Mäklare Daniel Samuelsson

Daniel Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Byholmsvägen 122, Viby, Kristianstads kommun

Byholmsvägen 122

Villa
Viby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 495 000 kr
97 m²
5 rum
617 m² tomt

Mysigt hus med fin tomt och trevlig läge i Viby. Huset är smakfullt renoverat med fina material och med känsla för husets charm. Interiören består av entréhall, kök med matplats, vardagsrum, tre sovrum, ett mindre allrum och ett badrum. Alla rum har vackra detaljer bevarade som brädgolv och synliga takbjälkar samtidigt som alla renoveringar utförts med stil och med hänsyn tagen till husets ålder. Den trevliga och välskötta tomten har flera uteplatser, ett stort trädäck med pergola, trädgårdsland med pallkragar, flera fruktträd, gångar med singel och en egen lekplats. Fastigheten ligger med närhet till Hammarsjöns fina natur. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljarna kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller för att boka en visning.

Södra Kaserngatan 20, Vasastaden, Kristianstads kommun

Södra Kaserngatan 20

Lägenhet
Vasastaden, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 350 000 kr
94 m²
2 rum
vån 4/4
5 977 kr/mån
25 000 kr/m²

Ljus och rymlig tvårumslägenhet med sekelskiftescharm och moderna lösningar. Den rymliga och nyligen renoverade lägenheten har ett stort, ljust vardagsrum och ett stort, ljust sovrum Utöver detta har lägenheten ett fräscht kök med gott om utrymme för matplats och ett nyligen renoverat, snyggt badrum. Lägenheten har dessutom egen nyligen renoverad tvättstuga, en rymlig walk in closet och två fina balkonger. Lägenheten har många charmiga sekelskiftesdetaljer bevarade så som spegeldörrar, stuckaturer, takrosetter, spröjsade fönster och en kakelugn. Den bevarade charmen har kompletterats med smakfulla, nya detaljer och en fantastiskt fin platsbyggd bokhylla. Kontakta fastighetsmäklaren för att få mer information eller för att boka en visning.

  • Balkong
Villagatan 10, Vinslöv, Hässleholms kommun

Villagatan 10

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad
1 650 000 kr
110 + 63 m²
4 rum
1 209 m² tomt

På mysig villagata endast ett stenkast från matbutik, skola och förskola erbjuds nu denna teglade 40-talsvilla med härlig takhöjd och välplanerade kvadratmetrar. Bottenvåningen är inredd med rymligt vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till altan samt kök med matplats och ett badrum. På ovanplan finns två ljusa sovrum samt bra förvaringsutrymmen i klädkammare och garderober. Villan värms upp via luft/vattenvärmepump. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Handlarens väg 11B, Balsby, Kristianstads kommun

Handlarens väg 11B

Villa
Balsby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 195 000 kr
100 m²
5 rum
745 m² tomt

Charmigt hus med bra läge i Balsby. Det mysiga huset har genomgått en fullständig invändig renovering med nytt kök, nytt badrum och nya ytskikt. Invändigt har huset vardagsrum, kök och matrum med öppen planlösning, badrum och tre sovrum. På fastigheten finns också en uthusbyggnad med förråd och snickarboa. Huset är ett av Balsbys äldsta och har tidigare varit spettkakebageri. Fastigheten ligger nära Balsbys badplats och bussen till och från Kristianstad nås på några minuters promenad. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller för att boka visning.

Kristianstadsvägen 618, Bromölla, Bromölla kommun

Kristianstadsvägen 618

Övrigt
Bromölla, Bromölla kommun
Bjurfors Kristianstad
2 495 000 kr
2 318 m² tomt

Klassiska Galleri Kråkeslätt är nu till salu. Fastigheten består av ett fantastiskt bostadshus som idag används i galleriverksamheten och ytterligare en fin byggnad som bl.a. innehåller två stora utställningsrum, förråd och ramverkstad. Galleri Kråkeslätt ligger längs Kristianstadsvägen några kilometer från Bromölla Centrum och har varit galleri sedan 60-talet. För den som vill fortsätta driva galleriverksamhet är Kråkeslätt ett välkänt utflyktsmål för konstintresserade. För den som vill driva annan verksamhet ligger fastigheten lättillgängligt med E22:an endast några kilometer bort. Ev. kan husen också användas som kombinerad verksamhet och bostad för den som önskar detta. De två husen är i gott skick. Det äldre bostadshuset har anor från 1600-talet och är byggt i korsvirke med en nyare tillbyggnad som vinkel på huset renoverades och byggdes om på 60-talet. Hela huset har vasstak varav stora delar är nylagt. Utställninsgbyggnaden är ursprungligen från 60-talet, men även denna har en vinkel som tillkom på 90-talet. I bostadshuset finns tre allrum/vardagsrum och ett bibliotek som idag används i galleriverksamheten, ett kök med matplats, en entréhall, ett badrum och en gästtoalett. I den tillbyggda vinkeln finns tre sovrum/kontor, förvaringsmöjligheter och en hall. Bostadshuset är sammanlagt ca. 185 kvm i ett plan. I utställningsbyggnaden finns två utställningsrum, båda med högt i tak och fint ljusinsläpp. Resterande del av huset består av ramverkstad, förråd och toalett. På delar av övre plan finns förrådsutrymmen. Utställningsbyggnaden är sammanlagt ca. 198 kvm. Det är fastigheten (ej verksamheten) som säljs. Kontakta fastighetsmäklare Daniel Samuelsson för en personlig visning. Annonsen hittas via denna länk: https://objektvision.se/Beskriv/220032239

Visar alla 5