Salar för fest. Galleri. Affär. Bibliotek. Yogaretreat. Uthyrningsdel. Här behöver du inte välja - i den gamla byskolan i Vittskövle finns det utrymme för det mesta. De 520 kvadratmeterna uppfördes 1849 och har sedan dess låtits åldras med värdighet. Skolan är i dagsläget indelad två bostadsdelar, en större bostadsdel och en något mindre. Båda har egna entréer, badrum och kök men kan enkelt slås ihop. Skolan har nyligen fått taket omlagt, man har helt låtit restaurera de ursprungliga fönstrena och även blivit med solcellsanläggning. Det är bara att flytta in, börja bo och njuta. Fastigheten visas under påskhelgen! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning och ytterligare information.

  • Premium
Hörnvägen 7, Kulltorp, Kristianstads kommun
  • Mån 29 jul

Hörnvägen 7

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
3 650 000 kr
142 + 50 m²
5 rum
747 m² tomt

Nytt lägre pris! Nu finns möjligheten att bli ägare till ett tillbyggt och smakfullt drömhem på Kulltorp, med en baksida där solen skiner större delen av dagen. Ett hem där modern komfort är i perfekt balans med traditionell karaktär. Välkommen på visning söndagen den 14 Juli!

  • Plus
Fästevägen 40, Maglehem, Kristianstads kommun
Fästevägen 40, Maglehem, Kristianstads kommun, bild 2
Fästevägen 40, Maglehem, Kristianstads kommun, bild 3

Fästevägen 40

Villa
Maglehem, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
9 950 000 kr
180 + 20 m²
6 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till ett unik och imponerande fastighet i Maglehem, längst ner på Fästevägen. Här erbjuds en vacker och helrenoverad korsvirkesgård med vasstak och ca 1.4 ha tillhörande mark. Här bor du omsluten av naturen, med djur och natur utanför dörren och på promenadavstånd till Hanöbuktens vita stränder. Välkommen på visning!

  • Premium
Röetvedsvägen 181, Röetved, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Röetvedsvägen 181

Villa
Röetved, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 350 000 kr
130 + 80 m²
5 rum
1 340 m² tomt

Välkommen till villa Bergåsa i Röetved och snapphanebygdens vackra natur. Här bor du mitt ibland de stora lövskogarna och med närhet till sjö och bad som är perfekt för vandring, cykling, fiske och rekreation. Villan, som kombinerar Jugend och klassicism har även en liten arbetsbod för trädgårdsredskap och en gäststuga. På tomten finns ett stort valnötsträd, äpple- och körsbärs-träd och ett litet växthus. Välkommen till lantlig idyll och möjligheten att skapa ett trivsamt boende strax utanför Kristianstad. Välkommen på visning!

Skogsvägen 8A, Parkstaden, Kristianstads kommun

Skogsvägen 8A

Lägenhet
Parkstaden, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 295 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 759 kr/mån
21 949 kr/m²

Välkommen till Parkstaden och denna fantastiska tvårumslägenhet som kommer att överträffa dina förväntningar. Belägen precis intill det charmiga villaområdet i Egna hem, erbjuder denna lägenhet allt du kan önska dig och mer därtill. Med ett rymligt sovrum och ett stort ljust vardagsrum med utgång till en härlig balkong, ger denna lägenhet dig den perfekta kombinationen av komfort och funktion. Här kan du njuta av soliga eftermiddagar eller koppla av efter en lång dag, med en vacker utsikt över det grönskande området. Denna lägenhet är fint renoverad och helt inflyttningsklar. Med rymligt kök och praktiska umgängesytor, kommer du att känna dig som hemma från första stund. Den öppna planlösningen skapar en luftig och inbjudande atmosfär, och ger dig utrymme att anpassa boendet efter dina egna behov och önskemål. Det bästa av allt är läget. Belägen mitt i den lummiga Parkstaden med gångavstånd till både centrum och närliggande grönområden. Här kan du njuta av den perfekta balansen mellan stadsliv och natur, med möjlighet till långa promenader i björket, eller enkelt ta dig till affärer, restauranger och andra bekvämligheter. Så om du letar efter ett kvalitativt boende på ett fantastiskt läge, är denna trivsamma tvårumslägenhet på Skogsvägen i Parkstaden det perfekta valet för dig. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning!

  • Balkong
Majvivestigen 15, Pallers, Kristianstads kommun

Majvivestigen 15

Villa
Pallers, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 750 000 kr
108 + 47 m²
4 rum
954 m² tomt

På Majvivestigen bor man naturnära och med närhet till skola och kommunikation. Villan har fått nytt tak och nya fönster och har ett garage med carport. Interiört finns möjligheten att göra till sitt eget! På baksidan ligger ett trivsamt inglasat uterum som nås ifrån köksutgången och vidare ut från uterummet finns en insynsskyddad baksida med stor gräsmatta. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden!

Visar alla 6