Mäklare Daniel Samuelsson

Daniel Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Starvägen 15, Vinnö, Kristianstads kommun

Starvägen 15

Villa
Vinnö, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

1 995 000 kr

114 m²

5 rum

998 m² tomt

Enplansvilla med källare och trevligt läge På entréplan finns, entréhall, vardagsrum, matrum och kök med matplats i öppen planlösning, tre sovrum, tvättstuga och badrum. I den fräscha källaren finns en rymlig gillestuga, ett badrum och en stor grovkällare som kan göras om till flera rum. Det välskötta huset har bl.a. nyare dränering, nya fönster och nytt tak. Huset ligger på en insynsskyddad och lummig hörntomt i lugna Vinnö med golfbanan på ett stenkasts avstånd. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Välkommen på visning!

Koriandervägen 11 E (B05), Täppet, Kristianstads kommun
 • Ons 7 jun
Koriandervägen 11 E (B05), Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Koriandervägen 11 E (B05), Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Koriandervägen 11 E (B05)

Villa
Täppet, Kristianstads kommun

1 259 000 kr

72 m²

Nu finns chans för dig att köpa en färdig friköpt lokal på Åhus nya industriområde med infart från Täppetleden! Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen. BraLokaler som bygger lokalerna har från början haft som målsättning och ambition att bygga de mest attraktiva industriradhusen på marknaden vad gäller kvalité, estetik och miljö. B-huset är uppdelat på 16 st lokaler med måtten 6 x 12 meter. Den generösa takhöjden på ca. 6,6 meter vid nock ger dig en unik möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan utökas. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom nergrävda tomrör som underlättar anslutningen. Lokalerna i B-huset är utrustade med ett fönster i bakväggen som ger mycket ljus in i lokalen och för den som vill bygga entresolplan blir det trevligt med fönster även på övre plan. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och som möjliggör att man kan fästa ett eventuellt entresolplan direkt i väggarna. Lokalerna byggs med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er även det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra stark, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för ett eventuellt framtida entresolplan och för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Välkommen att kontakta fastighetsmäklarna för visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
Stinsvägen 1, Kulltorp, Kristianstads kommun

Stinsvägen 1

Radhus
Kulltorp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

3 095 000 kr

151 m²

6 rum

693 m² tomt

Välskött radhus med två plan och härlig hörntomt med pool. Invändigt har huset entréplan med kök, badrum, sovrum, matrum och vardagsrum och övre plan med tre sovrum, tvättstuga med toalett och en möblerbar hall. Kök och badrum är fräscha och moderna och hela huset har snygga och välskötta ytskikt. I den härliga trädgården finns ett stort trädäck med bla. matplats, spa-bad och en uppvärmd pool. Huset ligger på lugna Stinsvägen på Kulltorp med skola, affär och buss på gångavstånd. Välkommen på visning!

Koriandervägen 15C (A36), null, Kristianstads kommun
Koriandervägen 15C (A36), null, Kristianstads kommun, bild 2
Koriandervägen 15C (A36), null, Kristianstads kommun, bild 3

Koriandervägen 15C (A36)

Villa
Kristianstads kommun

1 033 000 kr

66 m²

Nu finns chans att köpa en färdig friköpt lokal på Åhus nya industriområde med infart från Täppetleden! Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen! BraLokaler som bygger lokalerna har från början haft som målsättning och ambition att bygga de mest attraktiva industriradhusen på marknaden vad gäller kvalité, estetik och miljö. A-huset är uppdelat på 38 st lokaler med måtten 6 x 11 meter. Den generösa takhöjden på ca. 6,6 meter vid nock ger dig en unik möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan utökas. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för dig som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom nergrävda tomrör som underlättar anslutningen. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och som möjliggör att man kan fästa ett eventuellt entresolplan direkt i väggarna. Lokalerna byggs med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er även det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra stark, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för ett eventuellt framtida entresolplan och för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Välkommen på visning 31/5!

 • Premium
 • Nyproduktion
Ängsvägen 18, Östermalm, Kristianstads kommun

Ängsvägen 18

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

1 595 000 kr

49,3 m²

2 rum

2 351 kr/mån

32 353 kr/m²

Mysig tvårumslägenhet med låg månadskostnad i "Sjunkande huset". Den charmiga lägenheten är välrenoverad och välskött. Lägenheten har två rum, entréhall och snyggt kök och badrum. Välkommen på visning!

Tegvägen 28, Vinslöv, Hässleholms kommun

Tegvägen 28

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad

2 295 000 kr

101 m²

5 rum

875 m² tomt

Välplanerad och välskött enplansvilla på lugn gata i Vinslöv. Interiören består av vardagsrum, matplats, kök, fyra sovrum, badrum och garage. Villan ligger på en lugn gata på Furutorpsområdet i Vinslöv. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring.

Koriandervägen 11 L (B11), Täppet, Kristianstads kommun
Koriandervägen 11 L (B11), Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Koriandervägen 11 L (B11), Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Koriandervägen 11 L (B11)

Övrigt
Täppet, Kristianstads kommun

1 259 000 kr

72 m²

Nu finns chans för dig att köpa en färdig friköpt lokal på Åhus nya industriområde med infart från Täppetleden! Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen. BraLokaler som bygger lokalerna har från början haft som målsättning och ambition att bygga de mest attraktiva industriradhusen på marknaden vad gäller kvalité, estetik och miljö. B-huset är uppdelat på 16 st lokaler med måtten 6 x 12 meter. Den generösa takhöjden på ca. 6,6 meter vid nock ger dig en unik möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan utökas. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom nergrävda tomrör som underlättar anslutningen. Lokalerna i B-huset är utrustade med ett fönster i bakväggen som ger mycket ljus in i lokalen och för den som vill bygga entresolplan blir det trevligt med fönster även på övre plan. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och som möjliggör att man kan fästa ett eventuellt entresolplan direkt i väggarna. Lokalerna byggs med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er även det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra stark, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för ett eventuellt framtida entresolplan och för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Välkommen att kontatka fastighetsmäklarna för visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
Österlånggatan 12, Östermalm, Kristianstads kommun

Österlånggatan 12

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

2 595 000 kr

130 m²

5 rum

6 984 kr/mån

19 962 kr/m²

Fantastisk sekelskifteslägenhet på Östermalm. Den välplanerade femrumslägenheten är en av få i Kristianstad som har allt man kan önska sig - högt i tak, fiskbensparkett, spegeldörrar och till och med tre fungerande kakelugnar. Den välskötta och omtyckta föreningen Hunden 11 är en av ytterst få föreningar i Kristianstad som har odelade originallägenheter. Dessutom har huset hiss. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kronogatan 8, Tollarp, Kristianstads kommun

Kronogatan 8

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

1 795 000 kr

202 m²

9 rum

1 042 m² tomt

Rymlig villa med stora ytor, unika detaljer och många möjligheter. Interiören består av entréplan med två stora vardagsrum, fyra sovrum, kök, badrum, gästtoalett och två entréer och källarplan med biorum, träningsrum, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Huset har också ett integrerat garage. Det påkostade och pampiga huset har väl tilltagna ytor, både i sovrum och i sällskapsrum, en spännande planlösning och många fina och charmiga detaljer. Huset ligger på en trevlig tomt med ett bra läge i centrala Tollarp. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Lasarettsboulevarden 18I, Parkstaden, Kristianstads kommun

Lasarettsboulevarden 18I

Lägenhet
Parkstaden, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

1 995 000 kr

69 m²

2 rum

1 840 kr/mån

28 913 kr/m²

Modern och välplanerad tvårums ägarlägenhet med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Hiss, balkong och mycket låg avgift om bara 1 840 kr/mån. Läs mer om ägarlägenheternas många fördelar i texten nedan. Lägenheten har stort vardagsrum i öppen planlösning med kök, ett mysigt sovrum och en rymlig entréhall. Köket är fullutrustat med gott om bänkyta och skåp. Det fräscha badrummet har egen tvättmaskin. Balkongen är rymlig och lättmöblerad. Till lägenheten hör en egen parkeringsplats. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Filadelfiavägen 5, null, Kristianstads kommun

Filadelfiavägen 5

Villa
Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

1 495 000 kr

111 m²

3 rum

1 340 m² tomt

Charmigt hus i Everöd med uterum, garage, två uthus och stor lummig tomt. Invändigt har huset rymligt vardagsrum i vinkel, modernt kök, badrum, farstu och två sovrum. Vidbyggt huset finns ett inglasat uterum. Den stora tomten har lummiga gräsytor, planteringar och flera uteplatser. På tomten finns utöver bostadshuset ett uthus, ett nyare garage, en äldre garagebyggnad och ett växthus. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Välkommen på visning!

Skogsvägen 1B, Parkstaden, Kristianstads kommun

Skogsvägen 1B

Lägenhet
Parkstaden, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad

1 295 000 kr

52 m²

2 rum

4 345 kr/mån

24 904 kr/m²

Modern och smakfull lägenhet på bästa läge i Parkstaden. Lägenheten har ljust och lättmöblerat vardagsrum, fräscht och praktiskt kök med matplats, rymligt sovrum, inbjudande entréhall och nyrenoverat, snyggt badrum. Lägenheten har genomgående fina och moderna materialval. Den välskötta föreningen Riksbyggen Kristianstadshus 1 har ett bra läge i Parkstaden med närhet till Kristianstads centrum. Välkommen på visning!

Kristianstadsvägen 618, Bromölla, Bromölla kommun

Kristianstadsvägen 618

Övrigt
Bromölla, Bromölla kommun
Bjurfors Kristianstad

2 495 000 kr

2 318 m² tomt

Klassiska Galleri Kråkeslätt är nu till salu. Fastigheten består av ett fantastiskt bostadshus som idag används i galleriverksamheten och ytterligare en fin byggnad som bl.a. innehåller två stora utställningsrum, förråd och ramverkstad. Galleri Kråkeslätt ligger längs Kristianstadsvägen några kilometer från Bromölla Centrum och har varit galleri sedan 60-talet. För den som vill fortsätta driva galleriverksamhet är Kråkeslätt ett välkänt utflyktsmål för konstintresserade. För den som vill driva annan verksamhet ligger fastigheten lättillgängligt med E22:an endast några kilometer bort. Ev. kan husen också användas som kombinerad verksamhet och bostad för den som önskar detta. De två husen är i gott skick. Det äldre bostadshuset har anor från 1600-talet och är byggt i korsvirke med en nyare tillbyggnad som vinkel på huset renoverades och byggdes om på 60-talet. Hela huset har vasstak varav stora delar är nylagt. Utställninsgbyggnaden är ursprungligen från 60-talet, men även denna har en vinkel som tillkom på 90-talet. I bostadshuset finns tre allrum/vardagsrum och ett bibliotek som idag används i galleriverksamheten, ett kök med matplats, en entréhall, ett badrum och en gästtoalett. I den tillbyggda vinkeln finns tre sovrum/kontor, förvaringsmöjligheter och en hall. Bostadshuset är sammanlagt ca. 185 kvm i ett plan. I utställningsbyggnaden finns två utställningsrum, båda med högt i tak och fint ljusinsläpp. Resterande del av huset består av ramverkstad, förråd och toalett. På delar av övre plan finns förrådsutrymmen. Utställningsbyggnaden är sammanlagt ca. 198 kvm. Det är fastigheten (ej verksamheten) som säljs. Kontakta fastighetsmäklare Daniel Samuelsson för en personlig visning.

Koriandervägen 11 R (B15+B16), Åhus, Kristianstads kommun

Koriandervägen 11 R (B15+B16)

Villa
Åhus, Kristianstads kommun

3 240 000 kr

144 m²

I Åhus, längs Täppetleden finner vi lokaler på bra strategiskt läge som säljs i ett A-hus samt B-hus. I A-huset är standardlokalerna 66 kvm stora och i B-huset är standardlokalerna är 72 kvm stora. Vi kan nu presentera en dubbelt så stor lokal i B-huset om 144 kvm. Både A och B-huset har även ca. 7 meter i takhöjd vilket gör att du har möjligheten att bygga ett entresolplan och maximera ytan. Industriradhusen har fokus på kvalitet, miljö, funktion och estetik där fasaden och stommen är i trä. Varje lokal är en friköpt fastighet där du som ägare har egen lagfart vilket innebär en låg månadskostnad. Du bestämmer själv användningsområde och inredning, oavsett om det är för ditt företag, din hobby eller annan verksamhet. Lokalerna har kvalitativa rambyggda vikportar samt är det framdraget för el, vatten och avlopp och förberett för fiber. Vi kan även presentera att Bra Lokaler har samarbete med Nordea för finansiering, scanna QR koden för att komma i kontakt med Nordea!

 • Nyproduktion
Friköpta lokaler Åhus, null, Kristianstads kommun

Friköpta lokaler Åhus

Villa
Kristianstads kommun

fr. 1 033 000 kr

66-144 m²

BraLokaler har från början haft som målsättning och ambition att bygga de mest attraktiva industriradhusen på marknaden vad gäller kvalité, estetik och miljö. Nu kan vi erbjuda dig just det, nu har du som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna mycket kostnadseffektiva lokal! Säkra din lokal idag genom att kontakta fastighetsmäklarna! Hus A är uppdelat i 38 st moduler med måtten 6x11 meter och Hus B är uppdelat i 16 st moduler med måtten 6 x 12 meter. Takhöjden är generös på ca. 7 meter vid nock vilket ger dig en unik möjlighet att bygga ett entresolplan som gör att den disponibla ytan kan utökas. Både enheterna i Hus A och Hus B har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och är hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom nergrävda tomrör som underlättar anslutningen. Varje fastighet/lokal i både Hus A och Hus B är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra stark. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och som möjliggör att man kan fästa entresolplanet direkt i väggarna. Byggnaderna har även en tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Skillnaden mellan Hus A och Hus B är att lokalerna i Hus B är både större och genomgående vilket ger mer ljusinsläpp då de är utrustade med fönster längst in i lokalen och dessutom ingår tre fönsterrader i porten. Fönsterna i bakväggen är placerade högre upp vilket gör att du som har en plan på att bygga entresolplan får bra ljus på plan 2. Du som köpare kan även, eftersom lokalen är genomgående, till exempelvis sätta in en dörr även på baksidan. I Hus B finns totalt 16 lokaler varav några få finns till salu. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare?

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 15