Mäklare Daniel Samuelsson

Daniel Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövens väg 12, Österslöv, Kristianstads kommun

Lövens väg 12

Villa
Österslöv, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 150 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
558 m² tomt

Välplanerad enplansvilla med källare i Österslöv. Interiören på entréplan består av nyrenoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum, tre sovrum, badrum, tvättstuga och gästtoalett. I källaren finns en gillestuga och tre stora förrådsrum. På baksidan av huset, i den insynsskyddade trädgården, finns ett stort nybyggt trädäck där det finns gott om plats för loungesoffa, matbord och solstolar. Här kan du njuta av solen och ljumma sommarkvällar. Det stora trädet framför trädäcket erbjuder både skugga över matplatsen och fungerar även som insynsskydd. Vidbyggt huset finns ett garage. Villan ligger på en trevlig tomt, väldigt nära Råbelövssjön där det finns möjlighet till bad och vattensport. Småbåtshamnen ligger ett stenkast bort och erbjuder uthyrning av båtplatser. Österslöv ligger norr om Kristianstad i vackra omgivningar ca. 10 minuters bilfärd från centrum. I Österslöv finns förskola och skola, årskurserna 0-3 (ska byggas ut till årskurs 0-6). Två värmepumpar gör huset energieffektivt. Huset är förbesiktigat och säljaren kommer att teckna en dold fel-försäkring.

Breanäs 3029, Immeln, Östra Göinge kommun

Breanäs 3029

Villa
Immeln, Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
3 995 000 kr
148 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Det nybyggda huset ligger ett stenkast från Immeln i populära Breanäs. Ett fantastiskt tillfälle för den som vill bo eller ha ett fritidshus Immelns och som vill bo eller tillbringa sin fritid i lugna härliga omgivningar med bad, fiske, kanotpaddling och skridskoåkning. Det nyligen om- och tillbyggda huset framstår som ett nybygge. Huset är byggd i modern stil med spännande lösningar och arkitektur. Läget, utformningen och de låga driftskostnaderna gör att huset passar lika bra som fritidshus som för åretruntboende. Huset har entréplan med stort öppet vardagsrum med kök, TV-rum, två sovrum, tvättstuga och ett rum tänkt som badrum. Från vardagsrummet finns en utgång till en altan. På övre plan finns allrum med utsikt och utgång till en balkong, ett sovrum, walk in closet och badrum. Under större delen av huset finns en källare. Den stora tomten gränsar till skogen och har ett härligt läge med fin utsikt. Breanäs ligger vid Immelns västra strand i nordöstra Skånes skog- och sjönatur, en halvtimmes bilfärd från Kristianstad och mindre än två timmar från Öresundsbron. Runt sjön Immeln finns fina strövområde med vandringsleder. I Breanäs finns bland annat badplats, båtbrygga och båtramp. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information och för att boka en visning.

Hjärsås 3029, Hjärsås, Östra Göinge kommun

Hjärsås 3029

Villa
Hjärsås, Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
4 895 000 kr
373 + 150 m²
10 rum
9 349 m² tomt

Hjärsås prästgård är verkligen ett hem för den som uppskattar historia, karaktär och en unik atmosfär. Om du drömmer om att äga en fastighet som är mer än bara ett hus, är detta ditt tillfälle att förvärva en del av Sveriges rika kulturarv.

  • Energieffektiv
Getapelvägen 4C, Täppet, Kristianstads kommun

Getapelvägen 4C

Lägenhet
Täppet, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 395 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/2
5 388 kr/mån
30 316 kr/m²

Nyproducerad bostadsrätt på Täppet i Åhus. Här bor du bekymmersfritt med vacker natur runt hörnet och havet på nära håll. Bostadsrätten har stilrent kök, ljust allrum, tre sovrum. Helkaklat badrum med tvättstuga och två fina balkonger. Lägenheten har parkeringsplats med egen elbilsladdare. Här bor du bekvämt med genomgående stilrena och smakfulla materialval.

  • Balkong
  • Uteplats
Byholmsvägen 122, Viby, Kristianstads kommun

Byholmsvägen 122

Villa
Viby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 195 000 kr
97 m²
5 rum
617 m² tomt

Mysigt hus med fin tomt och trevlig läge i Viby. Huset är smakfullt renoverat med fina material och med känsla för husets charm. Interiören består av entréhall, kök med matplats, vardagsrum, tre sovrum, ett mindre allrum och ett badrum. Alla rum har vackra detaljer bevarade som brädgolv och synliga takbjälkar samtidigt som alla renoveringar utförts med stil och med hänsyn tagen till husets ålder. Den trevliga och välskötta tomten har flera uteplatser, ett stort trädäck med pergola, trädgårdsland med pallkragar, flera fruktträd, gångar med singel och en egen lekplats. Fastigheten ligger med närhet till Hammarsjöns fina natur. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljarna kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller för att boka en visning.

Villagatan 10, Vinslöv, Hässleholms kommun

Villagatan 10

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad
1 650 000 kr
110 + 63 m²
4 rum
1 209 m² tomt

På mysig villagata endast ett stenkast från matbutik, skola och förskola erbjuds nu denna teglade 40-talsvilla med härlig takhöjd och välplanerade kvadratmetrar. Bottenvåningen är inredd med rymligt vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till altan samt kök med matplats och ett badrum. På ovanplan finns två ljusa sovrum samt bra förvaringsutrymmen i klädkammare och garderober. Villan värms upp via luft/vattenvärmepump. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Kristianstadsvägen 618, Bromölla, Bromölla kommun

Kristianstadsvägen 618

Övrigt
Bromölla, Bromölla kommun
Bjurfors Kristianstad
2 495 000 kr
2 318 m² tomt

Klassiska Galleri Kråkeslätt är nu till salu. Fastigheten består av ett fantastiskt bostadshus som idag används i galleriverksamheten och ytterligare en fin byggnad som bl.a. innehåller två stora utställningsrum, förråd och ramverkstad. Galleri Kråkeslätt ligger längs Kristianstadsvägen några kilometer från Bromölla Centrum och har varit galleri sedan 60-talet. För den som vill fortsätta driva galleriverksamhet är Kråkeslätt ett välkänt utflyktsmål för konstintresserade. För den som vill driva annan verksamhet ligger fastigheten lättillgängligt med E22:an endast några kilometer bort. Ev. kan husen också användas som kombinerad verksamhet och bostad för den som önskar detta. De två husen är i gott skick. Det äldre bostadshuset har anor från 1600-talet och är byggt i korsvirke med en nyare tillbyggnad som vinkel på huset renoverades och byggdes om på 60-talet. Hela huset har vasstak varav stora delar är nylagt. Utställninsgbyggnaden är ursprungligen från 60-talet, men även denna har en vinkel som tillkom på 90-talet. I bostadshuset finns tre allrum/vardagsrum och ett bibliotek som idag används i galleriverksamheten, ett kök med matplats, en entréhall, ett badrum och en gästtoalett. I den tillbyggda vinkeln finns tre sovrum/kontor, förvaringsmöjligheter och en hall. Bostadshuset är sammanlagt ca. 185 kvm i ett plan. I utställningsbyggnaden finns två utställningsrum, båda med högt i tak och fint ljusinsläpp. Resterande del av huset består av ramverkstad, förråd och toalett. På delar av övre plan finns förrådsutrymmen. Utställningsbyggnaden är sammanlagt ca. 198 kvm. Det är fastigheten (ej verksamheten) som säljs. Kontakta fastighetsmäklare Daniel Samuelsson för en personlig visning. Annonsen hittas via denna länk: https://objektvision.se/Beskriv/220032239

Visar alla 7