Mäklare Jesper Elg

Jesper Elg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smiths väg 8, Hammarslund, Kristianstads kommun
  • Sön 21 apr

Smiths väg 8

Villa
Hammarslund, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 295 000 kr
115 + 40 m²
5 rum
1 407 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa med närhet till det mesta. Villan i ett och ett halvt plan erbjuder ett rymligt boende med en trivsam atmosfär. På entreplan möts du av ett rymligt allrum, där det finns gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Du hittar även ett välutrustat kök och en bekväm matplats, perfekt för att bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. Här finns också ett badrum och en separat WC. På ovanvåningen finner du tre sovrum, vilket ger tillräckligt med plats för hela familjen att trivas och växa. Här finns också en klädkammare och ytterligare förvaringsutrymmen. Trädgården är något alldeles extra, med stor variation av växter och blommor, som tillsammans bidrar till en trivsam atmosfär. Du kan njuta av omgivningarna utomhus från de olika trädäcken och uteplatserna runt huset. I söderläge finns även ett litet orangeri där du kan odla växter året runt. Från köket nås ett inglasat uterum som förlängs ut till ett stort trädäck med plats för soffmöblemang. På fastigheten finns även en fin gammal länga, med praktiska förråd och med ett tillbyggt dubbelgarage som ger gott om utrymme för hobbyprojekt eller för att parkera fordon. Den breda uppfarten till garaget nås ifrån baksidan, vilket avskiljer det ifrån det vardagliga men ändå gör det enkelt att komma in och ut ur garaget. Trots det centrala läget erbjuder denna villa en lantlig känsla, vilket ger en fin balans mellan stad och natur. Du får helt enkelt det bästa av båda världar. Huset har genom åren genomgått flera renoveringar och förbättringar, inklusive en tillbyggnad av boningshuset, dränering, takbyte och andra uppdateringar. Det här är ett välskött hem, som ägarna har tagit hand om omsorgsfullt. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av Smiths väg 8!

  • Plus
Erik Menveds väg 1, Vä, Kristianstads kommun
  • Idag

Erik Menveds väg 1

Lägenhet
Vä, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 595 000 kr
140 m²
4 rum
6 110 kr/mån
11 393 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt med en välplanerad layout och alla bekvämligheter du kan önska dig! Belägen på två plan erbjuder denna bostad ett bekvämt och praktiskt boende för hela familjen. På bottenplan finner du ett modernt kök, ett badrum med dusch samt en tvättstuga för att underlätta din vardag. Det generösa allrummet är perfekt för umgänge och har även direkttillgång till ett inglasat uterum som förlänger din bostadsyta och ger dig möjlighet att njuta av trädgården året runt. På övervåningen finner du två mysiga sovrum som ger dig den avskildhet du behöver för en god natts sömn. Här finns också en praktisk klädkammare för att organisera dina kläder på bästa sätt. Ett ytterligare allrum ger dig möjlighet att skapa en avkopplande hörna eller kanske ett hemmakontor. Badrummet på denna våning är utrustat med ett härligt badkar, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Denna bostad erbjuder inte bara en lugn och fridfull miljö, utan har också närhet till bekvämligheter såsom busshållplats, nyrenoverad Coopbutik och affärscentrum. Förskolor, skolor och idrottsanläggningar finns också inom räckhåll för dig och din familj. Visas söndagen den 14:e April samt måndagen den 15:e April. Varmt välkommen att boka visning via vår hemsida!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kumminstigen 8, Täppet, Kristianstads kommun

Kumminstigen 8

Villa
Täppet, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
3 795 000 kr
150 + 130 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Denna hemtrevliga familjevilla i ett och ett halv plan i Vanneberga-området erbjuder det bästa av båda världar, där den boende ges närhet till såväl skog som hav. Nuvarande planlösning erbjuder stora umgängesytor, två sovrum och ett kök i anslutning till matsal, vilket ger dig utrymme att anpassa ditt boende efter behov och önskemål. Dessutom erbjuder källaren ytterligare möjligheter. Från kökets altandörr nås den privata baksidan, en stenlagd uteplats och ett generöst inglasat uterum, där du kan avnjuta dina måltider under de varmare årstiderna. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem vid Åhus vackra kustlinje. Anmäl intresse till ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Karsta skolväg 8, Österslöv, Kristianstads kommun

Karsta skolväg 8

Villa
Österslöv, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 995 000 kr
154 m²
6 rum
8 520 m² tomt

Unik fastighet med enorm potential! Välkommen till en exceptionell fastighet, med en historia som sträcker sig tillbaka i tiden. Med en imponerande totalyta på 8500 kvm har denna fastighet alla möjligheter att förvandlas till något extraordinärt. Här har du chansen att äga en mångsidig fastighet och utveckla den efter dina behov.. Flera Byggnader för Olika Ändamål: Folkskola (ca 400 kvm): Den charmiga folkskolan i Karsta har en historia som utställningslokal och motorcykelmuseum. Denna rymliga byggnad erbjuder otaliga möjligheter för kreativa tankar. Oavsett om du planerar att behålla den i befintlig regi eller omvandla den till något annat, finns utrymmet för att realisera det här. Småskola: En byggnad som ger dig möjlighet att utveckla din vision vidare. Småskolan kan användas för en mängd olika ändamål, från kontor till ateljé eller bostad. Byggnaden är i behov av renovering. Modulentvilla: En bekväm bostad uppförd 1982 som kan fungera som din privata bostad på fastigheten eller hyras ut för extra intäkter. Större Verkstad: Den tidigare slöjdsalen är perfekt för hantverkare eller entreprenörer som behöver arbetsutrymme. Här finns gott om plats för att förverkliga dina projekt. Dubbelgarage: För den som värdesätter sina fordon eller behöver extra förvaring. Möjligheter att Realisera Dina Drömmar: Fastigheten är i behov av underhåll men erbjuder en möjlighet att skapa något helt eget. Om du är en visionär och ser potentialen i detta objekt, är detta din chans att göra något utöver det vanliga. Oavsett om du drömmer om en exklusiv konstnärsateljé, en innovativ företagsplats eller en privat bostad med utrymme för hobbyer och projekt, är den här fastigheten en perfekt plats att göra det på. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul på säljarens begäran. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information!

Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun, bild 2
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun, bild 3

Vittskövle torg 6

Villa
Vittskövle, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
6 500 000 kr
520 + 150 m²
9 rum
1 831 m² tomt

Rum för rekreation. Salar för fest. Galleri. Affär. Bibliotek. Yogaretreat. Uthyrningsdel. Här behöver du inte välja - i den gamla byskolan i Vittskövle finns det utrymme för det mesta. De 520 kvadratmeterna uppfördes 1849 och har sedan dess låtits åldras med värdighet. Skolan är i dagsläget indelad två bostadsdelar, en större bostadsdel och en något mindre. Båda har egna entréer, badrum och kök men kan enkelt slås ihop. Skolan har nyligen fått taket omlagt, man har helt låtit restaurera de ursprungliga fönstrena och även blivit med solcellsanläggning. Det är bara att flytta in, börja bo och njuta. Fastigheten visas under påskhelgen! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning och ytterligare information.

  • Premium
Hörnvägen 7, Kulltorp, Kristianstads kommun

Hörnvägen 7

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
3 995 000 kr
142 + 50 m²
5 rum
747 m² tomt

Välkommen till ett riktigt drömhem på Kulltorp, ett hem där modern komfort är i perfekt balans med traditionell karaktär. Välkommen att boka visning!

  • Plus
Trastvägen 11, Jämshög, Olofströms kommun

Trastvägen 11

Villa
Jämshög, Olofströms kommun
Bjurfors Kristianstad
3 195 000 kr
350 + 75 m²
6 rum
1,6 ha tomt

Med en anrik historia där huset låtits tjäna både som skola och församlingshem lät det renoveras på senare år och inreddes till bostad. Med en känsla för detaljer och med stor respekt för husets själ har renoveringarna skett med största möjliga omsorg med fina material och stilfulla kulörer. Här välkomnas ni av generös takhöjd som genomsyras i hela huset, vackra brädgolv och målade väggar i sober färgskala. Huset är inrett med en rymlig entréhall, tre sovrum-fem, badrum, gästtoalett, matsal, allrum, rymligt kök samt den stora salen med vackert kupoltak, två mindre rum samt utgång till den ljuvliga trädgården. I husets källare finns ett stort hobbyrum som idag används som gym, ett separat pannrum, en gästtoalett samt utrymme för förvaring. På husets ovanvåning finns idag en rymlig och oinredd vind. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan nu!

  • Plus
Storgatan 52, null, Östra Göinge kommun

Storgatan 52

Villa
Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
2 450 000 kr
150 + 80 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till Storgatan 52 och en rymlig familjevilla och stor verkstad - perfekt för den med bilintresse eller behov av stora ytor!

Visar alla 8